astropedia.gr

Δέκατος οίκος και επαγγελματική πορεία.

Δέκατος οίκος και επαγγελματική πορεία.
Ο δέκατος οίκος (το Μεσουράνημα) στο ωροσκόπιό μας δείχνει την κατεύθυνση που θα ακολουθήσουμε στη επαγγελματική μας ζωή καθώς επίσης και την κοινωνική μας θέση. Όλοι καλούμαστε να κάνουμε κάτι, να πετύχουμε κάτι και να συνεισφέρουμε σε αυτόν τον κόσμο. Πρέπει να ενσωματωθούμε με κάποιο τρόπο στην κοινωνία, της οποίας είμαστε ένα μέρος και ο δέκατος οίκος αποκαλύπτει τον τρόπο για να πραγματοποιηθεί αυτή η ενσωμάτωση, τόσο για το καλό του εαυτού μας όσο και για όλο τον κόσμο. Μάθε που είναι το Μεσουράνημα στον δίκο σου γενέθλιο χάρτη.Το ζώδιο στην ακμή του δέκατου οίκου,
δείχνει αναμφισβήτητα ενδείξεις ως προς το ποια πορεία θα ακολουθήσουμε.

 • Αν το ζώδιο στην ακμή του δεκάτου οίκου σας είναι ο Κριός
Μπορείτε να αναλάβετε ευθύνες αλλά και θέλετε να έχετε τον έλεγχο στην πορεία της καριέρας σας. Από όλα τα ζώδια, ο Κριός στην ακμή του δεκάτου οίκου συνδέεται με ελεύθερο επάγγελμα ή αν υπάρχει εξαρτώμενη εργασία, θέλετε να έχετε μια ανώτερη, μια διευθυντική θέση. Δεν αισθάνεστε γεμάτοι και επιτυχημένοι στον κόσμο αν η καριέρα σας δεν σας εκφράζει. Έχετε τη δύναμη να ξεπερνάτε τα εμπόδια, να έχετε μεγάλες αποδόσεις και η δημόσια εικόνα σας θα συμβάλει στην επαγγελματική επιτυχία σας.

 • Αν το ζώδιο στην ακμή του δεκάτου οίκου σας είναι ο Ταύρος
Το πώς σας βλέπει κανείς, είναι ένας σημαντικός παράγοντας σχετικά με το επάγγελμά σας. Αισθάνεστε άνετα και λειτουργείτε καλύτερα σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον, επειδή ο Ταύρος είναι ένα επιχειρηματικό ζώδιο. Σας ταιριάζει να ασχοληθείτε με τα χρήματα ή τον κόσμο της χρηματοδότησης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσετε την ελκυστικότητά της και τη γοητεία σας στην πορεία της σταδιοδρομίας σας.

 • Αν το ζώδιο στην ακμή του δεκάτου οίκου σας είναι οι Δίδυμοι
Ως πνευματικό ζώδιο, οι Δίδυμοι στην ακμή του δεκάτου οίκου συνδέονται με ένα επάγγελμα το οποίο προβάλει τις ιδέες σας και την ικανότητα σκέψης σας. Μια καριέρα που περιλαμβάνει συγγραφή, όπως η δημοσιογραφία ή απαιτεί τη μετάδοση πληροφοριών, όπως η διδασκαλία, σας ταιριάζουν καλύτερα. Μπορεί να ακολουθήσετε δύο διαφορετικές πορείες σταδιοδρομίας ή να έχετε δύο εργασίες ταυτόχρονα.

 • Αν το ζώδιο στην ακμή του δεκάτου οίκου σας είναι ο Καρκίνος
Μπορεί η επαγγελματική σας ζωή να συσχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένειά σας, όπως για παράδειγμα, να έχετε μια οικογενειακή επιχείρηση. Ο Καρκίνος σηματοδοτεί τα τρόφιμα και τα σπίτια, έτσι μπορεί να έχετε ένα επάγγελμα που συσχετίζεται με τα τρόφιμα ή εστιατόριο ή με την ακίνητη περιουσία. Η καριέρα σας γίνεται το «καταφύγιο» σας και σας παρέχει ασφάλεια.

 • Αν το ζώδιο στην ακμή του δεκάτου οίκου σας είναι ο Λέων
Δεν μπορείτε να αποδώσετε σε ένα επάγγελμα όπου είστε κατώτερος γιατί πολύ απλά δεν θα αποδώσετε. Θα πρέπει να έχετε ένα επάγγελμα το οποίο σας επιτρέπει να ανεβείτε στην κορυφή από την άποψη της ηγεσίας. Ποθείτε να απολαύσετε τη δημοτικότητα και την προσοχή και θέλετε αυτό να έρθει ως αποτέλεσμα του τι έχετε επιτύχει στην επαγγελματική σας ζωή. Είναι επίσης ένδειξη ενός επαγγέλματος που προέρχεται από τα δημιουργικά ταλέντα σας.

 • Αν το ζώδιο στην ακμή του δεκάτου οίκου σας είναι η Παρθένος
Η Παρθένος είναι ζώδιο της υπηρεσίας και είναι επίσης πολύ αναλυτική. Πολλοί ψυχαναλυτές και αστρολόγοι έχουν την Παρθένο στο Μεσουράνημά τους. Επίσης επαγγέλματα που αφορούν τη θεραπεία, την υγεία και την προσφορά υπηρεσίας στο κοινωνικό σύνολο, συσχετίζονται με την Παρθένο στην ακμή του δεκάτου οίκου. Η καριέρα σας θα σας επιτρέψει να προβάλετε τα αναλυτικά ταλέντα σας και να μπορείτε να διαχειριστείτε με επιτυχία οποιαδήποτε κρίση προκύψει.

 • Αν το ζώδιο στην ακμή του δεκάτου οίκου σας είναι ο Ζυγός
Αποδίδετε καλύτερα σε μια συνεργατική, επιχειρηματική σχέση και έλκεστε από μια σταδιοδρομία που αφορά τις τέχνες, την ομορφιά ή τη διακόσμηση. Οι δικαστές, οι διαπραγματευτές, οι διαμεσολαβητές εμπίπτουν υπό την αιγίδα του Ζυγού. Θα έχετε σχεδόν πάντα την τύχη με αυτήν την τοποθέτηση να βρείτε μια σταδιοδρομία από την οποία θα αντλείτε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Αυτή η τοποθέτηση δείχνει επίσης επιχειρηματικές συνεργασίες που σας οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία.

 • Αν το ζώδιο στην ακμή του δεκάτου οίκου σας είναι ο Σκορπιός
Ο Σκορπιός σηματοδοτεί την εξουσία αλλά και τους οικονομικούς πόρους των άλλων ανθρώπων, έτσι αν έχετε τον Σκορπιό στην ακμή του δεκάτου οίκου σας, σας ταιριάζει μια θέση εργασίας σε ένα οικονομικό κλάδο. Ο,τι κάνετε θα πρέπει να το κάνετε με πάθος και απόλυτη δέσμευση σε αυτό που έχετε αναλάβει. Αυτή η τοποθέτηση συναντάται επίσης στα ωροσκόπια των γιατρών, των χειρουργών, των ιατροδικαστών και των ντετέκτιβ και όσων ασχολούνται με θέματα ζωής και θανάτου.

 • Αν το ζώδιο στην ακμή του δεκάτου οίκου σας είναι ο Τοξότης
Σας προσελκύουν η εκπαίδευση και ο ακαδημαϊκός κόσμος, όπως επίσης και ό,τι συσχετίζεται με τα υπουργεία, το νόμο, το δίκαιο και την τουριστική βιομηχανία, καθώς και τις εκδόσεις, τη διαφήμιση και οτιδήποτε αφορά την προώθηση. Ίσως η καριέρα σας συνεπάγεται ταξίδια στο εξωτερικό ή να ζείτε στο εξωτερικό εξαιτίας της εργασίας σας.

 • Αν το ζώδιο στην ακμή του δεκάτου οίκου σας είναι ο Αιγόκερως
Αναλαμβάνετε ένα βαρύ φορτίο ευθύνης στην καριέρα σας και δουλεύετε πολύ σκληρά. Είστε πρόθυμοι να προσφέρετε πολλά λόγω της εργατικότητάς σας και περιμένετε να ανταμειφθείτε και να αναγνωριστείτε. Πρόκειται για μια φιλόδοξη θέση, η οποία σας οδηγεί σε μια αργή και σταθερή ανάβαση στην κορυφή. Λειτουργείτε καλά στο πλαίσιο των κανόνων και της ευπρεπούς συμπεριφοράς.

 • Αν το ζώδιο στην ακμή του δεκάτου οίκου σας είναι ο Υδροχόος
Σας ταιριάζει ένα επάγγελμα που αφορά κάποια ανθρωπιστική ή προοδευτική κοινωνική αιτία. Λειτουργείτε καλύτερα όταν εργάζεστε ανεξάρτητα και αυτόνομα, εφαρμόζοντας τις δικές σας μοναδικές προσεγγίσεις στις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Δεν αποδίδετε όταν πιέζεστε από τους άλλους διότι θέλετε να εφαρμόσετε την εφεύρεση και την καινοτομία στην εργασία που κάνετε. Λειτουργείτε καλύτερα σε μια ομάδα ή προσφέροντας κοινωνική υπηρεσία.

 • Αν το ζώδιο στην ακμή του δεκάτου οίκου σας είναι ο Ιχθύς
Η καριέρα σας θα σας επιτρέψει να βοηθήσετε τους άλλους που είναι λιγότερο τυχεροί ή σας έχουν ανάγκη. Δεν είστε τόσο φιλόδοξοι κι αυτό βοηθά στην καλυτέρευση του κόσμου γύρω σας, γι’ αυτό χρειάζεστε μια εργασία που προβάλει την συμπόνια και τον ιδεαλισμό σας στον κόσμο. Μπορεί επίσης να ασχοληθείτε επαγγελματικά με τη μουσική, το χορό και τις τέχνες.Newsletter