astropedia.gr

Τα Ταρώ του Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια

Τα Ταρώ του Δεκεμβρίου για όλα τα ζώδια
Η κάρτα του μήνα ~ Πέντε των Ράβδων
Αυτό το μήνα μπορεί να αισθάνεσαι αβεβαιότητα και έλλειψη αρμονίας στις σημαντικές σχέσεις σου εξαιτίας κάποιων συγκρούσεων και αναταραχών που σε περιβάλλουν και απειλούν να διαταράξουν την ηρεμία που τόσο απεγνωσμένα ποθείς. Αυτή κάρτα δείχνει θαμμένα συναισθήματα που εκρήγνυνται ξαφνικά και τα οποία δημιουργούν συγκρούσεις στη ζωή σου. Θέλεις να έχεις τον έλεγχο μιας κατάστασης και να εξουσιάσεις τους γύρω σου με αποτέλεσμα τις διαφωνίες.

Μπορεί να νιώσεις ότι οι άλλοι δεν σε καταλαβαίνουνκαι εμπλέκεσαι σε μια χαμένη μάχη ή συναντάς ανυπέρβλητα εμπόδια. Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει συγκρούσεις, διαμάχες, εμπόδια και προκλήσεις τα οποία σε βάζουν να πολεμήσεις, αλλά πριν το κάνεις, θα πρέπει να αναρωτηθείς για ποιο σκοπό αγωνίζεσαι. Αν εμπλακείς σε μια διαμάχη με κάποιον, ίσως χρειαστεί να εξετάσεις το ρόλο σου σε αυτή τη σύγκρουση.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οι περισσότερες διαφωνίες βασίζονται σε παρανοήσεις αλλά και στην αδυναμία να βάλουμε τον εαυτό μας στη θέση του άλλου και την ανάγκη μας να ακουστούμε.Αν εμπλακείς σε μια πάλη για την εξουσία, να ξέρεις ότιδεν θα υπάρξει κανένας νικητής και ηττημένος, μόνο ερείπια που κάποτε ήταν παλάτια. Προσπάθησε για την αποκατάσταση της ειρήνης και της αρμονίας, συνεργάσου μαζί με τους άλλους και όχι εναντίον τους, και θα δεις το περιστέρι της ειρήνης.

Διάβασε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ
αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου το μήνα Δεκέμβριο

 
ΚΡΙΟΣ ~ Επτά των Κυπέλλων
Αυτό το μήνα συνειδητοποιείς ότι τα επίπεδα της ενέργειάς σου είναι χαμηλά, νιώθεις εξαντλημένος και κουρασμένος. Το σύμπαν όμως σε βοηθά να αποκαταστήσεις και πάλι την τάξη και την οργάνωση στη ζωή σου, θέτεις ως προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες και αρνείσαι να υποκύψεις στις απαιτήσεις των άλλων.Τόσο στη συναισθηματική όσο και την επαγγελματική σου ζωή, έχεις τον έλεγχο πάνω σε γεγονότα και καταστάσεις.

Επαγγελματικά, φθάνεις στο τέλος μιαςδύσκολης χρονικής περιόδου, ανοίγουν νέοι δρόμοι και νέες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, θα έχουν επίδραση στηζωή σου. Μπορεί να αισθάνεσαι έτοιμος να αναζητήσεις νέα βοσκοτόπια, αλλά πριν κάνεις οποιεσδήποτε κινήσεις, λάβε υπόψη σου αν κάτι φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Κάνε την έρευνά σου καλά πριν δείξεις εμπιστοσύνη στους άλλους. Στη συναισθηματική σου ζωή,να είσαι πολύ σαφής και συγκεκριμένος με τους άλλους για ό, τι θέλεις και περιμένεις από μια σχέση.

Αν είσαι μόνος, θα έχεις πολλές επιλογές, φρόντισε μόνο να είσαι ειλικρινής και σαφής, όσο μπορείς, και κυρίως να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου! Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να χρειαστεί να υπενθυμίσεις στο σύντροφό σου ότι νιώθεις την ανάγκη να έχεις προσωπικό χώρο και χρόνο. Από τη θετική πλευρά, αυτό το μήνα ο σύντροφός σου μπορεί να σε εκπλήξει με τις πράξεις του και τον έρωτά του. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΤΑΥΡΟΣ ~ Τέσσερα των Κυπέλλων
Αυτό το μήνα νιώθεις ευγνώμων στη ζωή, σταματάς να σκέφτεσαι τα αρνητικά  πράγματα, απολαμβάνοντας τα καλά. Αποκτάς έναν νέο, πιο σοφό τρόπο θεώρησης της ζωής, κι αυτό σου δημιουργεί ψυχική και συναισθηματική ισορροπία. Στην καριέρα σου, κάνεις σταθερά σχέδια και θέτεις νέους στόχους για το μέλλον σου. Μπορεί ακόμη και να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις επενδύσει περισσότερο χρόνο και ενέργεια στην εργασία σου, πράγμα το οποίο έχει επισκιάσει τους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου.

Μπορεί και να μην ασχοληθείς και τόσο με τα επαγγελματικά σου αυτό το μήνα, επιθυμείς να εξερευνήσεις την ανάλαφρη πλευρά της ζωής. Η πνευματική σου διαύγεια θα σου επιστρέψει να κατανοήσεις τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείς από τη ζωή και προσδιορίζεις τις προτεραιότητές σου. Καθώς δεν σκέφτεσαι και τόσο την εργασία σου, εστιάζεσαι στη σχέση σου και την προσωπική σου ζωή.

Αν είσαι σε σχέση, νιώθεις μεγάλη ευχαρίστηση και ανακαλύπτεις νέους τρόπους για να κάνεις πιο χαρούμενη τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, ασχολούμενος με ψυχαγωγικές δραστηριότητες που σου αρέσουν περισσότερο, θα σε οδηγήσουν σε μια σημαντική ερωτική συνάντηση. Να θυμάσαι όμως να είσαι ρεαλιστής και λογικός στην αγάπη και να μην χάνεις το χρόνο σου με άτομα που δεν μπορούν να σου προσφέρουν πολλά ή δεν είναι διαθέσιμα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΔΙΔΥΜΟΙ ~ Δύο των Κυπέλλων
Βρίσκεσαι σε μια ατμόσφαιρα αγάπης και στοργής αυτό το μήνα, κι αυτό επηρεάζει θετικά όχι μόνο την προσωπική σου ζωή αλλά φέρνει ισορροπία και στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση από την επαγγελματική σου ζωή, ξεχωρίζεις και αναγνωρίζεσαι. Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή σταδιοδρομίας ή ψάχνεις έναν τρόπο να επεκτείνεις την επιχείρησή σου, ο Δεκέμβρης σου φέρνει μερικές πραγματικά ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στο δρόμο σου.

Θα έχεις μερικές πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις με ανθρώπους που σε θαυμάζουν και εκτιμούν τα επαγγελματικά προσόντα σου. Στησυναισθηματική ζώνη, η αρμονία, η ισορροπία και η δέσμευση βρίσκονται στο επίκεντρο των προτεραιοτήτων σου, κάνεις τα μέγιστα για να υπάρχει ηρεμία στη σχέση σου. Η σχέση σου θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου αυτό το μήνα. Νιώθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και ίσως συζητήσετε για δέσμευση ή ακόμα για αρραβώνα ή γάμο.

Ανέμενε να περάσεις ευχάριστες στιγμές, να κάνεις εκδρομές ή συγκεντρώσεις με τους κοινούς φίλους σας και να μοιραστείτε την αγάπη! Αν είσαι μόνος και σκέφτεσαι κάποιον/α, περίμενε μια σημαντική εξέλιξη στη σχέση αυτή καθώς θα νιώσεις να προκύπτουν βαθιά συναισθήματα. Ξέρεις ότι η πραγματική αγάπη χρειάζεται φροντίδα και προσπάθεια για να αντέξει στο χρόνο. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ~ Ο Ερημίτης
Μερικές φορές όλοι μας κάποιες στιγμές θέλουμε να βρεθούμε μακριά από το πλήθος, κι αυτό το μήνα χρειάζεσαι κάποιο χώρο μόνο για σένα, να σκεφτείς την πορεία της ζωής σου και να καθαρίσει το μυαλό σου. Είσαι ζώδιο που φροντίζεις τους ανθρώπους και αναλαμβάνεις την ευθύνη για την ευημερία των άλλων, όμως τώρα η ικανοποίηση των προσωπικών σου αναγκών είναι πολύ αναγκαία για σένα.

Προσπάθησε να μην αφήσεις τα συναισθήματα της ενοχής να αποτρέψουν την ηρεμία και τη γαλήνη της ψυχής σου. Στην επαγγελματική σου ζωή, δεν απογοητεύεσαι από τις επικρίσεις ή την έλλειψη κατανόησης από τους άλλους. Κάποιοι μπορεί να σε θεωρήσουν σκληρό και άκαμπτο, όταν αυτό για σένα μεταφράζεται ως αντοχή και αποφασιστικότητα. Νιώθεις δυνατός και τολμηρός να υπερασπιστείς τη φήμη σου και τις αρχές σου.

Στη συναισθηματική ζώνη, αν είχες πληγωθεί από τη στάση του συντρόφου σου και δίσταζες μέχρι τώρα να δείξεις τι αισθάνεσαι, αυτό το μήνα παίρνεις την πρωτοβουλία να μιλήσεις. Είτε είσαι σε σχέση, είτε μόνος, είναι σημαντικό να μην εμπλακείς σε οποιεσδήποτε διαμάχες, ούτε και εκδικητικές ενέργειες. Καλύτερα να αποστασιοποιηθείς από τις συγκρούσεις από το να επιτρέψεις σε κάποιον να σου επιτεθεί. Κάνε υπομονή με τους γύρω σου και σύντομα οι άλλοι θα δουν τον λάθος τρόπο συμπεριφοράς τους. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΛΕΩΝ ~ Δύο των Ράβδων
Πρόκειται για ένα μήνα που προσπαθείς να αλλάξεις τη ζωή σου, να κάνεις νέα πράγματα όπως νέες επιλογές στη σταδιοδρομία σου, ένα ταξίδι ή ακόμα και μια αλλαγή σπιτιού. Είναι σημαντικό όμως ότι οποιεσδήποτε αλλαγές κάνειςνα είναι συνετές και όχι παρορμητικές. Αυτός είναι ένας πολύ καλός μήνας για να κάνεις σχέδια για το μέλλον σου, να σκεφτείς το πού θέλεις να είσαι στα επόμενα χρόνια και ποιές κινήσεις απαιτούνται για να νιώσεις οικονομική, συναισθηματική και επαγγελματική ασφάλεια.

Επαγγελματικά, μπορεί να αναλάβεις κάποιον άλλο ρόλο στην εργασία σου, προβάλλοντας την έμφυτη δημιουργικότητά σου και τις ευρηματικές ιδέες σου. Στη συναισθηματική ζώνη, υπάρχει μια αίσθηση ανανέωσης της ερωτικής σου ζωής, αναζητάς τον ενθουσιασμό και την περιπέτεια είτε είσαι μόνος, είτε δεσμευμένος. Αν είσαι σε μια σχέση που δεν σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο, τότε ο Δεκέμβρηςείναι ένας μήνας για να σκεφτείς αν θέλεις να συνεχίσετε μαζί ή να φύγεις δίνοντας ένα τέλος.

Χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για να χαρίσεις την καρδιά σου και τα γενναιόδωρα συναισθήματά σου. Εάν ο σύντροφός σου είναι απών στη σχέση σας, τότε μπορεί να αποφασίσεις να προχωρήσεις μπροστά. Αν είσαι μόνος, μια νέα περιπετειώδης γνωριμία σε ανανεώνει. Ίσως σε κάποιο από τα ταξίδια σουγνωρίσεις ένα χαρισματικό άτομο που φέρνει χαρά στη ζωή σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ~ Άσσος των Κυπέλλων
Οι συμπαντικές δυνάμεις είναι στο πλευρό σου αυτό το μήνα, έτσι προβλήματα που φαινόταν να μην έχουν τέλος, τώρα βρίσκουν θετικές λύσεις. Νιώθεις την αγάπη και τη στοργή και προσβλέπεις σε νέα ξεκινήματα στη συναισθηματική σου ζωή. Στην επαγγελματική ζώνη, εάν εργάζεσαισε μια εταιρεία ή ως μέρος μιας ομάδας, θα λάβεις ουσιαστική στήριξη και αφοσίωση από τους άλλους.

Θα έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ομάδα όπου προβάλεις τις ιδιαίτερες ικανότητές σου. Ανέμενε μεγάλη εκτίμηση από εκείνους με τους οποίους συνεργάζεσαι αλλά και τους συναδέλφους σου. Όλοι θα σου εκφράζουν το θαυμασμό τους για όσα έχεις επιτύχει. Στη συναισθηματική σου ζωή, από τη φύση σου αναλύεις τα πάντα και αναμένεις την τελειότητα, έτσι αυτό το μήνα θα περάσεις τις πιο ευτυχισμένες μέρες σου. Βρίσκεις κάποιον/α που φτάνει σχεδόν κοντά στο τέλειο, η ατμόσφαιρα γύρω σου είναι γεμάτη από αγάπη και ευτυχία.

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου παίρνει μια στροφή προς το καλύτερο, βρίσκετε μεταξύ σας ένα βαθύτερο επίπεδο κατανόησης και ίσως μιλήσετε για δέσμευση. Όλες οι σημαντικές και οικείες σχέσεις σου, οικογενειακές. φιλικές και επαγγελματικές θα ενισχυθούν από τη θετική ενέργεια αυτού του μήνα. Αφήνεις πίσω σου τους ενδοιασμούς και τις ανησυχίες σου, είσαι σίγουρους για τον εαυτό σου και τους άλλους γύρω σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΖΥΓΟΣ ~ Ο Κόσμος
Είναι ένας πολύ καλός μήνας για την επίτευξη των στόχων σου, νιώθεις ικανοποιημένος και ολοκληρωμένος, κοιτάς μπροστά αν και μπορεί να νιώθεις εσωτερικό εκνευρισμό ή ακόμα και εξάντληση. Νιώθεις ασφαλής και σίγουρος για τον εαυτό σου, προετοιμάζεσαι για μεγάλα σχέδια. Αν υπάρχει κάτι που λαχταρούσες να πετύχεις στην επαγγελματική σου ζωή, τότε αυτός είναι ο μήνας για να το πραγματοποιήσεις. Εσύ είσαι υπεύθυνος για τη δική σου ζωή, το μόνο που χρειάζεται είναι να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις τη δύναμη να το καταφέρεις.

Αν είχες ήδη κάνει μεγάλες προσπάθειες στην καριέρα σου, αλλά νιώθεις αδικημένος που δεν έχεις λάβει ανταμοιβές, τότε όλα αυτά πρόκειται να αλλάξουν από αυτό το μήνα και μετά. Πολλές μετακινήσεις και ταξίδια σε ανανεώνουν και εμποτίζεις τη ζωή σου με χαρά αλλά και νέα ενδιαφέροντα. Νέες γνωριμίες σε μακρινά μέρη μπορεί να σου προσφέρουν αυτό που επιθυμείς στη συναισθηματική σου ζωή.

Αν είσαι σε σχέση και έχεις την αίσθηση ότι υπάρχειστασιμότητα ή έλλειψη οικειότητας, τότε ο Δεκέμβρης θα φέρει μια πολύ πιο χαρούμενη ενέργεια, καθώς γίνεστε και οι δύο πιο ανοικτοί στασυναισθήματά σας. Αν έχεις αρχίσει να αισθάνεσαι παγιδευμένος στη ρουτίνα και τις υποχρεώσεις, περίμενε μια ευχάριστη μεταμόρφωση! Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ~ Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Μια μαγνητική ενέργεια σε περιβάλει αυτό το μήνα τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική σου ζωή. Οι άλλοι βλέπουν στο πρόσωπό σου κάποιον με εμπειρίες και σοφία και αναζητούν την καθοδήγηση και τις συμβουλές σου. Είναι καλό να βοηθάς τους άλλους, αλλά θα πρέπει να θυμάσαι ότι χρειάζεσαι χρόνο και για τον εαυτό σου.

Στην επαγγελματική σου ζωή, οι άλλοι εμπνέονται από τις ιδέες σου και λαμβάνεις μεγάλη υποστήριξη στα σχέδια και τις φιλοδοξίες σου καθώς τα άτομα στην εργασία σου σε βοηθούν με πρακτικούς τρόπους. Κάνεις καλές διασυνδέσεις αυτό το μήνα, οι άλλοι εντυπωσιάζονται από την παρουσία σουκαι σε βοηθούν στην πρόοδό σου και τη φήμη σου. Στη συναισθηματική σου ζωή, κοιτάζεις πίσω στο παρελθόν,τις συναισθηματικές καταστάσεις και τη δική σου συμπεριφορά που σε οδήγησαν εδώ που είσαι τώρα.

Αυτός ο μήνας σε βοηθά να αφήσεις μια για πάντα τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς, να απελευθερωθείς από τις ανησυχίες του παρελθόντος που μπορεί να σου έχουν στερήσει την ευτυχία. Μην ξεχνάς ότι για να αγαπηθείς από τους άλλους πραγματικά πρέπει να αγαπάς πρώτα τον εαυτό σου. Έτσι, δώσε πρώτα περισσότερη φροντίδα και προσοχή στο μυαλό, το σώμα και την ψυχή σου, και μετά στις προσωπικές σχέσεις σου. Σκέψου αν οι υπερβολικές ώρες εργασίας παρεμποδίζουν την ευτυχία σου και τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΤΟΞΟΤΗΣ ~ Τέσσερα των Ξιφών
Αυτό το μήνα το σύμπαν σου ζητά να κάνεις ένα βήμα πίσω από την ερωτική και επαγγελματική σου ζωή και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Αν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σου έχουν αναλώσει όλο το χρόνο και την ενέργειά σου, τώρα θέτεις νέα προσωπικά όρια στη σχέση σας. Λες «όχι» στις απαιτήσεις των άλλων, δεν ασχολείσαι τώρα με τις ανάγκες των γύρω σου. Αν και έχεις μια αλτρουιστική επιθυμία να είσαι γενναιόδωρος προς όλους, τώρα δεν θα αισθάνεσαι και τόσο καλά όταν αυτή η γενναιοδωρία δεν επιστρέφεται ή οι άλλοι σε θεωρούν δεδομένο.

Επαγγελματικά, εάν η καριέρα σου δεν κινείται προς την κατεύθυνση που σε ευχαριστεί, θα ήταν καλύτερο να σκεφτείς τι μπορείς να διορθώσεις παρά να προβείς σε ξαφνικές αλλαγές.  Στη συναισθηματική σου ζωή, μπορεί να αισθάνεσαι εγκαταλελειμμένος ή προδομένος ή απλά νιώθεις ότι ο σύντροφός σου είναι απόμακρος και συναισθηματικά αποστασιοποιημένος. Άφησεστον αγαπημένο σου  λίγο προσωπικό χώρο και χρόνο, μια μικρή απόσταση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που τελικά χρειάζεται για να επανέλθει η συναισθηματική εγγύτητα στη σχέση σας.

Αν είσαι μόνος, η συνήθης περιπετειώδης φύση σου είναι τώρα σε αδράνεια καθώς γίνεσαι επιλεκτικός με τους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους σου. Απέφυγε να κάνεις όνειρα καισχέδια για το μέλλον με κάθε νέο άτομο που γνωρίζεις, άφησε το χρόνο να κυλίσει για να τους γνωρίσεις καλύτερα πριν κάνεις συναισθηματικές δεσμεύσεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ~ Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Αυτό τομήνα σφύζεις από ζωντάνια και ενέργεια, οδεύεις στη ζωή σου προς μια θετική κατεύθυνση. Εστιάζεσαι στις φιλοδοξίες σου και οι στόχοι σου, σου φέρνουν αποτελέσματα που θα σε εκπλήξουν. Αυτός είναι ένας πολύ θετικός μήνας για να κάνεις ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα σου, να προβάλεις τα επιτεύγματά σου και να αναγνωριστείς για τα ταλέντα σου, να έχεις οικονομική αφθονία.

Η σταθερή και προσγειωμένη φύση σου σε κάνει να μη βιάζεσαι αλλά και να είσαι προετοιμασμένος για τα πάντα. Κάνεις μεγάλα όνειρα αλλά ενεργείς με σύνεση και συγκέντρωση. Συναισθηματικά, εξετάζεις σχέσεις και καταστάσεις που σου έχουν προκαλέσει θυμό ή άλλα αρνητικά συναισθήματα κι αυτό θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω σου αρνητικά συναισθήματα και να δεις το μέλλον σου με αισιοδοξία. Γίνεσαι πιο ανοιχτός και τολμηρός, ζεις συναρπαστικές εμπειρίες και βρίσκεις την αγάπη.

Αν είσαι σε σχέση, κάνεις προσπάθειες για να ανανεώσεις τη σχέση σου και παρά το γεγονός ότι εστιάζεσαι στην καριέρα και τις φιλοδοξίες σου, δεν ξεχνάς να χαρίσεις χρόνο και στο σύντροφό σου. Γενικά, αναζητάς να κάνεις διαφορετικά πράγματα, γνωρίζεις νέα πρόσωπα και ασχολείσαι με ποικίλες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ~ Άσσος των Ράβδων
Αυτό το μήνα είσαι αποφασισμένος και έτοιμος να αντιμετωπίσεις ό, τι έρχεται στο δρόμο σου. Αντί να βλέπεις προκλήσεις και εμπόδια, πραγματικά έχεις τη δύναμη και το θάρρος να βρεις λύσεις βασιζόμενος στο πρωτότυπο μυαλό σου και τις στρατηγικές ενέργειές σου. Στην καριέρα σου εντυπωσιάζεις τους άλλους, εισπράττεις αναγνώριση, πετυχαίνεις νέους στόχους και επαναξιολογείς κατά πόσο ο χρόνος και η ενέργειά σου αναλώνεται σε δημιουργικό σκοπό.

Απομακρύνεις το άγχος σου, βασίζεσαι στις εμπειρίες του παρελθόντος και περιβάλλεσαι από άτομα που σου στέκονται και σε ενθαρρύνουν στους στόχους σου. Συμμετέχεις σε ευχάριστες κοινωνικές εκδηλώσεις και απολαμβάνεις ευχάριστες στιγμές με τους συνεργάτες σου, την οικογένεια και τους φίλους σου. Όλη αυτή η έντονη κοινωνική δραστηριότητα σου παρέχει το υπόβαθρο για νέες ευκαιρίες στην ερωτική σου ζωή.

Αν είσαι μόνος, βγαίνεις έξω, πηγαίνεις σε καινούργια μέρη και κάνεις πράγματα που ποτέ στο παρελθόν δεν είχες κάνει. Η ποικιλία των δραστηριοτήτων ή ακόμα και τα ταξίδια θα είναι το κλειδί που ανοίγει την πόρτα σε κάποια ξεχωριστή ερωτική συνάντηση. Αν είσαι σε σχέση, ίσως θελήσεις να πας ένα ταξίδιμε το σύντροφό σου. Οι κοινές δραστηριότητες θα δώσουνκαι στους δυο σας τη δυνατότητα να δείτε ο ένας τον άλλον κάτω από ένα νέο πρίσμα και να αναζωογονήσετε τη σχέση σας. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΙΧΘΥΣ ~ Ο Μάγος
Βρίσκεσαι στην κορυφή, η γοητεία και η πειθώ σου μαγεύουν τους άλλους. Ο Δεκέμβρης είναι ο τέλειος μήνας για να κάνεις μια νέα αρχή στην καριέρα σου, να αποκτήσεις έναν ηγετικό ρόλο ή να προωθήσεις ένα έργο σου. Τραβάς την προσοχή για τις ιδέες σου και τον ενθουσιασμό σου κι αυτό προσελκύει κάποιους σημαντικούς ανθρώπους γύρω σου, που σου χαρίζουν δημοτικότητα ή ακόμα και φήμη. Εάν είχες δοκιμάσει μια μικρή απογοήτευση, τυχόν δυσκολίες και ανησυχίες θα είναι μια μακρινή ανάμνηση.

Στη συναισθηματική ζώνη, αυτός ο μήνας προαναγγέλλει την άφιξη της ειρήνης και της αρμονίας στον πνευματικό, συναισθηματικό και ψυχικό τομέα. Οποιεσδήποτε μακροχρόνιες διαφωνίες ή απόσταση ανάμεσα σε εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα εξαφανίζονται, καθώς προσπαθείς για τη συναισθηματική ισορροπία των σημαντικών σχέσεων σου.

Αν είσαι δεσμευμένος και νιώθεις σίγουρος για τα συναισθήματα του συντρόφου σου ή την κατεύθυνση της σχέσης σου, περίμενε ισχυρές διαβεβαιώσεις της αγάπης του συντρόφου σου. Προσβλέπεις σε ένα πολύ βαθύτερο επίπεδο συναισθηματικής δέσμευσης. Εάν είσαι μόνος, αλλά έτοιμος για μια σταθερή σχέση, ήρθε η ώρα να διευρύνεις τους ορίζοντές σου κυριολεκτικά. Αν το κάνεις, θα συναντήσεις κάποιον/α με τον οποίον/α μοιράζεσαι όχι μόνο κοινά οράματα και ιδανικά αλλά και έντονα συναισθήματα!Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑNewsletter