astropedia.gr

Ζώδια μετά το πρώτο ραντεβού..τι;

Ζώδια μετά το πρώτο ραντεβού..τι;
Βγαίνετε με έναν τύπο εδώ και κάποιες βδομάδες και αρχίζετε και παρατηρείτε συμπεριφορές που δε σας αρέσουν. Είτε είναι συχνά στον κόσμο του και χάνεται για μέρες, είτε ασχολείται με το κινητό του λίγο παραπάνω απ’ ότι θα ‘πρεπε, είτε ρωτάει τη μαμά του κάθε λίγο και λιγάκι για το τι πρέπει να κάνει με τη ζωή του. Αναμφίβολα, είναι πολύ δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο με τον οποίο θα ταιριάξεις αμέσως. Πάντα θα υπάρχουν πράγματα που σε εκνευρίζουν και σε δυσαρεστούν στον άλλον. Στην αέναη, όμως, αναζήτηση του ενός και μοναδικού συντρόφου στη ζωή μας πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί και αμείλικτοι. Οφείλουμε να ξέρουμε τι μπορούμε να ανεχτούμε από τον άλλον που μόλις γνωρίσαμε, μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε γι’ εκείνον, αλλά και μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτός για μας. (Αλήθεια, πέραν του ζωδίου, ωροσκόπο μάθατε;)

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα! Σωστά; Ίσως όχι τελικά…       

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


 
Κριός 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου

Στους Κριούς αρέσει να βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση. Λειτουργούν με τρόπο δυναμικό και αποφασιστικό. Είναι συχνά προσανατολισμένοι σε ένα σκοπό και τους αρέσει να έχουν γύρω τους ανθρώπους που είναι μέσα στην ενέργεια και τη δυναμικότητα. Απεχθάνονται τη νωθρότητα και την τεμπελιά. Στην περίπτωση που είστε λίγο πιο χαλαρός άνθρωπος και δε σας αρέσουν οι θερμόαιμες συζητήσεις (που και που, όχι και συνέχεια), τότε δε σας βλέπω καλά με τον Κριό. Καλύτερα, να συνεχίσετε αλλού το ψάξιμο!

 
Ταύρος 21 Απριλίου - 20 Μαΐου

Αργά και σταθερά. Αυτό θα μπορούσε να είναι το moto στη ζωή ενός Ταύρου. Οι Ταύροι είναι πάντοτε προσεκτικοί και σταθεροί χαρακτήρες από τη φύση τους. Δεν τους αρέσει η ακαταστασία, η απροσεξία και η πίεση. Τα χάνουν μπροστά σε καταπιεστικούς ανθρώπους ή σε ανθρώπους που δεν τους υπολογίζουν. Χρειάζεται να αισθάνονται πως τους λαμβάνεται σοβαρά υπόψη σας. Εάν είστε και σεις control freak και σας αρέσει να ηγείστε των καταστάσεων, τότε ο Ταύρος δεν είναι ο κατάλληλος για εσάς!

 
Δίδυμος 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου

Πιο κοινωνικοί πεθαίνουν! Οι Δίδυμοι είναι οι άνθρωποι που λατρεύουν τις καλές συζητήσεις και αποζητούν την προσοχή και το διάλογο. Διακρίνονται για το ανοικτό τους πνεύμα και για την κοινωνικότητά τους. Χρειάζονται δίπλα τους έναν άνθρωπο με σπιρτάδα και ενέργεια, καθώς βαριούνται ιδιαίτερα εύκολα. Εάν δεν είστε από τους τύπους που τους αρέσει να γνωρίζουν συνεχώς νέο κόσμο, να μαθαίνουν σχεδόν όλη την παρέα σε ένα πάρτυ ή να κανονίζουν κάθε βράδυ εξόδους με διαφορετικά άτομα, τότε καλύτερα να μην ποντάρετε σε μία μακροχρόνια σχέση!

 
Καρκίνος 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου

Όλη η ζωή τους είναι γεμάτοι συναισθήματα. Οι Καρκίνοι είναι τόσο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί που χρειάζεται να είστε λίγο προσεκτικοί μαζί τους. Είναι κυρίως σπιτόγατοι και δεν τους ελκύουν οι έξοδοι και οι βόλτες με ανθρώπους που πιστεύουν πως δεν ταιριάζουν. Η οικογένειά τους είναι το παν για αυτούς. Στην περίπτωση, λοιπόν, που οι απόψεις σας δεν συνάδουν με αυτές της μητέρας ή του πατέρα του, τότε σίγουρα θα αρχίσει ένας μακρύς και αδιέξοδος πόλεμος.
 
 
Λέων 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου

Δεν είναι τυχαίο που οι Λέοντες θέλουν να βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο. Επιζητούν και χρειάζονται την προσοχή των άλλων σε μόνιμη βάση. Συνήθως επιλέγουν επαγγέλματα που σχετίζονται με την προβολή και το θέαμα, καθώς επιθυμούν όλους τους προβολείς πάνω τους. Γι’ αυτό, δεν μπορούν να συνυπάρξουν με έναν αντίστοιχο άνθρωπο. Δίπλα τους θέλουν έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, με πιο ήπια και σεμνή προσωπικότητα ώστε να στηρίζει και να πλαισιώνει την εκκεντρικότητα τους. Άραγε, είστε εσείς αυτός;

 
Παρθένος 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Πρακτικοί και υπεύθυνοι, συνετοί και ακριβείς. Στους Παρθένους αρέσει να έχουν τα πράγματα σε μία τάξη και θέλουν δίπλα τους ανθρώπους που ξέρουν τι ζητούν από τη ζωή τους και αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους σε κάθε περίσταση. Αν είστε άνθρωπος που πετάτε στα σύννεφα, είστε αυθόρμητος και δεν σας αρέσει ο προγραμματισμός, τότε με τον Παρθένο δεν θα τα βγάλετε πέρα.

 
Ζυγός  23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου  

Οι Ζυγοί είναι ένα ευχάριστο και ευγενικό ζώδιο. Τους αρέσει να βρίσκονται ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν ιδία νοοτροπία. Αρέσκονται στο να βγαίνουν έξω και να κοινωνικοποιούνται. Είναι χαριτωμένοι και γοητευτικοί. Οι ιδανικοί σύντροφοι για αυτούς είναι εκείνοι που προσέχουν τους εαυτούς τους, ξέρουν πώς να κινηθούν σε ένα χώρο και πως να προσαρμόζονται στην κάθε κατάσταση. (Πάνω απ’ όλα ισορροπία και σεμνότητα! Σας ταιριάζει;).

 
Σκορπιός 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου

Αγαπάνε την αλήθεια και μισούν την προδοσία. Στους Σκορπιούς αρέσει να γνωρίζουν τι γίνεται ανά πάσα στιγμή και το ιδανικό ταίρι γι’ αυτούς είναι εκείνο που δε θα κρύψει ποτέ τίποτα. Δεν τους αρέσει το μυστήριο και επιθυμούν ξεκάθαρα πράγματα. Αν είστε με Σκορπιό και σας αρχίζει στις επίμονες ερωτήσεις (λεπτομέρειες για τις εξόδους σας και τις επαφές σας) και εσείς δε θέλετε ν’ απαντήσετε ή κομπιάσετε για λίγο, τότε το μέλλον της σχέσης σας κρίνεται ιδιαίτερα δύσκολο. (Τούρκοι θα γίνουν!).

 
Τοξότης 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου
 
Υπερκινητικοί, δραστήριοι και φιλομαθείς. Οι Τοξότες αρέσκονται στο να βρίσκονται συνέχεια στο δρόμο και να κάνουν διάφορες δραστηριότητες. Αγαπάνε τα ταξίδια, λατρεύουν τη γνώση και επιλέγουν να έχουν δίπλα τους ανθρώπους που θα τους ακολουθήσουν ακόμα και στο… Βόρειο Πόλο! Αν εσείς δε βλέπετε την ώρα να λιώσετε στον καναπέ σας και το σαββατοκύριακο να ξεκουραστείτε αγκαλιά με το μαξιλάρι σας (και όχι ένα βιβλίο!), τότε δεν είστε σίγουρα το ιδανικό ταίρι για τον Τοξότη.

 
Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου  

Οι Αιγόκεροι έχουν ένα πιο συντηρητικό και πειθαρχημένο χαρακτήρα. Τα κάνουν όλα στην εντέλεια. Αγαπάνε την τάξη και την ασφάλεια. Δεν μπορούν να βρίσκονται γύρω τους άτομα που δεν είναι συγκροτημένα και συνετά όπως εκείνοι. Επιζητούν από το ταίρι τους σωφροσύνη και πρακτικότητα. Αν είστε φτερό στον άνεμο και ακόμα δεν ξέρετε που σας πάει η ζωή και τι πραγματικά επιθυμείτε να κάνετε, τότε μην τα μπλέξετε με Αιγόκερο! Το μόνο που καταφέρετε είναι να δυσαρεστηθείτε!
 
 
Υδροχόος 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου

Εκκεντρικότητα και φαντασία. Οι Υδροχόοι είναι τα πιο ελεύθερα πνεύματα του ζωδιακού κύκλου. Είναι δημιουργικοί και ανήσυχοι και επιλέγουν δίπλα τους ανθρώπους με ανοικτά μυαλά, με φρέσκες ιδέες και με τολμηρές σκέψεις (δεν είναι αυτό που νομίζετε!). Επιπλέον, είναι άνθρωποι που θα ασχοληθούν με τις φιλανθρωπίες και με τα κοινά. Συνεπώς, οποιαδήποτε εγωιστικά ένστικτα στους άλλους τους απωθούν και τους διώχνουν πολύ πολύ μακριά.

 
 
Ιχθύς 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου

Συναισθηματισμός και ευαισθησία. Οι Ιχθύες είναι πολύ πιο συναισθηματικοί από τα άλλα ζώδια και επιλέγουν να είναι με ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το βαθύτερο νόημα των πραγμάτων και δεν κρύβονται στην επιφάνεια τους. Αγαπάνε τις ειρηνικές συζητήσεις, αλλά απεχθάνονται την πίεση. Δε θα φέρουν ποτέ κοντά τους έναν άνθρωπο που θα τους ρωτήσει τα πάντα για τη ζωή τους, από το πρώτο κιόλας ραντεβού! Θέλουν το χρόνο και την άνεση τους με τον άλλο και όταν κρίνουν πως μπορούν να ανοιχτούν, θα του δώσουν όσες ευκαιρίες του αναλογούν.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
 Newsletter