astropedia.gr

Ταρώ Ιουνίου για όλα τα ζώδια

Ταρώ Ιουνίου για όλα τα ζώδια
Η κάρτα του μήνα
Άσσος Πεντάκτινο
Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού έφτασε και ήρθε η ώρα να αρχίσεις να σκέφτεσαι πως θα θέσεις τα σχέδιά σου σε δράση και να προσπαθήσεις να αγωνιστείς για την υλοποίηση των στόχων σου. Αυτή η κάρτα αφορά κυρίως ένα νέο ξεκίνημα, και σε αυτή την περίπτωση νέων οικονομικών ευκαιριών και εγχειρημάτων. Σε ενθαρρύνει να φυτέψεις τους σπόρους της οικονομικής ευημερίας και αφθονίας και να αγωνιστείς για να αναπτυχθούν.

Αυτό μπορεί να αφορά μια αύξηση ή μια προαγωγή ή ακόμα και νέες ευκαιρίες απασχόλησης που περιλαμβάνουν μεγαλύτερες απολαβές. Ίσως επίσης δεις ότι λαμβάνεις ανταμοιβές από τη δική σου γενναιοδωρία στο παρελθόν ή ευεργετείς κάποιους άλλους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερους οικονομικούς πόρους στη διάθεσή σου για να νιώσεις σιγουριά και ασφάλεια. Θα πρέπει όμως να είσαι προσγειωμένος, λογικός και συγκεντρωμένος στους στόχους σου για να έχεις τύχη και οικονομική αφθονία.

Στα αισθηματικά σου φαίνεται ότι θα ανοίξει ένας νέος κύκλος στη σχέση σου πολύ πιο ουσιαστικός και θα αφήσεις πίσω σου μια αρκετά άσχημη περίοδο. Εάν η μοναξιά κυριαρχεί το τελευταίο καιρό στη ζωή σου ,πολύ πιθανόν να έχεις την επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν σου, το οποίο θα επιδιώξει να ξαναμπεί στη ζωή σου και να επανορθώσει για τα λάθη του. Βλέπεις μια θετική αλλαγή στην τύχη σου ευοδώνονται τα όνειρά σου, το σύμπαν έχει να σου προσφέρει πολλά. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Κριός
Δυο των Ξιφών
Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή ως προς το πόσο η ερωτική σου ζωή και η εργασία σου είναι πραγματικά σε ισορροπία. Θα αναρωτηθείς αν σε αντιμετωπίζουν ισότιμα οι άλλοι. Αν όχι, θα πρέπει να είσαι απόλυτα ειλικρινής και με ανοικτή επικοινωνία από την πλευρά σου, να αλλάξεις τις καταστάσεις. Επαγγελματικά, ίσως νιώσεις ότι είσαι στο κενό, δεσμεύεσαι από τις ενέργειες και τις αποφάσεις των άλλων ανθρώπων για να μπορέσεις να κάνεις την πρόοδο που επιθυμείς.

Η θετική σκέψη και η ισορροπημένη συμπεριφορά είναι ζωτικής σημασίας για να πετύχεις αυτό που θέλεις. Προσπάθησε να μην εξωθήσεις τους άλλους ανθρώπους στα άκρα και μην κάνεις οποιεσδήποτε κινήσεις για ένα συγκεκριμένο έργο αν δεν είσαι έτοιμος. Στη συναισθηματική σου ζωή, αν είσαι σε σχέση θα απολαύσετε μαζί άκρως ερωτικές στιγμές αλλά θα πρέπει να δεις κι εσύ την θετική πλευρά του αγαπημένου σου προσώπου.

Αν είσαι καιρό εκτός σχέσης, θα πρέπει να εξετάσεις τους βαθύτερους λόγους. Ίσως υπάρχουν βαθύτερα ζητήματα που θα πρέπει να ασχοληθείς πριν ξεκινήσεις μια νέα ερωτική σχέση. Να είσαι πολύ ειλικρινής με τον εαυτό σου, τι είναι αυτό που αποσπά την προσοχή σου από την αγάπη. Αν πραγματικά γνωρίζεις τον εαυτό σου, τα βαθύτερα κίνητρά σου και τι μπορείς να δώσεις, τότε αυτό το μήνα θα έχεις τη σχέση που χρειάζεσαι πραγματικά. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ταύρος
Τρία Πεντάκτινο
Αυτό το μήνα έρχεσαι σε επαφή και συναναστρέφεσαι με άτομα που μοιράζεστε τις ίδιες αξίες και ιδανικά κι αυτό θα σε ωφελήσει τόσο στην επαγγελματική όσο και τη συναισθηματική σου ζωή. Αυτό το μήνα σε χαρακτηρίζει η αποφασιστικότητα και η επιμέλεια, αλλά θα διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια, καθώς δεν θέλεις να δείξεις κάποιου είδους αδυναμία προς τα έξω. Ωστόσο, μια πραγματικά θετική πτυχή αυτού του μήνα είναι ότι δεν θα θέλεις να είσαι στην απομόνωση, νιώθεις την ανάγκη να έχεις δίπλα σου τους ανθρώπους.

Επαγγελματικά, αν είχες αισθανθεί ότι μοχθείς αλλά δεν έχεις αναγνωριστεί, τώρα οι άλλοι αναγνωρίζουν την αξία σου και τη συμβολή σου. Έτσι λοιπόν ανέμενε ανταμοιβές και αναγνώριση των ικανοτήτων σου. Νέα έργα σου προσφέρουν πραγματικά μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Στη συναισθηματική σου ζωή αυτός ο μήνας σου φέρνει θαυμάσιες ευκαιρίες για να μοιραστείς τη διασκέδαση, τη χαρά και το γέλιο με πολλούς υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους αλλά και με τη σχέση σου.

Να είσαι όμως προσεκτικός με τον εγωισμό και την καχυποψία σου, έτσι ώστε να μην κάνεις το ταίρι σου να αισθανθεί ανεπιθύμητο. Αν είσαι εκτός σχέσης θα γνωρίσεις κάποιο άτομο που θα έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα και αξίες στη ζωή και θα νιώσεις έντονα την πνευματική και συναισθηματική εγγύτητα και την οικειότητα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Δίδυμοι
Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Προσελκύεις άφθονη προσοχή αυτό το μήνα, και στην επαγγελματική και την προσωπική ζώνη, κερδίζεις θαυμαστές. Κοινωνικοποιείσαι και απολαμβάνεις την παρέα των άλλων, ασχολείσαι με ποικίλες δραστηριότητες. Νέες ευκαιρίες έρχονται στην εργασία σου και πετυχαίνεις πολλά με λίγη προσπάθεια. Θα αποκτήσεις μια πολύ ενεργητική στάση στην εργασία σου και θα εκπλαγείς με το πόσο μεγάλη ικανοποίηση θα νιώσεις με αυτό που κάνεις.

Στη συναισθηματική σου ζωή, σε περιβάλει επίσης μια χαρούμενη ενέργεια, διασκεδάζεις πολύ με τους φίλους σου, απολαμβάνεις συναρπαστικές στιγμές με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Θα έχεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις που απομακρύνουν τη στασιμότητα και τη μονοτονία της σχέσης σου.

Η οικογένεια και οι φίλοι σου θα σου δείξουν επίσης πόσο τους αρέσει να είσαι στην παρέα τους και αποβάλεις από την ψυχή σου το συναισθηματικό πόνο του παρελθόντος καθώς το σύμπαν σε βοηθά να άρεις τις παρεξηγήσεις και τις διαφωνίες. Αν είσαι εκτός σχέσης, μπορεί να νιώσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα, εκεί που δεν το περιμένεις! Αν πραγματικά ψάχνεις για μια νέα σχέση, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και αποδέξου οποιεσδήποτε κοινωνικές προσκλήσεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Καρκίνος
Επτά των κυπέλλων
Έχεις μια πληθώρα επιλογών αυτό το μήνα, αλλά μπορεί να αισθανθείς κάπως σε σύγχυση. Απαιτήσεις που προέρχονται τόσο από τη συναισθηματική όσο και την επαγγελματική σου ζωή μπορεί να δοκιμάσουν τις αντοχές σου καθώς θα νιώσεις πίεση από τις ευθύνες και την έλλειψη σαφήνειας σχετικά με το ποιος είναι πραγματικά υπεύθυνος για το κάθε τι. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται, ώστε να μην αναλαμβάνεις το φόρτο εργασίας των άλλων καθώς κάποιοι μπορεί να προσπαθήσουν να επωφεληθούν από εσένα.

Η δυνατότητά σου να έχεις καλή διαίσθηση θα σε βοηθήσει να πάρεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Στην ερωτική σου ζωή, ίσως αντιμετωπίσεις μια μικρή σύγκρουση που μπορεί να προέρχεται από πρακτικούς λόγους και όχι συναισθηματικούς. Δεν είναι ότι δεν υπάρχει αγάπη μεταξύ σας, αλλά μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες σε σχέση με την καθημερινότητα και τα οικονομικά.

Εάν είσαι εκτός σχέσης, ετοιμάσου για περισσότερες από μία ερωτικές επιλογές αυτό το μήνα. Να είσαι πολύ σαφής απέναντι στα πρόσωπα που έρχεσαι σε επαφή γνωριμίας, σχετικά με το τι ακριβώς θέλεις και ψάχνεις σε μια σχέση, έτσι ώστε να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Λέων
Η Βασίλισσα των κυπέλλων
Η λογική και όχι τα συναισθήματα θα κυριαρχήσει στη ζωή σου αυτό το μήνα. Στον επαγγελματικό τομέα, δεν είναι μόνο η λογική, αλλά και ότι γνωρίζεις το τι θέλεις να πετύχεις και με ποιους θα συναναστραφείς για την επιτυχία σου. Μπορεί όμως να υπάρχουν στιγμές που ίσως χρησιμοποιήσεις πολύ σκληρά λόγια ή κάνεις επίδειξη δύναμης, έτσι φρόντισε να έχεις ψυχραιμία και να μην εμπλέκεσαι σε αντιπαραθέσεις.


Στη συναισθηματική σου ζωή, η καθαρή σκέψη σου και η λογική σου δεν θα σου επιτρέψουν να πλανηθείς, ούτε θα σου αποσπάσουν την προσοχή τα μεγάλα λόγια που ενδεχομένως να ακούσεις. Δεν αφήνεις τα συναισθήματά σου να ανατρέψουν τη λογική σου, αλλά αυτό δεν αποκλείει ένα νέο ειδύλλιο. Θα απολαύσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα, αλλά χωρίς κατ’ ανάγκη να ψάχνεις τη δέσμευση ή να κάνεις σοβαρές συζητήσεις.

Αν ανήκεις στα ελεύθερα λιοντάρια, μπορεί να βρεις κάποιο άτομο που θα διεγείρει το μυαλό σου. Αυτό το μήνα κοιτάς περισσότερο την πνευματική πλευρά και τα κοινά ενδιαφέροντα και λιγότερο τα πάθη.  Αν είσαι σε σχέση, το ταίρι σου θα σου προσφέρει υπέροχες εκπλήξεις, αποδεικνύοντας ότι ξέρει να διαβάζει τις σκέψεις σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Παρθένος
Ο Αυτοκράτορας
Αυτός είναι ένας μήνας όπου θα πρέπει να λειτουργήσεις με το μυαλό σου και όχι με την καρδιά σου. Η επαγγελματική σου ζωή πρωτοστατεί αυτό το μήνα, επιθυμείς  να ξεφύγεις από καταστάσεις που αισθάνεσαι ότι σε παγιδεύουν ή από οτιδήποτε σου επιβάλλουν οι άλλοι. Μην φοβηθείς να αγωνιστείς για τις φιλοδοξίες σου, έχεις την αποφασιστικότητα και τη θέληση για να κάνεις μεγάλες αλλαγές.

