astropedia.gr

Τα Ταρώ του Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια

Τα Ταρώ του Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια
Η κάρτα του μήνα: Δέκα των Κυπέλλων
Αυτός είναι ένας μήνας που σε καλεί να εκφράσεις ευγνωμοσύνη στο σύμπαν για τη ζωή αλλά και στους αγαπημένους σου και τα μέλη της οικογένειάς σου. Αυτή η κάρτα αναφέρεται στη σημασία που έχουν στη ζωή σου ο σύντροφός σου, οι φιλίες σου και η οικογένειά σου και τονίζει την ανάγκη σου για συντροφικότητα. Κάνεις απολογισμό των σημαντικών σχέσεων σου, βλέπεις ποιες έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

Αυτή η κάρτα δείχνει την υποστήριξη και την ανάγκη σου να είσαι με τους άλλους και αναφέρεται στην προσπάθεια για κάποιον ή κάτι που αξίζει και τα οποία σου προσφέρουν συναισθηματική εκπλήρωση και ασφάλεια. Το βαθύ καρμικό μήνυμα αυτής της κάρτας είναι να αφήσεις τα κοντινά και αγαπημένα σου πρόσωπα να ξέρουν πόσο σημαντικά είναι στη ζωή σου. Να εκτιμήσεις ό, τι σου έχει προσφέρει η ζωή και να βρεθείς πιο κοντά με εκείνους που έχουν μεγαλύτερη σημασία για σένα: με την οικογένειά σου, τους φίλους σου και το σύντροφό σου.

Για να έχετε πληρέστερη εικόνα του μήνα δείτε επίσης:

Διάβασε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ αντιπροσωπεύει
το ζώδιό σου το μήνα Νοέμβριο.

ΚΡΙΟΣ: Το Αστέρι
Αυτό το μήνα νιώθεις πολύ πιο αισιόδοξος και βέβαιος για το μέλλον σου, ιδίως όσον αφορά τις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου. Λαμβάνεις μεγαλύτερες ανταμοιβές για τις επαγγελματικές σου προσπάθειες, παίρνεις την πρωτοβουλία να ζητήσεις περισσότερη αναγνώριση της δουλειάς σου. Αν αισθάνεσαι ότι η τρέχουσα επαγγελματική σου κατάσταση δεν σε πληροί, τότε έχεις τη δύναμη να την αλλάξεις.

Μπορεί να νιώσεις ενθουσιασμό με την προοπτική μιας νέας εργασίας ή την ίδρυση μιας επιχείρησης. Κάνεις ανοίγματα προς νέους ανθρώπους ή ομάδες που σε ενδιαφέρουν, ενώ νέες ευκαιρίες σου προσφέρουν θετικά αποτελέσματα. Μια αίσθηση ελαφρότητας και χαράς περιβάλλει τη συναισθηματική σου ζωή. Αυτό δεν ισχύει μόνο στην ερωτική σου ζωή αλλά και με την οικογένεια και τις φιλίες σου.

Αν είχες περάσει δυσκολίες με κάποιες σημαντικές σχέσεις σου, είναι πιθανό να ξεπεραστούν αυτό το μήνα καθώς θα υπάρξει προθυμία από τους άλλους να σε ακούσουν και να καταλάβουν τις απόψεις σου. Αν είσαι μόνος, μπορεί πραγματικά να βρεις την αληθινή αγάπη αυτό το μήνα. Ξέρεις ότι οι μακροχρόνιες σχέσεις  βασίζονται στη φιλία και τα κοινά ενδιαφέροντα, έτσι κάνεις και σωστές επιλογές.  Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον με το σύντροφό σου κι αυτό σας φέρνει ακόμη πιο κοντά. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑΤΑΥΡΟΣ: Η Εγκράτεια
Αυτό το μήνα αναζητάς περισσότερη ισορροπία και αρμονία στη ζωή σου, ιδίως σε σχέση με το πως θα εναρμονίσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και την προσωπική σου ζωή. Αναζητώντας λοιπόν μια καλύτερη ισορροπία, βελτιώνεις τη ζωή σου και τις σχέσεις σου και ασχολείσαι με δραστηριότητες που διεγείρουν το μυαλό σου και αποκαθιστούν την ευεξία σου. Λες «όχι» στις πολλές απαιτήσεις των άλλων και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για την ψυχική ηρεμία σου.

Στην επαγγελματική σου ζωή, λαμβάνεις περισσότερη προσοχή και αναγνώριση,  βελτιώνεις την αποτελεσματικότητά σου και αντιμετωπίζεις τις προκλήσεις με ευκολία. Συναισθηματικά, μπορεί να δημιουργηθούν έριδες με κάποια προσφιλή σου πρόσωπα και σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να απομακρυνθείς. Βρίσκεσαι σε ένα σημαντικό συναισθηματικό σημείο καμπής και αυτό το μήνα θα ξέρεις αν θα πρέπει να αποχωριστείς μερικούς ανθρώπους στη ζωή σου.

Πιστεύεις στην αξία σου και έχεις αυτοεκτίμηση, πράγμα το οποίο θα προσελκύσει θετικούς ανθρώπους στη ζωή σου η οποίοι σε εκτιμούν και προσθέτουν στην αξία σου. Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για τη σχέση σου, καθώς η ειλικρίνεια και η ανάγκη σου για δέσμευση σε φέρνουν πιο κοντά με το σύντροφό σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τρία των Κυπέλλων
Αυτό το μήνα γιορτάζεις τις πρόσφατες επιτυχίες σου και βρίσκεσαι σε μια αρμονική και χαρούμενη ατμόσφαιρα. Επαγγελματικά, αποκτάς μεγαλύτερη προβολή ή αναλαμβάνεις έναν ηγετικό ρόλο. Κάποια άτομα σε βοηθούν να κάνεις ένα βήμα προς τα εμπρός και σου προσφέρουν συμβουλές και υποστήριξη. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου βελτιώνονται, βρίσκεσαι με ανθρώπους που έχουν ακριβώς τις ίδιες ιδέες και τον ενθουσιασμό με το δικό σου.

Θα έχεις ευκαιρίες για να δείξεις τις ικανότητές σου και εντυπωσιάζεις τους γύρω σου, έχεις μια θετική και σημαντική επίδραση με την παρουσία σου και μόνο. Στην ερωτική σου ζωή, είναι ένας μήνας νέων συναισθηματικών γνωριμιών, συναντάς νέα πρόσωπα, απομακρύνεις οποιαδήποτε οργή ή αρνητικότητα υπήρχε στη σχέση σου. Κάνεις εκκαθάριση από το αρνητικό παρελθόν και οικοδομείς νέες πιο αρμονικές σχέσεις.

Η ατμόσφαιρα γύρω σου γίνεται πιο χαρούμενη, ανανεώνεις τη σχέση σου και νιώθεις πολύ πιο αισιόδοξος για το μέλλον. Αν είσαι μόνος, είναι πιθανό να συναντήσεις κάποιον/α με τον οποίο πραγματικά αισθάνεσαι οικειότητα και έχετε κοινή ιδεολογία και ενδιαφέροντα. Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου, σου εκδηλώνει τις καλές προθέσεις του και νιώθεις τα όνειρά σου να γίνονται πραγματικότητα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Κρίση
Αυτό το μήνα προβαίνεις σε απολογισμό των πρόσφατων δράσεων και αποφάσεων σου, πού σε έχουν οδηγήσει. Το ζώδιό σου είναι ευαίσθητο και εσωστρεφές αλλά δεν χρειάζεται να τιμωρείς τον εαυτό σου για τα λάθη που έκανες, δες τα ως εμπειρίες. Το αρνητικό παρελθόν σου μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα επιφυλακτικό στην ανάληψη δράσης, ίσως να μην καταφέρεις να εκμεταλλευτείς κάποιες νέες ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σου.

Ανησυχείς για το μέλλον κι αυτό αναστέλλει τον ενθουσιασμό σου και την αισιοδοξία σου για τη ζωή. Αυτό το μήνα μπορεί να χρειαστεί να πάρεις μια μεγάλη απόφαση που συνδέεται με την προσωπική ή την επαγγελματική σου ζωή και έχεις ανησυχία αν είναι η σωστή επιλογή. Στη συναισθηματική ζώνη, είναι ένας σημαντικός μήνας καθώς νιώθεις έτοιμος ότι έχεις διδαχθεί από τα προηγούμενα καρμικά μαθήματα, ξέρεις ότι δεν πρόκειται να βρεις την αγάπη με τα επαναλαμβανόμενα αρνητικά μοτίβα συμπεριφοράς.

Εάν έχεις αντιμετωπίσει οποιεσδήποτε δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις με το σύντροφό σου, προσπάθησε να δεις πέρα ​​από την επιφάνεια, έλεγξε τη συμπεριφορά του και εξέτασε γιατί ενεργεί με αυτόν τον τρόπο. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις αν θα συνεχίσεις να προσπαθείς για τη σχέση σου ή θα πρέπει να φύγεις μακριά. Όντας ειλικρινής στην επικοινωνία σου και εκφράζοντας το πώς νιώθεις, θα σου δώσει την ευκαιρία να μάθεις την αλήθεια. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΛΕΩΝ: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Η λογική και όχι τα συναισθήματα κυβερνά τη ζωή σου αυτό το μήνα. Στον επαγγελματικό τομέα, δεν είναι μόνο η λογική, αλλά και ότι γνωρίζεις το τι θέλεις να πετύχεις και με ποιους θα συναναστραφείς για την επιτυχία σου. Μπορεί ακόμα να έχεις ευκαιρίες για δημόσιες ομιλίες ή ακόμα και να απευθυνθείς σε ένα ευρύ κοινό. Μπορεί όμως να υπάρχουν στιγμές που ίσως χρησιμοποιήσεις πολύ σκληρά λόγια ή κάνεις επίδειξη δύναμης, έτσι φρόντισε να έχεις ψυχραιμία και να μην εμπλέκεσαι σε αντιπαραθέσεις.

Στη συναισθηματική σου ζωή, η καθαρή σκέψη σου και η λογική σου δεν θα σου επιτρέψουν να πλανηθείς, ούτε θα σου αποσπάσουν την προσοχή τα μεγάλα λόγια που ενδεχομένως να ακούσεις. Δεν αφήνεις τα συναισθήματά σου να ανατρέψουν τη λογική σου, αλλά αυτό δεν αποκλείει ένα νέο ειδύλλιο. Θα απολαύσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα, αλλά χωρίς κατ’ ανάγκη να ψάχνεις τη δέσμευση ή να κάνεις σοβαρές συζητήσεις.

Αν είσαι μόνος, μπορεί να βρεις κάποιον/α ο οποίος διεγείρει το μυαλό σου. Αυτό το μήνα κοιτάς περισσότερο την πνευματική πλευρά και τα κοινά ενδιαφέροντα και λιγότερο τα πάθη.  Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου θα σου προσφέρει υπέροχες εκπλήξεις, αποδεικνύοντας ότι ξέρει να διαβάζει τις σκέψεις σου … Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η Δικαιοσύνη
Ήρθε η ώρα να αφήσεις το παρελθόν και να αγκαλιάσεις το παρόν. Κοιτάζοντας πίσω, ακόμη και σε παλιότερες, ευτυχισμένες εποχές, μπορεί να σου δημιουργήσει θλίψη και να σε κρατά αλυσοδεμένο σε παλιά συναισθήματα και συμπεριφορές. Ίσως νιώθεις ένα φόβο ότι θα κριθείς ή θα αδικηθείς. Ωστόσο, οι συμπαντικές ενέργειες αυτού του μήνα θα σε βοηθήσουν να αποτινάξεις μερικές από αυτές τις παλιές φοβίες σου και να γίνεις πιο ανοικτός σε αλλαγές.

Τα καλά πράγματα που έχεις κάνει στους άλλους τώρα θα επιστρέψουν πίσω σε σένα για να σε ανταμείψουν. Αυτό θα είναι έκδηλο όχι μόνο στη συναισθηματική σου ζωή, αλλά ακόμη περισσότερο στην καριέρα σου. Επαγγελματικά, κάνεις νέες επιχειρηματικές συνεργασίες αυτό το μήνα που θα ευδοκιμήσουν με την πάροδο του χρόνου καθώς δεν βιάζεσαι, αναλύεις και κρίνεις.

Το πνεύμα της γενναιοδωρίας εμποτίζει τη συναισθηματική σου ζωή, καθώς ό, τι έχεις προσφέρει, τώρα εκτιμάται και αναγνωρίζεται. Αν είσαι σε σχέση, ο σύντροφός σου σε υποστηρίζει και σου εκδηλώνει την αγάπη του με πρακτικό και ρεαλιστικό τρόπο. Αν είσαι μόνος, συνειδητοποιείς την αξία σου και αποφεύγεις άτομα που δεν θα πληρούν τις προϋποθέσεις σου ή δεν είναι ισορροπημένα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΖΥΓΟΣ: Η Αυτοκράτειρα
Αυτός είναι ένας μήνας χαράς και αφθονίας, μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου, τις απόψεις και τις ιδέες σου, οι άλλοι ποθούν την παρέα σου και στηρίζουν τα σχέδιά σου. Επιτυχία έρχεται στην εργασία σου, είτε με τη μορφή μπόνους ή προώθησης.  Ασκείς μια μαγνητική έλξη προς τους άλλους αυτό το μήνα, τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική σου ζωή. Οι άνθρωποι στον επαγγελματικό σου χώρο αποδέχονται και εμπνέονται από τις ιδέες σου και την εμπιστοσύνη που δείχνεις.

Αν είχες κάποιο όνειρο στην καριέρα σου, τώρα το υλοποιείς. Είναι επίσης μια πολύ γόνιμη περίοδος και για την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι σε σχέση, τότε ο δεσμός σου γίνεται βαθύτερος, έρχεσαι πιο κοντά με το σύντροφό σου, ζεις πιο παθιασμένες στιγμές. Αν θέλεις να ξεκινήσεις ή να επεκτείνεις την οικογένειά σου, οι συμπαντικές δυνάμεις σε ευνοούν αυτό το μήνα.

Αν είσαι μόνος, ο μαγνητισμός και η γοητεία σου προσελκύουν την αγάπη, έχεις σφοδρή επιθυμία να ζήσεις τη ζωή και να βρεθείς με τους άλλους. Είσαι στο προσκήνιο, διασκεδάζεις και τραβάς την προσοχή. Είσαι πιο κοινωνικός, έτσι δεν πρόκειται να μείνεις μόνος. Το σύμπαν σου δίνει την ευκαιρία να δεσμευτείς και να βρεις το άτομο που θα κατακτήσει την καρδιά σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Έξι των Ξιφών
Αυτό το μήνα νιώθεις να βρίσκεις και πάλι τον εαυτό σου, έχεις μια έντονη επιθυμία για ριζική αλλαγή της ζωής σου. Δημιουργείται μια εσωτερική αλλαγή προς το καλύτερο, όπου κοιτάζεις προς το μέλλον και όχι στο παρελθόν. Να ξέρεις ότι όλα αλλάζουν από αυτό το μήνα και είναι τελικά προς όφελός σου. Έχε εμπιστοσύνη στην έμφυτη διαίσθησή σου, όταν πρόκειται να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου.

Επαγγελματικά, ίσως αποφασίσεις ότι μια συγκεκριμένη κατάσταση δεν λειτουργεί πλέον, δεν βαίνει όπως είχες ελπίσει ή περίμενες, αλλά νιώθεις αισιοδοξία και ενθουσιασμό για κάτι νέο. Με τη δύναμή σου είσαι έτοιμος να πάρεις αποφάσεις για μια νέα κατεύθυνση. Συναισθηματικά, η επιθυμία σου για μια αλλαγή θα συμβάλει στην αναζωογόνηση των υφιστάμενων σχέσεων σου και θα επαναφέρει τον  ενθουσιασμό και το πάθος. Αν είσαι μόνος, αλλάζοντας περιβάλλον και ρουτίνα σε βοηθά να συναντήσεις μια νέα αγάπη.

Αυτό το μήνα συνειδητοποιείς ότι μερικές από τις υπάρχουσες σχέσεις σου δεν μπορούν πλέον να σε κάνουν ευτυχισμένο, έτσι αποφασίζεις να απομακρυνθείς από κάποια άτομα και να προχωρήσεις μπροστά. Αν επιλέξεις αυτό το μονοπάτι, είναι ζωτικής σημασίας να επουλώσεις τις πληγές της ψυχής σου και να μην κρατάς μνησικακία. Να θυμάσαι, ότι μερικές φορές πρέπει να είμαστε γενναίοι και να αφήσουμε πίσω μας κάποια άτομα που μας δημιουργούν πόνο και θλίψη προκειμένου να δημιουργήσουμε χώρο για ό, τι μας κάνει χαρούμενους. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τρία Πεντάκτινο
Οι συλλογικές προσπάθειες είναι το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα του μήνα, βρίσκεσαι μαζί με εκείνους που μοιράζονται τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις σου και σε κάνουν ευτυχισμένο. Μπορεί να είσαι ανεξάρτητο και αποφασιστικό ζώδιο, ωστόσο, αυτό το μήνα δεν μπορείς να είσαι μόνος. Στην επαγγελματική σου ζωή, θα έχεις ευκαιρίες σε συνδυασμό με τους άλλους, και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα λάβεις την εκτίμησή τους.

Το λογικό ύφος της επικοινωνίας σου και τα ταλέντα σου θα επηρεάσουν τους ανθρώπους στην εργασία σου οι οποίοι θα συνδράμουν θετικά στα σχέδιά σου. Νέα έργα ή προσφορές θα έχουν επιτυχία μόνο με τη συμβολή των γύρω σου. Στη συναισθηματική σου ζωή, έρχεσαι πιο κοντά με το σύντροφό σου, τους φίλους σου και την οικογένειά σου, απολαμβάνεις τη  διασκέδαση και την περιπέτεια.

Αν είσαι σε σχέση, περνάς πολύ περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σου και επιπλέον σκέφτεσαι τη δέσμευση. Αν είσαι μόνος, κοινωνικοποιείσαι και συναναστρέφεσαι άτομα με τα οποία έχετε κοινά πνευματικά και κοινωνικά ενδιαφέροντα, πράγμα το οποίο ενισχύει τις πιθανότητες να κάνεις μια νέα σχέση. Επικεντρώσου περισσότερο στα χόμπι σου και τις κοινωνικές συναναστροφές και είναι σίγουρο ότι δεν θα είσαι μόνος. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επτά των Ράβδων
Αυτό το μήνα ίσως χρειαστεί να κάνεις σαφές στους άλλους το πώς αισθάνεσαι και το τι περιμένεις. Τόσο στη συναισθηματική όσο και την επαγγελματική σου ζωή, θα πρέπει να εκφέρεις τις απόψεις σου σαφέστατα. Αν θέλεις να νιώθεις ήρεμος μέσα σου, δεν θα πρέπει να επηρεάζεσαι από τις αμφιβολίες σου ή τις απόψεις των άλλων. Επαγγελματικά, μπορεί να αντιμετωπίσεις ανταγωνισμό αλλά με τη δύναμή σου νικάς όποιον προσπαθεί να σε αμφισβητήσει.

Αλίμονο σε όποιον προσπαθήσει να σε εκμεταλλευτεί ή να καρπωθεί τα οφέλη της σκληρής δουλειάς σου! Εάν αναζητάς μια πλήρη επαγγελματική αλλαγή, ακόμη και μια εντελώς νέα καριέρα, τότε αυτός ο μήνας σου χαρίζει έμπνευση και επιτυχία. Είσαι στο προσκήνιο και τα ταλέντα σου γίνονται αντιληπτά από ένα ολόκληρο ακροατήριο.

Στη συναισθηματική ζώνη, εκφράζεις ό, τι έχεις στο μυαλό σου και αυτό θα βελτιώσει τα πράγματα στις σχέσεις σου. Ωστόσο, θα πρέπει να έχεις αρκετή διπλωματία έτσι ώστε να μην κλονιστεί η  ισορροπία με τους αγαπημένους σου. Αν είσαι σε σχέση, τυχόν εξωτερικές προκλήσεις θα σας ενώσουν πραγματικά ακόμα πιο βαθιά, παρά το γεγονός ότι μπορεί να δοκιμάσεις προσωρινά απογοήτευση. Αν είσαι μόνος, θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις κάποιον/α μέσα από τις κοινωνικές σου δραστηριότητες. Αν όμως ψάχνεις για σταθερή σχέση, θα πρέπει να αλλάξεις τη συνήθη συμπεριφορά σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τέσσερα των Ράβδων
Αυτός ο μήνας έρχεται με μια θετική ενέργεια για σένα, καθώς τόσο στην ερωτική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή τα πράγματα γίνονται πιο συναρπαστικά. Σημαντικοί άνθρωποι που θα γνωρίσεις σε βοηθούν στα σχέδιά σου. Αν θέλεις να κάνεις μια επαγγελματική κίνηση, τότε αυτό το μήνα γίνε πιο τολμηρός και μη φοβάσαι να διεκδικήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις.

Αυτός είναι ένας πραγματικά θετικός μήνας για επέκταση, για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου. Στη συναισθηματική ζώνη, λαχταράς τον ενθουσιασμό και την περιπέτεια, θέλεις να βρεθείς σε άγνωστα μέρη, μιλάς με όλο τον κόσμο. Η ικανότητά σου να μπορείς να αντιμετωπίσεις τους δύσκολους ανθρώπους και να διαχωρίσεις τη θέση σου είναι ένα σημαντικό συν για σένα αυτό το μήνα, τόσο στην καριέρα σου όσο και στη συναισθηματική σου ζωή.

Αντί να εστιάζεσαι σε δύσκολα άτομα και καταστάσεις, βρίσκεσαι με νέους ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις καλά. Συναντάς σημαντικούς ανθρώπους που θα αποδειχτούν καθοριστικοί για την επιτυχία και στην επαγγελματική και στη συναισθηματική σου ζωή. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να χρειαστεί να δείξεις λίγη υπομονή με το σύντροφό σου κι αν έχεις αμφιβολίες, είναι καλό να μην προβείς σε ξαφνικές και σημαντικές συναισθηματικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΙΧΘΥΣ: Η Σελήνη
Αυτό το μήνα μπορεί να νιώθεις άγχος, έτσι είναι σημαντικό να βρίσκεσαι με άτομα που συμμερίζονται τη μεταβλητότητα της διάθεσής σου. Στο χώρο της εργασίας σου, εξέτασε προσεκτικά τη συμπεριφορά σου σε όσους είναι σε θέση εξουσίας και βεβαιώσου ότι δεν επωμίζεσαι καθήκοντα των άλλων. Κράτησε απόσταση από κακεντρεχή άτομα και μακριά από το δράμα και τα σκληρά λόγια.

Μην κάνεις σημαντικές κινήσεις ή αλλαγές μέχρι να έχεις την πλήρη εικόνα όλων των γεγονότων και ζητημάτων και έχε υπομονή. Φρόντισε να είσαι με τους σωστούς ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσεις και στη συναισθηματική αναταραχή που πιθανό να νιώσεις. Αυτό το μήνα θα είσαι λίγο πιο ευαίσθητος από το συνηθισμένο και θα έχεις διακυμάνσεις στις διαθέσεις σου.

Ενώ μπορεί να μην έχεις τον απόλυτο έλεγχο των συναισθημάτων σου, μπορείς όμως να επιλέξεις τα άτομα που έχουν τη δυνατότητα να σου προσφέρουν συναισθηματική ευχαρίστηση. Είτε είσαι μόνος, είτε δεσμευμένος, είναι καλύτερο να μην πάρεις οποιεσδήποτε ξαφνικές συναισθηματικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις αυτό το μήνα. Είναι ενδιαφέρον, ότι όσο λιγότερο κυνηγάς τα συναισθήματα, τόσο πιο πιθανό είναι να τα αποκτήσεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑNewsletter