astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου: Φταίει ο έρωτας για ο,τι σου συμβαίνει!

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου: Φταίει ο έρωτας για ο,τι σου συμβαίνει!
Η γεύση του μήνα: Θέλει ο έρωτας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει!

Η Αφροδίτη παραμένει ανάδρομη για τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη αλλά επιτέλους επιστρέφει στην ορθόδρομη πορεία της στις 6 του μήνα. Η ανάδρομη Αφροδίτη σου έδωσε ένα μάθημα. Σε έβαλε να ξαναδείς πρόσωπα και καταστάσεις στα ερωτικά σου και να τα επαναξιολογήσεις. Λίγο που κοίταξες τα δικά σου λάθη, λίγο που το ζώδιο του Λέοντα θέλει την καλοπέραση, αυτή η αναδρομή δεν ήταν από τις δυσκολότερες και σου επέτρεψε να δώσεις δεύτερες ευκαιρίες σε ανθρώπους που πραγματικά το αξίζουν. Άλλωστε, όλοι κάνουμε λάθη μερικές φορές.

Έτσι, λοιπόν, αυτό τον μήνα κοίτα να μπορέσεις να αξιοποιήσεις όσα σε δίδαξε η Αφροδίτη το τελευταίο διάστημα για να πετύχεις όσα πραγματικά θέλεις στα προσωπικά σου. Η διάθεσή σου είναι ακόμα ανεβασμένη και με καλοκαιρινό χρώμα. Θέλεις εξόδους και καλοπέραση και να δώσεις στο ταίρι σου το καλύτερό σου κομμάτι αρκεί να μην σε πιέσει. Σημαντικό είναι επίσης να βλέπεις κι εσύ πια τον άλλον και όχι να κάνεις σαν κακομαθημένο παιδάκι που άντρα θέλει τώρα τον θέλει.

Για να έχετε πληρέστερη εικόνα του μήνα δείτε επίσης:

Ας δούμε πώς θα κινηθούν τα αισθηματικά θέματα των ζωδίων αυτό τον μήνα.
Για συμπληρωματικές πληροφορίες διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας.


 • Κριός
  Τις πρώτες μέρες είσαι λίγο περιορισμένος από πρακτικά ζητήματα αλλά νοιώθεις την ανάγκη να δράσεις. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις και μην επιτρέψεις στον παρορμητισμό σου να σε παρασύρει και νοιώσεις ότι τελικά απλώνεις το χέρι μακρύτερα από εκεί που μπορείς. Αν είσαι σε σχέση, εξομαλύνεται αρκετά η καθημερινότητα με το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, κάνεις μια γνωριμία με έναν άνθρωπο που σχετίζεται με την δουλειά σου. Τις τελευταίες μέρες του μήνα έχεις ευχάριστες εκπλήξεις που θα σου δείξουν πως είσαι στο σωστό δρόμο για την απόλυτη ερωτική ευτυχία.


 • Ταύρος
  Οι οικογενειακές σου υποχρεώσεις δημιουργούν εντάσεις με το ταίρι σου στις αρχές του μήνα που μπορείτε να ξεπεράσετε αν εσύ δεν σκέφτεσαι μονόπλευρα. Από τα μέσα του μήνα, ανανεώνεσαι κι είσαι έτοιμος να δεχθείς έναν καινούριο έρωτα ή να ανανεώσεις την σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος. Αυτό είναι το γενικότερο κλίμα του μήνα για εσένα Ταύρε. Όσα προβλήματα κι αν σου έρχονται, πρακτικά και μη, προσπαθείς να τα αφήνεις την άκρη και να ευχαριστιέσαι ττις ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Στα τέλη του μήνα, σε ταλαιπωρεί το παρελθόν σου και πρέπει να διαλέξεις αν θα μείνεις για πάντα κολλημένος στις αναμνήσεις ενός έρωτα ή αν θα προχωρήσεις μπροστά. Μάλλον για μπροστά σε βλέπω.


 • Δίδυμος
  Επειδή ένα καλοκαίρι δεν σου φτάνει, θέλεις να κάνεις ακόμα μια εκδρομούλα και δεν είναι καθόλου απίθανο να το πετύχεις αλλά προς τα μέσα του μήνα. Γιατί στην αρχή του μήνα μπερδεύεσαι σε παρερμηνείες (σου 'πα μου 'πες) και ίσως να έχουν βάλει το χεράκι τους και οι γονείς του συντρόφου σου σε αυτό. Μπόρα είναι όμως και θα περάσει σύντομα. Από τα μέσα του μήνα και μετά ηρεμεί αρκετά η κατάσταση, λίγο μια μικρή απόδραση, λίγο που βοηθάνε οι δικοί σου οι άνθρωποι, έρχονται όμορφες και χαλαρές στιγμές με φίλους και αναπάντεχες γνωριμίες που βοηθούν τα ερωτικά σου. Είτε επειδή χαλαρώνετε παρέα ως ζεύγος είτε γιατί ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στην ζωή σου αν είσαι αδέσμευτος.


 • Καρκίνος
  Έχεις ανάγκη να ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι και αυτό είναι θεμιτό αλλά μην γκρινιάζεις και το διεκδικείς με τρόπους που πιέζουν τον άλλον. Στα μέσα του μήνα μπορείς να επικοινωνήσεις πιο χαλαρά με το ταίρι σου και καλό θα ήταν να ακούσεις και τις συμβουλές των ανθρώπων που σας αγαπούν. Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία μέσω του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα σε αναστατώσει. Γενικά, η οικογένειά σου έχει να σου πει πολλά και να σε βοηθήσει. Δεν αποκλείεται να έρθει και μια επαγγελματική ευκαιρία που να επηρεάσει την ερωτική σου ζωή.


 • Λέων
  Είσαι ο βασιλιάς του ζωδιακού αλλά και του έρωτα αυτό τον μήνα. Είσαι γοητευτικός και μπορείς να σαγηνεύσεις όποιο πρόσωπο βάλεις στο μάτι. Οπότε αν είσαι ελεύθερος, σου δίνονται ευκαιρίες για πολλά καυτά βράδια μέσα στον μήνα και κυρίως προς το τέλος του μήνα αν έχεις επαφές με το εξωτερικό. Αν πάλι είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου μπαίνει σε πιο γερές βάσεις και μπορείς να δεις πιο ρεαλιστικά τι μπορεί πραγματικά να περιμένεις από το ταίρι σου. Αυτό κάνει την επικοινωνία σας πιο άμεση και σας ωθεί να κάνετε σχέδια μαζί για το μέλλον.


 • Παρθένος
  Είσαι σε μια πιο μοναχική διάθεση. Θέλεις να περάσεις χρόνο με τον εαυτό σου και να εξετάσεις όσα συνέβησαν κατά την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης. Δύσκολα κάνεις καινούρια ερωτικά ξεκινήματα ακόμα κι αν κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία κοντά στα μέσα του μήνα, θα παραμείνει πλατωνική για λίγο καιρό. Παρ' όλο που έχεις πάρει κάποια απόσταση από το ταίρι σου βρίσκεις αφορμές μέσα από την καθημερινότητά σας κατά την διάρκεια του μήνα για να δείχνεις ότι είσαι εκεί αλλά απλά θέλεις τον χώρο σου. Από τα μέσα του μήνα και μετά η διάθεσή σου ανανεώνεται και γίνεσαι πιο εκδηλωτικός και πιο ανοιχτός.


 • Ζυγός
  Όσο έχεις φίλους και μπορείς να διασκεδάζεις, δεν σε τρομάζει τίποτα. Έχεις περάσει ένα καλοκαίρι όλο βόλτες και διασκέδαση και συνεχίζεις σε αυτό το κλίμα. Αν είσαι αδέσμευτος, μέσα από τους φίλους σου κάνεις πολλές γνωριμίες που κάποια από αυτές θα σε κάνει να σκεφτείς την δέσμευση. Αν είσαι σε σχέση, αυτός ο μήνας είναι έντονος. Περνάς καλά με το ταίρι σου είτε είστε οι δυο σας είτε με φίλους. Αυτό σας βοηθά να χαλαρώνετε, αν υπάρχουν εντάσεις μεταξύ σας. Επιπλέον, οι φίλοι σε ωθούν αυτή την σχέση να γίνει πιο ουσιαστική. Στα τέλη του μήνα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις που σε κάνουν να παίρνεις πιο ενεργητικό ρόλο μέσα στην σχέση.


 • Σκορπιός
  Εστιασμένος ακόμα στον περίγυρό σας μπορεί η σχέση σου να βιώνει εντάσεις. Δίνεις βαρύτητα σε όσα ακούς για τον άνθρωπό σου και την σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος, ο άνθρωπος που θα επιλέξεις αυτή την περιόδο είναι ένα πρόσωπο μεγαλύτερο από εσένα που χαίρει σεβασμό στην εργασία του και στην κοινωνία. Πρόσεχε όσα πεις τις πρώτες μέρες του μήνα γιατί μπορεί να είναι λόγια που δεν εννοείς και να ακουστούν πολύ βαριά στον άλλον. Σημαντικό είναι να είσαι ειλικρινής στην επικοινωνία σου με το ταίρι σου αλλά να μην λες πράγματα που μπορούν να παρερμηνευθούν ή προσβάλλουν τον άλλον. Εστιάσε στην καθημερινότητά σας και σε πράγματα που μπορούν να είναι ευχάριστα και για τους δυο.


 • Τοξότης
  Αναζητώντας την ελευθερία σου και την ανεξαρτησία σου το τελευταίο διάστημα έχεις φέρει εντάσεις στην σχέση σου που συνεχίζονται σχεδόν όλο το μήνα. Αυτό που θέλεις στο βάθος είναι να τεστάρεις αν μπορείς να είσαι πραγματικά ο εαυτός σου και πόσο ασφαλής είσαι σε αυτή την σχέση. Όμως επιτρέπεις και στις γνώμες των γύρω σου να επηρέαζουν την δική σου και κατ' επέκταση την σχέση την ίδια. Στα τέλη του μήνα βλέπεις πιο καθαρά τα πράγματα και παίρνεις ξαφνικές αποφάσεις που σε βοηθούν να ανανεώσεις την σχέση σου και να ελαφρύνεις το κλίμα. Οι αδέσμευτοι κάνετε μια γνωριμία φωτιά από το πουθενά που θα σας ξεμυαλίσει.


 • Αιγόκερως
  Βγάζεις την ψυχή του άλλου μέχρι να τον εμπιστευτείς. Ακόμα κι αν πρόκειται για μακροχρόνια σχέση και όχι μια καινούρια γνωριμία, επιμένεις ο άλλος να σου αποδεικνύει συνεχώς ότι σε θέλει και δεν θα σε εγκαταλείψει στην πρώτη δυσκολία. Με αυτή σου την συμπεριφορά διώχνεις τους ανθρώπους από κοντά σου, ειδικά αν μιλάμε για κάτι φρέσκο. Από τα μέσα του μήνα και μετά κάπως επιτρέπεις στον εαυτό σου να χαλαρώσει και να αφεθεί αλλά πάντα με μέτρο. Η οικογένειά σου στα τέλη του μήνα σε βοηθάει να λύσεις τυχόν προβλήματα στην σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να σε φέρουν σε επαφή με έναν πολύ ενδιαφέροντα άνθρωπο.


 • Υδροχόος
  Πρέπει να αποφασίσεις Υδροχόε αν θα το πάρεις το κορίτσι ή όχι που έλεγε και το τραγούδι. Καλή η ελευθερία αλλά κι εσύ θέλεις έναν άνθρωπο δίπλα σου. Δεν μπορείς βέβαια να το κάνεις με το γνωστό πατροπαράδοτο μοντέλο γιατί σε πνίγει αλλά έχεις πια την ανάγκη να βρεις το πιο λειτουργικό σχήμα για εσένα. Θέλοντας και μη η ζωή συνεχίζει και σε αναγκάζει να λάβεις δράση. Η επικοινωνία με τον άνθρωπό σου είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να δεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Μίλησε μαζί του ειλικρινά για τα συναισθήματά σου αλλά και για την φιλοσοφία σου γύρω από την ζωή και την σχέση σας και οι λύσεις θα έρθουν ξαφνικά μπροστά στα μάτια σου.


 • Ιχθύς
  Λίγο που ξαναμπαίνεις σε χειμωνιάτικους ρυθμούς, λίγο η καθημερινότητα απομακρύνεσαι από την σχέση σου. Υπάρχει ένας επαγγελματικός φόρτος που σε παρασύρει μακριά από το ταίρι σου. Από τα μέσα του μήνα μπορείς να ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με τον άνθρωπό σου και επιπλέον μπορείς να μιλήσεις για βαθύτερα για εσένα ζητήματα μαζί του. Στα τέλη του μήνα επιδιώκεις να εξετάσεις πόσο ασφαλής είσαι με αυτό τον άνθρωπο και να επιβεβαιωθείς πως έχεις κάνει την σωστή επιλογή μέσα από αναπάντεχα και απρόσμενα γεγονότα.