astropedia.gr

Τα Ταρώ του Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια

Τα Ταρώ του Σεπτεμβρίου για όλα τα ζώδια
Οι προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο από τις κάρτες Ταρώ και τον Άγγελο Παππά.

Η κάρτα του μήνα: Άσσος των Ξιφών
Αυτός ο μήνας σου δίνει τη δύναμη και τη διορατικότητα που είναι απαραίτητες για τη λήψη αποφάσεων που είναι οι καλύτερες για τη ζωή σου. Το σύμπαν είναι γεμάτο με μια ηλεκτρική ενέργεια, φέρνοντας μαζί του τη βεβαιότητα και τη σαφήνεια που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τον Άσσο των Ξιφών. Ο Άσσος των Ξιφών μπορεί να σου χαρίσει νίκη αλλά και προκλήσεις.

Αυτό θα εξαρτηθεί από το πώς εσύ ο ίδιος θα χρησιμοποιήσεις τη δύναμή σου, αν θα την πάρεις με το σπαθί σου για το γενικότερο καλό ή να τη χρησιμοποιήσεις ως όπλο. Μερικά πράγματα που πρέπει να σκεφτείς αυτό το μήνα είναι αν οι ενέργειές σου έχουν αρνητικές συνέπειες στις σχέσεις σου και τους στόχους σου και πόσο κοντά ή όχι αισθάνεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε σχέση με τα λόγια σου και τις ενέργειές σου και τις επιπτώσεις που έχουν. Το σύμπαν σου παρέχει την ευκαιρία να ξεκινήσεις κάτι από την αρχή. Σκέψου καλά και ζύγισε στο μυαλό σου τα πάντα, αυτό το μήνα θα πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Ο Άσσος των Ξιφών σε ενθαρρύνει να χειριστείς το σπαθί σου όχι ως όπλο, αλλά ως βοηθό για τη δικαιοσύνη και την ειλικρίνεια.


Για να έχετε πληρέστερη εικόνα του μήνα δείτε επίσης:
Διάβασε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ αντιπροσωπεύει
το ζώδιό σου το μήνα Σεπτέμβρη.

 
ΚΡΙΟΣ: Δέκα των Κυπέλλων
Έρχεται επιτυχία και ευτυχία στη ζωή σου, οι σχέσεις σου θα σου δώσουν γαλήνη, ηρεμία και ικανοποίηση. Συμμετέχεις σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις, είσαι με πρόσωπα που κάνουν τη ζωή σου πιο διασκεδαστική. Όλες οι διαφωνίες που μπορεί να υπήρχαν με κάποια άτομα, έχουν μια ευτυχή κατάληξη. Στην επαγγελματική ζώνη, θα υπάρξει πραγματική υποστήριξη από τους συναδέλφους σου, φαίνεται να είσαι το πρόσωπο κλειδί στο χώρο της εργασίας σου και το επίκεντρο της προσοχής.

Στη συναισθηματική σου ζωή νιώθεις πραγματικά χαρά και αισιοδοξία, καθώς όλος ο κόσμος θέλει να βρίσκεται κοντά σου επειδή μεταδίδεις τη θετική σου ενέργεια και τη χαρούμενη διάθεσή σου. Αν είσαι μόνος, οι σαγηνευτικές σου δυνάμεις είναι ιδιαίτερα έντονες αυτό το μήνα, οπότε κοίταξε να το εκμεταλλευτείς. Η κοινωνικοποίηση και η διασκέδαση σου παρέχουν τη δυνατότητα  να βρεις την αγάπη που ψάχνεις, κάποιον/α ο οποίος/α είναι ιδιαίτερα συμβατός μαζί σου.

Αν είσαι δεσμευμένος, αυτός είναι ένας πολύ αρμονικός μήνας για τη σχέση σου, νιώθεις πολύ πιο ευτυχισμένος και η αρμονική ατμόσφαιρα θα βοηθήσει και τους δυο σας να απαλλαγείτε από τυχόν παλιές διαφωνίες και αντικρουόμενα  επιχειρήματα και να προσβλέπετε σε ένα κοινό μέλλον. Νιώθεις βαθύτερα συναισθήματα για το σύντροφό σου και οι ειλικρινείς δηλώσεις της αγάπης του φέρνουν περισσότερη εγγύτητα στη σχέση σας. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΤΑΥΡΟΣ: Άσσος των Ξιφών
Ο Σεπτέμβρης είναι ένας πολύ ενεργητικός μήνας για σένα, τρέχεις για να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου και εκφράζεις τις απόψεις σου δυνατά και σε όλους. Ενώ είναι υπέροχο να έχεις ενθουσιασμό για ζωή, εξέτασε τα πάντα πριν κάνεις γνωστές τις ιδέες σου και φρόντισε να ενεργήσεις με τακτική και διπλωματία.  Στην εργασία σου, έχεις εμπιστοσύνη στις επαγγελματικές ικανότητές σου, αλλά μην πιέζεις τους άλλους και μην προσπαθείς να εντυπωσιάσεις, λάβε υπόψη σου τις επιπτώσεις των λόγων σου στους άλλους.

Διευρύνεις τους επαγγελματικούς σου ορίζοντες, ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα ζητήματα που θα πρέπει να κοιτάξεις πιο προσεκτικά πριν κάνεις το μεγάλο άλμα στην εργασία σου. Στη συναισθηματική σου ζωή, η χαρούμενη και ζωντανή ενέργειά σου ανάβει το πάθος σου και την όρεξή σου για έρωτα και ζωή.

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και η γοητεία σου προσελκύουν την αγάπη, αν είσαι μόνος. Θα έχεις την πολυτέλεια να επιλέξεις μεταξύ πολλών επιλογών, καθώς περισσότερα από ένα άτομα ανταγωνίζονται για την αγάπη σου. Αν είσαι σε σχέση, ανανεώνεται η αγάπη και η κατανόηση στη σχέση σου, ο δεσμός σου γίνεται πιο βαθύς και υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση μεταξύ σας. Θα έχεις τη δυνατότητα να εκφράσεις τον εαυτό σου πραγματικά, βλέποντας τη σχέση σου να ανθίζει. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Βασίλισσα των Ξιφών

Η λογική κυβερνά τη ζωή σου αυτό το μήνα, τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική σου ζωή, κάνεις απτά σχέδια και σκέφτεσαι πώς θα τα εφαρμόσεις. Στην επαγγελματική ζώνη, όχι μόνο η ισχυρή λογική σου, αλλά και το ένστικτό σου θα σου φέρουν τα αποτελέσματα που θέλεις. Έχεις πολλές ιδέες για το πώς θα πετύχεις επαγγελματικά, ξέρεις τι θέλεις και ποιοι σε στηρίζουν. Η αποφασιστικότητά σου και η δύναμή σου δεν περνούν απαρατήρητες, ασκείς γύρω σου ακαταμάχητη  γοητεία, δεν φοβάσαι να εκφράσεις τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου.

Φρόντισε μόνο να ενεργείς με διακριτικότητα και διπλωματία και έχε τα μάτια σου ανοιχτά σε σημαντικά άτομα που στο μέλλον θα σου φανούν χρήσιμα. Στη συναισθηματική σου ζωή, με καθαρή σκέψη απομακρύνεις παλιές συνήθειες και καταστάσεις που δεν σε κάνουν πλέον να νιώθεις χαρούμενος. Αφήνεις στην άκρη τα συναισθήματά σου και υπερισχύει η λογική σου.

Όντας λογικός και απαιτητικός δεν σημαίνει ότι θα είσαι μόνος, αντίθετα αυτό σε βοηθά να κάνεις και καλύτερες επιλογές καθώς ψάχνεις για μια σχέση που εξυπηρετεί καλύτερα τα συμφέροντά σου. Αν είσαι σε σχέση,  απολαμβάνεις μια πιο ερωτική ατμόσφαιρα με το σύντροφό σου, ανταλλάσσετε μεταξύ σας συναισθήματα αγάπης και πάθους. Απλά σκέψου τον αντίκτυπο που θα έχουν τα λόγια σου στη σχέση σου και ότι είσαι σίγουρος ότι δεν θα μετανιώσεις στο μέλλον για ό, τι λες. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Βασίλισσα Πεντάκτινο

Αυτό το μήνα βλέπεις τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου στη ζώνη της σταδιοδρομίας σου και τα οικονομικά σου, απολαμβάνεις την επιτυχία και την αφθονία. Αυτό όμως δεν οφείλεται μόνο στην καλή σου τύχη, αλλά στον αγώνα και την προσοχή που έδειξες τον τελευταίο καιρό. Έχεις μια αξιοθαύμαστη εργατικότητα, λειτουργείς με ηθική και πιστεύοντας στις αξίες σου, αλλά μερικές φορές μπορεί να ξεχνάς τον εαυτό σου για να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και στην προσπάθειά σου να ανέβεις στη σκάλα της επιτυχίας.

Στηρίξου στην έμφυτη διαίσθησή σου και άφησε την να σε καθοδηγήσει στις αποφάσεις και τις ενέργειές σου. Στη συναισθηματική σου ζωή, όλες οι σχέσεις σου δείχνουν να βελτιώνονται. Προβαίνεις σε απολογισμό όλων των σημαντικών σχέσεων σου και βλέπεις ποιες λειτουργούν και ποιες όχι.

Εάν στο παρελθόν είχες αντιμετωπίσει δυσκολίες ή είχες βρεθεί σε συναισθηματικό αδιέξοδο με κάποιον/α, τότε οι συμπαντικές ενέργειες του Σεπτέμβρη σου δίνουν την ευκαιρία να αποφασίσεις αν θα συνεχίσεις να δίνεις το χρόνο και την καρδιά σου σε αυτό το άτομο ή θα προχωρήσεις μπροστά. Αν είσαι μόνος, δεν θέτεις σε κίνδυνο την συναισθηματική σου ισορροπία, προτιμάς να περιμένεις και είσαι πιο επιλεκτικός. Αποδέξου τις κοινωνικές προσκλήσεις, θα σε βγάλουν έξω από τη συνηθισμένη ρουτίνα σου, αλλά σκέψου σε βάθος με ποιον/α θα ήθελες να μοιραστείς την καρδιά σου. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΛΕΩΝ: Τρία των Κυπέλλων

Ο Σεπτέμβρης σου φέρνει μια χαρούμενη και θετική ενέργεια, τόσο στην ερωτική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Στην καριέρα σου τα πράγματα θα βελτιωθούν,  οι άνθρωποι στο περιβάλλον της εργασίας σου, σου δείχνουν την υποστήριξή τους και σε ενθαρρύνουν στην επίτευξη των στόχων σου. Παίζεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο, κεντρίζεις την προσοχή, προβάλεις τις ιδιαίτερες ικανότητές σου στην ολοκλήρωση ενός έργου.

Προβλήματα που φαινόταν άλυτα, θα έχουν επιτέλους μια ευτυχισμένη κατάληξη. Τα οικονομικά σου θα είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από ό, τι τους τελευταίους μήνες, χάρη στη σκληρή δουλειά σου και τις έξυπνες επενδύσεις. Αυτός είναι ένας ενδιαφέρον μήνας στον συναισθηματική σου ζωή, είσαι ανοιχτός, ενθουσιώδης και γενναιόδωρος και όλοι σου δείχνουν την αγάπη τους και την προσοχή τους. Κατανοείς ότι έχεις έναν εξέχοντα ρόλο στη ζωή τους.

Επανέρχεται η αρμονία στις σχέσεις σου, αν ήταν τεταμένες, υπάρχει μια χαρούμενη ατμόσφαιρα γύρω σου και βασιλεύει η αγάπη. Δίνεις και παίρνεις αξιοπιστία και ασφάλεια, ο σύντροφός σου είναι πιο αφοσιωμένος στη σχέση σας και οι συνομιλίες μεταξύ σας οδηγούν σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν είσαι μόνος, υπάρχει η πιθανότητα μια φιλία να γίνει ερωτική σχέση. Τυχόν νέες σχέσεις που ξεκινούν κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, είναι πιθανό να είναι μακροχρόνιες καθώς οι συμπαντικές ενέργειες ευνοούν την αγάπη και τη δέσμευση. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Ιέρεια

Η διαίσθηση είναι ο καλύτερος φίλος σου αυτό το μήνα, δώσε την απαιτούμενη προσοχή στο ένστικτό σου και τα συναισθήματά σου και μην βασίζεσαι μόνο στη λογική σου. Στην επαγγελματική ζώνη, δημιουργούνται νέες ευκαιρίες απασχόλησης και επιχειρηματικών επαφών. Απλοποιείς την επαγγελματική σου ζωή και ως εκ τούτου, έχεις λιγότερο άγχος. Πρόσεξε να μην εμπλακείς σε οποιαδήποτε κουτσομπολιά και ίντριγκες στο χώρο της εργασίας σου, είναι καλύτερα να κρατήσεις τις σκέψεις σου για τον εαυτό σου.

Προσπάθησε να αποφύγεις να υπόσχεσαι περισσότερα από όσα μπορείς να δώσεις και να είσαι απόλυτα ειλικρινής με τους γύρω σου. Στην αγάπη, άφησε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει. Τα μαθήματα του παρελθόντος μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλύσεις αρνητικά ζητήματα και διαφωνίες με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η διαίσθησή σου και τα συναισθήματά σου θα σου δώσουν τη δυνατότητα να βρεις τις σωστές λέξεις, στο σωστό τόπο και χρόνο και να επιλύσεις τυχόν αρνητικά ζητήματα.

Αυτό το μήνα αναζητάς να βρεθεί μια σαφήνεια στη σχέση σου, ψάχνεις την αλήθεια. Αν σε απασχολεί το μέλλον της σχέσης σου, είναι σημαντικό να ακολουθήσεις το ένστικτό σου και να κάνεις εις βάθος έρευνα. Αν είσαι μόνος, μπορεί να νιώσεις έλξη για ένα πρόσωπο που φαντάζει απόμακρο και απρόσιτο. Κινήσου προσεκτικά και αν θεωρείς ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο σου κάνει ψυχολογικά παιχνίδια, απομακρύνσου. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΖΥΓΟΣ: Ο Βασιλιάς των Ράβδων

Όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σου! Τόσο οι επαγγελματικές σου ικανότητες όσο και η γοητεία σου προσελκύουν γύρω σου πολλούς θαυμαστές αυτό το μήνα. Έχεις πιο έντονη την επιθυμία να κοινωνικοποιηθείς και να συνδεθείς με τους άλλους. Στην επαγγελματική ζώνη, αν ψάχνεις νέες ευκαιρίες, μπορεί να έχεις κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις και με λίγη προσπάθεια καταφέρνεις να έχεις αυτό που θέλεις. Είσαι πολύ πιο ενεργητικός αυτό το μήνα, βιώνεις τη χαρά της δημιουργίας, συνειδητοποιείς πόσο πραγματικά αγαπάς αυτό που κάνεις.

Στη συναισθηματική ζώνη, έχεις επίσης μια χαρούμενη και αισιόδοξη διάθεση, λαμβάνεις πολλές κοινωνικές προσκλήσεις και συμμετέχεις σε πολλές δραστηριότητες. Κάνεις σχέδια για ταξίδια και θέλεις να ανανεώσεις την καθημερινή σου ζωή, η αλλαγή περιβάλλοντος θα είναι εξαιρετικά επωφελής για τη συναισθηματική σου ευεξία αυτό το μήνα. Αν είσαι μόνος και αναζητάς καιρό μια νέα σχέση, κάποιος/α εμφανίζεται στη ζωή σου για να σου προσφέρει συναίσθημα και ρομαντισμό.

Βεβαιώσου μόνο ότι  συμβάλεις κι εσύ στη δημιουργία αυτής της σχέσης και δεν περιμένεις να κατέβει το μάννα εξ ουρανού. Αν είσαι ήδη σε σχέση, θα απολαύσεις ακόμα πιο συναρπαστικές ερωτικές στιγμές με τον αγαπημένο σου. Θα υπάρξουν κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις όχι μόνο από το σύντροφό σου, αλλά και από την οικογένεια και τους φίλους σου, πράγμα το οποίο δημιουργεί ενθαρρυντικές προοπτικές για την ευτυχία σου. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Μάγος

Η δύναμή σου και η εξουσία σου δεν περνούν απαρατήρητες και δεν φοβάσαι να τις χρησιμοποιήσεις! Στην επαγγελματική σου ζωή, θα έχεις την ευκαιρία να ασκήσεις την εξουσία σου και να περάσεις στους άλλους τις ιδέες σου. Θα διαπιστώσεις ότι τραβάς την προσοχή σημαντικών ανθρώπων, έχεις την αποδοχή του κοινού σου και  προσελκύεις τη φήμη. Βρίσκεσαι στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή, βλέπεις την τύχη να έρχεται να σε βοηθήσει. Κάποιοι του ζωδίου σου, μπορεί να σκέφτονται μια ριζική αλλαγή σταδιοδρομίας και επαγγελματικής πορείας.

Πρόσεξε μόνο την επίμονη συμπεριφορά σου ή τις επικίνδυνες τακτικές, θα φέρουν δυσκολίες στις ενέργειές σου. Στις σχέσεις σου, οι άνθρωποι γύρω σου θα σου δείξουν την αγάπη τους και τις καλές προθέσεις τους. Εάν είσαι σε σχέση, νιώθεις σιγουριά για τα συναισθήματα του συντρόφου σου και την κατεύθυνση της σχέσης σου, κάνεις προσπάθειες για την ανανέωσή της, προσβλέπεις σε ένα βαθύτερο επίπεδο συναισθηματικής δέσμευσης.

Αν είσαι μόνος, νιώθεις έτοιμος για μια σταθερή σχέση, συναντάς κάποιον/α που πραγματικά αγγίζει την ψυχή σου. Στην ευρύτερη συναισθηματική σου ζωή, αν υπήρξαν διαφωνίες με τους άλλους, να είσαι βέβαιος ότι οποιαδήποτε αρνητικά συναισθήματα απομακρύνονται, καθώς προσπαθείς για τη συναισθηματική ηρεμία και ισορροπία. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Κόσμος

Ο Σεπτέμβρης είναι ένας καλός μήνας για την επίτευξη των στόχων σου, η ανησυχία και το άγχος σου απομακρύνονται, κοιτάς το μέλλον σου με αισιοδοξία και χαρά. Ολοκληρώνεις ορισμένα από τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σου, έχεις πίστη στον εαυτό σου ότι θα τα καταφέρεις, νιώθεις ψυχική και συναισθηματική χαλάρωση. Μην φοβάσαι να αφήσεις για λίγο τις επαγγελματικές και κοινωνικές σου υποχρεώσεις, δεν χρειάζεται να κάνεις τα πάντα για τους άλλους, ξεκουράσου και επεξεργάσου  τυχόν μεγάλα σχέδια που έχεις.

Επαγγελματικά, οι μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλες, σου φέρνουν ανταμοιβές, σημαντικά πρόσωπα σε βοηθούν να απομακρύνεις την ανισορροπία στην εργασία σου. Μπορεί να κάνεις ταξίδια και να συναντήσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Διασυνδέσεις με άλλες χώρες, θα σου προσφέρουν την ευκαιρία για νέες γνωριμίες τόσο στη συναισθηματική όσο και την επαγγελματική σου ζωή.

Αν είσαι μόνος, άτομα από μακριά σου παρέχουν ενδιαφέρουσες δυνατότητες για να νιώσεις χαρά και ενθουσιασμό στη ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση και βρισκόσουν σε ένα συναισθηματικό τέλμα και στασιμότητα, τότε οι συμπαντικές δυνάμεις σου φέρνουν μια πολύ πιο χαρούμενη και ανοιχτή ενέργεια. Αν προηγουμένως είχες αισθανθεί παγιδευμένος σε στατικές ή επίπονες καταστάσεις, ανέμενε μια σημαντική αλλαγή. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οκτώ των  Κυπέλλων

Αυτός ο μήνας σε βάζει σε προβληματισμό σχετικά με αυτό που πραγματικά θέλεις. Μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη να απομακρύνεις ό, τι δεν λειτουργεί για σένα ή δεν σε κάνει ευτυχισμένο. Αυτό μπορεί να εκδηλωθεί είτε μέσα στην καριέρα σου, είτε στην ερωτική σου ζωή, είτε στις φιλίες σου. Κάτι ή κάποιον πρέπει να απομακρύνεις για να νιώσεις και πάλι χαρά στη ζωή σου. Το ζώδιό σου κινείται με τη λογική και σίγουρα η κοινή λογική πρέπει να διέπει τις ενέργειές μας, αλλά αυτό το μήνα είναι καλύτερο να εμπιστευτείς το βαθύτερο ένστικτό σου αν επιθυμείς να κάνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου.

Αφήνοντας πρόσωπα και πράγματα πίσω σου, μπορεί να σου  φέρει θλίψη τώρα, αλλά στο μέλλον θα νιώσεις χαρά και ενθουσιασμό. Στην επαγγελματική ζώνη, αν είχες νιώσει απογοήτευση, θα σου δοθούν ευκαιρίες να τρέξεις σε πράσινα λιβάδια. Στη συναισθηματική σου ζωή, μπορεί να αποφασίσεις ότι ορισμένες σχέσεις σου δεν σε κάνουν πλέον ευτυχισμένο.

Οι συμπαντικές δυνάμεις αυτού του μήνα σε βοηθούν να επουλώσεις τις πληγές του παρελθόντος και να αποσαφηνίσεις το τι θέλεις και χρειάζεσαι. Επιλέγεις να είσαι με άτομα με τα οποία νιώθεις μια βαθιά συναισθηματική σύνδεση και δεν εκβιάζεις τα συναισθήματά τους. Κάνεις ένα άλμα μπροστά, αφήνεις πίσω σου άτομα που σε κάνουν να αισθάνεσαι λυπημένος, γνωρίζεις νέα που σε κάνουν να νιώθεις χαρούμενος και πάλι. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι Εραστές

Νιώθεις περισσότερη οικειότητα στο περιβάλλον σου αυτό το μήνα, μοιράζεσαι με τις στενές σου σχέσεις τα βαθύτερα συναισθήματά σου, νιώθεις ικανοποίηση. Φέρνεις μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και ιδιωτικής σου ζωής, ξεφεύγεις από κάθε είδους περιορισμούς που στέκονται εμπόδιο στην ευτυχία σου. Έχεις την αποφασιστικότητα και τη θέληση να πετύχεις τους στόχους σου, μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου με τα πλησιέστερα σε σένα πρόσωπα.

Στην επαγγελματική ζώνη, νέες ευκαιρίες αναζωογονούν την καριέρα σου, ίσως κάνεις μια στενή συνεργασία με άλλα άτομα που μοιράζονται τις ίδιες απόψεις και ιδέες με τις δικές σου. Στη συναισθηματική σου ζωή, χαρίζεις την καρδιά σου σε όποιον βρεθεί κοντά σου. Έρχεσαι πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς, συνειδητοποιείς ότι νοιάζονται για σένα και τις ανάγκες σου, αναμορφώνεις τις κοντινές σχέσεις σου.

Αυτό το μήνα, βλέπεις ότι η ευτυχία και η χαρά είναι γύρω σου. Στη σχέση σου, νιώθεις αισιοδοξία καθώς τυχόν διαφωνίες έχουν ευτυχή κατάληξη. Αν ψάχνεις μια νέα σχέση, τότε η κοινωνικοποίηση και η συμμετοχή σε κοινωνικές εκδηλώσεις, θα σου φέρουν κάποιον/α με τον οποίον έχετε τον ίδιο τρόπο σκέψης και την ίδια φιλοσοφία για τη ζωή. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΙΧΘΥΣ: Έξι Πεντάκτινο

Ο Σεπτέμβρης φέρνει μια παιχνιδιάρικη και δημιουργική ενέργεια στη ζωή σου, απολαμβάνεις τη διασκέδαση και την χαρά. Στην επαγγελματική ζώνη, μπορεί να υπάρξουν κάποιες προσφορές αλλά και γνωριμίες με σημαντικά πρόσωπα που σε βοηθούν στην επαγγελματική πορεία σου. Αν είχες προσφέρει πολλά στους άλλους στο παρελθόν, τώρα θα σε ανταμείψουν με τη σειρά τους. Νιώθεις πιο ευτυχισμένος και ελεύθερος από κάποιες επαγγελματικές ή κοινωνικές υποχρεώσεις που σε αγχώνουν. Βρίσκεις διέξοδο σε πιο δημιουργικές δραστηριότητες και λαμβάνεις  ανταμοιβές είτε με τη μορφή μπόνους στην εργασία σου, είτε δώρα από τη γενναιοδωρία των άλλων.

Η γενναιοδωρία εμφανίζεται επίσης και στη συναισθηματική σου ζωή, έτσι αν είχες δώσει πολλά στη σχέση σου, ήρθε η ώρα να πάρεις. Αυτός ο μήνας φέρνει μια καταλυτική αλλαγή στην ατμόσφαιρα της σχέσης σου, τώρα δεν θέλεις μόνο λόγια αγάπης αλλά και πράξεις. Αν είσαι μόνος, είναι μια στιγμή που συνειδητοποιείς τι έχεις δώσει και τι έχεις πάρει στο παρελθόν.

Τώρα δεν μπορείς να ανεχτείς οποιεσδήποτε σχέσεις που κατά βάθος ξέρεις ότι δεν μπορούν να σε κάνουν ποτέ χαρούμενο. Δεδομένου ότι είσαι ανοικτός σε αλλαγές, ξεχνάς το παρελθόν και αγκαλιάζεις το νέο, αφού ξέρεις με την έμφυτη διαίσθησή σου ποιος μπορεί πραγματικά να σου προσφέρει αληθινή ευτυχία στη ζωή σου.  Newsletter