Εάν αναζητάς μια επαγγελματική αλλαγή, ίσως με μια εντελώς νέα σταδιοδρομία ή θέλεις να γίνεις αφεντικό του εαυτού σου, τότε οι συμπαντικές δυνάμεις σου φέρνουν τόσο την έμπνευση όσο και την επιτυχία. Πρέπει όμως να ενεργήσεις με πειθαρχία και λογική, και όχι παρορμητικά και αυθόρμητα . Στην πραγματικότητα, μόνο έτσι θα έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.

Συναισθηματικά, σκοπός σου είναι η σταθερότητα και η δέσμευση και όχι φευγαλέες σχέσεις και περιπέτειες. Η αληθινή ικανοποίηση βρίσκεται στα συναισθήματα της μονιμότητας και της αρμονίας. Αν δεν είσαι σε σχέση, βάζεις τέλος στην αβεβαιότητα των συναισθημάτων που μπορεί να νιώθεις για κάποιο πιθανό ερωτικό ταίρι. Στη σχέση σου, εκδηλώνεις τις προθέσεις σου και τα συναισθήματά σου, αναζητάς τη δέσμευση και ότι διαθέτεις την απαιτούμενη αποφασιστικότητα για να το πετύχεις. Το ταίρι σου, σου δείχνει μια βαθιά και ειλικρινή αγάπη και σου εκφράζει το θαυμασμό του και την εκτίμησή του. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ζυγός
Δύο των Ράβδων
Η ισορροπία και η αρμονία είναι σημαντικές για σένα, έτσι κατανέμεις το χρόνο και την ενέργειά σου ισάξια στην επαγγελματική και τη συναισθηματική σου ζωή. Σκέφτεσαι σε βάθος τις επιλογές σου, από την καριέρα σου μέχρι τις ερωτικές σου σχέσεις.

Στον επαγγελματικό τομέα, θα υπάρξει μια πολύ πιο λειτουργική συνεργασία και αρμονική ατμόσφαιρα με τους ανθρώπους γύρω σου που σου επιτρέπει να διαπραγματευτείς για ζητήματα που αφορούν την εργασία σου, όπως καλύτερο ωράριο, λιγότερες υπερωρίες ή ακόμα και ευέλικτο πρόγραμμα. Το ίδιο ισχύει και με τα οικονομικά σου. Βελτιώσεις στο εισόδημά σου και καλύτερη διαχείριση των εξόδων σου, θα σου φέρουν πολύ καλύτερη ισορροπία με τα χρήματά σου. Στην ερωτική σου ζωή, αν δεν είσαι σε δέσμευση, μπορεί να βρεις το τέλειο πρόσωπο σε κάποιο που είναι ήδη στον περίγυρο σου.

Αν είσαι σε σχέση, θα έχεις κάποιες πολύ δυνατές ιδέες για την ισορροπία και τη βελτίωση της σχέσης σου και είσαι σε θέση να τις μοιραστείς με το ταίρι σου. Η ισορροπία του «δούναι και λαβείν» είναι απαραίτητη για μια πραγματικά επιτυχημένη σχέση, όπως η διακριτικότητα και η κατανόηση. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Σκορπιός
Τέσσερα των ράβδων
Ορισμένα προβλήματα για τα οποία δεν είχε βρεθεί προηγουμένως απάντηση, βρίσκουν επιτέλους μια ευτυχισμένη κατάληξη. Θα υπάρξουν καλά νέα στην επαγγελματική σου ζωή, οδεύεις στην επίτευξη των φιλοδοξιών σου, νιώθεις πιο άνετα στο περιβάλλον της εργασίας σου και έχεις δίπλα σου άτομα που σε υποστηρίζουν και σε ενθαρρύνουν.

Θα εργάζεσαι σε μια πολύ καλύτερη ατμόσφαιρα από ότι στο παρελθόν. Τυχόν νέες προσφορές που θα σου παρουσιαστούν για συνεργασία με τους άλλους, θα πρέπει να εξεταστούν σοβαρά. Είναι πραγματικά τώρα σημαντικό για σένα να έχεις στόχους που θέλεις να φτάσεις, έτσι παίρνεις σοφές αποφάσεις.

Στη συναισθηματική σου ζωή, χαίρεσαι το φλερτ και τη διασκέδαση, έχεις μια έντονη κοινωνική ζωή, θα βρεις μεγάλη χαρά καθώς πολλά θα είναι τα πρόσωπα που θα θέλουν να μοιραστούν το χρόνο τους μαζί σου. Αφήνεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου και την επαγγελματική σου ζωή και αναζητάς να ικανοποιήσεις τα πάθη σου. Μπορεί να συναντήσεις το πρόσωπο που θα καταλαβαίνει τις επιθυμίες της καρδιάς σου. Αν είσαι σε σχέση, αυτός ο μήνας σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις περισσότερο χρόνο με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Τοξότης
Η Εγκράτεια
Αυτός ο μήνας δίνει έμφαση στην εύρεση της σωστής ισορροπίας με τους γύρω σου. Μπορεί να χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στον χρόνο που αναλώνεις στην εργασία σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν αναλώνεις υπερβολικές ώρες στην εργασία σου, τότε ανέμενε παράπονα ή ακόμα και συγκρούσεις με τις φιλίες σου ή την  οικογένεια ή το ταίρι σου. Στην πραγματικότητα, μπορεί να αισθανθείς εκνευρισμό και άγχος από τις συναισθηματικές ανάγκες ή τις απαιτήσεις των άλλων και ίσως να θέλεις να απομακρυνθείς για να δεις πως θα βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου.

Στην ερωτική σου ζωή, αν υπήρχαν ανταγωνιστικές καταστάσεις ή παρατεταμένα αρνητικά συναισθηματικά ζητήματα στη σχέση σου, τώρα βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά και έχεις διάθεση για συμβιβασμό. Κοιτάς πίσω στο παρελθόν, για τυχόν λάθη που αισθάνεσαι ότι έχεις κάνει και συνειδητοποιείς τι είναι καλό για την αρμονία της σχέσης σου.

Να ξέρεις πως οι κινήσεις που θα κάνεις αυτό το μήνα, θα έχουν επιρροή στο κοινό μέλλον σας. Αν είσαι εκτός σχέσης, ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που η αγάπη θα έρθει να σε βρει, έτσι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ. Ωστόσο, μην βιαστείς να κάνεις όνειρα για το μέλλον, ίσως στην πορεία να βαρεθείς. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Αιγόκερως
Η Δύναμη
Αυτός είναι ένας μήνας που ασκείς βαθιά επιρροή στους άλλους και θέλεις να επιβληθείς με την εξουσία σου. Αν δεν είσαι εγκρατής, θα εμπλακείς σε διαμάχες και συγκρούσεις που ίσως κλονίσουν την ψυχική σου ισορροπία. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα εμφανές στην επαγγελματική σου ζωή, όπου η ηρεμία και η ψυχραιμία στις αντιξοότητες σου δίνουν τη δυνατότητα να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να νικήσεις οποιαδήποτε αντιπαλότητα.

Αν έχεις στο μυαλό σου μια ολοκληρωτική αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης, οι ενέργειες αυτού του μήνα σε βοηθούν να κάνεις το μεγάλο βήμα. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός μήνας που σε ευνοεί για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση. Δυστυχώς, η επιτυχία μπορεί μερικές φορές να δημιουργήσει ζήλια από τους άλλους.

Μην αφήνεις λοιπόν τους αντιπάλους σου ή τους επικριτές σου να χαλάσουν τα σχέδιά σου. Στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι εκτός σχέσης, είναι μια εξαιρετική στιγμή για μια συναρπαστική νέα γνωριμία που αγγίζει την ψυχή σου και τα συναισθήματά σου. Αν είσαι σε σχέση και είχες αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ζητήματα που σε έκαναν να αισθανθείς ότι το ταίρι σου δεν σε αποδέχεται, αυτό το μήνα οδεύεις προς μια νέα κατεύθυνση, θα νιώσεις χαρά και ενθουσιασμό από τη μεταστροφή της στάσης του αγαπημένου σου προσώπου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Υδροχόος
Εννέα των κυπέλλων
Αυτόν το μήνα θα πάρεις ό, τι θέλεις, έχοντας ισχυρό σύμμαχο την καλή σου τύχη. Αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα που έχεις δώσει ή έχεις κάνει στο παρελθόν, θα σε ανταμείψουν τώρα. Επαγγελματικά, οι μακροπρόθεσμες φιλοδοξίες και οι προσδοκίες σου υλοποιούνται και αυτό σε κάνει να πετάς από τη χαρά σου. Ειδικότερα οι δεξιότητες σου θα προσελκύσουν την προσοχή ατόμων με επιρροή και εξουσία οι οποίοι θα σε βοηθήσουν πραγματικά.

Μπορεί να αποκτήσεις μια νέα θέση στην καριέρα σου ή να βρεις τη δουλειά που πάντα ονειρευόσουν. Εάν έχεις δική σου επιχείρηση θα κερδίσεις κάποια επιπλέον προσοχή. Είναι ένας πολύ καλός μήνας και στη συναισθηματική σου ζωή καθώς ανανεώνεις τη σχέση σου, επανέρχονται το πάθος και ο αισθησιασμός, βάζεις στην άκρη την έμφυτη εγκεφαλική πλευρά σου και εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου, διασκεδάζοντας με το ταίρι σου.

Θα έχεις την ευκαιρία να θυμηθείς τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας σας, αυτό που σε είχε αρχικά προσελκύσει σε αυτό το πρόσωπο. Αν δεν είσαι σε σχέση, αυτός θα είναι ένας μήνας για φλερτ και  διασκέδαση. Μην εστιάζεσαι και πολύ στην αναζήτηση του  «τέλειου» προσώπου, χαλάρωσε και δεν πρόκειται το σύμπαν να σε αφήσει έτσι. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ιχθύες
Ο Ιππότης Πεντάκτινο
Ο μήνας αυτός δεν ενδείκνυται για πολύ τολμηρά ρίσκα. Με αργά και σταθερά βήματα θα αναπτυχθείς και θα φτάσεις ψηλά σε ό, τι κι αν επιθυμείς, εστιάζοντας προσεκτικά στις λεπτομέρειες. Επαγγελματικά, δεν είναι ο καλύτερος μήνας για να κάνεις οποιεσδήποτε ριζικές αλλαγές. Θα έχεις πολύ μεγαλύτερες ευκαιρίες και θα λάβεις  ευρύτερη εκτίμηση για τις ικανότητες σου και τις προσπάθειές σου.

Με λογική και πρακτικό τρόπο σκέψης, όσο αυτό είναι δυνατόν, θα φέρεις εις πέρας τα καθήκοντά σου και θα κάνεις ακόμα και τις πιο τρελές φιλοδοξίες σου πραγματικότητα. Στην ερωτική σου ζωή, η έμφαση στις ευθύνες και τα καθήκοντα μπορεί να είναι κουραστική για το ταίρι σου.  Θα πρέπει να του δείξεις την αγάπη σου και την εκτίμησή σου με απτούς τρόπους, σίγουρα θα λάβεις την αγάπη του και τη στοργή του.

Αυτόν το μήνα θα μάθεις ότι η αγάπη μπορεί να έχει τόσο πάθος και ενθουσιασμό όσο και δράμα. Εάν είσαι εκτός σχέσης και νιώθεις πραγματικά πως μπορείς να υποστηρίξεις μια νέα σχέση, φλέρταρε και διασκέδασε, δοκίμασε νέες δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να βρεις την αγάπη. Μην κάνεις όμως μεγάλα άλματα προερχόμενα από τον ενθουσιασμό και το πάθος σου, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως κρύβονται παγίδες. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677Newsletter