astropedia.gr

Ταρώ προβλέψεις - Δεκέμβριος 2022

Ταρώ προβλέψεις - Δεκέμβριος 2022
Μια σταθεροποιητική κάρτα από την μεγάλη Αρκάνα περιγράφει τον τελευταίο μήνα της χρονιάς και δίνει την δύναμη για να αναπτυχθούμε, να εξελιχθούμε και να πετύχουμε μέσα από την πρακτική εφαρμογή της σκέψης και της γνώσης που έχουμε και μέσα από την στοχευμένη και υπολογισμένη μας κίνηση και δράση. Είναι σημαντικό αυτόν τον μήνα, όσο κουρασμένοι ή απογοητευμένοι και αν νιώθουμε, να μην παραμείνουμε αδρανείς στα θέματά μας και να μην αφήσουμε τους ενδοιασμούς και τους φόβους να υπερισχύσουν και να πάρουν το πάνω χέρι στην ζωή μας. Η έλλειψη συγκέντρωσης, είτε εξαιτίας του άγχους, είτε εξαιτίας της κούρασής μας, είναι ένας παράγοντας που θα μας δυσκολέψει να πετύχουμε αυτό που μπορούμε και είναι εφικτό, οπότε αυτή την περίοδο όλα πρέπει να γίνουν με μέτρο και ψυχραιμία και να ακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα που ξέρουμε ότι είναι εφαρμόσιμο και λειτουργεί.


Η κάρτα του μήνα είναι η Αυτοκράτειρα

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980  ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Ράβδος
Ο ερωτισμός και το πάθος σου σε ωθούν στην επιδίωξη μιας νέας ερωτικής σχέσης αφού θα περιστοιχίζεσαι από πολλούς θαυμαστές. Προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες, είναι σίγουρο ότι θα τραβήξεις την προσοχή. Αν είσαι σε σχέση, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να παλέψεις για την αγάπη σου και να μην ενδώσεις σε κάποιον πειρασμό. Σταδιακά, θα νιώσεις πολύ πιο ήρεμος και οι συγκρούσεις θα δώσουν τη θέση τους στη συμφιλίωση και την ηρεμία. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να χειραγωγηθεί, η έμφυτη ευγένειά σου και η επιδίωξη της αρμονίας που επιθυμείς μπορεί να παραφραστούν από το σύντροφό σου και να γίνεις αντικείμενο εκμετάλλευσης. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΑΥΡΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Σελήνη
Νιώθεις λίγο πιο ευαίσθητος και οι διαθέσεις σου αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Αν και δεν μπορούμε να ελέγξουμε πάντα τα συναισθήματά μας, μπορούμε όμως να επιλέξουμε αν θα τα εκδηλώσουμε στους άλλους γύρω μας. Έτσι λοιπόν, ακόμη και αν νιώθεις πολύ οικεία με κάποια πρόσωπα, αυτό το μήνα λαμβάνεις μεγαλύτερη συναισθηματική ευχαρίστηση αν είσαι μόνος. Αν είσαι σε σχέση, προσπάθησε να είσαι υπομονετικός με το σύντροφό σου και πρόσεξε τις διακυμάνσεις των συναισθημάτων σου. Είναι καλύτερο να μην προβείς σε ξαφνικές και μεγάλες συναισθηματικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις αυτό το μήνα, ιδιαίτερα αν αφορούν χωρισμό ή το ξεκίνημα μιας νέας σχέσης. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις. 


ΔΙΔΥΜΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Ράβδος
Συναισθηματικά, νιώθεις πιο κοντά στις στενές σου σχέσεις, οι άλλοι τηρούν τις υποσχέσεις που σου έχουν δώσει. Τυχόν προηγούμενες διαφωνίες που υπήρχαν στον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο σου ή με την οικογένειά σου επιλύονται και νιώθεις πιο ήρεμα και χαλαρά.  Στη σχέση σου διαπιστώνεις ότι ο σύντροφός σου ικανοποιεί τις ανάγκες σου και λαμβάνει υπόψη του τα συναισθήματά σου. Αν είσαι μόνος, είσαι έτοιμος για μια βαθιά συναισθηματική σχέση, είσαι πιο επιλεκτικός και απαιτητικός, περιμένεις να βρεις  κάποιον «σωστό» ερωτικό σύντροφο, τώρα δεν θέλεις περιπέτειες και πρόσκαιρες ερωτικές γνωριμίες. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 2 Ξίφος
Η σχέση σου γίνεται βαθύτερη συναισθηματικά, νιώθεις πιο ευτυχισμένος, απολαμβάνετε μαζί με το σύντροφό σου ο ένας την παρέα του άλλου. Επικρατεί μια ήρεμη ατμόσφαιρα, ισορροπεί το «δούναι και λαβείν» της σχέσης σας, έρχεστε πιο κοντά μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος, είναι ζωτικής σημασίας να εξετάσεις τα κίνητρα των άλλων. Πριν εμπλακείς σε οποιαδήποτε νέα σχέση, βεβαιώσου ότι γνωρίζεις τι θέλεις και γιατί, είναι πολύ πιο πιθανό να προσελκύσεις το σωστό πρόσωπο. Όταν η ενέργεια που εκπέμπεις προς τα έξω είναι θετική και ισορροπημένη, τότε θα έχεις την αγάπη που θα σε κάνει ευτυχισμένο. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Δικαιοσύνη
Μπορεί να αισθάνεσαι ότι ορισμένες από τις σημαντικές σχέσεις σου έχουν βαλτώσει όντας σε μια ατμόσφαιρα ανισορροπίας και σύγκρουσης. Αυτό το μήνα παίρνεις καθοριστικές αποφάσεις για το αν θα συνεχίσεις να είσαι με κάποια άτομα ή θα τα εγκαταλείψεις και το παράδοξο είναι ότι αυτό δεν σε πληγώνει καθόλου. Αν είσαι μόνος, σου προσφέρονται πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, διασκεδάζοντας με τους φίλους σου. Αν είσαι δεσμευμένος, είναι ζωτικής σημασίας για σένα να είναι απολύτως σαφές το τι μπορείς να περιμένεις από το σύντροφό σου, καθώς και το τι μπορεί να δώσει στη σχέση σας. Το σίγουρο είναι ότι θα αισθανθείς ανακούφιση που η δικαιοσύνη και η ισορροπία επιστρέφουν στη ζωή σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Βασίλισσα Κύπελλο
Ψυχολογικά απομακρύνονται τυχόν αρνητικά συναισθήματα και δυσαρμονία στη σχέση σου, αφού ο σύντροφός σου είναι διατεθειμένος να σε ακούσει και να σου εκδηλώσει τα βαθύτερα συναισθήματά του. Αν είσαι μόνος, είναι ένας καλός μήνας για να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να βρεις ένα νέο ειδύλλιο μέσα σε ένα κοινωνικό περιβάλλον. Οι κοινωνικές συγκεντρώσεις και οι φίλοι σου, σου προσφέρουν μια θαυμάσια ευκαιρία να συναντήσεις κάποιον/α που έχετε τον ίδιο τρόπο σκέψης για τη ζωή και τις ίδιες επιδιώξεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΖΥΓΟΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Αυτοκράτορας
Ο σκοπός σου είναι η σταθερότητα και η δέσμευση και όχι φευγαλέες σχέσεις και περιπέτειες. Η αληθινή ικανοποίηση βρίσκεται στα συναισθήματα της μονιμότητας και της αρμονίας. Αν είσαι μόνος, βάζεις τέλος στην αβεβαιότητα των συναισθημάτων που μπορεί να νιώθεις για κάποιον πιθανό ερωτικό σύντροφο. Στη σχέση σου, εκδηλώνεις τις προθέσεις σου και τα συναισθήματά σου, αναζητάς τη δέσμευση και είσαι πιο  αποφασιστικός για να το πετύχεις. Ο σύντροφός σου, σου δείχνει μια βαθιά και ειλικρινή αγάπη και σου εκφράζει το θαυμασμό του και την εκτίμησή του. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Κύπελλο
Αν είσαι μόνος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεις την αγάπη, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, απολαμβάνοντας την ποικιλία. Αν όμως ψάχνεις κάτι σοβαρό, τότε πρέπει να είσαι ειλικρινής στους υποψήφιους ερωτικούς σου συντρόφους, είναι σημαντικό οι άλλοι να γνωρίζουν ακριβώς τι θέλεις και ψάχνεις από μια σχέση. Θα έχεις πολλές επιλογές και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ ευχάριστα. Αν είσαι σε σχέση, πρόσεξε τις  διενέξεις με το σύντροφό σου, ιδιαίτερα αυτές που προέρχονται από την πρακτική και όχι από τη συναισθηματική πλευρά της ζωής. Θα μπορούσε να υπάρξει διχογνωμία σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα ή τα κοινά οικονομικά. Απέφυγε οποιεσδήποτε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με αυτά τα ζητήματα αυτό το μήνα, εάν είναι δυνατόν, για να υπάρχει ηρεμία μεταξύ σας. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Δύναμη
Αν αναζητάς μια αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης, οι ενέργειες του μήνα σου φέρνουν τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Μπορεί ακόμη και να εξετάσεις να γίνεις εντελώς αυτόνομος, ξεκινώντας τη δική σου επιχείρηση. Εσύ είσαι ο ηγέτης όσον αφορά την κατεύθυνση της ζωής σου. Συναισθηματικά, έχεις πάρει πολύτιμα μαθήματα και είσαι ψύχραιμος σε εκρηκτικές καταστάσεις, προσπαθείς να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις στη σχέση σου. Νιώθεις πιο ευτυχισμένος και ήρεμος, διαπιστώνεις ότι οι προσπάθειές σου δεν ήταν μάταιες και εκπλήσσεσαι από τις ενέργειες του συντρόφου σου. Αν είσαι μόνος, βρίσκεις την αγάπη στο κοινωνικό σου περιβάλλον και είσαι στα καλύτερά σου!  Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος Ράβδος
Στη συναισθηματική ζώνη, νιώθεις την ανάγκη να απομακρύνεις ό, τι και όποιον δεν σου προσφέρει αυτό που επιθυμείς, αναζητάς την  ανανέωση και προσπαθείς να κάνεις νέα πράγματα με το σύντροφό σου. Βάζεις  αλατοπίπερο στην ερωτική σου ζωή, κάνεις κάτι διαφορετικό. Αν είσαι σε μια σχέση που δεν είσαι ευχαριστημένος, τότε εξετάζεις σοβαρά αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσεις τη σχέση σου. Εάν ο σύντροφός σου δεν σου συμπαραστέκεται και τον νιώθεις απόμακρο, τότε μπορεί ακόμα και να φύγεις. Αν είσαι μόνος, νέες γνωριμίες σου χαρίζουν χαρά και ενθουσιασμό, δεν θα είσαι για πολύ καιρό ελεύθερος. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Ξίφος
Αν πραγματικά δεν μπορείς να ανεχτείς πλέον κάποια πράγματα στην εργασία σου, τότε μπορεί να έχει φτάσει η στιγμή για να κοιτάξεις αλλού. Προσπάθησε να σκεφτείς πολύ καλά πριν κάνεις το μεγάλο άλμα, μη φύγεις επειδή απλά χρειάζεσαι μια αλλαγή. Συναισθηματικά, εάν αισθάνεσαι απόμακρα από το σύντροφό σου μην πανικοβάλλεσαι, ίσως απλά χρειάζεστε και οι δυο σας λίγο προσωπικό χρόνο προκειμένου να ασχοληθείτε με τις δικές σας δραστηριότητες. Το παράδοξο της αγάπης είναι ότι μερικές φορές μια μικρή απόσταση είναι ό, τι χρειάζεται για να υπάρξει μεγαλύτερη εγγύτητα και πάθος. Αν είσαι μόνος και ψάχνεις καιρό την αγάπη, σκέψου μήπως χρειάζεται να αλλάξεις στάση, λιγότερη προσκόλληση θα έχει και καλύτερα αποτελέσματα. Σκέψου σε βάθος τι πραγματικά θέλεις από μια σχέση και μην αναζητάς κάποιον/α απλά για να μη νιώθεις μόνος. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΙΧΘΥΕΣ      
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Πεντάκτινο
Συναισθηματικά, αναζητάς συγκεκριμένα πράγματα στη σχέση σου, ίσως να είσαι ιδιαίτερα επικριτικός και σχολαστικός στην επικοινωνία με το σύντροφό σου. Αν νιώθεις ότι η σχέση σου δεν σου προσφέρει αυτό που θέλεις, μπορεί και να αποφασίσεις να απομακρυνθείς. Επίσης, μπορεί οι υποχρεώσεις σου ή οι απαιτήσεις της καριέρας σου να δημιουργήσουν εμπόδια στο να βρίσκεσαι με το σύντροφό σου. Αν είσαι καιρό μόνος, θα πρέπει κι εσύ να εκμεταλλευτείς τις νέες ευκαιρίες για σχέσεις. Μην ψάχνεις πολύ τα πράγματα, αυτό μπορεί να εμποδίσει να χαρείς τις στιγμές. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις. 

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter