astropedia.gr

Ταρώ Σεπτεμβρίου

Ταρώ Σεπτεμβρίου
Η κάρτα του μήνα
Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Αυτός ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο ένα σημαντικό πρόβλημα το οποίο θα χρειαστεί να το επιλύσεις αντικειμενικά και δίκαια. Θα χρειαστεί να δράσεις και να βασιστείς στις ηθικές αξίες σου και προβάλλοντας τον ανώτερο εαυτό σου. Παίρνεις τις αποφάσεις σου με βάση τη λογική αλλά και βασιζόμενος στη συμπόνια και την κατανόηση. Απονέμεις δικαιοσύνη με ένα δίκαιο τρόπο και στηριζόμενος στις ηθικές αξίες σου.

Αυτή η κάρτα αναφέρεται σε μια κατάσταση ή σε κάποιο πρόσωπο στα οποία θα πρέπει να δώσεις ένα τέλος προκειμένου να αναπτυχθείς και να έχεις ισορροπία και τάξη στη ζωή σου. Μπορεί να νιώσεις ότι κάποιος σε έχει εκμεταλλευτεί ή σε έχει εξαπατήσει και έχει υπερβεί τα όριά σου και τώρα έχεις εντελώς διαφορετική στάση.

Το σύμπαν σε  ενθαρρύνει να είσαι αποφασιστικός και να σκεφτείς το μέλλον της ζωής σου, φεύγοντας μακριά από νοσηρές συναισθηματικές εξαρτήσεις και λαμβάνοντας αποφάσεις με βάση το τι είναι σωστό και δίκαιο, και το πιο σημαντικό, τι είναι καλύτερο για σένα μακροπρόθεσμα. Σου λέει ότι ήρθε η ώρα να γίνεις πιο σαφής σχετικά με την κατεύθυνση που θέλεις να πάρεις στη ζωή σου και να προγραμματίσεις το μέλλον σου.

Κριός
Τέσσερα των Κυπέλλων

Αυτός ο μήνας δεν θα είναι καθόλου βαρετός για σένα, να είσαι προετοιμασμένος για μια καταλυτική αλλαγή. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον σου αλλά το σύμπαν συνιστά να κάνεις καλή χρήση της ενέργειάς σου και να ελέγξεις τις παράτολμες παρορμήσεις σου και κάθε είδους συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Στην πραγματικότητα, μια μυστική πλευρά του εαυτού σου βγαίνει στην επιφάνεια, δεν είσαι διατεθειμένος να μοιραστείς τα σχέδιά σου με τους άλλους, θέλεις να κάνεις το δικό σου. Στην επαγγελματική σου ζωή, ίσως υπάρξουν ανταγωνιστικές συνθήκες στην εργασία σου, δεν εμπιστεύεσαι κανέναν παρά μόνο τον εαυτό σου και τη διαίσθησή σου. Πρόσεξε τις τολμηρές σου ενέργειες, μην μιλάς αλλά άνοιξε τα μάτια σου αποσαφηνίζοντας ποιοι είναι οι σύμμαχοι στην εργασία σου και ποιοι οι εχθροί σου και μάθε από τις καρμικές εμπειρίες του παρελθόντος και τα λάθη σου.

Στη σχέση σου, θα μάθεις πόσο κοντά σου είναι ο σύντροφός σου, αλλά ίσως να νιώσεις πνιγμένος από τις απαιτήσεις του. Όμως εκείνο που επιδιώκεις εσύ αυτό το μήνα, είναι η ικανοποίηση των δικών σου αναγκών, απλά νιώθεις πιο ευχαριστημένος με τον εαυτό σου. Αυτό ισχύει είτε είσαι μόνος, είτε δεσμευμένος. Απλά να είσαι προσεκτικός να μην το παρακάνεις με την ανεξαρτησία σου και κάνεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Ταύρος
Ο Ιεροφάντης

Αυτός ο μήνας δεν είναι ο κατάλληλος για τολμηρές ενέργειες αλλά περισσότερο για εις βάθος σκέψεις και δοκιμασμένες κινήσεις. Βρίσκεσαι μέσα σε σκέψεις και διερευνάς οτιδήποτε μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις την υφιστάμενη ζωή σου. Τόσο στην επαγγελματική όσο και την ερωτική σου ζωή, μια λογική και μετρημένη προσέγγιση θα σου φέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Επαγγελματικά, δεν κάνεις δραστικές αλλαγές, είσαι πολύ πιο ικανοποιημένος με την παρούσα κατάσταση. Μπορεί να θέλεις τις ανταμοιβές και τη φήμη, αλλά μην περιμένεις τα αποτελέσματα να έρθουν με την ταχύτητα του φωτός! Άτομα πιο έμπειρα από εσένα θα μπορούσαν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο να αποκτήσεις μεγαλύτερη προβολή και να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο αργότερα.

Στη συναισθηματική σου ζωή, θέλεις να ξέρεις που βαδίζεις στη σχέση σου και νιώθεις έτοιμος να θεσπίσεις κανόνες και όρια. Αν δεν έχεις σιγουριά για το άλλο σου μισό ή νιώθεις κάποιου είδους έλλειψη εμπιστοσύνης και αμφισβήτηση, δεν χρειάζεται να βασανίζεις τον εαυτό σου, ούτε να δείχνεις καχυποψία. Η γοητεία και το χιούμορ σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στην καρδιά των τυχόν προβλημάτων της σχέσης σου. Αν είσαι εκτός σχέσης, μπορεί να προσελκύσεις κάποιο άτομο που φαίνεται λίγο και μυστηριώδες. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Δίδυμοι
Ο Αυτοκράτορας

Η συναισθηματική και νοητική σου ενέργεια θα είναι έντονη αυτό το μήνα, γενικά θα απορροφηθείς πολύ με την επαγγελματική σου ζωή. Αν δεν έχεις δουλειά αυτήν την περίοδο, ανέμενε μια νέα επαγγελματική προσφορά. Αν αναζητάς κάτι νέο στην εργασία σου, θα υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις αυτό το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός.

Λαμβάνεις εκτίμηση και σεβασμό για τις δυνατότητες σου, πράγμα το οποίο φέρνει ανταμοιβές αλλά και κάποια ζήλια από τους άλλους. Μην επιτρέπεις στους αντιπάλους σου να σου ασκούν αρνητική κριτική και συνειδητοποίησε ότι οι επικρίσεις τους οφείλονται περισσότερο στη δική τους ανασφάλεια και προσπάθησε να τους αντιμετωπίσεις με ευγένεια και διπλωματία. Η πειθαρχία και η λογική θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την ψυχική ισορροπία σου. Στην ερωτική σου ζωή, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσεις ότι ο εγωισμός και η ματαιοδοξία δεν θα σου φέρουν την αγάπη που θέλεις.

Η θέσπιση νέων κανόνων και ορίων στη σχέση σου  είναι ζωτικής σημασίας αυτό το μήνα. Είναι υπέροχο το συναίσθημα να μπορείς να δώσεις στον άλλον, αλλά όχι εις βάρος της δικής σου συναισθηματικής ισορροπίας και χάνοντας την ενέργειά σου.  Αν δεν έχεις σχέση, θέτεις από την αρχή της γνωριμίας που θα σου προκύψει κανόνες και όρια καθώς σέβεσαι τον εαυτό σου. Μπορεί να μην έχεις τη διάθεση να βιαστείς για μια σταθερή σχέση, απλά διασκεδάζεις και χαλαρώνεις με αυτό το πρόσωπο. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Καρκίνος
Τρία των Ράβδων

Αυτό το μήνα έχεις περισσότερη τόλμη και αποφασιστικότητα για να χαράξεις μια νέα πορεία ζωής, η δημιουργικότητά σου και οι ιδέες σου πρόκειται να σου φέρουν πολλές ανταμοιβές.  Υλοποιείς ένα συγκεκριμένο στόχο με βάση τη διαίσθηση, την επινοητικότητα και τη φαντασία σου, δεν σταματάς να αγωνίζεσαι για την επιτυχία και την ευτυχία σου και έχεις δίπλα σου τις συμβουλές και την αρωγή των άλλων.

Επαγγελματικά, απολαμβάνεις την υποστήριξη των άλλων για την επίτευξη των στόχων σου και φτάνεις σε ένα σημείο ορόσημο στην καριέρα σου. Ανεξάρτητα του πόσο έχεις προσπαθήσει να κερδίσεις την προσοχή κάποιων ανθρώπων στην εργασία σου και τις πολλές ώρες εργασίες σου, τώρα έχεις την αίσθηση ότι επιτέλους έφθασε η εκτίμηση και η αναγνώριση.

Συναισθήματα ευτυχίας και ενθουσιασμού καταλαμβάνουν την ερωτική σου ζωή, αποκτάς νέες φιλίες και νιώθεις ρομαντισμό και πάθος, έτσι αν είσαι καιρό χωρίς σχέση, βρίσκεις κάποιο πρόσωπο να μοιραστείς τη ζωή σου μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, ένα πρόσωπο που εξιτάρει τη φαντασία σου και κάνει την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά. Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να μοιραστείς τα συναισθήματά σου, διασκεδάζετε μαζί με το ταίρι σου, αυτός ο μήνας σου φέρνει ευκαιρίες για να περάσετε όχι μόνο περισσότερο χρόνο μαζί, αλλά επιπλέον ίσως πάτε και ένα ταξίδι. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Λέων
Πέντε των Ράβδων

Ένα αίσθημα σύγχυσης και ασάφειας σε διακατέχει αυτό το μήνα, ίσως έρθεις σε σύγκρουση με ανθρώπους που σου δημιουργούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Η υπομονή σου θα σε βοηθήσει να περιηγηθείς επιδέξια μέσα από τις δυσκολίες αλλά και να ξεφύγεις από το χάος που έχει δημιουργηθεί από τους άλλους. Στην επαγγελματική σου ζωή, μπορεί υπάρξουν συγκρούσεις λόγω της σύγχυσης συγκεκριμένων ευθυνών ή ίσως προσπαθήσει κάποιος να σου βάλει πάρα πολλή δουλειά και δυσανασχετήσεις.

Η αλήθεια είναι ότι θα έχεις θάρρος και δύναμη για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα και τις δυσκολίες, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Αν μπορείς να το κάνεις αυτό, τότε θα έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι εκτός σχέσης, θα υπάρχουν περισσότερες από μία επιλογές. Ωστόσο, θα πρέπει να έχεις μια ξεκάθαρη στάση απέναντι στους άλλους ανθρώπους, αποσαφηνίζοντας το τι θέλεις και ψάχνεις σε μια σχέση. Αν θέλεις μια μακροχρόνια και σοβαρή σχέση, να είσαι ειλικρινής.

Αν πάλι προτιμάς κάτι εφήμερο, τότε οι άλλοι θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό, πριν προκαλέσεις οποιαδήποτε σύγχυση ή πρόβλημα. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες εντάσεις με το ταίρι σου, έτσι θα πρέπει να προσέξεις τις ενέργειές σου και τις αποφάσεις που λαμβάνονται εν βρασμώ ψυχής. Έλεγξε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες και να είσαι σαφής για το τι ακριβώς περιμένεις από τη σχέση σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγεις να προκαλέσεις σοβαρό πρόβλημα στη σχέση σου που θα μπορούσε πραγματικά να ξεσπάσει από ένα δευτερεύον ζήτημα.Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Παρθένος
Ο Ιππότης των Ράβδων

Αυτό το μήνα νιώθεις δύναμη και ζωντάνια, έχεις πάθος και ζήλο τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ερωτική σου ζωή. Η έντονα χαρούμενη ενέργειά σου  εμπνέει τους γύρω σου και δημιουργείς μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου. Εν ολίγοις, τα πάντα στη ζωή σου, είτε οι κοινωνικές, είτε οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες φαίνεται να πάνε πολύ καλά αυτό το μήνα.

Το πάθος σου για ζωή και η δημιουργικότητά σου κάνουν τη ζωή σου πιο όμορφη, βελτιώνεις τις συνθήκες στην εργασία σου, έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου. Στη συναισθηματική ζώνη, κάνεις καταπληκτικές νέες γνωριμίες, επεκτείνεις τον κοινωνικό κύκλο σου και διασκεδάζεις. Μια νέα και συναρπαστική γνωριμία είναι πιθανόν να βρεθεί εντελώς απρόβλεπτα ενώ βρίσκεσαι σε κάποια κοινωνική συγκέντρωση.

Θα νιώσεις αδιαμφισβήτητα μια ακαταμάχητη ερωτική χημεία με αυτό το νέο πρόσωπο και νιώθεις ότι πρόκειται να σου αλλάξει τη ζωή καθώς έχει την ικανότητα να θεραπεύσει τις πληγές του παρελθόντος. Αν είσαι σε δέσμευση, αυτός θα είναι ένας πολύ κοινωνικός μήνας με το ταίρι σου, ασχολείστε μαζί με καινούργιες δραστηριότητες ή ακόμα μπορεί και να σχεδιάσετε ένα ταξίδι μαζί. Μπορεί ακόμη και να εκπλαγείς από μερικές απροσδόκητες εκπλήξεις του αγαπημένου σου προσώπου, ίσως ακόμα ανακαλύψεις το βάθος των συναισθημάτων του. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677 

Ζυγός
Οι Εραστές

Θα πρέπει να βρεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της εργασίας σου και των προσωπικών σχέσεων σου καθώς ένα από τα δύο καταλαμβάνει τη μερίδα του λέοντος της ζωής σου σε βάρος του άλλου. Αυτό το μήνα καλλιεργείς τις σχέσεις σου και επιδιώκεις την αναγνώριση στην εργασία σου, την επικύρωση των επιτευγμάτων σου. Αν σκοπεύεις να κάνεις μεγάλες αλλαγές στην εργασία ή την επιχείρησή σου, το σύμπαν σου χαρίζει δύναμη αλλά και περισσότερη ανεξαρτησία και αυτονομία.

Οποιεσδήποτε σκέψεις και αποφάσεις που αφορούν την καριέρα σου τις μοιράζεσαι με τα κοντινά σου πρόσωπα πριν προβείς σε οποιαδήποτε ενέργεια. Οι άνθρωποι που σε αγαπούν και σε νοιάζονται θα σου προσφέρουν τις καλύτερες συμβουλές τους για την ευτυχία σου. Περνάς τον πολύτιμο χρόνο σου με εκείνους που θέλεις, αισθάνεσαι αισιόδοξος και έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό και στη σχέση σου.

Τυχόν διαφωνίες με το ταίρι σου σου θα έχουν αίσια έκβαση για σένα, έρχεσαι πιο κοντά του, αποδέχεσαι τη γνώμη του. Αν είσαι εκτός σχέσης αυτή τη περίοδο και ψάχνεις για μια νέα σχέση, το κλειδί της ευτυχίας σου βρίσκεται μέσα στις κοινωνικές και ομαδικές συγκεντρώσεις και σε δραστηριότητες που αφορούν τα χόμπι ή τα ενδιαφέροντά σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Σκορπιός
Ο Κρεμασμένος

Αυτός είναι ένας μήνας σχεδιασμού και ανάπαυσης και όχι βεβιασμένων αποφάσεων. Αν κάποια πράγματα σε εκνευρίζουν ή βλέπεις να κινούνται με βραδύτερο ρυθμό προσπάθησε να μην χάνεις την υπομονή και τη ψυχραιμία σου, όσο μπορείς. Στα επαγγελματικά σου, θα σημειώσεις μεγαλύτερη πρόοδο αυτό το μήνα, αποδεχόμενος τις συμβουλές των άλλων και παρατηρώντας τις ενέργειές τους.

Η προσεκτική παρατήρηση, η υπομονή και η αναμονή σημαίνει ότι μπορείς να αποφύγεις τα λάθη αλλά και να εμπνευστείς για το πώς θα έχεις επιτυχία. Μετά από αυτή την περίοδο ηρεμίας και επιμέλειας, τον επόμενο μήνα πετυχαίνεις τους στόχους στην καριέρα σου. Στην ερωτική σου ζωή, νιώθεις τη χαρά και την αγάπη, διασκεδάζεις και περνάς ποιοτικό χρόνο με τον αγαπημένο σου.

Ωστόσο, μπορεί μερικές φορές να εκνευριστείς από την παραγκώνιση των δικών σου αναγκών και τις απαιτήσεις του αγαπημένου σου προσώπου σου. Αυτό μπορεί να σε ωθήσει να απομακρυνθείς προκειμένου να ηρεμήσεις και να ασχοληθείς με πιο ευχάριστες δραστηριότητες. Αυτός ο μήνας δεν ενδείκνυται για την πραγματοποίηση σημαντικών αλλαγών στη σχέση σου και κυρίως σου ζητά να πιστέψεις στον εαυτό σου και την αξία σου. Αν δεν έχεις κάποια σχέση, θα βρεις την αγάπη, αρκεί να την αναζητήσεις. Όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου και τη ζωή σου, οι άλλοι το βλέπουν αυτό και θα σε πλησιάσουν. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Τοξότης
Ο Τρελός

Η ενέργεια αυτού του μήνα σου δίνει τα κίνητρα για ένα νέο ξεκίνημα, είτε στη  συναισθηματική, είτε στην επαγγελματική σου ζωή. Τα γεγονότα που θα συμβούν θα σου επιτρέψουν να δεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου κάτω από μια διαφορετική προοπτική. Η ανάγκη σου να ξαναβρείς τον εαυτό σου είναι πολύ ισχυρή, θέλεις να αλλάξεις κάποιες πτυχές της ζωής σου και να βρεις ό, τι πραγματικά συνηχεί με τις αξίες και τα ιδανικά σου.

Μπορεί να βρεις μια νέα εργασία ή να βελτιώσεις την ήδη υπάρχουσα. Μπορεί ακόμη να νιώσεις έμπνευση και ενθουσιασμό για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση. Επεκτείνεις τις επαγγελματικές επαφές σου αλλά μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι κάποιοι από τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου προσπαθούν να παρεμποδίσουν τις φιλόδοξες ιδέες και ενέργειές σου. Μην αμφισβητείς τη δύναμή σου, γιατί η δικαίωση σου ανήκει.

Στην ερωτική σου ζωή, περίμενε πολλές εκπλήξεις από το άλλο σου μισό κι αυτό σε κάνει να εκδηλωθείς περισσότερο. Κάνεις περιπετειώδη σχέδια με το ταίρι σου, αλλάζεις τη μονότονη ρουτίνα της σχέσης σου. Αν είσαι χωρίς σχέση, μπορεί να μην είσαι σε θέση να κάνεις τεράστιες συναισθηματικές δεσμεύσεις και αρκείσαι  διασκεδάζοντας και φλερτάροντας, θέλεις να επικοινωνήσεις με πολλά διαφορετικά άτομα. Έτσι, αυτός ο μήνας δεν σου υπόσχεται ότι θα βρεις το ιδανικό πρόσωπο, αλλά σίγουρα θα διασκεδάσεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Αιγόκερως
Η Κρίση

Κάνεις αυτοκριτική σε σχέση με τα επιτεύγματά σου και κατανοείς τα λάθη σου. Αυτό το μήνα είσαι δείχνεις μεγάλη προσοχή στη λήψη αποφάσεων και επιλογών σε σχέση με νέες ευκαιρίες στη ζωή σου. Το μήνυμα όμως που σου στέλνει το σύμπαν είναι να μην κρίνεις αυστηρά τον εαυτό σου ή αφήνεις τους φόβους σου να κυβερνήσουν τις αποφάσεις σου.

Θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στην επαγγελματική σου ζωή και σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να σου ζητηθεί να αλλάξεις τις τρέχουσες συνθήκες της ζωής σου. Αν αδυνατείς να ενεργήσεις κάτω από αυτές τις συνθήκες, επιστράτευσε την έμφυτη πρακτικότητα και τη λογική σου. Στη συναισθηματικά σου, νιώθεις ότι έχεις μάθει από τα διδάγματα του παρελθόντος, οι  συναισθηματικές προκλήσεις που πέρασες, σε έχουν κάνει πιο αποφασισμένο να μην επαναλάβεις ορισμένα λάθη σου.

Αν έχεις αντιμετωπίσει μια δυσάρεστη κατάσταση στη σχέση σου, αναλύεις τη συμπεριφορά του αγαπημένου σου προσώπου και εξετάζεις ποια συναισθήματα το έκαναν να ενεργήσει με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί κάλλιστα τα κίνητρα να μην αφορούν εσένα και τη σχέση σας. Τα καλά νέα είναι ότι το ταίρι σου θα σου δείξει πόσο σε αγαπάει, ειδικά αν έχει υπάρξει μια μικρή απόσταση πρόσφατα. Εάν είσαι εκτός σχέσης, θα κάνεις κάποιες αλλαγές στη συνήθη ρουτίνα σου και το περιβάλλον σου, πράγμα το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Υδροχόος
Ο Άσσος των Ξιφών

Αυτός ο μήνας φέρνει το κλείσιμο ενός μεγάλου κύκλου σκληρής δουλειάς και την αρχή ενός άλλου. Απολαμβάνεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις, έχεις νέες συναρπαστικές ιδέες που σε βοηθούν να προχωρήσεις με τα σχέδιά σου. Στην επαγγελματική σου ζωή, ψάχνεις για κάτι νέο, ίσως μια νέα θέση ή ένα νέο έργο.

Εξετάζεις κάτι που αξιοποιεί τις δυνατότητες σου και παράλληλα σου προσφέρει ενθουσιασμό κα ικανοποίηση. Στην πραγματικότητα, χρυσές ευκαιρίες σε περιμένουν στην καριέρα σου οι οποίες σε κάνουν να νιώθεις απίστευτο ενθουσιασμό. Εάν αρπάξεις αυτές τις νέες ευκαιρίες, τότε θα αποκομίσεις μεγάλες ανταμοιβές, οικονομικά και πνευματικά. Αυτός ο μήνας φέρνει επίσης μια νέα αρχή και στη  σχέση σου, βλέπεις ότι το άλλο σου μισό θα καταβάλει μεγαλύτερες προσπάθειες για την αρμονία της σχέσης σας.

Αν ήσουν σε μια ζοφερή ατμόσφαιρα, τα πράγματα βελτιώνονται προς το καλύτερο. Το σύμπαν θα βοηθήσει και τους δυο σας να επιλύσετε τυχόν παλιές διαφωνίες και να απολαύσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί. Αν βρίσκεσαι εκτός σχέσης, αυτός ο μήνας ενισχύει τη γοητεία και τη λάμψη σου και σου φέρνει συναρπαστικές εξελίξεις στην ερωτική σου ζωή, με μια νέα απροσδόκητη αγάπη. Βρίσκεις κάποιο άτομο που μπορεί να αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου και τις σχέσεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Ιχθύες
Τέσσερα των Ξιφών

Αυτός ο μήνας σου ζητά να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω προκειμένου να επαναξιολογήσεις τόσο την επαγγελματική όσο και τη συναισθηματική σου ζωή. Ορισμένα άτομα στη ζωή σου μπορεί να μονοπωλούν το χρόνο σου και την ενέργειά σου, έτσι είναι σημαντικό να θέσεις όρια και να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Έχεις την τάση να επηρεάζεσαι από τη ζωή και τα προβλήματα των άλλων και λόγω της συμπονετικής φύσης σου, προσπαθείς για την επίλυση των προβλημάτων των άλλων ανθρώπων.

Επαγγελματικά, αν η καριέρα σου δεν παίρνει την κατεύθυνση που θέλεις, ψάχνεις για άμεσες λύσεις. Εάν ήδη αισθάνεται ότι πρέπει να κοιτάξεις αλλού, μην αποφασίσεις αυτό το μήνα, ίσως αργότερα διαπιστώσεις ότι έχεις κάνει λάθος επιλογή. Στην συναισθηματική σου ζωή, μην πανικοβληθείς και μη βγάλεις επιθετική συμπεριφορά αν το ταίρι σου σε κάνει να νιώσεις στο περιθώριο. Μπορεί  πραγματικά να χρειάζεται προσωπικό χρόνο ή να διεκπεραιώσει κάποιες υποχρεώσεις του.

Από τη θετική πλευρά, μια μικρή απόσταση μπορεί να είναι ακριβώς ό, τι χρειάζεται για να φέρει πίσω την εγγύτητα και τα συναισθήματα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, φλέρταρε και διασκέδασε αλλά προσπάθησε να μη δημιουργείς σχέσεις εξάρτησης, ούτε και να κάνεις μελλοντικά σχέδια με όποιο πρόσωπο βρεθεί στο δρόμο σου. Μπορεί να σου πάρει κάποιο χρόνο για να το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε βάθος. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677