astropedia.gr

Τα Ταρώ του Αυγούστου για κάθε ζώδιο

Τα Ταρώ του Αυγούστου για κάθε ζώδιο
Οι τάσεις του Αυγούστου μέσα από τις κάρτες Ταρώ και τον Άγγελο Παππά

Η κάρτα του μήνα: Ο Ιππότης των Ράβδων
Αυτό το μήνα νιώθετε αισιοδοξία, χαρά, δύναμη, εμπιστοσύνη και θάρρος να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Ο Ιππότης των Ράβδων συμβολίζει το πάθος, την έμπνευση και την περιπέτεια. Μπορεί μια ιδέα που είχατε καιρό στο μυαλό σας να την προβάλετε ή ακόμα να την υλοποιήσετε ή ένας στόχος σας φθάνει σε ένα σημαντικό ορόσημο. Μπορεί να εξετάσετε την έναρξη μια σημαντικής επιχείρησης ή μιας νέας καριέρας ή να γευτείτε μια ερωτική περιπέτεια. Είστε ψύχραιμοι, έχετε δύναμη και τόλμη να υλοποιήσετε τους στόχους σας, χωρίς να φοβάστε τις προκλήσεις. Μια θετική αλλαγή έρχεται στη ζωή σας, ίσως εντελώς ξαφνικά. Αλλά το κυριότερο που σηματοδοτεί αυτή η κάρτα είναι ο σεβασμός στη ζωή και τους ανθρώπους, η συμπόνια και η βοήθεια. Αυτό το μήνα θα έχετε έντονη ενσυναίσθηση της ηθικής και του καθήκοντος, προσπαθώντας να αποφύγετε συγκρούσεις και δυσάρεστες καταστάσεις. Ακόμα κι αν προκύψουν, τις βλέπετε ως κάτι θετικό για την πνευματική σας εξέλιξη. Κι αν κάποιες αλλαγές είναι απρόβλεπτες, πιστεύετε στον εαυτό σας και με το θάρρος σας αγωνίζεστε για το καλύτερο. Αυτή η κάρτα μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό άτομο στη ζωή σας, το οποίο αυτό το μήνα έχει να σας μεταδώσει ένα σημαντικό καρμικό μήνυμα. Ήρθε η ώρα να κινηθείτε προς τα εμπρός και να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας.

Διαβάστε παρακάτω ποια κάρτα αντιπροσωπεύει το ζώδιό σας για τον μήνα Αύγουστο.

ΚΡΙΟΣ: Άσσος Πεντάκτινο
Αυτός είναι ένας μήνας κατά τον οποίο θα δείτε την οικονομική σας κατάσταση να βελτιώνεται και οι ενέργειές σας θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Νιώθετε ότι τόσο οι άνθρωποι όσο και οι καταστάσεις γύρω σας, σας κάνουν να αισθάνεστε αξιοπιστία και ασφάλεια. Ακόμη και οι πιο ανήσυχοι και παρορμητικοί του ζωδίου σας θα απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας. Αντί να αναλώνετε την ενέργειά σας προς τους μελλοντικούς στόχους σας, εκτιμάτε ό, τι έχετε ήδη δημιουργήσει. Αυτός ο μήνας σας βρίσκει έτοιμους να κάνετε ένα νέο άλμα στην επαγγελματική σας ζωή. 
Στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων, υπάρχει και πάλι σταθερότητα, εμπιστοσύνη και σφυρηλάτηση ισχυρότερων δεσμών με το πρόσωπο που αγαπάτε. Αν είστε μόνοι και αναζητάτε καιρό ένα νέο σύντροφο, τότε οι γνωριμίες που θα κάνετε θα φέρουν μακροπρόθεσμα τη μονιμότητα και όχι ένα περαστικό καλοκαιρινό πάθος.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ιππότης των Κυπέλλων
Αυτό το μήνα θα βασιλέψει η πιο ρομαντική, η πιο αισθησιακή πλευρά της προσωπικότητάς σας. Μερικές φορές σας παρασύρουν τόσο πολύ το καθήκον και η σκληρή δουλειά, που παραμελείτε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και τα βαθύτερα συναισθήματά σας. Αν είστε μόνοι, ξαναζείτε το ερωτικό παιχνίδι από το οποίο ίσως είχατε παραιτηθεί ή είχατε ξεχάσει τον τελευταίο καιρό και παράλληλα, ίσως εμφανιστεί ένας νέος παθιασμένος έρωτας. Αν είστε δεσμευμένοι, το πάθος και ο ρομαντισμός επιστρέφουν στη σχέση σας. Στην επαγγελματική σας ζωή, το σύμπαν σας ζητά να ακολουθήσετε την καρδιά σας και να αποφασίσετε τι πραγματικά μπορεί να σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους, παρά να αναλαμβάνετε έργα από καθήκον ή ανάγκη. Εάν η εργασία σας δεν σας κάνει να χαμογελάτε αλλά ούτε σας γεμίζει συναισθηματικά, τότε είναι καιρός για μια ρεαλιστική επανεκτίμηση.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οκτώ των Ράβδων
Η μεταφορική έννοια των Ράβδων σηματοδοτεί την αυξημένη ενέργεια που θα έχετε αυτό το μήνα πράγμα το οποίο αντανακλάται στον κόσμο γύρω σας. Καθορίζετε τους στόχους σας και σε αντίθεση με την επιπόλαια φύση σας, δράτε συγκεκριμένα και μετά από πολύ σκέψη. Σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτός είναι ένας ευνοϊκός μήνας για να ζητήσετε προαγωγή ή να κάνετε αλλαγή μιας θέσης εργασίας ή να αναζητήσετε μια νέα. Τα αποτελέσματα θα έρθουν γρήγορα. Στη συναισθηματική ζώνη, οι συμπαντικές ενέργειες είναι ελαφρώς διαφορετικές, καθώς ενεργείτε πολύ γρήγορα και ίσως επιπόλαια, μη δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε αυτό που πραγματικά θέλετε. Αν είστε σε σχέση και φαίνεται τα πράγματα να κινούνται αργά, μην απογοητεύεστε, το σύμπαν σας επιφυλάσσει ευχάριστα αποτελέσματα. Αν είστε μόνοι, θα έχετε περισσότερους από έναν ενδιαφέροντες υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους που θα συναγωνίζονται για να τραβήξουν την προσοχή σας!
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Αυτοκράτορας 
Είστε ευαίσθητοι και πληγώνεστε εύκολα με αποτέλεσμα να επιβαρύνετε την ψυχή σας με θλίψη και πόνο. Από τη φύση σας είστε πολύ συναισθηματικοί, ωστόσο, αν κάποιος προσπαθήσει να ασκήσει εξουσία πάνω σας αυτό το μήνα, θα διαπιστώσει ότι έχετε και δαγκάνες! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα βιώσετε αχαλίνωτη επιθετικότητα από τους γύρω σας αλλά θα νιώσετε κάποιου είδους εξουσιαστική συμπεριφορά. Θα αντιδράσετε δυναμικά και με αποφασιστικότητα, και ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν την καριέρα σας, με τον τρόπο σας θα επιβάλετε στους άλλους ανθρώπους τις απόψεις σας. Στη συναισθηματική σας ζωή, αν υπάρχει ανισορροπία δυνάμεων βρίσκετε λύσεις. Ο σύντροφός σας θα ανταποκριθεί στην αποφασιστικότητά σας με την επίδειξη της υπευθυνότητας και της αξιοπιστίας του, πράγμα το οποίο θα σας κάνει να νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια. Αν είστε μόνοι, σας προσελκύουν οι δυναμικοί και υπεύθυνοι χαρακτήρες.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΛΕΩΝ: Ο Τροχός της Τύχης 
Μια νέα σημαντική φάση στη ζωή σας ξεκινά από αυτό το μήνα κι αν νιώθατε στάσιμους κάποιους τομείς της ζωής, κάποια αλλαγή που θα συμβεί θα είναι απελευθερωτική. Εάν έχετε αισθανθεί λίγο κουρασμένοι από τη ρουτίνα σας, περιμένετε νέες ευκαιρίες που θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να αλλάξετε προς μια θετική κατεύθυνση. Το πιο σημαντικό μήνυμα του σύμπαντος είναι ότι δεν χρειάζεται να είστε θεατής της δικής σας ζωής, αντίθετα επιλέξτε να αρπάξετε τις ευκαιρίες και να τις εκμεταλλευτείτε. Ιδιαίτερα στην επαγγελματική σας ζωή, νέες συνεργασίες αποδέχονται και εκτιμούν τα ταλέντα σας και τις ικανότητές σας. Η ερωτική σας ζωή αναγεννιέται και οι δεσμευμένοι περιμένετε ευχάριστες εκπλήξεις από τον αγαπημένο σας ο οποίος θα σας εντυπωσιάσει εκδηλώνοντας την πιο αυθόρμητη και παιχνιδιάρικη πλευρά του. Αν είστε μόνοι, νέες και συναρπαστικές γνωριμίες έρχονται στο δρόμο σας με τον πιο απροσδόκητο τρόπο.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επτά των Κυπέλλων
Το ζώδιό σας φημίζεται για τον λεπτομερή σχεδιασμό, την προσοχή στις λεπτομέρειες και την τελειότητα. Ίσως υπήρξαν τόσες πολλές διαφορετικές επιλογές στη ζωή σας πρόσφατα που δυσκολευτήκατε να αποφασίσετε, χάσατε το δάσος για τα δένδρα. Αυτό το μήνα θα κάνετε μια εκκαθάριση, κυριολεκτικά και μεταφορικά, δηλαδή αποβάλετε από τη ζωή σας πρόσωπα και πράγματα που σας φορτίζουν με αρνητική και στατική ενέργεια. Στην επαγγελματική σας ζωή, σας δίνεται μια ευκαιρία για να κάνετε μια σημαντική κίνηση για ένα θέμα της σταδιοδρομίας σας, για το οποίο ήσασταν σε αμφιταλάντευση ή είχε μείνει στάσιμο. Αυτός ο μήνας σας προσφέρει μια αναζωογονητική αλλαγή, βάζετε τάξη στα ενοχλητικά καθήκοντα και αισθάνεστε πιο ελεύθερα. Το ίδιο ισχύει και στην ερωτική σας ζωή. Βλέπετε ρεαλιστικά και πρακτικά τη σχέση σας, βάζετε πραγματική τάξη και στην καρδιά σας. Κι αν είστε μόνοι, νιώθετε ελεύθεροι να ζήσετε τον έρωτα με ανανεωμένη συναισθηματική ενέργεια.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΖΥΓΟΣ: Δύο των Ράβδων
Υπάρχει μια σχεδόν μαγική ενέργεια γύρω σας αυτό το μήνα. Αυτό σας επιτρέπει να παραμερίσετε τυχόν εμπόδια ή άτομα που έχουν καθυστερήσει τα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Θα αισθάνεστε αρκετή αυτοπεποίθηση ώστε να αντιμετωπίσετε με ειλικρίνεια όποιον προσπαθήσει να σας ασκήσει έλεγχο. Είναι ένας συναρπαστικός μήνας στην επαγγελματική σφαίρα ειδικότερα εάν εργάζεστε για τον εαυτό σας ή έχετε ένα ηγετικό ρόλο σε μια ομάδα. Ίσως σας ζητηθεί να μιλήσετε ή να παρουσιάσετε τις ιδέες σας σε ένα ευρύτερο ακροατήριο. Στη ερωτική σας ζωή, ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε τη δύναμή σας. Αν υπάρχουν ανισορροπίες στη σχέση σας, είναι ο κατάλληλος μήνας για την αντιμετώπισή τους. Αν είστε μόνοι, με την ευγένειά σας και τη μαγνητική πειθώ σας θα κερδίσετε στον έρωτα, βρίσκοντας κάποιον που θέλει να μοιραστεί τα συναισθήματά του μαζί σας.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Άσσος των Ράβδων
Ξεκινά ένας μήνας δράσης για σας, δεν προβάλετε μόνο τις ιδέες σας αλλά τις θέτετε σε εφαρμογή. Παρά του ότι φημίζεστε για την καχυποψία σας και την ερευνητική σας ιδιοσυγκρασία, κάνετε ένα συναρπαστικό άλμα μπροστά προς το μεγάλο άγνωστο. Το σύμπαν φέρνει δημιουργικές ευκαιρίες στην επαγγελματική σας ζωή και ενδιαφέρουσες προσφορές, τις οποίες προσέξτε να μην τις αποκρούσετε λόγω της καχυποψίας σας ή της ανασφάλειάς σας. Στη συναισθηματική σας ζωή, νέες συναντήσεις με νέους ανθρώπους ανάβουν τη φλόγα του πάθους σας, γίνεστε πιο τολμηροί και ρομαντικοί για να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Αν είστε δεσμευμένοι, αναμείνετε χαρά και ικανοποίηση ως αποτέλεσμα των προσπαθειών σας που φέρνουν πίσω το χαμένο ενθουσιασμό και το πάθος. Έχοντας το θάρρος να βάλετε μια νέα πνοή στη ζωή σας, ανταμείβεστε με πρόοδο στην εργασία σας και πάθος στον έρωτα.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η Εγκράτεια 
Πάντα έρχεται η ηρεμία μετά την καταιγίδα. Έτσι κι εσείς αυτό το μήνα νιώθετε μια βαθιά ανακούφιση και γαλήνη που έρχονται αφού η καταιγίδα έχει περάσει. Η διανοητική και συναισθηματική ισορροπία κάνουν μια ευπρόσδεκτη επανεμφάνιση στη ζωή σας, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Αυτή η ηρεμία που αισθάνεστε έχουν ως αποτέλεσμα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την επαγγελματική σας ζωή. Αν υπήρξαν αντικρουόμενα επιχειρήματα ή συγκρούσεις συμφερόντων τότε αναμένετε να λάβουν χώρα συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε πετυχημένους συμβιβασμούς.  Στη συναισθηματική σας ζωή, οι άνθρωποι γύρω σας, σας ακούνε αντί να απαιτούν. Αναμένετε μια γενική ανανέωση και σωματική ευεξία, παρά το λίγο άγχος που ίσως αισθανθείτε κατά καιρούς. Επιδοθείτε σε σωματικές δραστηριότητες οι οποίες σας φέρνουν ψυχική χαλάρωση και ηρεμία.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Ιέρεια 
Αυτός ο μήνας σας φέρνει διαίσθηση και κατανόηση, κάνετε ένα ταξίδι μιας βαθιάς ανακάλυψης των πιο μύχιων πτυχών της προσωπικότητάς σας. Προβάλετε τόσο τις δημιουργικές όσο και τις πρακτικές σας ικανότητες για την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας σας ή της επιχείρησής σας. Γνωρίζετε το τι επιθυμείτε, κάνετε νέα επαγγελματικά και οικονομικά πλάνα και σημειώνετε πρόοδο. Με την εμπιστοσύνη που έχετε στον εαυτό σας, ξεπερνάτε το φόβο της αποτυχίας ή κάποια συναισθηματικά μικροπροβλήματα του παρελθόντος που μπορεί να σας είχαν οδηγήσει σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές. Συναισθηματικά, ίσως νιώσετε την ανάγκη για νέες εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέες γνωριμίες και πιθανόν μια νέα ερωτική σχέση. Νέοι άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή σας θα σας φέρουν τόσο υποστήριξη όσο και διασκέδαση. Κυριαρχεί ένα πνεύμα ανανέωσης σε όλους τους τομείς της ζωής σας και θα περάσετε ακόμα πιο ευχάριστα με την παρέα των άλλων. 
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τρία Πεντάκτινο
Αυτό το μήνα θα δείτε ανταμοιβές για όλη τη σκληρή δουλειά σας και σας περιμένει πραγματικά αναγνώριση. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν εργάζεστε σε μια ομάδα καθώς αποπνέετε εμπιστοσύνη και είστε συνεργατικοί. Οι προσπάθειές σας των τελευταίων μηνών θα σας φέρουν μεγάλες υλικές ανταμοιβές αλλά και ηθική ικανοποίηση για τα επιτεύγματά σας. Στην ερωτική σας ζωή αν είστε μόνοι, είναι ένας πολύ ευνοϊκός μήνας για να κάνετε μια νέα σχέση, η οποία θα έχει διάρκεια ή αν είστε ζευγάρι, μπορεί να σκέφτεστε τη δέσμευση και κάνετε σχέδια για το μέλλον. Είστε πιο εκδηλωτικοί συναισθηματικά στο σύντροφό σας κι αν έχει υπάρξει  αρνητική ατμόσφαιρα μεταξύ σας τον τελευταίο καιρό ή παρανοήσεις, τώρα η σχέση σας βελτιώνεται. Όχι μόνο στην ερωτική σας ζωή αλλά και στην ευρύτερη οικογενειακή σας ζωή να περιμένετε συμβιβασμό και ειλικρινή μεταμέλεια.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΙΧΘΥΣ: Το Αστέρι
Νέες ελπίδες και έμπνευση κάνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα. Θα έχετε πολλές οικονομικές προσφορές και οι πιο ενδιαφέρουσες ευκαιρίες στην καριέρα σας έρχονται στο δρόμο σας. Αυτή η επέκταση θα σας κάνει να αισθάνεστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, ιδιαίτερα αν νιώθατε ότι τον τελευταίο καιρό ήσασταν σε αδιέξοδο. Αυτό το μήνα βλέπετε επιτέλους φως στο τέλος του τούνελ. Νέες ευκαιρίες για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας θα προκύψουν και κάποιος θα σας δείξει σημαντικό ενδιαφέρον για ένα έργο σας. Μπορεί ένα άτομο που απρόσμενα θα εμφανιστεί στη ζωή σας να σας δώσει συμβουλές και δύναμη μόνο με την παρουσία του. Στην ερωτική σας ζωή, εάν είστε μόνοι εκπέμπετε μια εξαιρετικά θετική ενέργεια. Αν είστε δεσμευμένοι, το σύμπαν σας ζητά να εξετάσετε τις αντιδράσεις σας, να εκδηλώσετε την αγάπη σας και να είστε πραγματικά ειλικρινείς με το σύντροφό σας, αν νιώθετε ότι έχετε πληγωθεί. Κάνοντας εσωτερική ενδοσκόπηση θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν θέλετε μια εντελώς νέα αρχή στη σχέση σας ή θα προχωρήσετε μπροστά.
Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.Newsletter