astropedia.gr

Ερωτικές προβλέψεις Μαϊου: Μπες και εσυ στο παιχνίδι του έρωτα!

Ερωτικές προβλέψεις Μαϊου: Μπες και εσυ στο παιχνίδι του έρωτα!
Η Αφροδίτη αυτό τον μήνα αποχαιρετά με ένα φιλί τον Δίδυμο και περνάει στο ζώδο του τρυφερού, αλλά απαιτητικού Καρκίνου. Τα ερωτικά σου αυτόν τον μήνα είναι ρευστά με αποτέλεσμα να μπερδευτείς ακόμη περισσότερο. Από την μία, στις αρχές του μήνα είσαι πιο ευδιάθετος και αυτό σε κάνει ιδιαίτερα δυναμικό και διεκδικήσιμο στο ερωτικό παιχνίδι. Από την άλλη, νοιώθεις ένταση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει γιατί δεν μπορείς να εκφράσεις τις βαθύτερές σου ανάγκες για ηρεμία και συναισθηματική ασφάλεια.

Μην φοβάσαι όμως, τα πράγματα είναι στο χέρι σου να ξεκαθαρίσουν και να ζήσεις γλυκές, ζεστές και τρυφερές στιγμές, αρκεί βέβαια να μην υποσχεθείς περισσότερα από αυτά που μπορείς να δώσεις. Εκείνες τις μέρες του μήνα που τα αισθηματικά σε στενεύουν σαν θηλιά στο λαιμό, θυμήσου ότι δεν είσαι πραγματικά έτοιμος να απορρίψεις την σχέση. Η συναισθηματική σου απομόνωση είναι κάτι που θα προσπαθήσεις και θα καταφέρεις να ξεπεράσεις και να μπεις στην σχέση πιο ουσιαστικά.

Για να έχετε μια πληρέστερη εικόνα του μήνα δείτε επίσης:


 • Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου
  Με ανεβασμένη την διάθεσή σου γίνεσαι αντικείμενο του πόθου πολλών. Σε φλερτάρουν έντονα και ανταποκρίνεσαι όσα περισσότερο μπορείς. Μετά τις 7 του μήνα έχεις ανάγκη να δεις τον έρωτα πιο σοβαρά. Αν είσαι σε σχέση, θα μείνεις μέσα με το ταίρι σου και θα απολαύσετε τον έρωτά σας. Αν είσαι μόνος, μπορείς να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από στενό οικογενειακό περιβάλλον. Οικονομικά θέματα θα φέρουν εντάσεις στον έρωτα, ειδικά αν είσαι παντρεμένος. Αυτόν τον μήνα μπορεί να μάθεις μυστικά για την προσωπική σου ζωή που θα σου λύσουν κάποιες παλιότερες απορίες. Αυτό μπορεί να σου αλλάξει την άποψή σου για τις ανάγκες σου σε μια σχέση.  Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου
  Στην αρχή του μήνα ασχολείσαι με τον έρωτα και θέλεις να έχεις χειροπιαστές αποδείξεις για τα συναισθήματα του άλλου. Μετά το πρώτο δεκαήμερο θα έχεις την ανάγκη να παίξεις με τον έρωτα και να φλερτάρεις. Αν έχεις σχέση, τότε θα προσπαθήσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου για τις βαθύτερες επιθυμίες σου. Αν είσαι ελεύθερος, τότε θα κυνηγήσεις όσες περισσότερες περιπετειούλες μπορείς. Γενικότερα, ο έρωτας και η δέσμευση σε απασχολεί έντονα αυτόν τον μήνα. Άνθρωποι του περιβάλλοντος σου θα σε βοηθήσουν να βρεις απαντήσεις στα ερωτήματα σου, φίλοι και αδέλφια. Σε ελκύουν άτομα που σε αγγίζουν πνευματικά και δεν σε ενδιαφέρει μόνο η εξωτερική εμφάνιση πλέον. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου
  Μεχρι τις 7 του μήνα μπορείς ακόμη να γοητεύσεις τα πλήθη, αλλά και το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει περισσότερο. Μετά τις 7 του μήνα γίνεσαι πιο σοβαρός και επί της ουσίας, Αν έχεις σχέση θα αρχίσεις να βάζεις τάξη, μιλώντας ξεκάθαρα για τις δικές σου ανάγκες. Αν δεν έχεις σχέση τότε τα ξεκαθαρίσματα γίνονται εσωτερικά και επανεξετάζεις τις προσδοκίες που έχεις. Γενικότερα, οικονομικά και οικογενειακά θέματα θα επηρεάσουν το πώς βλέπεις την σχέση αυτόν τον μήνα. Είναι σημαντικό να έχεις στο νου σου και τις δικές σου ανάγκες και μην βάζει πάντα των άλλων σε προτεραιότητα. Σε ελκύουν άτομα που σου τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου και σε κάνουν να αισθάνεσαι ασφαλής.  Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22  Ιουλίου
  Οι πρώτες μέρες του μήνα είναι έντονες σε συναισθηματικό επίπεδο αλλά όχι και πρακτικό. Είσαι παρατηρητής στον έρωτα αλλά όχι για πολύ. Πριν τα μέσα του μήνα γίνεσαι πολύ δραστήριος αφού διεκδικείς και σε διεκδικούν έντονα. Γίνεσαι μάγος του έρωτα και ο φτερωτός άγγελος στο ανταποδίδει με μια νέα και πολλά υποσχόμενη γνωριμία. Οι φίλοι σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Σταδιακά θα μπορέσεις να αποδεχτείς την δέσμευση όσες δυσκολίες κι αν φέρνει. Σε ελκύουν άνθρωποι αρκετά πνευματικοί που μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
 

 • Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου
  Έως τις 7 του μήνα προχωράς αργά οποιαδήποτε ερωτική σχέση γιατί θέλεις να είσαι σίγουρος πως με αυτόν τον άνθρωπο έχετε τις ίδιες αρχές για την ζωή. Έπειτα όμως θα δεις τον έρωτα με σοβαρότητα και θα κλειστείς περισσότερο στον εαυτό σου ώστε να μπορείς να πάρεις σίγουρες αποφάσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να απομακρυνθείς από τον άνθρωπό σου γιατί θα έχεις ανασφάλειες και φόβους. Αν είσαι παντρεμένος, οι οικογένειες και των δυο σας θα δημιουργήσουν θέματα που θα απασχολήσουν την σχέση. Μπορεί η οικογένειά σου να σε ταλαιπωρήσει για τις ερωτικές σου επιλογές ή να σε βοηθήσει να βρεις λύση. Προς το τέλος του μήνα οικονομικά θέματα του συντρόφου σου και κάποιες απαιτήσεις του θα φέρουν εντάσεις στην σχέση.  Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
 

 • Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου
  Τις πρώτες μέρες του μήνα θέλεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο από παλιά τραύματα στην σχέση σου. Αναζητάς από το ταίρι σου την ουσιαστική επαφή και θέλεις να βάλεις γερές βάσεις. Μετά τις 7 του μήνα χαλαρώνει η ένταση και μπορείς να ευχαριστηθείς περισσότερο τον έρωτα. Αν είσαι ελεύθερος, τότε μια γνωριμία με έναν άνθρωπο που έχεις κοινά ενδιαφέροντα, θα φέρει στην ζωή σοτ χαρά αλλά και πολλές εξόδους. Πιθανόν είναι να κάνεις κάποιο ταξίδι αυτό τον μήνα ή να έρθεις σε επαφή με άτομα από το εξωτερικό που θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον. Αν είσαι σε σχέση, θα αρχίσεις να σκέφτεσαι την επισημοποιήση της σχέσης ή πιο σοβαρά. Οικονομικά ζητήματα του συντρόφου σου θα έρθουν να ταράξουν για λίγο την γαλήνη. Δεν αποκλείεται κάποια παλιότερη γνωριμία να έρθει και να φέρει τα πάνω κάτω προσωρινά. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
 

 • Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου
  Θέλεις την περιπέτεια και την τρέλα κι αν γνωρίσεις έναν τέτοιον άνθρωπο στις αρχές του μήνα που να μπορεί να σε παρασύρει, θα τον ερωτευθείς σφόδρα. Μετά όμως δεν θα είναι αρκετό αυτό. Θέλεις την σταθερότητα που η τρέλα δεν προσφέρει. Ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας και καταξιωμένο στον χώρο του θα παίξει σημαντικό ρόλο για εσένα. Για ακόμη μια φορά, τα οικονομικά σου και τα οικονομικά του συντρόφου σου ή κάποιου τρίτου έρχονται στο προσκήνιο και σε αναγκάζουν να ασχοληθείς με αυτά. Η οικογένειά σου θα σε βοηθήσει να λύσεις παλιότερα προβλήματα της ερωτικής σου ζωής και να σου υπενθυμίσει με κάποιο τρόπο ότι η σεξουαλική σου υγεία είναι το ίδιο σημαντική με τα υπόλοιπα. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.
 

 • Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου 
  Ο έρωτας ξεκινάει με μυστήριο αυτό τον μήνα. Θέλεις να βρεις τι κρύβεται βαθιά μέσα στην ψυχή του άλλου και να σκάψεις μέχρι το τέρμα. Σταδιακά θα χαλαρώσεις και θα μπορέσεις να αφεθείς στην περιπέτεια. Αγχώνεσαι λιγότερο για τον έρωτα και μπορείς να δεις την σχέση ως παρατηρητής και να την φιλοσοφήσεις, με αποτέλεσμα να βελτιωθούν τα πράγματα αφού δεν στρεσάρεσαι μέσα σου. Θα επιτρέψεις στην τρέλα να πάρει τα ηνία και θα χαθείς μέσα στο πάθος. Αρχίζεις να σκέφτεσαι την δέσμευση πιο σοβαρά και να αποδέχεσαι σιγά σιγά την ιδέα. Κάποια μετακίνηση μπορεί να φέρει στην ζωή σου έναν απρόσμενο έρωτα.  Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου
  Μέχρι τις 7 του μήνα είσαι δοσμένος στον έρωτα εκατό τοις εκατό. Το μυαλό σου είναι κολλήμενο στο ταίρι και την σχέση, αν είσαι δεσμευμένος ενώ αν είσαι ελεύθερος, αναζητάς συνεχώς έναν άνθρωπο να σταθεί δίπλα σου. Έπειτα, έρχεται η ανασφάλεια, σε βασανίζει και θέλεις να είσαι σίγουρος τι σκέφτεται ο άνθρωπός σου. Ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσει αυτή η ένταση είναι το σεξ και η επικοινωνία μέσα από αυτό. Έχει έρθει η ώρα να εκφράσεις τις ανάγκες σου στον έρωτα ανοιχτά και ξεκάθαρα και να σταματήσεις να προσπαθείς να ικανοποιείς συνεχώς τον άνθρωπό σου. Κάποια γνωριμία από το επαγγελματικό σου περιβάλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ερωτική σου ζωή αυτές τις μέρες. Οικονομικά και οικογενειακά ζητήματα έρχονται να επηρεάσουν την εξέλιξη της σχέσης. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760. 
 

 • Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου
  Ο μήνας ξεκινάει με εσένα να ασχολείσαι με επαγγελματικά θέματα και την καθημερινότητά σου. Ευτυχώς αυτό το διάστημα περνάει και μπορείς να δοθείς στον έρωτα. Θα μπεις στην διαδικασία κάποιας σχέσης, εάν είσαι ελεύθερος ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση τότε θα μπεις για τα καλά μέσα σε αυτή και θα δεσμευτείς ουσιαστικά. Ο έρωτας είναι το σημαντικότερο θέμα αυτού του μήνα και θέλεις να τον ζήσεις στο έπακρο και με όση περισσότερη ένταση μπορείς. Το κοντινό σου περιβάλλον αλλά και η οικογένειά σου μπορεί να λειτουργήσουν ως βοηθοί σου και σύμβουλοί σου αλλά και ως αντίπαλοι στις επιλογές σου. Αν είσαι δεσμευμένος, μια εκδρομή με το ταίρι σου θα φέρει λύσεις. Αν πάλι δεν είσαι σε σχέση, τότε κάποια γνωριμία πάνω σε μετακίνηση θα έρθει να φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή σου. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.

 
 • Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου
  Ζεις τον έρωτα με πάθος και είσαι ανοιχτός σε κάθε καινούρια εμπειρία. Από τις 7 του μήνα και μετά η καθημερινότητα θα πάρει τα ηνία και θα σου είναι πολύ δύσκολο να ζήσεις το προσωπικό σου κομμάτι όπως θέλεις. Το καθημερινό σου πρόγραμμα είναι φορτωμένο λόγω δουλειάς, παρ' όλ' αυτά δεν παραμελείς τον άνθρωπό σου. Ασχολείσαι με τις λεπτομέρειες της σχέσης και προβλήματα που είχαν προκύψει παλιότερα. Θέλεις να προσφέρεις στο ταίρι σου ακόμα κι όταν δεν είσαι εκεί και γι΄αυτό μπορεί να βάλεις τις ανάγκες του πάνω από τις δικές σου. Επιπλέον, οι οικογένειές σας έρχονται για να φέρουν τα πάνω κάτω και να σας ταρακουνήσουν σε συνδυασμό με κάποια οικονομικά θέματα. Μην πανικοβληθείς αν νοιώσεις ότι απομακρύνεσαι κάπως από την σχέση, αφού έχεις ανάγκη να μείνεις μόνος σου και να σκεφτείς πράγματα. Αυτό θα σου επιτρέψει να μπεις σε μετέπειτα χρόνο να ασχοληθείς περισσότερο με την σχέση και να γίνεις καλύτερος σύντροφος και εραστής.  Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.


 • Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου
  Το να νοιώσεις συναισθηματική ασφάλεια είναι για εσένα το πιο σημαντικό πράγμα τις πρώτες μέρες του Μαΐου. Κατά την διάρκεια του μήνα θα γίνεσαι πιο ανοιχτός και θα διεκδικείς πιο έντονα αυτό που θέλεις. Αν είσαι σε σχέση, ζεις με το ταίρι σου έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος. Αν είσαι ελεύθερος, τότε έχεις ευκαιρίες για πολλές εφήμερες καταστάσεις. Κάποια γνωριμία που έχεις κάνει και σχετίζεται με το εξωτερικό θα έρθει να αναστατώσει το πρόγραμμα αι την καθημερινότητά σου. Η κοινωνικότητά σου είναι στα καλύτερά της και θέλεις να είσαι συχνά έξω με πολύ κόσμο. Κάποιο οικονομικό ζήτημα που σε έχει απασχολήσει και παλιότερα θα φέρει εντάσεις με τον άνθρωπό σου.Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας; Καλέστε στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760.