astropedia.gr

Ζώδια & ερωτικά μπερδέματα στις επαγγελματικές σχέσεις...

 Ζώδια & ερωτικά μπερδέματα στις επαγγελματικές σχέσεις...
Ύπαρχει ένας άγραφος νόμος και σε μερικές εταιρείες πια είναι και γραπτός: “Απαγορεύονται οι ερωτικές σχέσεις στην δουλειά.” Αυτός ο άγραφος νόμος δημιουργήθηκε όταν παρατηρήθηκε πως τελικά ο έρωτας είναι ένα τόσο δυνατό συναίσθημα που μπορεί να κάνει μια ολόκληρη εταιρεία να μην λειτουργεί αρμονικά. Ακριβώς όμως επειδή είναι και τόσο δυνατός, δεν μπορούμε να τον βάλουμε σε καλούπια και να του πούμε πότε θα προκύψει και πότε όχι και με τις ώρες που δουλεύουμε πια, είναι απόλυτα φυσιολογικό να γνωρίσουμε την αδερφή ψυχή μας στο γραφείο.

  • Η ομάδα του astropedia.gr έκανε τη γνωστή της έρευνα σας αποκαλύπτει  την ερωτική συμπεριφορά των ζωδίων στο γραφείο.
 
 ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά;
Ίσως όχι τελικά…     
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 


Κριός 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου
Οι Κριοί είναι οι πρώτοι που θα δήλωναν πως δεν θα έκαναν σχέση μέσα στο γραφείο κι αυτό γιατί ξέρουν πόσο ανταγωνιστικοί είναι. Αν ερωτευόντουσαν συνάδελφο, δεν θα το έδειχναν εύκολα. Θα το κράταγαν κρυφό και θα άφηναν τον εαυτό τους να φαντασιώνετε τρυφερές περιπτύξεις παρά να τις ζήσουν. Το σημάδι ότι ένας Κριός έχει ερωτευτεί συνάδελφο είναι η ανταγωνιστηκότητα του. Παρατηρήστε αν μαζί σας εκφράζει διαφορετικά τον ανταγωνισμό του, είτε σε πιο έντονο επίπεδο είτε σε κοινωνικό επίπεδο μέσα στο γραφείο. Αν ο Κριός συνάψει ερωτική σχέση παρ' όλ' αυτά μέσα στο γραφείο, τότε είναι πολύ πιθανό να αρχίσει να τεμπελιάζει και να μην εργάζεται τόσο σκληρά αφού θα έχει εντυπωσιάσει το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.    

 
Ταύρος 21 Απριλίου - 20 Μαΐου
Ο Ταύρος δεν διστάζει να συνάψει ερωτικές σχέσεις στο γραφείο, αντίθετα του αρέσει να συνεργάζεται με τον άνθρωπο του σε επαγγελματικό επίπεδο. Γι' αυτούς, αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας, έρωτας και εργασία. Μπορεί να τους βλέπετε με το κουστουμί ή το ταγέρ αλλά από μέσα φορούν το πιο καυτά εσώρουχα. Όταν ερωτεύονται συνάδελφό τους είναι αρκετά ανοιχτοί και το εκφράζουν ελεύθερα. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.  

 
Δίδυμος 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου   
Ο Δίδυμος εκφράζεται ελεύθερα και απολαμβάνει τα ερωτικά παιχνίδια και στον χώρο εργασίας. Δεν θα ήταν έκπληξη αν ένα meeting που έχει τραβήξει πέραν του καθιερωμένου ωραρίου εργασίας καταλήξει σε μια ερωτική βραδιά. Δεν θα φλερτάρει ανοιχτά στο γραφείο το πρόσωπο που τον αφορά, όπως ο Ταύρος, θα φλερτάρει ανοιχτά όμως όλο το υπόλοιπο γραφείο. Αν σας ενδιαφέρει ένας Δίδυμος στο γραφείο, έχετε πέσει διάνα αν δεν σας κάνει κομπλιμέντα παρά μόνο όταν είσαστε οι δυό σας. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.  
 
 
Καρκίνος 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου  
Ο Καρκίνος δεν νοιώθει άνετα να εκφράζει δημόσια τα συναισθήματά του. Αν είναι ερωτευμένος με συνάδελφο δεν θα το μάθει κανείς μέσα στο γραφείο ακόμα και μετά το γάμο τους. Θα βρει τρόπο να δείξει το ενδιαφέρον του χωρίς όμως να γίνει αντιληπτός στον χώρο εργασίας του. Θα επιδιώξει το σεξ μέσα στο γραφείο αρκεί να μην υπάρχει κανένας άλλος εκεί κοντά. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.  


Λέων 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου  
Τα Λιοντάρια θα δείξουν το ενδιαφέρον τους ανοιχτά για την λεία τους ακόμα και μέσα στο meeting με τους μετόχους. Δεν θα τους εμποδίσει τίποτα στο να δείξουν ότι είναι βασιλιάδες και στην δουλειά και στην κρεββατοκάμαρα. Είναι πιθανό να κάνουν one-night-stand με συναδέλφους και την επόμενη μέρα να συμπεριφέρονται σαν να μην συνέβη απολύτως τίποτα. Χρειάζεται λίγη προσοχή με τους Λέοντες για να μην δημιουργηθούν στιγμές αμηχανίας στο γραφείο μετά τη σύναψη της σχέσης. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.  
 
 
Παρθένος 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου  
Το ζώδιο της Παρθένου εργάζεται σκληρά και γι' αυτό θα προσέξει μόνο έναν άνθρωπο σαν και τον ίδιο, δηλαδή κάποιον που αγαπάει την δουλειά του και την σέβεται. Όσο τυπικό ζώδιο κι αν φαίνεται στην δουλειά του, στην κρεββατοκάμαρά μην περιμένετε τον ίδιο άνθρωπο. Θα ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένοι αν έβρισκαν το ταίρι τους στον χώρο του γραφείου και θα έβαζαν με χαρά μια φωτογραφία του για φόντο στον υπολογιστή ττους μετά την πρώτη νύχτα. Μην περιμένετε να το κρατήσετε κρυφό πάντως, αν μπλέξετε με Παρθένο στην δουλειά. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
 
 
Ζυγός  23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου   
Ο διπλωμάτης Ζυγός προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες παντού, ακόμα και στο γραφείο μεταξύ των άλλων. Αυτό του το χαρακτηριστικό τον κάνει αγαπητό σε όλους και δεν φοβάται να το ανταποδώσει φλερτάροντας. Είναι δύσκολο να καταλάβεις αν ενδιαφέρεται αφού είναι ανέφικτο να διακρίνεις το ενδιαφέρον του προς ένα άτομο. Όλοι πιστεύουν πως είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενός Ζυγού. Η σχέση με Ζυγό στο γραφείο καλό θα ήταν να μείνει κρυφή, όπως καλό θα ήταν και να αλλάξετε χώρο εργασίας αν θέλετε να κρατήσει αυτή η σχέση κι αν θέλετε να προστατέψετε τα νεύρα σας. Ο Ζυγός δεν σταματάει να φλερτάρει ποτέ!Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.  

 
Σκορπιός 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου  

Ο Σκορπιός θα ενθουσιαστεί με την ιδέα να συνάψει μια ερωτική σχέση στο γραφείο και να πρέπει να την κρατήσει κρυφή. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην τον καταλάβει κανείς. Αν κάποιος προσπαθούσε να βρει με ποιον έχει σχέση ο Σκορπιός στο γραφείο, τότε θα μάντευε το σωστό όνομα τελευταίο. Αν πάλι το να μείνει η σχέση κρυφή δεν είναι επιλογή του Σκορπιού, τότε θα κάνει ό,τι μπορεί για να αφήσει στοιχεία για τις ερωτικές περιπτύξεις σας παντού. Μπορεί να βάλατε το χέρι σας στην τσάντα σας για να βρείτε το στυλό σας και τελικά να βγάλετε το εσώρουχό του. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.  


Τοξότης 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου 
 
Ο Τοξότης φλερτάρει, κοιτάει, κάνει κομπλιμέντα αλλά δεν θα κάνει σχέση στο γραφείο. Πιστεύει πως δουλειά και διασκέδαση δεν πάνε μαζί. Ο μόνος λόγος για να παρασυρθούν και να κάνουν μία σχέση στο γραφείο δεν είναι η ομορφιά που θα τους παρασύρει αλλά η σοφία και η εξυπνάδα του άλλου. Η ψηλή ξανθιά και όμορφη του γραφείου δεν θα μπορέσει να παρασύρει τον Τοξότη στην αμαρτία. Η σαρανταπεντάρα φτασμένη διευθύντρια όμως, ναι. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.  
  
 
Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου   

Οι Αιγόκεροι απολαμβάνουν να δείχνουν πόσο καλοί είναι σε όλα. Κάθε καινούργιο πρόσωπο στο γραφείο αποτελεί γι' αυτούς μια νέα πρόκληση να αποδείξουν τον εαυτό τους και το μεγαλείο τους. Για τους Αιγόκερους είναι απολύτως φυσιολογικό να ανέβουν στην ιεραρχεία μέσω μιας σχέσης αφού έτσι πιστεύουν πως θα ταιριάξουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, θα παραμείνουν συγκεντρωμένοι στην δουλειά αλλά και θα διασκεδάσουν. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
 
 
Υδροχόος 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου

Δεν θεωρούν μομφή μια σχέση στον επαγγελματικό τους χώρο. Αγαπούν το παιχνίδι και δεν το κρύβουν. Φλερτάρουν οποιονδήποτε τους προκαλέσει εγκεφαλικά. Δεν θα ενδώσουν εύκολα σε μια σχέση αφού θέλουν πρώτα να ευχαριστηθούν την διαδικασία του φλερτ. Ακόμα και όταν ξεκινήσει η σχέση πάλι θα προκαλούν συνεχώς απλά και μόνο για να παίζουν. Δεν αγαπούν την κριτική και απαιτούν την σκληρή δουλειά από τους εαυτούς και τους άλλους εντός και εκτός γραφείου. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.  
  
 
Ιχθύς 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου
Οι Ιχθύες δείχνουν την τρυφερότητά τους και μέσα στο γραφείο. Δεν θα δίσταζαν να μπλεχτούν σε ερωτικά μπερδέματα στο γραφείο. Όμως αν μπλεχτείτε μαζί τους να έχετε υπόψη σας ότι θα σας παρασύρουν σε βόλτες και ταξίδια ερωτικά που θα σας κάνουν να χάσετε αρκετές διορίες. Έχοντας σχέση μαζί τους δε θα είναι καθόλου απίθανο να ξενυχτάτε και να αργείτε πολύ συχνα να εμφανιστείτε την επόμενη μέρα στη δουλειά. Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας ένα δεύτερο ζευγάρι ρούχα για να μην εμφανίζεστε με τα χθεσινά, μιας και ο έρωτας με έναν Ιχθύ θα σας παρασύρει και θα σας κάνει να χάσετε την αίσθηση του χρόνου σταδιακά. Επειδή είναι ανεξέλγκτα συναισθηματικοί και φαντάζονται πολλά, μια σχέση στο γραφείο με εναν Ιχθύ μπορεί, ενώ στην αρχή θα είναι πολύ ωραία, στην πορεία να σας βασανίσει περισσότερο και από τον χειροτερο εργοδότη. Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.  

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter