astropedia.gr

Τα Ταρώ του Μαΐου για όλα τα ζώδια

Τα Ταρώ του Μαΐου για όλα τα ζώδια
Οι προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο μέσα από τις κάρτες Ταρώ και τον Άγγελο Παππά
 
Η κάρτα του μήνα: Πέντε Πεντάκτινο

Αυτό το μήνα εντείνονται τα πάθη και οι συναισθηματικές αντιδράσεις, ιδίως όσον αφορά τις προσωπικές σας σχέσεις. Η αγάπη συγκρούεται με τον πόνο, την απώλεια, το φόβο και την απόρριψη. Μπορεί να νιώθετε ότι κάθεστε μόνοι σας στο σκοτάδι, ίσως νιώθετε λυπημένοι και εγκαταλελειμμένοι. Μπορεί να σας καταλαμβάνει το συναίσθημα της μοναξιάς ή να νιώθετε απόρριψη ή ανάξιοι.

Μια σκληρή λέξη, μια απρόσεκτη παρατήρηση ή μια αγάπη που δεν έρχεται, σας κάνουν να νιώθετε  απογοήτευση ή πεσμένο ηθικό. Λάβετε υπόψη σας ότι τα Πεντάκτινα δεν αφορούν μόνο τα χρήματα αλλά έχουν να κάνουν γενικότερα με τις αξίες και την αυτοεκτίμηση.

Επιτρέποντας στους άλλους να σας κάνουν να νιώθετε ανάξιοι λέει πολλά για το πόση αξία δίνετε στον εαυτό σας. Αυτό είναι που πρέπει να σκεφτείτε σε βάθος αυτό το μήνα, να δείτε ποιοι άνθρωποι και γεγονότα σας τραβούν προς τα κάτω και τι μπορείτε να κάνετε για να αντισταθμίσετε τις αρνητικές επιπτώσεις τους. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι είστε άξιοι να αγαπηθείτε και να γίνετε αποδεκτοί και αντιμετωπίστε τους φόβους και τις εμμονές σας.

Για να έχετε μια πληρέστερη εικόνα του μήνα δείτε επίσης:

Διαβάστε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ αντιπροσωπεύει
το ζώδιό σας το μήνα Μάιο.


ΚΡΙΟΣ: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων

Αυτό το μήνα θα έχετε πολλούς ανθρώπους γύρω σας οι οποίοι θα σας βοηθήσουν στα σχέδιά σας και τις φιλοδοξίες σας. Ο ρεαλισμός και η πρακτικότητά σας θα σας βοηθήσουν προς τους στόχους σας. Αν σκοπεύετε να αλλάξετε καριέρα θα έχετε βοήθεια από τους άλλους για την πραγματοποίηση των αλλαγών. Νέες γνωριμίες και κοινωνική δικτύωση ενδέχεται να σας κατευθύνουν στο σωστό δρόμο και είναι οι αρωγοί για την οικονομική ευημερία σας.

Στη συναισθηματική σας ζωή, έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για την επούλωση των πληγών της ψυχής σας, κοιτάζετε αυτό το μήνα πιο βαθιά τις συναισθηματικές καταστάσεις του παρελθόντος και τη δική σας συμπεριφορά, προκειμένου να απελευθερώσετε τα παλαιά πρότυπα και να θεραπεύσετε τις παλιές πληγές. Αφήνετε πίσω σας τις παλιές ανησυχίες σας σχετικά με όποιον και ό, τι σας κρατούν πίσω από την ευτυχία σας. Ξέρετε ότι για να αγαπηθείτε, θα πρέπει πρώτα να αγαπήσετε τον εαυτό σας.

Νιώθετε την ανάγκη να δείξετε περισσότερη αγάπη στον εαυτό σας, ειδικά αν έχετε αναλωθεί σε υπερβολικές ώρες εργασίας και έχετε φτάσει στα όριά σας. Η σχέση σας με τον αγαπημένο σας θα είναι γεμάτη με θαλπωρή και φροντίδα και ίσως σας σοκάρει λίγο, αποδεικνύοντας ότι μερικές φορές ξέρει περισσότερα για εσάς, καλύτερα από ό, τι γνωρίζετε εσείς οι ίδιοι! Αν είστε μόνοι, διευρύνετε τους ορίζοντές σας, μεταφορικά και κυριολεκτικά, κάνοντας ταξίδια ή αναζητώντας μια νέα γνώση, είναι το κλειδί για την εξεύρεση της αγάπης.


ΤΑΥΡΟΣ: Η Ιέρεια
Η έντονη διαίσθησή σας είναι ο καλύτερος φίλος σας αυτό το μήνα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον εσώτερο εαυτό σας και μην βασίζεστε μόνο στα γεγονότα ή σε ό, τι σας δείχνει το συνειδητό μυαλό σας. Στον επαγγελματικό τομέα, ευχάριστες εκπλήξεις και νέες ευκαιρίες απασχόλησης σας περιμένουν μέσω νέων επιχειρηματικών επαφών. Βρίσκετε τρόπους να απλοποιήσετε τις εργάσιμες ημέρες σας και βελτιστοποιείτε την αποδοτικότητά σας.

Με τους συναδέλφους σας ή τους συνεργάτες σας, είναι καλύτερο να μην εμπλακείτε σε οποιεσδήποτε ίντριγκες. Αυτός ο μήνας θα είναι μαγικός για την αγάπη. Και πάλι, αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει. Στη σχέση σας, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να επιλύσετε αυτό το μήνα τα προβλήματά σας χωρίς διαφωνίες ή αλληλοσυγκρουόμενα επιχειρήματα. Η διαίσθηση και η γοητεία σας, σας δίνουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με έναν τρόπο που αγγίζει την ψυχή του συντρόφου σας. Ξέρετε ακριβώς τις σωστές λέξεις που θα πείτε, την κατάλληλη στιγμή.

Έχετε σαφήνεια και ειλικρίνεια, αναζητάτε την αλήθεια στη σχέση σας. Αν δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, τότε είναι σημαντικό να ακολουθήσετε το ένστικτό σας, κάνοντας σε βάθος  έρευνα. Μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από τα συναισθήματα καχυποψίας και ανασφάλειας. Για όσους είστε μόνοι, μπορεί να ανακύψει ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον με κάποιον που φαίνεται λίγο απόμακρος, απρόσιτος ή μυστικοπαθής. Προσέξτε, αν κάτι σας λέει να μη κάνετε το μεγάλο βήμα, τότε μην προχωρήσετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Επτά των Ράβδων
Αυτός είναι ένας μήνας που θα πρέπει να πατάτε γερά τα πόδια σας στο έδαφος! Θέλετε να ξέρουν όλοι γύρω σας πώς αισθάνεστε, έχετε πραγματικά την ανάγκη να προβάλετε τις απόψεις σας δυνατά και καθαρά. Δεν θέλετε να έχετε καμία αμφιβολία, είστε πολύ πιο ανεξάρτητοι και έτοιμοι να δείξετε στον κόσμο ότι μπορείτε να ενεργείτε για τις δικές ανάγκες και συμφέροντα. Στην επαγγελματική σας ζωή, είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιονδήποτε ανταγωνισμό και όποιον προσπαθεί να εμποδίσει τις φιλοδοξίες σας.

Έχετε τη δύναμη και το θάρρος να χειριστείτε τις προκλήσεις, είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας, νικάτε όποιον στήνει εμπόδια στο δρόμο σας. Στις σχέσεις σας, μιλάει το μυαλό σας, με διάφανη επικοινωνία  βελτιώνετε τα πράγματα, εφ όσον όμως επικοινωνείτε με ειλικρίνεια και με διακριτικότητα. Ενώ είστε ειλικρινείς, θα επιφέρετε καλύτερη ισορροπία στη σχέση σας, αν προσπαθήσετε να μην επιβάλετε τη γνώμη σας.

Νικάτε οποιεσδήποτε εξωτερικές προκλήσεις στη σχέση σας, κι αν κάποιοι εναντιώνονταν στην πορεία της, αυτό δεν σας πτοεί, αντίθετα σας φέρνει πιο κοντά με το σύντροφό σας. Για όσους είστε μόνοι, μπορεί να συναντήσετε κάποιον/α μέσα από τις συνήθεις δραστηριότητές σας. Είστε σε πλήρη ετοιμότητα και δεν θα αφήσετε την αγάπη να σας ξεφύγει, εκτός κι εάν δεν υπάρχει ειλικρίνεια. Για εσάς τώρα, πρεσβεύει η αλήθεια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τέσσερα των Ράβδων
Μια πιο θετική ενέργεια σας περιβάλει αυτό το μήνα και τα πράγματα βελτιώνονται για σας. Στην επαγγελματική σας ζωή, ο μήνας αυτός σας φέρνει καλά νέα για τις φιλοδοξίες σας, το περιβάλλον της εργασίας σας ενθαρρύνει και σας υποστηρίζει, η ατμόσφαιρα ελαφρύνεται από ό, τι ήταν στο πρόσφατο παρελθόν. Μπορεί να έχετε έναν ηγετικό ρόλο σε κάποια ομαδική εργασία και προβάλετε τις ιδιαίτερες ικανότητές σας σε ένα έργο σας.

Αν έχετε δική σας επιχείρηση, είναι πιθανό να πάει πολύ καλά καθώς τα προβλήματα του παρελθόντος φαίνεται να επιλύονται και τελικά έχουν αίσια έκβαση. Στη συναισθηματική σας ζωή, ήρθε η ώρα να επικεντρωθείτε σε ό, τι θέλετε από τη σχέση σας και να λάβετε αποφάσεις σχετικά με την πορεία της. Είστε ζεστοί και φροντίζετε τους αγαπημένους σας, ο στόχος σας τώρα είναι να συνδεθείτε βαθύτερα στη σχέση σας, αν τελικά αποδειχθεί ότι πραγματικά ο σύντροφός σας αξίζει την καρδιά σας.

Ωστόσο, δεν πρέπει να θυσιάζετε τις ανάγκες σας για να έχετε αρμονία, σταθερότητα και ασφάλεια στη σχέση σας. Αυτό το μήνα θα διαπιστώσετε αν ο σύντροφός σας είναι αφοσιωμένος σε εσάς και δεν θα έχετε καμία αμφιβολία για το τι θέλει. Αν είστε επί του παρόντος μόνοι, αυτός ο μήνας πρόκειται να σας φέρει μια μακροχρόνια σχέση. Σχέσεις που ξεκινούν κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, είναι πιθανό να διαρκέσουν σε βάθος χρόνου.
 
 
ΛΕΩΝ: Ο Μάγος
Αυτό το μήνα δεν φοβάστε να κινηθείτε προς το άγνωστο! Στην επαγγελματική σας ζωή υπάρχουν νέα ξεκινήματα και μερικές μεγάλες ευκαιρίες για να σας απογειώσουν. Βελτιώνονται οι συνθήκες στην καριέρα σας, λαμβάνετε αναγνώριση και επαίνους, προβάλετε τα ιδιαίτερα ταλέντα σας. Μπορεί να σας προσφερθεί ένας ηγετικός ρόλος μέσα σε μια ομάδα ή μια θέση σε ένα πιο δημιουργικό τομέα.

Οι άλλοι αποδέχονται τις ιδέες και τις απόψεις σας με πολύ ενθουσιασμό και προσελκύετε ανθρώπους με επιρροή καθώς βρίσκεστε στο σωστό σημείο, τη σωστή στιγμή. Στις σχέσεις σας, οι άνθρωποι γύρω σας έχουν καλές προθέσεις και νιώθετε χαρούμενοι για την εκδήλωση των συναισθημάτων του συντρόφου σας. Μπορείτε να περιμένετε μια αναβίωση των έντονων ερωτικών στιγμών, μια μαγική ανανέωση. Μπορείτε να προσβλέπετε σε ένα βαθύτερο επίπεδο συναισθηματικής δέσμευσης.

Αν είστε μόνοι, νιώθετε έτοιμοι για ένα νέο ειδύλλιο καθώς διευρύνετε τους ορίζοντές σας βγαίνοντας έξω και ανταποκρινόμενοι σε νέες γνωριμίες. Αυτός ο μήνας σας φέρνει κάποιον/α με τον οποίον εναρμονίζεστε πνευματικά και συναισθηματικά.  Εάν υπήρχαν διαφωνίες με τα προσφιλή σας πρόσωπα, αφήνετε πίσω σας οποιαδήποτε άσχημα συναισθήματα και βασιλεύει η αγάπη.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Ιππότης των Ξιφών
Η ικανότητά σας να συνομιλείτε και να κοινωνικοποιήστε εύκολα, κάνει πιο χαρούμενη τη ζωή σας και νιώθετε σε ισορροπία τη σωματική, συναισθηματική και νοητική σας ενέργεια. Στην επαγγελματική ζώνη, αν ψάχνετε για αλλαγή τότε να είστε σε ετοιμότητα για νέες ευκαιρίες που φθάνουν. Θα είστε πολύ πιο απασχολημένοι, αλλά με ένα πολύ θετικό τρόπο που φέρνει ανταμοιβές και αναγνώριση.

Η μεγάλη σας επιτυχία μπορεί να προκαλέσει το φθόνο από τους άλλους αλλά δεν θα επιτρέψετε στους αντιπάλους σας ή τους δυσφημιστές σας να σας ανακόψουν από την πορεία σας. Μπορείτε να κατανοήσετε τις ανασφάλειες των άλλων μέσα από το αναλυτικό μυαλό σας, ξέρετε να ακούτε και να απαντάτε. Στη συναισθηματική ζώνη θα είστε επίσης πολύ ενεργητικοί καθώς θα δεχτείτε πολλές  προσκλήσεις και θα καταπιαστείτε με αρκετές δραστηριότητες.

Μπορεί επίσης να έχετε την παρόρμηση να ταξιδέψετε σε μακρινούς τόπους, θέλετε την ποικιλία για τη συναισθηματική ευεξία σας. Για όσους είστε μόνοι, μια σχέση μπορεί να εμφανιστεί, αλλά είναι σημαντικό να μη χαρίσετε την καρδιά σας εύκολα. Αν είστε σε σχέση, η επικοινωνία με το σύντροφό σας βελτιώνεται σημαντικά, νιώθετε πιο συναρπαστικά. Να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες ωραίες εκπλήξεις, ιδίως με ταξίδια.


ΖΥΓΟΣ: Δύο των Ράβδων
Η ισορροπία και η αρμονία είναι σημαντικές για εσάς, έτσι κατανέμετε το χρόνο και την ενέργειά σας ισάξια στην επαγγελματική και τη συναισθηματική σας ζωή. Σκέφτεστε σε βάθος τις επιλογές σας, από την καριέρα σας μέχρι τις ερωτικές σας σχέσεις, είστε πιο απαιτητικοί.

Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξει μια πολύ πιο λειτουργική συνεργασία και αρμονική ατμόσφαιρα με τους ανθρώπους γύρω σας που σας επιτρέπει να διαπραγματευτείτε για ζητήματα που αφορούν την εργασία σας, όπως καλύτερο ωράριο, λιγότερες υπερωρίες ή ακόμα και ευέλικτο πρόγραμμα. Το ίδιο ισχύει και με τα οικονομικά σας. Βελτιώσεις στο εισόδημά σας και καλύτερη διαχείριση των εξόδων σας, θα σας φέρουν πολύ καλύτερη ισορροπία με τα χρήματά σας. Στην ερωτική σας ζωή, αν είστε μόνοι, μπορεί να βρείτε το τέλειο πρόσωπο σε κάποιον/α που είναι ήδη γύρω σας.

Αν είστε σε σχέση, έχετε κάποιες πολύ δυνατές ιδέες για την ισορροπία και τη βελτίωση της σχέσης σας και είστε πρόθυμοι να τις μοιραστείτε με το σύντροφό σας. Επικοινωνήστε αλλά να είστε πολύ προσεκτικοί με τα λόγια σας. Η ισορροπία του «δούναι και λαβείν» είναι απαραίτητη για μια πραγματικά επιτυχημένη σχέση, όπως η διακριτικότητα και η κατανόηση.ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων
Αυτό το μήνα σας περιμένει ένας ηγετικός νέος ρόλος. Είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αποτελείτε πηγή έμπνευσης για τους γύρω σας και δημιουργείτε μια βαθύτερη συναισθηματική σύνδεση με τους γύρω σας.

Στην εργασία σας, οι άλλοι σας δείχνουν πραγματική εκτίμηση και σεβασμό για τα ταλέντα σας. Αυτό θα εκδηλωθεί όχι μόνο με επαίνους αλλά και με οικονομικά οφέλη. Εάν αναζητάτε ένα νέο επαγγελματικό ρόλο, θα υπάρξει η ευκαιρία να κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός. Στην προσωπική ζώνη, η αγάπη και η συμπόνια θα είναι επίσης στο προσκήνιο αυτό το μήνα. Είναι πραγματικά σημαντικό να συνειδητοποιήσετε ότι η αγάπη προς τον εαυτό σας είναι εξίσου σημαντική με τη φροντίδα και την κατανόηση προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ο καθορισμός ορίων είναι σημαντικός στη σχέση σας, δεν πρέπει ο σύντροφός σας να αδειάζει όλα τα συναισθηματικά αποθέματά σας και στη συνέχεια να αισθάνεστε αποστραγγισμένοι. Εάν είστε μόνοι, μπορεί να βρείτε κάποιον/α που μπορεί να σας δώσει όχι μόνο φροντίδα αλλά και το πάθος που αναζητάτε. Απλά να είστε ο εαυτός σας, δεν έχετε καμία ανάγκη να δείξετε στους άλλους κάτι το οποίο δεν είστε.


 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Επτά των Ξιφών
Αυτό το μήνα θα είστε σχολαστικοί σε όλες τις συναλλαγές σας ιδιαίτερα στην εργασία σας. Ο καθένας θα δει τις καλύτερες προθέσεις σας και θα έχετε ισχυρή ηθική στις εργασιακές σας σχέσεις. Αποφύγετε το δογματισμό σας και να είστε ξεκάθαροι στην επικοινωνία σας έτσι ώστε να αποσοβήσετε τις παρερμηνείες. Υιοθετήστε μια πιο προσεκτική προσέγγιση με τα χρήματά σας, δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για να πάρετε ρίσκα με τα οικονομικά σας και σίγουρα όχι να στοιχηματίσετε ή να δανείσετε χρήματα.

Στις σχέσεις σας, ένα σημαντικό θέμα που πρέπει να εξετάσετε είναι η εμπιστοσύνη και η οικειότητα με τους αγαπημένους σας. Μπορεί να αισθάνεστε αμφιβολίες και έλλειψη ειλικρίνειας με το σύντροφό σας. Είναι καλύτερο για σας να αντιμετωπίσετε τυχόν αρνητικά ζητήματα συζητώντας ανοιχτά και με ειλικρίνεια, αντί να καταφεύγετε σε κάθε είδους τακτικές προκειμένου να αποσπάσετε την προσοχή του συντρόφου σας.

Για όσους από εσάς ψάχνετε την αγάπη, προσέξτε τα μυστηριώδη και αινιγματικά άτομα που εισέρχονται στη ζωή σας. Προσπαθήστε να μην είστε … σκληροί ή απρόσωποι για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, ούτε και να καταφύγετε σε παιχνίδια μυαλού. Ανάλογα με το πώς προβάλετε τον εαυτό σας, αυτό θα προσελκύσετε σε αντάλλαγμα.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Αυτοκράτειρα
Είστε ακαταμάχητα μαγνητικοί αυτό το μήνα, τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή. Οι γύρω σας, σας θαυμάζουν καθώς έχετε πολλά να προσφέρετε. Έχετε μεγάλη ζήτηση και οι άλλοι σας χρειάζονται για να τους προσφέρετε τις σοφές συμβουλές σας και την υποστήριξή σας. Εμπνέετε με τις ιδέες σας τους άλλους στην εργασία σας, εκπέμπετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη και αυτό έχει θετικά αποτελέσματα στην εργασία σας, με τη μορφή αυξήσεων, μπόνους ή αναγνώρισης.

Για όσους από εσάς αναζητάτε μια νέα θέση εργασίας, αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει. Αυτός ο μήνας θα είναι πολύ γόνιμος και στην αγάπη. Για όσους είστε σε σχέση, νιώθετε πιο γλυκιά και πιο βαθιά αγάπη με το σύντροφό σας κι αν θέλετε να επεκτείνετε την οικογένειά σας, το σύμπαν θα σας βοηθήσει να συμβεί.

Για όσους είστε μόνοι, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι σαγηνευτικές δυνάμεις σας είναι μεγάλες, έτσι μην αναλώνετε όλο το χρόνο σας στην εργασία σας ή κρύβεστε από την αγάπη. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να συνδυάσετε μια πολυάσχολη επαγγελματική ζωή με μια ενεργό κοινωνική ζωή, κι αυτό θα ελαφρύνει την ψυχή σας και θα σας βοηθήσει να συναντήσετε την αληθινή αγάπη.


 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η Βασίλισσα Πεντάκτινο
Στόχος σας αυτό το μήνα είναι να δουλέψετε πολύ μεθοδικά και να δώσετε προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες προκειμένου να έχετε μεγάλη επιτυχία και να απολαύσετε τους καρπούς των προσπαθειών σας, κάνοντας την εργασία σας άψογα. Τα μεγάλα όνειρά σας υλοποιούνται κάνοντας ένα πρακτικό χρονοδιάγραμμα και έχοντας ρεαλιστική προσέγγιση στους στόχους σας. Η σκληρή δουλειά σας μετατρέπει τα όνειρά σας σε πραγματικότητα.

Στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, δεν θα ανέχεστε όσους δεν σας υποστηρίζουν ή όσους δεν εργάζονται συλλογικά. Οι συνάδελφοι και οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να σας φανούν χρήσιμοι με τις συμβουλές τους και την έμπνευση που θα σας προσφέρουν. Με τα οικονομικά σας, υπάρχει αναγνώριση της σκληρής δουλειάς σας η οποία αποδίδει καρπούς αλλά καλό θα ήταν να μη σκορπάτε απλόχερα τα χρήματά σας.

Στην αγάπη και τις σχέσεις, ξέρετε τι θέλετε και τι αναμένετε και δεν θα είστε τόσο τυφλωμένοι από έρωτα, με αποτέλεσμα να μην επιτρέψετε στο σύντροφό σας να σας συμπεριφέρεται χωρίς σεβασμό. Δεν θα σας θεωρεί δεδομένους. Αν είστε μόνοι, ένα νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σας που κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά! Προσπαθήστε να είστε ανοικτοί και διαθέσιμοι και όχι συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι.

 
ΙΧΘΥΣ: Δύο των Κυπέλλων
Η ατμόσφαιρα γύρω σας θα είναι γεμάτη από αγάπη και εκτίμηση αυτό το μήνα, θα αισθάνεστε τη φροντίδα και την εκτίμηση των άλλων. Θα υπάρχει ισορροπία όχι μόνο στην προσωπική σας ζωή αλλά και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Λαμβάνετε ικανοποίηση από την εργασία σας, ξεχωρίζετε και παίρνετε επαίνους και αναγνώριση.

Αν επιθυμείτε να κάνετε μια αλλαγή στη σταδιοδρομία σας, αυτός ο μήνας φέρνει κάποια ενδιαφέροντα και αξιόλογα άτομα στο δρόμο σας τα οποία θαυμάζουν τα προσωπικά σας χαρακτηριστικά και τα επαγγελματικά ταλέντα σας. Επίσης μπορείτε να διαπραγματευτείτε καλύτερες οικονομικές ανταμοιβές και να αναγνωριστείτε για τις ικανότητές σας. Στη συναισθηματική σφαίρα, αγωνίζεστε για την ισορροπία και τα συναισθήματα.

Δεν είναι ώρα για εφησυχασμό ή να θεωρείτε το σύντροφό σας δεδομένο! Η σχέση σας θα είναι πραγματικά το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας αυτό το μήνα και μπορεί να κάνετε συνομιλίες για γάμο ή δέσμευση. Για όσους είστε μόνοι, μπορεί να γνωρίσετε τον έρωτα σε μια ήδη υπάρχουσα φιλία ή νέα γνωριμία. Προσέξτε μόνο μην παγιδευτείτε στα συναισθήματα κάποιου που δεν μπορεί να σας προσφέρει την αληθινή αγάπη αλλά ένα φευγαλέο πάθος.Newsletter