astropedia.gr

Τα Ταρώ του Ιουνίου για όλα τα ζώδια

Τα Ταρώ του Ιουνίου για όλα τα ζώδια
Οι προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο μέσα απο τις κάρτες Tαρώ και τον Άγγελο Παππά

Η κάρτα του μήνα είναι το Τρία των Ράβδων

Αυτό το μήνα εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σου για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Αν έχεις ήδη κάνει βήματα προς την επίτευξη σημαντικών στόχων, από αυτό το μήνα αρχίζεις να βλέπεις τους καρπούς των κόπων σου. Αυτό μπορεί να συσχετίζεται είτε με έργα στο χώρο της εργασίας σου ή με χαρούμενες στιγμές στις προσωπικές σου σχέσεις. Συνειδητοποιείς επίσης ότι πρέπει  να κοιτάξεις προς το μέλλον. Το Τρία των Ράβδων, όπως όλα τα τριάρια, απομακρύνει την ένταση και την αβεβαιότητα, βάζει δομή και σταθερότητα στη ζωή σου.

Έχοντας αυτό κατά νου, σκέψου τις παρούσες συνθήκες της ζωής σου και σχεδίασε την επόμενη κίνησή σου. Μια νέα ημέρα ανατέλλει για σένα, χαρίζοντάς  σου ενέργεια και ενθουσιασμό για να προχωρήσεις μπροστά. Αυτή η κάρτα μιλά για μια νέα έκρηξη έμπνευσης, την εμπιστοσύνη που έχεις στον εαυτό σου για να βρεις το σκοπό της ζωής σου. Σε ενθαρρύνει να ξεπεράσεις τα εμπόδια και τους περιορισμούς, να εξερευνήσεις άγνωστα εδάφη και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Και αν συναντήσεις παγίδες, γνωρίζεις ότι είναι μέρος της ζωής, εκείνο που βλέπεις είναι ένας κόσμος νέων δυνατοτήτων.
 
Για να έχετε μια πληρέστερη εικόνα του μήνα δείτε επίσης

Διάβασε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ
αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου το μήνα Ιούνιο

ΚΡΙΟΣ: Εννέα των Κυπέλλων
Μην υποτιμάς τη δύναμη της θετικής σκέψης. Καλά πράγματα έρχονται στο δρόμο σου, εξομαλύνεται η πορεία της ζωής σου καθώς έχεις πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον. Εάν υπάρχουν επιθυμίες ή προσδοκίες, είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική σου ζωή, αυτό το μήνα θα εκπληρωθούν. Στην καριέρα σου, αν υπήρχε στασιμότητα ή ήσουν σε αναμονή, κάνεις το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός. Έχεις την προσοχή όσων έχουν ισχυρή επιρροή και επιπλέον, είναι διατεθειμένοι να σε βοηθήσουν. Τα φώτα της δημοσιότητας λάμπουν πάνω σου, νέα άτομα θέλουν να συνεργαστούν μαζί σου.

Είναι ένας καλός μήνας και για την ερωτική σου ζωή κι αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου γίνεται βαθύτερη και επικρατεί μια ατμόσφαιρα  αισθησιασμού και γλυκύτητας. Πρόκειται για ένα μήνα που βάζεις στην άκρη μερικές από τις υποχρεώσεις σου και διασκεδάζεις με το σύντροφό σου. Ανεξάρτητα του πόσο καιρό είστε μαζί, είτε ένα μήνα ή δέκα χρόνια, αυτό το μήνα νιώθεις ερωτευμένος όπως την πρώτη φορά. Αν είσαι μόνος, ήρθε η ώρα να βγεις έξω να διασκεδάσεις και να συναντήσεις νέους ανθρώπους. Δεν εστιάζεσαι πολύ στην εξεύρεση της ιδανικής αγάπης, απλά ζεις τις στιγμές. Η επιδίωξη της διασκέδασης, απλά σε αναζωογονεί και σου δίνει χαρά αυτό το μήνα.

ΤΑΥΡΟΣ: Τρία Πεντάκτινο
Μόνο όταν νιώθεις συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια τα πάντα είναι  πραγματικά όμορφα γύρω σου. Και αυτό το μήνα ενεργοποιείσαι για να έχεις τη σταθερότητα που τόσο επιθυμείς. Στην επαγγελματική σου ζωή, αν τον τελευταίο καιρό είχες συναντήσει εμπόδια ή καθυστερήσεις, αυτό το μήνα θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές σου για κάποιο από τα έργα σου. Αν εργαζόσουν για ώρες και δεν είχες την ανάλογη οικονομική ανταμοιβή ή νιώθεις ότι οι προσπάθειές σου έχουν αγνοηθεί ή υποτιμηθεί, αυτός ο μήνας σου φέρνει επαίνους και οικονομικές ανταμοιβές. Οι άλλοι είναι πιο δεκτικοί μαζί σου και θέλουν να σε συμπεριλάβουν στα σχέδιά τους.

Στην ερωτική σου ζωή, θα θελήσεις να μοιραστείς τη διασκέδαση με το σύντροφό σου, του χαρίζεις ένα μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου. Αυτός ο μήνας σου φέρνει ευκαιρίες για να είστε περισσότερο χρόνο μαζί ή ακόμα και να επωφεληθείς οικονομικά διαμέσου του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος, άφησε για λίγο στην άκρη την εργασία σου, εξέφρασε το πάθος και τον αισθησιασμό σου και θα συναντήσεις κάποιον/α που θα κάνει πιο όμορφη τη ζωή σου. Δεν μπορείς να βρεις την αγάπη αν δίνεις προτεραιότητα στην εργασία σου, έτσι βγες έξω και διασκέδασε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Ιππότης των Ράβδων
Ο Ιούνιος σε βρίσκει πανέτοιμο να κάνεις το μεγάλο βήμα μπροστά, σε ωθεί προς ένα νέο ξεκίνημα. Η δύναμη και η ενεργητικότητά σου, σε βοηθούν να κάνεις νέα μακροπρόθεσμα σχέδια. Η άφιξη του καλοκαιριού προαναγγέλλει μια νέα εποχή, πιστεύεις στον εαυτό σου, τα πάντα σου φαίνονται εφικτά να πραγματοποιηθούν. Ανάμενε θετικά γεγονότα στην επαγγελματική σου ζωή, ξεχωρίζεις στο πλήθος, έχεις πολλές προσφορές, αναλαμβάνεις έναν ηγετικό ρόλο. Όλες οι προσπάθειες που έκανες για τη βελτίωση της επαγγελματικής σου ζωής, σου φέρνουν ανταμοιβές.

Στην ερωτική σου ζωή αν είσαι μόνος, ζεις τη χαρά και τον ενθουσιασμό του έρωτα, δεν σκέφτεσαι το αύριο αλλά το σήμερα στην αγκαλιά κάποιου/ας που σου φέρνει πάθος και αναγέννηση στην ψυχή σου. Εάν επιθυμείς κάτι συναρπαστικό αλλά φευγαλέο, τότε αυτός θα είναι ο ιδανικός μήνας για σένα. Ωστόσο, εάν αναζητάς μια μόνιμη σχέση, τότε καλό θα ήταν να αρνηθείς και απλά να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Αν είσαι σε σχέση, θέλεις να σιγουρευτείς ότι είστε στην ίδια σελίδα με το σύντροφό σου. Πρόσεξε τις παρορμητικές και επιπόλαιες ενέργειές σου καθώς θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Επικοινώνησε με ειλικρίνεια με το σύντροφό σου και εκδήλωσε τα συναισθήματά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Κρεμασμένος

Αυτός ο μήνας δεν είναι και ο καλύτερος για την ανάληψη ρίσκων αλλά για να κάνεις λίγο πίσω και να νιώσεις πιο χαλαρά σκεπτόμενος το μέλλον σου. Αναλογίσου τα νέα σου σχέδια αλλά μην κινηθείς προς την υλοποίησή τους. Ακόμα και αν θέλεις να κάνεις αλλαγές στην καριέρα σου, προσπάθησε να μην ενδώσεις από παρόρμηση ή ανυπομονησία. Επίσης, κάνε διπλό έλεγχο σε όλα τα νέα πρόσωπα που συναντάς ή σε γεγονότα, πριν κινηθείς. Ειδικά στην εργασία σου, είτε πρόκειται για τους συναδέλφους σου ή τους ανταγωνιστές σου, παρακολούθησέ τους και περίμενε πριν κάνεις οποιεσδήποτε ενέργειες.

Κινούμενος με στρατηγική, θα μπορέσεις να αποφύγεις τα λάθη ή να εμπνευστείς το πώς θα βγεις νικητής. Στην ερωτική σου ζωή για να νιώσεις ευτυχισμένος, θα πρέπει να αποδείξεις έμπρακτα πόσο προσηλωμένος είσαι στη σχέση σου, αλλά χωρίς να βάζεις τις ανάγκες του συντρόφου σου πάνω από τις δικές σου ή ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις του. Αν είσαι μόνος, μπορεί να επιθυμείς περισσότερο τη μοναξιά σου αυτό το μήνα, θα διαπιστώσεις ότι είσαι πιο ευτυχισμένος με λίγους καλούς φίλους και τον εαυτό σου. Ξέρεις πολύ καλά ότι η αγάπη θα σε βρει μόνο αν νιώθεις πρώτα καλά με τον εαυτό σου.

ΛΕΩΝ: Ο Άσσος των Ράβδων
Η ενέργειά σου και η χαρούμενη διάθεσή σου αντικατοπτρίζονται τόσο στην επαγγελματική όσο και την ερωτική σου ζωή. Είσαι έτοιμος να δείξεις σε όλον τον  κόσμο τι μπορείς πραγματικά να πετύχεις, τι αξίζεις. Παρακάμπτεις όλα τα εμπόδια, αντιμετωπίζεις τυχόν προκλήσεις που παρουσιάζονται στο δρόμο σου. Οι συνθήκες στο χώρο της εργασίας σου βελτιώνονται σημαντικά, ισορροπείς την επαγγελματική με την προσωπική σου ζωή. Μπορεί να αναζητάς περισσότερο τη διασκέδαση αυτό το μήνα, συμμετέχεις σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, έχεις προσωπικό χρόνο για τον εαυτό σου, το σύντροφό σου, την οικογένεια και τους φίλους σου.

Αυτό το μήνα, η έντονη κοινωνική δραστηριότητα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να ανθίσει μια νέα αγάπη. Αν είσαι ήδη μόνος, τολμάς να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες και αναθεωρείς κάποιες από τις απόψεις σου και τις πεποιθήσεις σου. Προσπάθησε να δεχτείς όσες περισσότερες κοινωνικές προσκλήσεις μπορείς αυτό το μήνα, καθώς σου παρέχουν το κλειδί της ευτυχίας σου. Αν είσαι σε σχέση, δίνεις προτεραιότητα στο σύντροφό σου, βλέπεις τη σχέση σου κάτω από νέο πρίσμα και ξέρεις ότι ο πραγματικός πλούτος βρίσκεται στην καρδιά και στα πλούσια συναισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τέσσερα Πεντάκτινο

Έχεις επιδείξει τεράστια αφοσίωση και σκληρή δουλειά πρόσφατα και ο Ιούνιος είναι ένας μήνας όπου θα λάβεις αναγνώριση για τις προσπάθειές σου. Επιδεικνύεις εργατικότητα και ζήλο, παρακάμπτεις τους ανταγωνιστές σου και αγκαλιάζεις την επιτυχία. Σκέφτεσαι θετικά για το μέλλον σου, έχεις την υπομονή και την επιμονή να υλοποιήσεις τους στόχους σου, είσαι αποφασιστικός στις ενέργειές σου. Έχεις την υποστήριξη όλων όσων εργάζονται μαζί σου, υπερασπίζεσαι τις θέσεις σου και τα  συμφέροντά σου. Στη σχέση σου, αν νιώθεις ότι ο σύντροφός σου είναι συγκρατημένος με τα συναισθήματά του, από αυτό το μήνα θα δεις μια αλλαγή σκηνικού.

Καθώς είσαι υπομονετικός με τους γύρω σου και με τον εαυτό σου, βλέπεις επιτέλους αλλαγή. Αν και μπορεί να μην νιώσεις απόλυτα αχαλίνωτο σεξουαλικό πάθος ή τρυφερές εκδηλώσεις αγάπης, είναι βέβαιο ότι θα αισθανθείς περισσότερη σιγουριά και σταθερότητα, καθώς ο σύντροφός σου θα σου παρέχει πρακτική βοήθεια στα προβλήματά σου. Οι συμπαντικές δυνάμεις του Ιούνη σε συμβουλεύουν να μείνεις μακριά από τη ζήλια και την κτητικότητα στη σχέση σου. Όσο περισσότερο προσπαθείς να περιορίσεις ή να εξαναγκάσεις σε κάτι το σύντροφό σου, τόσο περισσότερο θα τον ωθήσεις να φύγει μακριά σου.

ΖΥΓΟΣ: Ο Τρελός
Μια αισιόδοξη, ανέμελη και χαρούμενη ενέργεια σε περιβάλει αυτό το μήνα, έχεις  μια πιο ανοικτή και αισιόδοξη άποψη για τον κόσμο. Ένα νέο, χαρούμενο ξεκίνημα έρχεται στη ζωή σου, που αφορά την ικανότητά σου να δεις τον εαυτό σου και τις καταστάσεις γύρω σου με μια πιο θετική προοπτική. Ανακαλύπτεις εκ νέου τον εαυτό σου, κάνεις τις αλλαγές που θέλεις. Στην επαγγελματική σου ζωή, σφυρηλατείς τη δική σου διαδρομή, πιστεύεις στη δύναμή σου. Μπορεί κάποια άτομα γύρω σου να μην καταλαβαίνουν πάντα την άποψή σου ή τις ενέργειές σου, αλλά εσύ δεν αποθαρρύνεσαι καθώς επειδή πιστεύεις στον εαυτό σου και τις επιλογές σου, οι άλλοι πείθονται από την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό σου.

Στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι μόνος, μπορεί να μην αισθάνεσαι έτοιμος για μια μεγάλη δέσμευση ακόμη. Στην πραγματικότητα, μπορεί να θέλεις να απολαύσεις τις στιγμές και να βγεις με διαφορετικά άτομα για να δεις ποιο είναι το τέλειο ταίρι για σένα. Είναι σημαντικό να γνωρίσεις πολύ καλά το άτομο προτού χαρίσεις την καρδιά σου και πριν αποφασίσεις για δέσμευση. Αν είσαι σε σχέση, είσαι πιο αυθόρμητος και επικοινωνιακός, σε περιμένουν συναρπαστικές εκπλήξεις ή μπορεί να προγραμματίσετε με το σύντροφό σου κάποιες νέες περιπέτειες μαζί. Απόλαυσε τη διασκέδαση που σου προσφέρει αυτός ο μήνας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Αυτοκράτειρα
Είσαι μαγνήτης για τους άλλους αυτό το μήνα, είσαι το άτομο που έρχονται όλοι γύρω σου για συμβουλές και σοφά λόγια καθώς έχεις ισχυρή διαίσθηση και μπορείς να κατανοείς τα κρυμμένα κίνητρα των ενεργειών των άλλων. Όσο κι αν σου αρέσει αυτό, είναι επίσης πολύ σημαντικό να έχεις το δικό σου προσωπικό χώρο και χρόνο. Τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική αρένα θα τραβήξεις την  προσοχή, αλλά να θυμάσαι ότι δεν μπορείς να είσαι κοντά στους άλλους, όλη την ώρα! Στην εργασία σου εμπνέεις τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σου, ίσως πάρεις κάποιο μπόνους ή έχεις μια δελεαστική προσφορά.

Άφησε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει στις επιλογές σου κι αν έχεις κάποιες επιφυλάξεις, μην τις παραβλέψεις. Στην ερωτική σου ζωή, η αγάπη ανθίζει στη σχέση σου, νιώθεις περισσότερη εμπιστοσύνη και οικειότητα με το σύντροφό σου, ο δεσμός σας γίνεται  πιο βαθύς και νιώθεις περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά. Αν επιδιώκεις να επεκτείνεις την οικογένειά σου, τότε οι συμπαντικές δυνάμεις αυτού του μήνα σε ευνοούν. Αν είσαι μόνος, ασκείς μια ακαταμάχητη ερωτική έλξη γύρω σου, έτσι εκμεταλλεύσου τη γοητεία και το μαγνητισμό σου, δεν χρειάζεται να κρύβεσαι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το Αστέρι
Η ενέργεια αυτού του μήνα σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ πιο αισιόδοξος για το μέλλον, ιδίως στην επαγγελματική σου ζωή. Επικεντρώνεσαι στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις, παίρνεις την πρωτοβουλία να ζητήσεις περισσότερα χρήματα για τη δουλειά που κάνεις. Αν αισθάνεσαι ότι αξίζεις καλύτερες ανταμοιβές για τις επαγγελματικές σου προσπάθειες, οι οιωνοί είναι καλοί. Αν αισθάνεσαι ότι η τρέχουσα επαγγελματική σου κατάσταση δεν σε κάνει ευτυχισμένο όπως θα ήθελες, τότε θα έχεις τη δύναμη να αλλάξεις τις συνθήκες ή ακόμα και εργασία. Μπορεί επίσης να εξετάσεις την απόκτηση επιπλέον δεξιοτήτων ή την επαγγελματική εκπαίδευση σε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Η ελπίδα και η αισιοδοξία υπάρχουν και στην ερωτική σου ζωή. Αυτό δεν περιορίζεται μόνο στην αγάπη αλλά και στην οικογένεια και τις φιλίες σου. Όλα τα προβλήματα ανάμεσα σε σένα και τους άλλους θα ξεπεραστούν αυτό το μήνα, καθώς έχεις τη διάθεση να συνομιλήσεις με τους αγαπημένους σου και να τους ακούσεις. Αν είσαι μόνος, έρχεσαι πιο κοντά στην πραγματοποίηση μιας ειλικρινούς σχέσης. Ο Ιούνιος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να συναντήσεις κάποιον/α, αν θελήσεις να βγεις έξω και να σμίξεις με εκείνους που μοιράζονται την κοσμοθεωρία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, δεν φοβάσαι να κάνεις κάτι διαφορετικό ή ακόμα και να διεκδικήσεις περισσότερο προσωπικό χρόνο. Έχοντας ελευθερία μέσα στη σχέση σου, αυτό θα σε φέρει πιο κοντά με το σύντροφό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εννέα Πεντάκτινο

Για το ζώδιό σου, η εργασία και τα οικονομικά σου είναι στην πρώτη λίστα των προτεραιοτήτων σου, θέλεις να αισθάνεσαι άνετα για να μπορείς να απολαύσεις λίγο χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτό το μήνα θα διαπιστώσεις ότι ο αληθινός πλούτος βρίσκεται με τους ανθρώπους γύρω σου. Χρειάζεται να απολαύσεις τα καλά πράγματα που με τόσο κόπο έχεις καταφέρει στη ζωή σου. Έχεις μια θετική νοοτροπία που επιδρά στη συναισθηματική και σωματική σου ευεξία. Σίγουρα δουλεύεις σκληρά αλλά αυτό το μήνα νιώθεις την ανάγκη να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς.

Στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι σε σχέση, νιώθεις περισσότερο ευτυχισμένος κοντά στο σύντροφό σου, περνώντας ευχάριστες στιγμές στο σπίτι μαζί, οι δυο σας, χωρίς να επιδιώκεις τη συντροφιά των φίλων σου ή τον έξω κόσμο. Αν είσαι μόνος, η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση που έχεις γίνονται αντιληπτές από τους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους σου, είσαι πραγματικά ο εαυτός σου και απολαμβάνεις τη ζωή. Ξέρεις ότι η ευτυχία δεν μπορεί να βρεθεί σε εφήμερες ή δραματικές σχέσεις, έτσι είσαι ιδιαίτερα επιλεκτικός. Όταν είσαι καλά με τον εαυτό σου, αυτό αντανακλά και στους άλλους, οι οποίοι προσελκύονται από τη θετική ενέργεια που εκπέμπεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έξι των Ξιφών

Βαδίζεις προς τα εμπρός με σιγουριά αυτό το μήνα! Η ενέργεια του Ιουνίου σου φέρνει υλοποίηση των σχεδίων σου, είσαι πιο ενεργητικός και ενθουσιώδης, σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές για να έχεις το καλύτερο στη ζωή σου. Έχεις αισιοδοξία για το μέλλον, κάνεις μια ευπρόσδεκτη επιστροφή στη ζωή. Στην επαγγελματική σφαίρα προβάλεις τα ταλέντα σου, γνωρίζεις ότι οποιαδήποτε αλλαγή είναι προς το καλύτερο. Εάν αισθάνεσαι αβεβαιότητα ή είσαι δυσαρεστημένος με την τρέχουσα κατάσταση της εργασίας σου, να έχεις πίστη στο σύμπαν! Γεγονότα που θα συμβούν κάνουν μια εκκαθάριση παλαιών αρνητικών καταστάσεων, προκειμένου να αναπτυχθούν νέα πράγματα.

Συναισθηματικά, οι σχέσεις σου θα αναζωογονηθούν αυτό το μήνα. Παλιές διαφωνίες ή παρεξηγήσεις θεραπεύονται και αφήνεις πίσω σου το ζοφερό παρελθόν. Επιστρέφουν η αγάπη και ο ρομαντισμός στη σχέση σου, ο  σύντροφός σου, σου εκδηλώνει την αγάπη του και τα συναισθήματά του. Στην καθημερινή ρουτίνα της ζωής, είναι εύκολο να ξεχάσεις το πάθος, αλλά αυτό το μήνα αναζωπυρώνεται η φλόγα του ερωτισμού σου. Αν είσαι μόνος, κάνοντας αλλαγές στις συνήθειές σου και το περιβάλλον σου, αυτό θα αυξήσει τις πιθανότητες να συναντήσεις κάποιον που διεγείρει το πολυτάλαντο μυαλό σου.

ΙΧΘΥΣ: Ο Τροχός της Τύχης

Αναπνέεις επιτέλους τον φρέσκο αέρα του καλοκαιριού στη ζωή σου. Εάν αισθάνεσαι ακόμα πιεσμένος ή αποθαρρυμένος από τις πρόσφατες εξελίξεις στη ζωή σου, να θυμάσαι ότι ο χρόνος αλλάζει τα πάντα. Αυτό το μήνα έρχεται το τέλος μιας δύσκολης χρονικής περιόδου, απολαμβάνεις το τώρα, νιώθεις πιο ευτυχισμένος. Στην επαγγελματική σου ζωή, είσαι έτοιμος να αναζητήσεις κάτι νέο, κάτι που πραγματικά μπορεί να κάνει την καρδιά σου να τραγουδήσει και σε ενθουσιάζει. Αν υπάρχει κάτι που λαχταρούσες να κάνεις ή να δοκιμάσεις στα επαγγελματικά σου, τότε αυτό το μήνα θα σου παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες.

Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που σου υπενθυμίζει ότι εσύ είσαι υπεύθυνος για τη μοίρα σου, εσύ έχεις την εξουσία. Επίσης, ο τροχός της τύχης γυρίζει και στη συναισθηματική ζώνη. Αν είσαι σε σχέση και έχεις βιώσει συγκρούσεις στη σχέση σου, τα πάντα αλλάζουν. Ελαφρύνεται η ατμόσφαιρα, το σύμπαν βοηθά και τους δυο σας να απαλλαγείτε από τυχόν παλιές μνησικακίες και να προσβλέπετε σε ένα κοινό μέλλον και πάλι. Ίσως και να σκέφτεσαι ένα βαθύτερο επίπεδο δέσμευσης. Αν είσαι μόνος, αφήνεις την καρδιά σου να σε οδηγήσει και παραγκωνίζεις τη λογική. Απόλαυσε την αγάπη, αλλά φρόντισε παράλληλα να πατάς τα πόδια σου σταθερά στο έδαφος!Newsletter