astropedia.gr

Προβλέψεις Ταρώ για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις Ταρώ για όλα τα ζώδια
Οι προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο μέσα από τις κάρτες Ταρώ και τον Άγγελο Παππά. 

Η κάρτα του μήνα: Τρία Πεντάκτινο
Ήρθε η ώρα να πιστέψετε στη δική σας δύναμη και να τη χρησιμοποιήσετε με τον τρόπο που σας ταιριάζει καλύτερα! Αυτή η κάρτα σας καλεί να πιστέψετε στον εαυτό σας, στη δική σας ενέργεια αλλά και να την αξιοποιήσετε σωστά. Μήπως έχετε δώσει πολλά στους άλλους και δεν έχετε πάρει τίποτα σε αντάλλαγμα; Ποιά είναι τα όνειρά σας; Τι έχετε κάνει για την επίτευξή τους; Ή μήπως χρησιμοποιείτε αυτή την ενέργεια και δύναμη για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας αλλά προς προσωπικό και όχι συλλογικό όφελος; Αυτές είναι οι ερωτήσεις στις οποίες θα πρέπει να δώσετε ειλικρινείς απαντήσεις αυτό το μήνα. Θα πρέπει να εναρμονίσετε τις δικές σας σκέψεις και ανάγκες με των άλλων έτσι ώστε να τους έχετε συμμάχους σας και όχι εναντίον σας. Υπάρχουν πολλά όνειρα που επιθυμείτε να ολοκληρώσετε και μέσα σας έχετε τη διαίσθηση το τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια. Έχετε τη θέληση και την εσωτερική δύναμη να σταθείτε στα δικά σας πόδια για να επιτύχετε τους στόχους σας, μόνο τότε θα εκπληρωθούν οι επιθυμίες και τα όνειρά σας.

Διαβάστε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ αντιπροσωπεύει το ζώδιό σας το μήνα Νοέμβρη

ΚΡΙΟΣ: Η Αυτοκράτειρα
Βγαίνετε από την ομίχλη σας και θερίζετε τους καρπούς των κόπων σας. Έρχονται γόνιμες ημέρες για σας, είτε με τη μορφή της οικονομικής αφθονίας, είτε της αναγνώρισης της σκληρής δουλειάς σας. Οι επιθυμίες σας γίνονται πραγματικότητα και έχετε κερδοφόρα αποτελέσματα, ιδιαίτερα αν είστε επιχειρηματίες. Η καριέρα σας απογειώνεται και θα λάβετε εξέχουσα θέση και προβολή. Αν εργάζεστε ως μέρος μιας ομάδας ή είστε ελεύθερος επαγγελματίας, οι άνθρωποι θα σας αναζητήσουν για τις ιδιαίτερες δεξιότητές σας. Συναισθηματικά, οι εμπειρίες του παρελθόντος θα συνδράμουν θετικά στη σχέση σας και θα νιώθετε ιδιαίτερα αναζωογονημένοι και χαρούμενοι. Έχετε τη δύναμη να αγωνιστείτε για την αρμονία, την ισορροπία και τη συνεργατικότητα στη σχέση σας και αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες του συντρόφου σας 
διαισθητικά. Αν είστε μόνοι, αυτός ο μήνας σας φέρνει πολλές και νέες γνωριμίες και σας ανταμείβει ψυχικά και συναισθηματικά. Ίσως συναντήσετε μια αληθινή αδελφή ψυχή!
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.


ΤΑΥΡΟΣ: Η Βασίλισσα Πεντάκτινο
Αποκομίζετε τους καρπούς των κόπων σας αυτό το μήνα και κάθε προσπάθειά σας να νικήσετε τις αντιξοότητες σας οδηγεί σε ένα φωτεινό δρόμο. Είστε επίμονο και υπομονετικό ζώδιο, έτσι οι αγώνες σας για να πετύχετε τους στόχους σας οδηγούν σε μια νέα, πιο πετυχημένη ζωή. Η λέξη-κλειδί του ζωδίου σας και το βασικό χαρακτηριστικό για αυτό το μήνα είναι «ασφάλεια». Όταν αισθάνεστε ότι υπάρχει υπόβαθρο οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας, μπορείτε να κινήσετε βουνά! Ευτυχώς για σας, αυτό είναι ακριβώς αυτό που θα έχετε. Πιστεύετε στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας, οι άλλοι αναγνωρίζουν σε μεγάλο βαθμό την αξία σας. Αυτό το μήνα, κυρίως στην προσωπική σας ζωή, αυτό είναι ακριβώς αυτό που θα λάβετε. Μην φοβηθείτε να ζητήσετε χάρες από τους γύρω σας. Οι άνθρωποι γύρω σας θα είναι ανοιχτοί για να σας προσφέρουν την πολύτιμη υποστήριξή τους και στη συνέχεια να γιορτάσουν μαζί σας τις επιτυχίες σας!
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Βασίλισσα των Ράβδων 
Ακτινοβολείτε αυτοπεποίθηση και προβάλετε τα χαρίσματά σας, ιδιαίτερα στην εργασία σας αυτό το μήνα. Βαδίζετε σε ένα νέο, πιο φωτεινό δρόμο και απελευθερώνεστε από τα πρόσφατα και ελαφρώς αρνητικά γεγονότα στην επαγγελματική σας ζωή. Συνειδητοποιείτε την αξία σας και ξέρετε πώς να τραβήξετε την προσοχή των άλλων. Θα έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε οποιαδήποτε σκληρή δουλειά ξεκινάτε τώρα και ευοδώνονται οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σας. Κάνοντας ένα γιγαντιαίο άλμα προς το άγνωστο, μια ευκαιρία που φαίνεται λίγο ριψοκίνδυνη, θα αποδειχθεί πολύ επιτυχής όσον αφορά την οικονομική σας κατάσταση. Η αλλαγή θα οδηγήσει σε μεγάλη επιτυχία η οποία θα έρθει πολύ ξαφνικά και φαινομενικά από το πουθενά. Αρχικά ίσως θα σας είναι δύσκολο να χειριστείτε αυτή την ξαφνική αλλαγή, αλλά τα οικονομικά σας σταδιακά θα βελτιωθούν. Στην προσωπική σας ζωή, ο συνδυασμός αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης σας φέρνει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Περιμένετε να έρθει σύντομα μια μεγάλη αγάπη στη ζωή σας.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οκτώ των Ράβδων
Αυτό το μήνα μπορεί να χρειαστεί να πάρετε κάποιες γρήγορες αποφάσεις προκειμένου να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Ίσως νιώθετε ότι κουβαλάτε  ένα κάπως άδικο φορτίο στους ώμους σας, ίσως αναλάβετε μεγαλύτερη ευθύνη για τους άλλους, αλλά να ξέρετε ότι υπάρχει φως στο τέλος του δρόμου. Μία νέα ευκαιρία θα εκδηλωθεί στην πορεία της σταδιοδρομίας σας, η οποία ενδεχομένως να σας  οδηγήσει σε μια αλλαγή τόπου ή κατοικίας. Στην ερωτική σας ζωή, φαίνεται να υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια η οποία θα σας αναγκάσει να κάνετε κάποιες αλλαγές. Ίσως θεωρήσετε ότι δεν είστε στην ίδια σελίδα με το σύντροφό σας ή ότι δεν υπάρχει ελπίδα. Η νίκη θα είναι δική σας, ανεξάρτητα από τα αρνητικά συναισθήματά σας. Το αποτέλεσμα θα είναι θετικό, ανεξάρτητα από τις διαφωνίες σας. Αν είστε μόνοι, θα υπάρξουν περισσότεροι από ένας ενδιαφέροντες θαυμαστές αλλά θα πρέπει να εξετάσετε εξονυχιστικά τις επιλογές σας.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΛΕΩΝ: Ο Ήλιος 
Λάμπετε αυτό το μήνα! Ευχάριστες εξελίξεις σας περιμένουν στη συναισθηματική σας ζωή καθώς εκπέμπετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Άρετε τις αμφιβολίες σας και τις συναισθηματικές σκιές σας, έχετε τη δύναμη και το θάρρος να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση και να την ξεπεράσετε. Οι ικανότητες και τα ταλέντα σας γίνονται αντιληπτά από εκείνους που βρίσκονται σε υψηλή θέση, είστε ο εμπειρογνώμονας για τους άλλους. Οι συνεργασίες σας θα αποδειχθούν ωφέλιμες για σας καθώς θα σας παρέχουν υποστήριξη. Ένα έργο σας τυγχάνει αποδοχής ή μια νέα ευκαιρία αναδύεται η οποία θα οδηγήσει ναι μεν σε περισσότερη δουλειά, αλλά σε βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης. Στην ερωτική σας ζωή, η τόλμη και η γοητεία σας, φέρνει νέους θαυμαστές στη ζωή σας που βγάζουν προς τα έξω τη χαρούμενη και διασκεδαστική πλευρά σας. Ο αυθορμητισμός σας ενισχύει επίσης τη σχέση σας και σας φέρνει πιο κοντά με το σύντροφό σας.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Ιππότης των Ξιφών
Είστε εργατικοί και υπομονετικοί κι αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσετε προς τα εμπρός στην επαγγελματική σας ζωή. Αυτό το μήνα θα συμμετέχετε σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και θα νιώσετε ολοκληρωμένοι. Επαγγελματικά, αυτός ο μήνας σας χαρίζει έντονη ενεργητικότητα, κι αν ψάχνετε μια νέα εργασία, θα υπάρξουν πολλές επιλογές. Μια ευκαιρία που έχετε ονειρευτεί μπορεί να έρθει ξαφνικά, έτσι να είστε προετοιμασμένοι. Στην ερωτική σας ζωή, το πνεύμα της αλήθειας και της σταθερότητας διέπει τις σχέσεις σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αμοιβαία ειλικρίνεια βοηθά το δεσμό σας να γίνει βαθύτερος και να έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας. Αν είστε μόνοι, η αγάπη μπορεί να εμφανιστεί τη στιγμή που δεν το περιμένετε. Εσείς δείχνετε την αγάπη σας και το Σύμπαν σας προσφέρει τη βοήθειά του, προσφέροντάς σας χαρά και τη δυνατότητα να γίνετε αποδεκτοί από τους θαυμαστές σας!
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΖΥΓΟΣ:  Ο Τροχός της Τύχης
Βρίσκεστε σε ένα σημαντικό σημείο καμπής για μια θετική αλλαγή στη ζωή σας. Αυτός ο μήνας σας φέρνει υπέροχες ειδήσεις αλλά και έντονη ενεργητικότητα, όμως απαιτεί από εσάς να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες, χωρίς να τις προσπεράσετε. Θα πρέπει να καταλάβετε ότι για να φτάσετε στο δρόμο της ευτυχίας, της δημιουργικότητας και της αρμονίας θα πρέπει να βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και ενέργειες. Αποπνέετε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη, ωστόσο, ίσως φοβάστε περισσότερο να πατήσετε σε άγνωστο έδαφος. Εξετάστε σοβαρά κάποιες αλλαγές στη σταδιοδρομία σας, που θα σας οδηγήσουν σε μεγαλύτερη ευτυχία και δημιουργική ικανοποίηση. Αυτός ο μήνας σας βοηθά να οργανώσετε την επαγγελματική σας ζωή και την οικονομική σας κατάσταση. Στην ερωτική σας ζωή, συναρπαστικές νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σας ως αποτέλεσμα της αλλαγής του τρόπου ζωής σας. Κάντε ένα βήμα προς τα εμπρός με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και μην αφήνετε τίποτα και κανέναν να σας σταματήσουν. 
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εννέα των Ράβδων
Ένα προσφιλές σας άτομο μπορεί να σας πιέσει με τη συμπεριφορά του ή να σας εξαναγκάσει να διαχειριστείτε κάποιες δύσκολες καταστάσεις, κατά τρόπο που είναι ενάντια στα πιστεύω σας, αλλά είναι αναγκαίο από τις περιστάσεις. Μη φοβάστε ότι το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης θα είναι αρνητικό. Αφήστε το εν λόγω πρόσωπο να αισθανθεί τις συνέπειες της δράσης του, χωρίς τη δική σας παρέμβαση.
Στην εργασία σας, θα πρέπει να αποβάλετε το παλιό σας σύστημα, ιδιαίτερα αν δεν  είστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Ίσως ακόμα να θέλετε να εργάζεστε περισσότερο ανεξάρτητα προκειμένου να έχετε μεγαλύτερη αποδοτικότητα και βελτίωση του εισοδήματός σας. Στην ερωτική σας ζωή, θα επιφέρετε τη σταθερότητα στη σχέση σας μόνο αν είστε ενεργητικοί κι αν καταφέρετε να αποβάλετε από την ψυχή σας την καχυποψία και την αβεβαιότητα. Αφιερώστε λίγο περισσότερο ποιοτικό χρόνο στο σύντροφό σας και καταστήστε σαφές ότι θέλετε τη συντροφιά του, χωρίς όμως να σας αποσπά την προσοχή από τους προσωπικούς στόχους σας.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Άσσος των Ράβδων
Ξεκινάτε μια νέα ζωή από αυτό το μήνα όπου οι προσπάθειές στην καριέρα σας αποδίδουν καρπούς, βρίσκετε εναλλακτικές λύσεις στα προβλήματά σας, παίρνετε την έγκριση των ανωτέρων σας, λειτουργείτε σε συνεργασία με τους άλλους. Σταδιακά αλλάζει ολόκληρη η ζωή σας προς το καλύτερο, η τύχη είναι με το μέρος σας. Έχετε λάβει τα πνευματικά σας διδάγματα, ξέρετε τι αξίζετε. Θα υπάρξουν όμως και κάποια άτομα τα οποία θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν για δικό τους όφελος. Μη τους το επιτρέψετε και παλέψτε για τα συμφέροντά σας, η εξουσία είναι στα χέρια σας. Στην επαγγελματική σας ζωή, αν έχετε καλλιεργήσει μια δημιουργική ιδέα ή μια νέα στρατηγική στην εργασία σας ή ακόμα και ένα σχέδιο για την επιχείρησή σας, ήρθε η ώρα να το προβάλετε προς τα έξω. Στην ερωτική σας ζωή, παρουσιάζονται μερικές συναρπαστικές δυνατότητες, είναι ο καλύτερος μήνας για να εκδηλώσετε τα συναισθήματα και τις προθέσεις σας. Ενεργοποιηθείτε και ζήστε τις χαρές της ζωής.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έξι Πεντάκτινο
Ο μήνας αυτός σας ζητά να εξισορροπήσετε κάπως τη ζωή σας. Αυτή η κάρτα μπορεί να εκδηλωθεί ως μια ευκαιρία για να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια στα οικονομικά σας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι σας δίνει μια θαυμάσια ευκαιρία για να επιτευχθεί ισορροπία στις σχέσεις σας. Οι νίκες σας ίσως δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα με ορισμένους ανθρώπους, οι οποίοι δυσανασχετούν με την επιτυχία και τα επιτεύγματά σας. Προσέξτε εκείνους που θα προσπαθήσουν να σας εκφοβίσουν ή να σας χειριστούν. Η εσωστρεφής ενέργεια αυτής της κάρτας σας βοηθά να εμβαθύνετε στον εαυτό σας και να δείτε αναλυτικά κάποιες καταστάσεις, διευκολύνοντάς σας να πιστέψετε και πάλι στους ανθρώπους. Ίσως αναλογίζεστε μια πρόσφατη μικρή θυσία που κάνατε για κάποιον που αγαπάτε. Θα πρέπει να περιμένετε λίγο για την ανθοφορία των συναισθηματικών σπόρων που φυτεύτηκαν πριν από λίγο καιρό, προκειμένου να προχωρήσετε σε μια σταθερή σχέση.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εννέα των Κυπέλλων
Χαρούμενες στιγμές σας περιμένουν αυτό το μήνα, μαζί με μια υπέροχη αίσθηση ευεξίας και αναζωογόνησης. Νιώθετε κοινωνική αποδοχή και αναγνώριση από τους γύρω σας, και αυτό εκδηλώνεται τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Στην ερωτική σας ζωή, νιώθετε να είστε με το σύντροφό σας στην ίδια σελίδα. Ίσως ακόμα σκεφτείτε τη δέσμευση καθώς τώρα αισθάνεστε περισσότερη ασφάλεια και σταθερότητα στη σχέση σας ή αν είστε μόνοι, νιώθετε ότι έχετε βρει το ιδανικό ταίρι σας. Όμως αυτή η κάρτα σας συμβουλεύει να μη βιάζεστε και ενδεχομένως σαμποτάρετε τα όνειρά σας στην προσπάθειά σας να επιβάλετε τις ανάγκες σας. Επαγγελματικά, μπορεί πρόσφατα να έχετε καταθέσει την καρδιά και την ψυχή σας σε ένα έργο και ίσως νιώθετε μια μικρή ανησυχία για το αποτέλεσμα. Από αυτό το μήνα αρχίζετε σταδιακά να κατανοείτε ότι οποιοιδήποτε φόβοι είχατε, ήταν αβάσιμοι. Ετοιμαστείτε να καρπωθείτε τα οφέλη για τις σκληρές προσπάθειές σας.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο Κόσμος
Αυτός ο μήνας σας βρίσκει με πολύ κόσμο, είστε πολύ κοινωνικοί, επεκτείνετε τον κοινωνικό κύκλο σας και βλέπετε τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων. Επαγγελματικά, κάνετε νέα σχέδια, δίνετε έμφαση στην ομαδική εργασία και επίσης οι ιδιαίτερες ικανότητές σας αναγνωρίζονται από τους ανθρώπους που δουλεύετε μαζί. Συναισθηματικά και κοινωνικά, είστε έτοιμοι να γίνετε μέρος ενός ευρύτερου κοινωνικού κύκλου και επεκτείνετε τα ενδιαφέροντά σας και τις διασυνδέσεις σας.  Τα ταξίδια θα σας φέρουν μεγάλη χαρά και υπέροχες νέες εμπειρίες και επαφές στη ζωή σας, οι οποίες μακροπρόθεσμα θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική ή/και στην προσωπική σας ζωή. Ο έρωτας θα σας προσφέρει συγκλονιστικές στιγμές και θα απολαύσετε το πάθος και την αγάπη. Μπορεί να έχουν υπάρξει εμπόδια στην ερωτική σας ζωή, αλλά από αυτό το μήνα θα αναγεννηθείτε καθώς ο σύντροφός σας ή οι θαυμαστές σας θα εκδηλώνουν τα αληθινά τους συναισθήματα για σας.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.Newsletter