astropedia.gr

Ταρώ Ιουνίου: Η υπομονή είναι αρετή!

Ταρώ Ιουνίου: Η υπομονή είναι αρετή!
  • Η κάρτα του μήνα
    Δύο των Ράβδων

Αυτόν τον μήνα το σύμπαν απαιτεί από εμάς να σκεφτούμε πολύ προσεκτικά πριν κάνουμε μια ιδέα μας πράξη. Αυτό απαιτεί ενδελεχή εξέταση από όλες τις οπτικές γωνίες, να ζυγίσουμε τα υπέρ και τα κατά, να επαναξιολογήσουμε το χρόνο και την ενέργειά μας, να ξεχωρίσουμε την ήρα από το σιτάρι. Το κλειδί της επιτυχίας και της ευτυχίας μας είναι η ισορροπία: δεν πρόκειται να πετύχουμε τίποτα χωρίς προσεκτική μελέτη και σχεδιασμό. Και παρά τον σωστό προγραμματισμό, καμία ιδέα μας δεν θα υλοποιηθεί χωρίς αγώνα και προσπάθεια. Θα πρέπει να αποσαφηνίσουμε τις ιδέες που οδηγούν στην επιτυχία από αυτές που παρεμποδίζουν την πρόοδο και την ανάπτυξή μας. Αυτή η κάρτα απαιτεί από εμάς να είμαστε αντικειμενικοί και να μην παρασυρόμαστε από το ζήλο και τα πάθη μας.

Διάβασε παρακάτω ποια κάρτα
αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου το μήνα Ιούνιο

ΚΡΙΟΣ
Οκτώ των Ράβδων

Πρόκειται για ένα μήνα που θα βιώσεις τόσο την περιπέτεια όσο και την ανάπτυξη καθώς έχεις έντονη την επιθυμία να δοκιμάσεις νέα πράγματα, όπως διαφορετικές επιλογές στην καριέρα σου, ταξίδια ή ακόμη και καινούργια μέρη. Θα χρειαστεί όμως να μην είσαι βιαστικός και να εξετάσεις απόλυτα όλες τις επιλογές σου, να είσαι προσγειωμένος στην πραγματικότητα και να κάνεις την έρευνά σου πριν προβείς σε οποιεσδήποτε μεγάλες κινήσεις, αυτό θα βοηθήσει την επιτυχία σου.

Στην επαγγελματική ζώνη, είναι πιθανό να κάνεις κάποιες μεγάλες, τολμηρές κινήσεις για να προβάλεις τον εαυτό σου, να αναπτύξεις την επιχείρησή σου και να βρεις άτομα που σε στηρίζουν στην καριέρα σου. Το σίγουρο είναι ότι λαμβάνεις θετικά σχόλια από τους άλλους και βλέπεις μεγάλα αποτελέσματα. Στη συναισθηματική σου ζωή, υπάρχει επίσης μια αίσθηση ανανέωσης και η επιθυμία να βιώσεις διαφορετικά πράγματα.

Ο ενθουσιασμός και η περιπέτεια πρωτοστατούν στην ερωτική σου ζωή, έτσι αν είσαι σε σχέση, κάνεις κάτι διαφορετικό με το σύντροφό σου, μοιράζεστε την ποικιλία αλλά και διασκεδαστικές στιγμές μαζί. Αν είσαι μόνος, μια νέα αγάπη έρχεται στη ζωή σου για να την κάνει πιο ζωντανή και ενδιαφέρουσα, νιώθεις  ελεύθερος και έτοιμος να ανοίξεις την καρδιά σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΤΑΥΡΟΣ
Οι Εραστές

Θα είναι δύσκολο να βρεις την ευτυχία αυτό το μήνα, θα πρέπει να αγωνιστείς για τη συναισθηματική σου ικανοποίηση. Το σύμπαν αφυπνίζει την ανάγκη σου να δημιουργήσεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της σταδιοδρομίας σου και της συναισθηματικής σου ζωής. Ίσως πρέπει να κάνεις δύσκολες επιλογές, ίσως διαπιστώσεις ότι οι στόχοι της σταδιοδρομίας σου καθυστερούν ή μπλοκάρονται.  Λειτούργησε με υπομονή και λογική, κι αν αναζητάς μια νέο εργασία ή έναν ηγετικό τίτλο, θα χρειαστεί να περιμένεις.

Μπορεί ακόμα να χρειαστεί να επαναξιολογήσεις κάποιες σημαντικές σχέσεις σου, απομακρύνοντας κάποια άτομα που απομυζούν την ενέργειά σου. Θα χρειαστεί επίσης να αναμορφώσεις την ερωτική σου ζωή, να αποσαφηνίσεις ποιες ενέργειες χρειάζεται να κάνεις για να είσαι ευτυχισμένος. Στη συναισθηματική σου ζωή, μπορεί να δημιουργηθούν διαφωνίες με τον αγαπημένο σου εξαιτίας μιας κατάστασης που εξακολουθεί να πλανάται εδώ και καιρό στη σχέση σου.

Αν υπήρχε συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας, πάρε την πρωτοβουλία για να υπάρχει αρμονία αλλά μη συζητάς τώρα για κοινά σχέδια για το μέλλον. Αν είσαι μόνος, η λίμπιντό σου και η ενέργειά σου θα είναι χαμηλές, έτσι δεν χρειάζεται να σπαταλάς το χρόνο σου σε άτομα που κατά βάθος κατανοείς ότι δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΔΙΔΥΜΟΙ
Άσσος Πεντάκτινο

Υγεία, χαρά και ζωτικότητα σου φέρνει το σύμπαν αυτό το μήνα, νιώθεις έτοιμος να κάνεις μια νέα αρχή στη ζωή σου. Ανακάμπτεις οικονομικά, ίσως από απρόσμενες πηγές, όπως επιδόματα, δώρα ή ακόμα και βραβεία! Μπορεί να ξοφλήσεις τα χρέη σου ή να διευθετήσεις οικονομικές υποχρεώσεις. Στην επαγγελματική ζώνη, νέες δελεαστικές επαγγελματικές ευκαιρίες θα έρθουν στο δρόμο σου, είτε τις επιδιώκεις, είτε όχι.

Το σίγουρο είναι ότι είσαι περιζήτητος αυτό το μήνα. Ενεργείς πιο ελεύθερα και αυτόνομα, κάνεις επωφελείς νέες γνωριμίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα οικονομικά σου. Αυτό το κύμα της χαράς και της ζωτικότητας εμφανίζεται επίσης και στη συναισθηματική σου ζωή. Η θετική ενέργεια του Ιούνη είναι ιδανική για να κάνεις το μεγάλο βήμα στη σχέση σου ή να κάνεις μια νέα συναρπαστική σχέση.

Αν είσαι σε σχέση, είναι ένας μήνας όπου δεν σκέφτεσαι τόσο τα πρακτικά και καθημερινά ζητήματα και γίνεσαι πιο ερωτικός, αισθησιακός και διασκεδαστικός. Αν είσαι μόνος, μπορεί να συναντήσεις κάποιον/α, ενώ ασχολείσαι με κάποιο χόμπι σου ή κάνοντας μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που σε εξιτάρει πνευματικά. Θαείσαι σε συνεχή κίνηση και θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για φλερτ και διασκέδαση. Αναζητάς μια πιο σταθερή και διαρκή αγάπη παρά μια φευγαλέα ερωτική περιπέτεια. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τέσσερα των Ξιφών

Αυτός θα είναι ένας ενεργητικός μήνας τόσο για την επαγγελματική όσο και τη συναισθηματική σου ζωή. Μπορεί ακόμη και να χρειαστεί να επαναξιολογήσεις τον χρόνο που αναλώνεις στην εργασία σου και στην ερωτική σου ζωή.Αν η καριέρα σου δεν οδεύει προς την κατεύθυνση που θέλεις, αναζητάς άμεσες λύσεις. Όμως μην βιάζεσαι να κάνεις ένα μεγάλο και τολμηρό άλμα προς μια νέα κατάσταση μόνο και μόνο επειδή θα πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα.

Παρόμοια συμβουλή ισχύει για τις συναλλαγές σου με τα χρήματα και τα οικονομικά. Ζύγισε τα πάντα πριν κάνεις οποιεσδήποτε μεγάλες κινήσεις. Στη συναισθηματική σου ζωή, μπορεί να νιώσεις ότι ο σύντροφός σου χρειάζεται περισσότερο προσωπικό χρόνο και χώρο. Μην βιαστείς να εκλάβεις αυτή τη συμπεριφορά του ως απόρριψη. Να είσαι θετικός! Κατά ειρωνικό τρόπο, μια μικρή απόσταση μπορεί να είναι ακριβώς ό, τι χρειάζεται για να επαναφέρεις τη συναισθηματική εγγύτητα και την αγάπη στη σχέση σου.

Μπορεί επίσης να χρειαστεί να εξετάσεις πως σε κάνει ο αγαπημένος σου να αισθάνεσαι και ποιες ενέργειες απαιτούνται για την ευτυχία σου. Αν είσαι μόνος, προσπάθησε να είσαι λιγότερο προσκολλημένος και να μη σχεδιάζεις για το μέλλον με κάθε νέο πρόσωπο που συναντάς. Άφησε το χρόνο να κυλίσει και γνώρισε καλύτερα το άτομο πριν κάνεις οποιαδήποτε μεγάλα σχέδια. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΛΕΩΝ
Η Εγκράτεια

Αυτό το μήνα, αντιμετωπίζεις καταστάσεις που δεν μπορείς να ελέγξεις και έρχεσαι αντιμέτωπος με τη σκληρή συμπεριφορά των άλλων ανθρώπων. Μπορεί ακόμη και να θυμώνεις εύκολα ή να γίνεις και εκδικητικός. Ακόμη χειρότερα, μπορεί να ενεργήσεις κάτω από την παρότρυνση της οργής και του θυμού σου. Το σύμπαν σου ζητά να αγωνιστείς για να επιφέρεις ισορροπία και αρμονία στη ζωή σου. Εάν κάποια άτομα σε εκνευρίζουν, ανέφερε σε όλους γύρω σου ότι απαιτείς περισσότερο χρόνο και χώρο μόνο για τον εαυτό σου.

Στην εργασία σου, αντί να εμπλακείς σε μια  προσπάθεια που δεν σου επιφέρει τα αποτελέσματα που θέλεις, κάνε λίγο πίσω και επαναξιολόγησε τις ενέργειές σου και τους στόχους σου. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις κάποια βήματά σου ή ακόμα να αποκτήσεις νέες δεξιότητες που θα σου φέρουν  καλύτερες επαγγελματικές ευκαιρίες, επαίνους και επευφημίες.

Στην ερωτική σου ζωή, θα χρειαστεί να επανεξετάσεις τη σχέση σου, ειδικά αν ο σύντροφός σου έχει απομακρυνθεί εξαιτίας συγκρούσεων. Ίσως πάρεις την απόφαση εάν θα μείνεις ή θα φύγεις. Μείνε μακριά από το δράμα, και ενήργησε με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Αν είσαι μόνος, κάποιος/α που θα συναντήσεις, αναβιώνει το πάθος και τα συναισθήματά σου, αλλά μην περιμένεις η σχέση αυτή να εξελιχθεί γρήγορα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Βασίλισσα Πεντάκτινο

Αυτόν το μήνα αρχίζεις να βλέπεις τα αποτελέσματα των προηγούμενων προσπαθειών σου για την επίτευξη των μακροπρόθεσμων σχεδίων σου. Αν ανησυχούσες για την καριέρα σου ή είχες βιώσει κάποια δυσαρέσκεια, με τη σκληρή δουλειά σου τα πιο τρελά σου όνειρα και φιλοδοξίες γίνονται πραγματικότητα. Ωστόσο, για να υλοποιηθούν τα μεγαλεπήβολα όνειρά σου, θα χρειαστεί να επιμείνεις σε αυτά, κάνοντας αναλυτικό και πρακτικό σχεδιασμό.

Στη συναισθηματική σου ζωή, είναι ένας καλός μήνας να αποκολληθείς λίγο από τη σχέση σου και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Με αυτόν τον τρόπο θα συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς θέλεις και τι μπορείς να περιμένεις από τη σχέση σου. Μην επιτρέπεις στο σύντροφό σου να μη σε σέβεται ή να σου συμπεριφέρεται σκληρά και θέσε τα όριά σου, μένοντας μακριά από οποιαδήποτε αρνητικά πρότυπα συμπεριφοράς.

Στην αγάπη, θεωρείσαι πολύ σταθερός και πιστός, ωστόσο, μην αφήνεις τους υποψήφιους ερωτικούς σου συντρόφους αλλά και τον αγαπημένο σου να σε θεωρήσουν δεδομένο. Αν θέσεις από την αρχή τα όριά σου, αυτό θα βοηθήσει πραγματικά τόσο εσένα όσο και την άλλη πλευρά να επιτευχθεί βαθύτερη κατανόηση και δέσμευση. Πίστεψε στην αξία σου και έχε αυτοεκτίμηση, αυτή είναι και η γοητεία σου για να προσελκύσεις μια νέα αγάπη. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ


ΖΥΓΟΣ
Δύο των Ράβδων

Από τη φύση σου παλεύεις για την αρμονία και τη σωστή ισορροπία στις σχέσεις σου και αυτόν το μήνα η σταθερότητα θα είναι πολύ σημαντική για σένα. Επαγγελματικά, ίσως χρειαστεί να γίνουν κάποιες αλλαγές στο περιβάλλον της εργασίας σου, με την εξυπνάδα και την εργατικότητά σου καταφέρνεις να φέρεις εις πέρας ακόμα και το πιο δύσκολο έργο. Επίσης, έχεις την ικανότητα να συνδεθείς με ανθρώπους που σε βοηθούν, χρησιμοποιώντας την πειθώ και τη γοητεία σου.

Με τη διπλωματία σου και τη στρατηγική σου μπορείς να διαπραγματευτείς πολλά προς όφελός σου, όπως  ευέλικτο ωράριο ή ακόμα και μια πιο δίκαιη οικονομική ανταμοιβή για τις προσπάθειές σου! Στη συναισθηματική σου ζωή, δίνειςισχυρή έμφαση στην ισορροπία και την αρμονία. Αν είσαι σε σχέση, έχεις ιδέες για να βελτιώσεις τη σχέση σου αλλά απαιτείς και την ελευθερία σου.

Νιώθεις πολύ πιο ενθουσιώδης με το σύντροφό σου, ξέρεις πολύ καλά ότι η ισορροπία του «δούναι και λαβείν» είναι ο  ακρογωνιαίος λίθος μιας ευτυχισμένης σχέσης. Αν είσαι μόνος, επεκτείνεσαι κοινωνικά αυτό το μήνα, έτσι θα έχεις τύχη στον έρωτα και τη φιλία και ανταποκρίνεσαι σε άτομα που είναι πολύ πιο διαφορετικά από τον συνηθισμένο τύπο σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Βασιλιάς των Ράβδων

Είσαι ιδιαίτερα ενεργητικός και δυναμικός από τη φύση σου, αναλαμβάνεις εγχειρήματα με πάθος και ζήλο αλλά το σύμπαν σου ζητά αυτό το μήνα να προσέξεις τα ρίσκα που αναλαμβάνεις. Ίσως κάποια άτομα ή καταστάσεις να παρεμποδίσουν την αλλαγή που θέλεις να συμβεί. Στην καριέρα σου, ίσως κάνεις κινήσεις για να αναλάβεις έναν νέο ηγετικό ρόλο ή ακόμη σκεφτείς να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση.

Αν και θα υπάρχουν μεγάλες εξελίξεις αυτό το μήνα, να είσαι προσεκτικός να μη βιαστείς σε κάτι χωρίς να έχεις προετοιμαστεί ψυχικά και σωματικά. Συναισθηματικά, αυτό το μήνα αναζητάς περισσότερη ποικιλία, όχι μόνο στην ερωτική σου ζωή αλλά και με τους φίλους σου. Μην αρνηθείς τις προσκλήσεις που θα έχεις, θα κάνεις νέες γνωριμίες με άτομα ενδιαφέροντα και συναρπαστικά.

Είναι πιθανό να συναντήσεις κάποιον/α που θα σου προσφέρει χαρά και πάθος. Αν είσαι σε σχέση, απολαμβάνεις την παρουσία του αγαπημένου σου, ασχολείστε μαζί με νέες δραστηριότητες ή πηγαίνετε σε ασυνήθιστα μέρη. Μπορεί ακόμα νασχεδιάσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές ή απλά νιώθεις ικανοποιημένος με ένααπροσδόκητο ταξίδι. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επτά των Ξιφών

Πρόσεξε τα απότομα και σαρκαστικά λόγια σου αυτό το μήνα και γενικά πως παρουσιάζεις τον εαυτό σου στους άλλους. Στην καριέρα σου είσαι πιο αυταρχικός και σκληρός από το συνηθισμένο, ίσως διαπιστώσεις ότι κάποια άτομα δεν έχουν και τις καλύτερες προθέσεις προς εσένα. Φρόντισε η δική σου συμπεριφορά να είναι ηθική και άμεμπτη και πάνω απ’ όλα, μην εμπλακείς σε ίντριγκες και κουτσομπολιά. Επίσης, προσπάθησε να μην αναμιγνύεσαι σε ζητήματα των άλλων ανθρώπων.

Μπορεί να ακούγεται παράδοξο, αλλά ακόμα κι αν οι δικές σου ενέργειες τεθούν υπό αμφισβήτηση, θα βγεις από τις δύσκολες καταστάσεις αν ενεργήσεις με ευθύτητα και τιμιότητα. Στη συναισθηματική σου ζωή, έρχονται στο προσκήνιο ζητήματα  εμπιστοσύνης στη σχέση σου, μπορεί να νιώσεις ότι υπάρχει ανισορροπία ή έλλειψη ειλικρίνειας με το σύντροφό σου. Είναι πολύ καλύτερα, αντί να κρύβεις τον πόνο σου και τη θλίψη σου, να μιλήσεις ανοιχτά για όλα τα ζητήματα που σε απασχολούν.

Αν ψάχνεις καιρό την αγάπη, το σύμπαν μπορεί να σου φέρει ένα ελκυστικό, αλλά αινιγματικό πρόσωπο στη ζωή σου. Να είσαι πολύ προσεκτικός καθώς αυτό το μήνα θα είναι πολύ δύσκολο να αναγνωρίσεις τις προθέσεις του και τα κίνητρά του. Να είσαι απόλυτα ειλικρινής σε σχέση με το τι θέλεις και τι περιμένεις να πάρεις. Μην συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο! Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Άσσος των Κυπέλλων

Αυτός ο μήνας σου παρέχει περισσότερο αυθορμητισμό και διασκέδαση, νιώθεις μια θετική ενέργεια γύρω σου, και το πιο σημαντικό, είσαι πιο ανοιχτός και χαλαρός και δεν ασχολείσαι τόσο με τιςεπαγγελματικούς υποχρεώσεις σου. Στην επαγγελματική σου ζωή,αν είχες νιώσει άγχος και πίεση, κοιτάς προς ένα πιο φωτεινό μέλλον και κάνεις ένα άλμα μπροστά. Προβάλεις τα ταλέντα σου, κάνεις σωστές επαγγελματικές επιλογές, οι συνθήκες στην εργασία σου βελτιώνονται σε μεγάλο βαθμό.

Στη συναισθηματική σου ζωή, αν ήσουν στην ομίχλη ή είχες συναισθηματικές διακυμάνσεις στη σχέση σου, σκεπτόμενος τη δέσμευση ή τη σταθερότητα του συντρόφου σου, αυτός ο μήνας σου φέρνει ασφάλεια και σιγουριά. Εκδηλώνεις τα τρυφερά συναισθήματά σου και την αγάπη σου, χαλαρώνεις και απολαμβάνεις τη σχέση σου καθώς αποβάλεις τους φόβους του παρελθόντος και λαμβάνεις ανταπόδοση συναισθημάτων.

Αν είσαι μόνος, μπορεί να υπάρξει μια απροσδόκητη ερωτική γνωριμία με κάποιον/α που σε συμπληρώνει και σου παρέχει αυτό που επιθυμείς. Εάν η έλξη είναι ακαταμάχητη, άφησε αυτή τη σχέση να εξελιχθεί και μην την παρεμποδίζεις από τις υπερβολικές σκέψεις σου. Δράσε με αυθορμητισμό και μην αφήσεις το φόβο να σε ωθήσει να απορρίψεις κάποιον/α που μπορεί πραγματικά να είναι ο σωστός για σένα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Τροχός της Τύχης

Αν ήσουν απογοητευμένος και κουρασμένος από κάποιες αρνητικές εξελίξεις στη ζωή σου, αυτό το μήνα νιώθεις ότι όλα τα πράγματα θα αλλάξουν με το χρόνο. Βλέπεις την έναρξη μιας ενεργητικής χρονικής περιόδου που σε οδηγεί σε ένα πιο φωτεινό μέλλον. Στην καριέρα σου, μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσεις για να ξεπεράσεις κάποιες επαγγελματικές προκλήσεις.

Αν παραμένεις σε μια θέση που δεν σε ικανοποιεί, σκέφτεσαι τι μπορείς να κάνεις για να έχεις αυτό που θέλεις. Μπορεί να έρθεις αντιμέτωπος με κυνικά ή υπερβολικά επιφυλακτικά άτομα που σε κάνουν να νιώθεις ότι κάτι κάνεις λάθος ή ενεργούν ανταγωνιστικά και εγωιστικά ή δεν αποδέχονται τα όνειρα και τα ιδανικά σου. Αυτός ο μήνας θα σου υπενθυμίσει ότι η τύχη είναι με το μέρος σου, αλλά μόνο αν δράσεις συνετά και διπλωματικά και όχι επιθετικά. Ένα αισιόδοξο κύμα ενέργειας φέρνει το σύμπαν στην ερωτική σου ζωή.

Αν είσαι σε σχέση και είχες βιώσει στασιμότητα  και μονοτονία, θα νιώσεις πολύ πιο ευτυχισμένος. Απομακρύνονται τυχόν παρατεταμένα αρνητικά συναισθηματικά ζητήματα, νιώθεις πιο σίγουρος καθώς βλέπεις να υπάρχει ένα κοινό μέλλον. Αν είσαι μόνος, ανέμενε έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή απροσδόκητες προτάσεις! Είναι ένας μήναςσυναισθηματικών αλλαγών, απλά θυμήσου ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς! Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΙΧΘΥΣ
Έξι των Ράβδων

Έχεις τη δύναμη να ξεπεράσεις τις προκλήσεις και να διαλύσεις τυχόν εμπόδια του παρελθόντος που μπλοκάρουν την πρόοδό σου χάρη στην αποφασιστικότητα και τη δύναμη της θέλησής σου. Επαγγελματικά, γιορτάζεις το τέλος δύσκολων καταστάσεων και νιώθεις ελεύθερος να εξερευνήσεις νέους ορίζοντες στην καριέρα σου. Η εσωτερική σου φωνή σου υπενθυμίζει ότι η σκληρή δουλειά και η προσπάθεια ανταμείβονται τελικά.

Συνειδητοποιείς ότι ο αγώνας σου δεν έχει πάει χαμένος. Εάν έχεις δική σου επιχείρηση, έχεις την υποστήριξη ατόμων σε θέσεις εξουσίας, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να σου δείξουν πώς να έχεις περισσότερη προβολή και αναγνώριση. Συναισθηματικά, νιώθεις ακόμα πιο κοντά με το σύντροφό σου, η σχέση σου γίνεται ισχυρότερη. Νιώθεις χαρά και ανακούφιση, υπάρχουν περισσότερη αρμονία και ισορροπία στη σχέση σου, ικανοποιούνται οι ανάγκες σου.

Αν είσαι μόνος, νιώθεις έτοιμος για μια βαθιά συναισθηματική σχέση τώρα. Παίρνεις τις ανταμοιβές σου, ειδικά αν είχες επιδείξει υπομονή τον τελευταίο καιρό και περίμενες το κατάλληλο πρόσωπο να έρθει στη ζωή σου. Είναι πιθανό να συναντήσεις το άτομο που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ χαρούμενοςκαι ευτυχισμένος. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑNewsletter