astropedia.gr

Ταρώ: Μαρτίου για όλα τα ζώδια

Ταρώ: Μαρτίου για όλα τα ζώδια
  • Η κάρτα του μήνα
    Ο Βασιλιάς των Ξιφών
Αυτός ο μήνας φέρνει στο προσκήνιο ένα σημαντικό πρόβλημα το οποίο θα χρειαστεί να το επιλύσεις αντικειμενικά και δίκαια. Θα χρειαστεί να δράσεις βασιζόμενος στις ηθικές αξίες και προβάλλοντας τον ανώτερο εαυτό σου.Ο Βασιλιάς των Ξιφών σου χαρίζει ευφυΐα, στρατηγική και αναλυτική ικανότητα, δρας αμερόληπτα, δεν μασάς  τα λόγια σου και δεν δέχεσαι δικαιολογίες.

Παίρνεις τις αποφάσεις σου με βάση τη λογική αλλά και βασιζόμενος στη συμπόνια και την κατανόηση. Απονέμεις δικαιοσύνη με ένα δίκαιο τρόπο και στηριζόμενος στις ηθικές αξίες σου. Αυτή η κάρτα αναφέρεται σε μια κατάσταση ή σε κάποιο πρόσωπο στα οποία θα πρέπει να δώσεις ένα τέλος προκειμένου να αναπτυχθείς και να έχεις ισορροπία και τάξη στη ζωή σου. Μπορεί να νιώσεις ότι κάποιος σε έχει εκμεταλλευτεί ή σε έχει εξαπατήσει και έχει υπερβεί τα όριά σου και τώρα έχεις εντελώς διαφορετική στάση.

Το σύμπαν σε  ενθαρρύνει να είσαι αποφασιστικός και να σκεφτείς το μέλλον της ζωής σου, φεύγοντας μακριά από νοσηρές συναισθηματικές εξαρτήσεις και λαμβάνοντας αποφάσεις με βάση το τι είναι σωστό και δίκαιο, και το πιο σημαντικό, τι είναι καλύτερο για σένα μακροπρόθεσμα. Σου λέει ότι ήρθε η ώρα να γίνεις πιο σαφής σχετικά με την κατεύθυνση που θέλεις να πάρεις στη ζωή σου και να προγραμματίσεις το μέλλον σου.

Διάβασε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ
αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου το μήνα Μάρτιο


ΚΡΙΟΣ
Έξι των Ξιφών

Αυτός ο μήνας σε βρίσκει σε μια πιο στοχαστική διάθεση, σκέφτεσαι σε βάθος το τι πραγματικά θέλεις στη ζωή σου. Μπορεί να αγωνίζεσαι μέσα σου να αφήσεις πίσω σου ορισμένους ανθρώπους που απλά δεν σε κάνουν ευτυχισμένο ή καταστάσεις που δεν λειτουργούν πια για σένα και ακούς την καρδιά σου. Είσαι έναζώδιο που συχνά λειτουργείς παρορμητικά και παθιασμένα, αυτό το μήνα όμως θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τα βαθύτερα ένστικτά σου και να αφήσεις τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει σε μεγάλες αποφάσεις ζωής.

Επαγγελματικά, εάν αισθάνεσαι ανασφάλεια καιαβεβαιότητα με τις τρέχουσες συνθήκες της σταδιοδρομίας σου, έχε πίστη στο σύμπαν και σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν. Ίσως λάβεις μια προσφορά που σε βοηθά να κινηθείς προς ένα νέο επίπεδο που ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία σου.Συναισθηματικά, αν είσαι μόνος, πας πίσω σε παλιές σχέσεις και σε ορισμένα άτομα που σου λείπουν από τη ζωή σου. Αλλά μην αφήσεις οποιαδήποτε νοσταλγία για το παρελθόν να κατευθύνει τις ενέργειές σου, να είσαι ρεαλιστής και να συνειδητοποιήσεις τι αξίζεις.

Μην γυρίσεις πίσω σε σχέσεις που δεν είναι κατάλληλες για σένα και μην κοιτάς πίσω, μόνο μπροστά. Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως κλονιστεί η ισορροπία του «δούναι και λαβείν»στη σχέση σου. Ίσως ακόμα αποφασίσεις να αφήσεις αυτή τη σχέση πίσω σου παρά το γεγονός ότι νιώθεις θλίψη και λύπη. Άφησε το σύμπαν και την καρδιά σου να σε οδηγήσουν στο σωστό μονοπάτι. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΤΑΥΡΟΣ
Η Αυτοκράτειρα

Αυτό το μήνα γίνεσαι πιο ενεργητικός, επιδιώκεις τη διασκέδαση και τις ευχάριστες δραστηριότητες. Βρίσκεις χρόνο στο καθημερινό πρόγραμμά σου για λίγη ξεκούραση και αναψυχή. Αναλώνεις το χρόνο σου με τους στενούς φίλους σου, λαμβάνεις μεγάλη υποστήριξη από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Γνωρίζεις αυτό το μήνα ότι η αληθινή ευτυχία και ο πλούτος μπορούν να βρεθούν στην αγάπη και την παρέα των ανθρώπων γύρω σου.

Στην εργασία σου έρχονται κάποιες αλλαγές προς το καλύτερο, ίσως κάνεις κάτι εντελώς διαφορετικό και έχεις επιτυχία μέσα από την ομαδική εργασία. Είσαι τολμηρός και προβάλεις τις ικανότητες και τα επιτεύγματά σου,  εντυπωσιάζεις όλους γύρω σου. Στην ερωτική σου ζωή, αισθάνεσαι συναισθηματική πληρότητα και ευδαιμονία, νιώθεις πιο συναισθηματικά και άνετα με το σύντροφό σου. Εστιάζεσαι στην ευτυχία σου και την μακροβιότητα της σχέσης σου, το σύμπαν σου δίνει τη δύναμη να ασχοληθείς με τα προβλήματα της σχέσης σου και να τα επιλύσεις.

Αν είσαι μόνος, η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθησή σου προσελκύουν πολλά άτομα γύρω σου, αλλά είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις επιλογές σου. Δεν νιώθεις «απελπισία» να κάνεις μια σχέση, ούτε και βιάζεσαι να δεσμευτείς.Νιώθεις ευχαριστημένος με τη ζωή και έχεις αυτοπεποίθηση. Οποιαδήποτε νέα σχέση είναι ευπρόσδεκτη στη ζωή σου αλλά όχι αυτοσκοπός. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Αυτοκράτορας

Η συναισθηματική και νοητική σου ενέργεια θα είναι έντονη αυτό το μήνα, γενικά θα είσαι πολύ πιο απασχολημένος με την επαγγελματική σου ζωή. Αν δεν έχεις δουλειά αυτήν την περίοδο, ανέμενε μια νέα επαγγελματική προσφορά. Αν αναζητάς κάτι νέο στην εργασία σου, θα υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις αυτό το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός.

Λαμβάνεις εκτίμηση και σεβασμό για τα ταλέντα σου, πράγμα το οποίο φέρνει ανταμοιβές αλλά και κάποια ζήλια από τους άλλους. Μην επιτρέπεις στους αντιπάλους σου να σου ασκούν αρνητική κριτική και συνειδητοποίησε ότι οι επικρίσεις τους οφείλονται περισσότερο στη δική τους ανασφάλεια και προσπάθησε να τους αντιμετωπίσεις με ευγένεια και διπλωματία. Η πειθαρχία και η λογική θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την ψυχική ισορροπία σου. Στην ερωτική σου ζωή, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσεις ότι ο εγωισμός και η ματαιοδοξία δεν θα σου φέρουν την αγάπη που θέλεις.

Η θέσπιση νέων κανόνων και ορίων στη σχέση σου  είναι ζωτικής σημασίας αυτό το μήνα. Είναι υπέροχο το συναίσθημα να μπορείς να δώσεις στον άλλον, αλλά όχι εις βάρος της δικής σου συναισθηματικής ισορροπίας και χάνοντας την ενέργειά σου. Αυτό το μήνα θα πρέπει να είσαι λίγο λιγότερο «διαθέσιμος» σε ορισμένους ανθρώπους. Αν είσαι μόνος, θέτεις από την αρχή της γνωριμίας κανόνες και όρια καθώς σέβεσαι τον εαυτό σου. Μπορεί να μην έχεις τη διάθεση να βιαστείς για μια σταθερή σχέση, απλά διασκεδάζεις και χαλαρώνεις με αυτό το πρόσωπο. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τρία των Ράβδων

Είσαι τολμηρός και δυναμικός για να χαράξεις μια νέα πορεία ζωής, η δημιουργικότητά σου και οι ιδέες σου πρόκειται να σου φέρουν πολλές ανταμοιβές.  Υλοποιείς ένα συγκεκριμένο στόχο βασιζόμενος στη διαίσθηση, την επινοητικότητα και τη φαντασία σου, δεν σταματάς να αγωνίζεσαι για την επιτυχία και την ευτυχία σου και έχεις δίπλα σου τις συμβουλές και την αρωγή των άλλων.

Επαγγελματικά, απολαμβάνεις την υποστήριξη των άλλων για την επίτευξη των στόχων σου και φτάνεις σε ένα σημείο ορόσημο στην καριέρα σου. Ανεξάρτητα του πόσο έχεις προσπαθήσει να κερδίσεις την προσοχή κάποιων ανθρώπων στην εργασία σου και τις πολλές ώρες εργασίες σου, τώρα έχεις την αίσθηση ότι επιτέλους έφθασε η εκτίμηση και η αναγνώριση.

Συναισθήματα ευτυχίας και ενθουσιασμού καταλαμβάνουν την ερωτική σου ζωή, αποκτάς νέες φιλίες και νιώθεις ρομαντισμό και πάθος, έτσι αν είσαι καιρό μόνος, βρίσκεις κάποιον/α να μοιραστείς τη ζωή σου μέσα από τον κοινωνικό σου κύκλο, ένα πρόσωπο που εξιτάρει τη φαντασία σου και κάνει την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά. Αν είσαι δεσμευμένος, θέλεις να μοιραστείς τα συναισθήματά σου, διασκεδάζετε μαζί με το σύντροφό σου, αυτός ο μήνας σου φέρνει ευκαιρίες για να περάσετε όχι μόνο περισσότερο χρόνο μαζί, αλλά επιπλέον ίσως πάτε και ένα ταξίδι. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΛΕΩΝ
Ο Ιεροφάντης

Αυτός ο μήνας δεν είναι ο κατάλληλος για τολμηρές ενέργειες αλλά περισσότερο για εις βάθος σκέψεις και δοκιμασμένες κινήσεις. Είσαι πιο σκεφτικός και διερευνάς οτιδήποτε μπορείς να κάνεις για να αλλάξεις την υφιστάμενη ζωή σου. Τόσο στην επαγγελματική όσο και την ερωτική σου ζωή, μια λογική και μετρημένη προσέγγιση θα σου φέρει καλύτερα αποτελέσματα.

Επαγγελματικά, δεν κάνεις δραστικές αλλαγές, είσαι πολύ πιο ικανοποιημένος με την παρούσα κατάσταση. Μπορεί να θέλεις τις ανταμοιβές και τη φήμη, αλλά μην περιμένεις τα αποτελέσματα να έρθουν με την ταχύτητα του φωτός! Άτομα πιο έμπειρα από εσένα θα μπορούσαν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο να αποκτήσεις μεγαλύτερη προβολή και να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο αργότερα.

Στη συναισθηματική σου ζωή, θέλεις να ξέρεις που βαδίζεις στη σχέση σου και νιώθεις έτοιμος να θεσπίσεις κανόνες και όρια. Αν δεν είσαι σίγουρος για το άλλο σου μισό ή νιώθεις κάποιου είδους έλλειψη εμπιστοσύνης και αμφισβήτηση, δεν χρειάζεται να βασανίζεις τον εαυτό σου, ούτε να γίνεσαι επικριτικός και καχύποπτος. Η γοητεία και το χιούμορ σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις στην καρδιά των τυχόν προβλημάτων της σχέσης σου. Αν είσαι μόνος, μπορεί να προσελκύσεις κάποιον/α που φαίνεται λίγο απόμακρος, μυστηριώδης ή απρόσιτος. Να θυμάσαι ότι για το ζώδιό σου, η ευτυχία στην αγάπη έρχεται μόνο αν νιώθεις άνετα και ευχάριστα με το σύντροφό ου, έτσι δεν χρειάζεται να είσαι με κάποιον που πρέπει συνεχώς να καταβάλεις μονόπλευρες προσπάθειες για να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πέντε των Ράβδων

Ένα αίσθημα σύγχυσης και ασάφειας σε διακατέχει αυτό το μήνα, ίσως έρθεις αντιμέτωπος με ανθρώπους που σου δημιουργούν ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Η υπομονή σου και η αναλυτική σου ικανότητα θα σε βοηθήσουν να περιηγηθείς επιδέξια μέσα από τις δυσκολίες αλλά και να ξεφύγεις από το χάος που έχει δημιουργηθεί από τους άλλους.

Στην επαγγελματική σου ζωή, μπορεί υπάρξουν συγκρούσεις λόγω της σύγχυσης συγκεκριμένωνευθυνώνήίσως προσπαθήσει κάποιος να σου βάλει πάρα πολλή δουλειά και δυσανασχετήσεις. Η αλήθεια είναι ότι θα έχεις θάρρος και δύναμη για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα και τις δυσκολίες, αν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Αν μπορείς να το κάνεις αυτό, τότε θα έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων.

Στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι μόνος, θα υπάρχουν περισσότερες από μία επιλογές.Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι πολύ ξεκάθαρος στους άλλους ανθρώπους, αποσαφηνίζοντας το τιθέλεις και ψάχνεις σε μια σχέση. Αν θέλεις μια μακροχρόνια και σοβαρή σχέση, να είσαι ειλικρινής. Αν πάλι προτιμάς κάτι εφήμερο, τότε οι άλλοι θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό, πριν προκαλέσεις οποιαδήποτε σύγχυση ή πρόβλημα. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες εντάσεις με το σύντροφό ου, έτσι να είσαι προσεκτικός στις ενέργειές σου και τις αποφάσεις που λαμβάνονται εν βρασμώ ψυχής. Έλεγξε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες και να είσαι σαφής για το τι ακριβώς περιμένεις από τη σχέση σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγεις να προκαλέσεις σοβαρό πρόβλημα στη σχέση σου που θα μπορούσε πραγματικά να ξεσπάσει από ένα δευτερεύον ζήτημα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΖΥΓΟΣ
Ο Βασιλιάς Πεντάκτινο

Αυτό το μήνα δεν θα έχεις καμία διάθεση να συμβιβαστείς αλλά ούτε και να βρίσκεσαι στην αβεβαιότητα, δεν ανέχεσαι τις ιδιοτροπίες των άλλων. Πιστεύεις στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου και απομακρύνεις όποιον και ό, τι σε πιέζει ή προσπαθεί να σου βάλει όρια και κανόνες. Αντιμετωπίζεις άτομα που προσπαθούν να σε ελέγξουν ή να σου υπαγορεύσουν τι θα κάνεις.

Στην επαγγελματική ζώνη, η έντονη αποφασιστικότητά σου σε βοηθά να κερδίσεις μια προαγωγή ή μια ηγετική θέση και σου προσφέρονται ευκαιρίες για να δείξεις σε όλους πόσο δυνατός και αποφασιστικός είσαι. Συνδυάζεις την πειθαρχία με τη λογική, είσαι εξαιρετικά οργανωμένος κι αυτό σου φέρνει επιτυχία. Στη συναισθηματική σου ζωή, αν είχες απογοητευτεί πρόσφατα από την επιπόλαιη συμπεριφορά του προσώπου που αγαπάς, θα διαπιστώσεις μια σημαντική αλλαγή στη σχέση σου, καθώς ο σύντροφός σου θα αρχίσει να συμπεριφέρεται και να επικοινωνεί μαζί σου πιο συναισθηματικά και λογικά.

Θα νιώσεις περισσότερη ασφάλεια καθώς ο αγαπημένος σου θα σου εκδηλώσει τα συναισθήματά του με πιο πρακτικούς τρόπους και με ειλικρίνεια. Αν είσαι μόνος, βάζεις τέλος στις ανασφάλειες και την αβεβαιότητα, ένα νέο ερωτικό  ενδιαφέρον ανακύπτει από κάποιον/α που θα έχει θετικές προθέσεις απέναντί σου και θα σου εκφράσει το θαυμασμό και την αγάπη του, παρέχοντάς σου συναισθηματική ασφάλεια και πάθος. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ιππότης των Ράβδων

Αυτό το μήνα νιώθεις δυναμικός και ζωντανός, έχεις πάθος και ζήλο τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ερωτική σου ζωή. Η έντονα χαρούμενη ενέργειά σου  εμπνέει τους γύρω σου και δημιουργείς μια διασκεδαστική ατμόσφαιρα στις σχέσεις σου. Εν ολίγοις, τα πάντα στη ζωή σου, είτε οι κοινωνικές, είτε οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες φαίνεται να πάνε πολύ καλά αυτό το μήνα. Το πάθος σου για ζωή και η δημιουργικότητά σου κάνουν τη ζωή σου πιο όμορφη, βελτιώνεις τις συνθήκες στην εργασία σου, έχεις την υποστήριξη των συναδέλφων σου.

Στη συναισθηματική ζώνη, κάνεις καταπληκτικές νέες γνωριμίες, επεκτείνεις τον κοινωνικό κύκλο σου και διασκεδάζεις. Μια νέα και συναρπαστική γνωριμία είναι πιθανόν να βρεθεί εντελώς απρόβλεπτα ενώ βρίσκεσαι σε κάποια κοινωνική συγκέντρωση. Θα νιώσεις αδιαμφισβήτητα μια ακαταμάχητη ερωτική χημεία με αυτό το νέο πρόσωπο και νιώθεις ότι πρόκειται να σου αλλάξει τη ζωή καθώς έχει την ικανότητα να θεραπεύσει τις πληγές του παρελθόντος.

Αν είσαι δεσμευμένος, αυτός θα είναι ένας πολύ κοινωνικός μήνας με το σύντροφό σου, ασχολείστε μαζί με καινούργιες δραστηριότητες ή ακόμα μπορεί και να σχεδιάσετε ένα ταξίδι μαζί. Μπορεί ακόμη και να εκπλαγείς από μερικές απροσδόκητες εκπλήξεις του αγαπημένου σου, ίσως ακόμα ανακαλύψεις το βάθος των συναισθημάτων του.  Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΤΟΞΟΤΗΣ
Άσσος των Ξιφών

Αυτός ο μήνας προαναγγέλλει μια νέα αρχή, νιώθεις ενθουσιασμένος και τολμηρός να αλλάξεις την υπάρχουσα ζωή σου, έχεις έντονη την επιθυμία για περιπέτεια και ποικιλία. Όμως, μερικά από αυτά τα νέα ξεκινήματα μπορεί να σε απομακρύνουν από κάποιους ανθρώπους, τόσο στη συναισθηματική όσο και την επαγγελματική σου ζωή. Είναι αλήθεια ότι πρέπει να κόψεις από τα παλιά για να υποδεχτείς το νέο και να ευτυχίσεις, αλλά μην αφήνεις να σε καταβάλουν οι φόβοι σου και η λύπη σου.

Στην καριέρα σου, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να ακολουθήσεις ένα ριζικά διαφορετικό επαγγελματικό προσανατολισμό, να αποκτήσεις μια νέα θέση ή ακόμα και να ξεκινήσεις κάτι μόνος σου. Εάν επιλέξεις να παραμείνεις στην εργασία σου, καλό θα ήταν να μιλήσεις στους ανωτέρους σου αν υπάρχει κάτι που σε ενοχλεί ή σε καταπονεί ψυχικά.

Νέα ξεκινήματα συμβαίνουν και στη συναισθηματική ζώνη, έτσι αν είσαι σε σχέση, βρίσκεις τρόπους να αναθερμάνεις τη σχέση σου ή μπορεί να χρειαστείνα κάνεις κάποιες πολύ ειλικρινείς συζητήσεις με το σύντροφό σου. Είναι σημαντικό να μιλήσεις με ειλικρίνεια και λογική και να μην αφήνεις να σε παρασύρουν τα συναισθήματά σου. Δοκίμασε να μιλήσεις ευθέως πριν λάβεις οποιεσδήποτε δραστικές αποφάσεις. Αν είσαι μόνος, νιώθεις έτοιμος να ξεκινήσεις κάτι νέο και συναρπαστικό, έτσι ίσως συναντήσεις κάποιο άτομο τίμιο και ειλικρινές που σου προσφέρει το πάθος και τον ενθουσιασμό που αναζητάς. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δέκα Πεντάκτινο

Αυτό το μήνα θα δεις τα αποτελέσματα της σκληρής εργασίας σου και την ευόδωση των μακροπρόθεσμωνσχεδίων σου. Λαμβάνεις απτές ανταμοιβές και όχι μόνο: έχεις παράλληλα επαίνους και αναγνώριση, τα επιτεύγματα και οι ικανότητές σου αναγνωρίζονται αυτό το μήνα. Από τη φύση σου είσαι εργατικός και τόσο παθιασμένος με τη δουλειά σου που μερικές φορές ξεχνάς τον εαυτό σου, τι έχεις κάνειγια να φτάσεις εκεί που θέλεις. Το σύμπαν όμως αυτό το μήνα σου ζητά να στηριχτείς στις εμπειρίες του παρελθόντος, τι έχασες και τι κέρδισες για να καρπωθείς τα οφέλη αυτής της προσπάθειας.

Στη συναισθηματική σου ζωή, νιώθεις σιγουριά και ασφάλεια όχι μόνο με το σύντροφό σου αλλά και τους ανθρώπους που υπάρχουν ήδη στη ζωή σου. Συνειδητοποιείς τι έχεις πάρει και τι έχεις δώσει, προβληματίζεσαι σχετικά με όλες τις προσπάθειες που έχεις κάνει τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου για να επιβιώσει η σχέση σας. Όμως να θυμάσαι ότι πρέπει να συνεχίσετε και οι δυο σας αυτές τις προσπάθειες έτσι ώστε να τη διατηρήσετε. Συνέχισε λοιπόν να προσφέρεις.

Αν είσαι μόνος, επιδίδεσαι σε ποικίλες κοινωνικές δραστηριότητες, πνευματικά ενδιαφέροντα και ταξίδια. Αυτό θα σου επιτρέψει να κάνεις πολλές γνωριμίες αλλά καλό θα ήταν να είσαι υπομονετικός, να σκεφτείς αν πραγματικά αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις, οπότε μην ανησυχείς αν μια νέα γνωριμία σουαναπτύσσεται λίγο πιο αργά από ό, τι θα ήθελες. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εννέα Πεντάκτινο

Μερικές από τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σου θα πραγματοποιηθούν αυτό το μήνα,  ορισμένα από τα πιο τρελά σου όνειρα είναι πιθανό να γίνουν πραγματικότητα. Επαγγελματικά, αν υπήρχε στασιμότητα στην καριέρα σου ή έχεις βαρεθεί με τη ρουτίνα, τότε αυτό το μήνα κάνεις το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός. Τα ταλέντα σου θα τραβήξουν την προσοχή κάποιου ατόμου με ισχυρή επιρροή που πρόκειται να παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου.

Εάν ήδη ψάχνεις για μια νέα εργασία, το σύμπαν σου εμφανίζει μια νέα κατάσταση. Θα έχεις μερικές πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές συνεργασίας με ορισμένους ανθρώπους και παρόλο που πραγματικά σου αρέσει να είσαι ανεξάρτητος, θα πρέπει να εξετάσεις σε βάθος αυτές τις προσφορές. Στην ερωτική σου ζωή, βρίσκεσαι σε μια ατμόσφαιρα αισθησιασμού και πάθους με το σύντροφό σου, βάζεις στην άκρη μερικές από τις καθημερινές υποχρεώσεις σου και επιδίδεσαι στη διασκέδαση, δημιουργώντας επιπλέον ενθουσιασμό με το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αν είσαι μόνος, δεν ψάχνεις κάτι σοβαρό αυτό το μήνα, φλερτάρεις και διασκεδάζεις, δεν σε ενδιαφέρει το αύριο αλλά το σήμερα. Είσαι μια κοινωνική πεταλούδα που επιδιώκει τη διασκέδαση και τις εμπειρίες περισσότερο από μια σταθερή σχέση και απολαμβάνεις τη ζωή. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΙΧΘΥΣ
Τέσσερα των Κυπέλλων

Αυτός ο μήνας δεν θα είναι καθόλου βαρετός για σένα, να είσαι προετοιμασμένος για μια καταλυτική αλλαγή. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον σου αλλά το σύμπαν συνιστά να κάνεις καλή χρήση της ενέργειάς σουκαι να ελέγξεις τις παράτολμες παρορμήσεις σου και κάθε είδους συναισθηματικά ξεσπάσματα. Στην πραγματικότητα, μια μυστική πλευρά του εαυτού σου βγαίνει στην επιφάνεια, δεν είσαι διατεθειμένος να μοιραστείς τα σχέδιά σου με τους άλλους, θέλεις να κάνεις το δικό σου.

Στην επαγγελματική σου ζωή, ίσως υπάρξουν ανταγωνιστικές συνθήκες στην εργασία σου, δεν εμπιστεύεσαι κανέναν παρά μόνο τον εαυτό σου και τη διαίσθησή σου.Πρόσεξε τις τολμηρές σου ενέργειες, μην μιλάς αλλά άνοιξε τα μάτια σου αποσαφηνίζοντας ποιοι είναι οι σύμμαχοι στην εργασία σου και ποιοι οι εχθροί σου και μάθε από τις καρμικές εμπειρίες του παρελθόντος και τα λάθη σου.

Στη σχέση σου, θα μάθεις πόσο κοντά σου είναι ο σύντροφός σου, αλλά ίσως να νιώσεις πνιγμένος από τις απαιτήσεις του. Όμως εκείνο που επιδιώκεις εσύ αυτό το μήνα, είναι η ικανοποίηση των δικών σου αναγκών, απλά νιώθεις πιο ευχαριστημένος με τον εαυτό σου. Αυτό ισχύει είτε είσαι μόνος, είτε δεσμευμένος. Απλά να είσαι προσεκτικός να μην το παρακάνεις με την ανεξαρτησία σου και κάνεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να τρέχει προς την αντίθετη κατεύθυνση. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