astropedia.gr

Τα Ταρώ του Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια

Τα Ταρώ του Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια
Η κάρτα του μήνα: Άσσος Πεντάκτινο

Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος για να είσαι ευχαριστημένος με όσα έχεις αποκτήσει στη ζωή σου και να προσπαθήσεις να προσελκύσεις ευημερία και αφθονία στη ζωή σου. Αυτή η κάρτα αναφέρεται σε νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και οικονομική ευημερία, εκ των οποίων το υλικό και οικονομικό κέρδος είναι μόνο ένα μικρό μέρος της. Αναφέρεται στις προσπάθειες που πρέπει να κάνεις για να ανανεώσεις και να αναπτύξεις τον εαυτό σου και να εστιαστείς σε αυτό που έχεις και όχι σε ό, τι σου λείπει.

Να δεις ποιους ανθρώπους προσελκύεις στη ζωή σου και ποιους απομακρύνεις, ποιοι είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν και ποιοι όχι. Ο Άσσος Πεντάκτινο, όπως και όλοι οι Άσσοι, είναι μια κάρτα που δηλώνει αξιοπιστία και έμπνευση και έρχεται με πολλές υποσχέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Είτε θέλεις περισσότερα χρήματα στη ζωή σου ή την ασφάλεια και τη σταθερότητα στις σχέσεις σου, τώρα είναι η ώρα να προσπαθήσεις να αγωνιστείς για να πετύχεις αυτό που θέλεις.

Μπορεί να λάβεις αύξηση ή προαγωγή ή ακόμα να βρεις μια νέα εργασία που σου προσφέρει μεγαλύτερο μισθό. Ίσως επίσης ευεργετηθείς από τη γενναιοδωρία κάποιου άλλου. Το σίγουρο είναι ότι θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερους οικονομικούς πόρους στη διάθεσή σου και νιώθεις ότι η τύχη σου αλλάζει, δεδομένου ότι ο Άσσος Πεντάκτινο συνδέεται με μια θετική στροφή στην τύχη.

Διάβασε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ
αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου το μήνα Οκτώβριο


ΚΡΙΟΣ: Το Αστέρι
Αυτό το μήνα αισθάνεσαι πιο αισιόδοξος και βέβαιος για το μέλλον σου, ιδιαίτερα στην επαγγελματική ζώνη. Νιώθεις ότι αξίζεις μεγαλύτερες ανταμοιβές για τις επαγγελματικές σου προσπάθειες, και αυτό το μήνα υπάρχουν καλές ενδείξεις ότι θα τις βρεις. Παίρνεις την πρωτοβουλία και αναζητάς περισσότερη αναγνώριση για αυτό που κάνεις, κι αν η τρέχουσα επαγγελματική σου κατάσταση δεν σε κάνει τόσο ευτυχισμένο όσο θα ήθελες, ξέρεις ότι έχεις τη δύναμη να την αλλάξεις.

Αν ψάχνεις για νέες ευκαιρίες, κατανοείς ότι μπορείς να κερδίσεις περισσότερα επεκτείνοντας τις δεξιότητές σου και μαθαίνοντας κάτι εντελώς διαφορετικό. Μια θετική ενέργεια, γεμάτη αισιοδοξία και ελπίδα, εμποτίζει τη συναισθηματική σου ζωή. Αυτό περιλαμβάνει όλες τις σχέσεις σου, τόσο την ερωτική σου ζωή όσο και με τα μέλη της οικογένειάς σου και τους φίλους σου.

Έχεις την προθυμία να συγχωρήσεις και να ξεχάσεις, αντιμετωπίζεις τυχόν παρατεταμένες αρνητικές καταστάσεις και άρεις τη συναισθηματική απόσταση που πιθανώς να υπήρχε με τους αγαπημένους σου. Αν είσαι μόνος, μπορεί να βρεις μια νέα και σταθερή σχέση αυτό το μήνα, να γνωρίσεις κάποιον/α που συμμερίζεται τις απόψεις και τις ιδέες σου. Αν είσαι σε σχέση, ακόμη και αν οι απόψεις σας διίστανται, στην πραγματικότητα αυτό είναι καλό πράγμα. Θα νιώσεις ότι είσαι πιο κοντά με το σύντροφό σου, περισσότερο από ποτέ. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΤΑΥΡΟΣ: Έξι των Κυπέλλων

Αυτό το μήνα βρίσκεσαι με τα πιο κοντινά και αγαπημένα σου πρόσωπα και γιορτάζεις τα επιτεύγματά σου. Θα έχεις καλή έκβαση σε ό, τι σε απασχολεί  και θα επικρατεί γύρω σου μια οικογενειακή ατμόσφαιρα. Στην επαγγελματική σου ζωή, θα επικρατήσει αρμονία και πάλι, κι αν ψάχνεις μια νέα εργασία ή μια νέα επαγγελματική θέση, είναι ο καλύτερος μήνας για την επιτυχία. Μπορεί να εκπλαγείς  με το πόσο εύκολα θα κερδίσεις αυτά που θέλεις. Στη συναισθηματική σου ζωή, είναι ένας μήνας συναισθηματικής επανένωσης και έντονων συγκινησιακών καταστάσεων.

Μπορεί να επανασυνδεθείς με μια παλιά αγάπη και αποβάλεις τυχόν δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος. Αντιμετωπίζοντας αυτές τις δυσκολίες, σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις τα λάθη σου και να δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες. Μπορεί επίσης να συναντηθείς με άτομα που απλά είχες χάσει την επαφή εδώ και αρκετό καιρό.

Γενικά, η ατμόσφαιρα γύρω από όλες τις οικείες σχέσεις σου θα είναι πιο ευτυχισμένη και εσύ βλέπεις πολύ πιο αισιόδοξα το μέλλον σου. Αν είσαι μόνος, θα είσαι ιδιαίτερα χαρούμενος αυτό το μήνα καθώς είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις κάποιον/α με τον οποίο νιώθεις άνετα από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας σας. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Τροχός της Τύχης
Αν αισθάνεσαι απογοητευμένος από τα πρόσφατα γεγονότα, τότε θυμήσου ότι όλα τα πράγματα αλλάζουν με το χρόνο. Έτσι, σιγά-σιγά φτάνεις στο τέλος ενός ατελείωτου κύκλου εργασιών και υποχρεώσεων και απολαμβάνεις το τώρα. Αυτό το μήνα νιώθεις πιο ευτυχισμένος και ασκείς πολύ μεγαλύτερη επιρροή στους γύρω σου. Στην επαγγελματική σου ζωή, μια νέα ευκαιρία μπορεί να έρθει από το πουθενά, που πραγματικά κάνει την καρδιά σου να τραγουδήσει και η οποία σε συναρπάζει πραγματικά.

Εάν ένιωθες ότι μέχρι τώρα ήταν δύσκολη η πραγματοποίηση των ονείρων και των ιδανικών σου σε σχέση με την καριέρα σου, αυτό το μήνα τα πάντα αλλάζουν. Αυτός ο μήνας φέρνει επίσης ευτυχείς αλλαγές και στις σχέσεις σου. Αν είσαι σε σχέση και έχεις βιώσει αναστάτωση και διχόνοια με το σύντροφό σου, τώρα νιώθεις πιο ευτυχισμένος καθώς ελαφρύνεται η ανταγωνιστική ατμόσφαιρα και απαλλάσσεστε και οι δυο σας από τυχόν παλιές μνησικακίες ή αρνητικά ζητήματα,  προσβλέποντας σε ένα κοινό μέλλον και πάλι.

Μπορεί ακόμα να αρχίσετε να σχεδιάζετε και συγκατοίκηση. Αυτός ο μήνας θα σε κάνει να νιώσεις μια βαθύτερη συναισθηματική δέσμευση με το σύντροφό σου καθώς θα υπάρξουν ξαφνικές εκδηλώσεις αγάπης ή ακόμη και απροσδόκητες προτάσεις. Αν είσαι μόνος, φρόντισε να είσαι προσγειωμένος αλλά μη διστάσεις ή φοβηθείς να πλησιάσεις κάποιον/α που μπορεί αρχικά να φαίνεται ότι δεν πληροί τα κριτήριά σου. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Τρελός
Αυτός ο μήνας σε ενθαρρύνει να απολαύσεις μια πιο ανοικτή και αισιόδοξη άποψη για τη ζωή. Νέες ευκαιρίες και αλλαγές στη σταδιοδρομία σου ή νέες σχέσεις σε βγάζουν από τη ρουτίνα σου. Βλέπεις τον εαυτό σου και την πορεία της ζωής σου κάτω από νέο πρίσμα. Οι άλλοι γύρω σου δεν μπορούν να καταλάβουν τις απόψεις σου ή τις ενέργειές σου, αλλά αυτό τώρα δεν σε απασχολεί. Πραγματικά πιστεύεις στον εαυτό σου και τις επιλογές σου, δεν ανησυχείς για τίποτα και ζεις τη ζωή με ενθουσιασμό.

Στην επαγγελματική σου ζωή, είναι ένας πολύ καλός μήνας για να ακολουθήσεις τη δική σου διαδρομή, δημιουργώντας είτε τη δική σου επιχείρηση ή ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι μόνος, δεν νιώθεις έτοιμος για συναισθηματική δέσμευση. Αισθάνεσαι πιο ευτυχισμένος απλά απολαμβάνοντας τη διασκέδαση και την ελευθερία του φλερτ και γνωρίζοντας διαφορετικούς ανθρώπους και όχι αναζητώντας ένα νέο ερωτικό σύντροφο.

Είναι σημαντικό τώρα για σένα να δεις ποιος/α σου ταιριάζει πριν κάνεις το μεγάλο άλμα να χαρίσεις την καρδιά σου. Αν είσαι σε σχέση, συζητάς με το σύντροφό σου κοινά θέματα που σας απασχολούν, όπως ο γάμος, τα παιδιά ή την από κοινού ιδιοκτησία και τα χρήματα. Η επιθυμία σου για σταθερότητα παράλληλα με τη ζωντάνια και τον αυθορμητισμό σου, θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΛΕΩΝ: Οκτώ Πεντάκτινο
Αυτό το μήνα προσπαθείς να βρεις την ισορροπία μεταξύ της εργασίας σου και της προσωπικής σου ζωής. Έχεις μεγάλη ζήτηση και αποδεικνύεις στους γύρω σου τα θετικά στοιχεία της προσωπικότητάς σου, συμπεριλαμβανομένου και της δύναμής σου. Μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσεις ότι η υπερβολική εστίαση στην εργασία σου έχει αρνητικό αντίκτυπο στους άλλους τομείς της ζωής σου. Εάν αισθάνεσαι ότι δεν αντλείς ευχαρίστηση από την εργασία σου και τα οφέλη της, τότε ίσως θα πρέπει να αλλάξεις κάποια πράγματα για να χαρείς τη ζωή.

Νιώθοντας λιγότερο έντονη την ανάγκη να εστιαστείς στην καριέρα σου, αφιερώνεσαι στην ερωτική σου ζωή. Απολαμβάνεις περισσότερο χρόνο με τα πιο κοντινά σε σένα πρόσωπα. Αν είσαι σε σχέση, χαίρεσαι να είσαι με το σύντροφό σου και να συζητάς για τις καθημερινές ανάγκες σας. Αν είσαι μόνος, δίνεις προτεραιότητα σε κοινωνικές δραστηριότητες και τη διασκέδαση, πράγμα το οποίο οδηγεί στη συνάντηση μιας νέας αγάπης.

Μπορεί να ανταποκριθείς σε κάποιον/α που μοιράζεστε παρόμοια ενδιαφέροντα. Αυτός ο μήνας σου φέρνει θαυμάσιες ευκαιρίες να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και θα γνωρίσεις πολλούς ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να μοιραστείς χαρούμενες στιγμές αλλά και κάποια ελευθερία. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Ιππότης των Ράβδων

Τα επίπεδα της ενέργειάς σου είναι έντονα αυτό το μήνα και είσαι έτοιμος να αναλάβεις δράση για να πραγματοποιήσεις τα μεγάλα σχέδιά σου. Αυτό το μήνα πιστεύεις στον εαυτό σου, έχεις τη δύναμη να πετύχεις τους στόχους σου, τόσο στη συναισθηματική όσο και την επαγγελματική σου ζωή.  Περίμενε να συμβούν θετικά γεγονότα στην επαγγελματική σου ζωή. Ξεχωρίζεις στο πλήθος με τις πρακτικές και οργανωτικές σου ικανότητες, αναλαμβάνεις την προώθηση ενός έργου σου ή παίρνεις ένα συναρπαστικό ηγετικό νέο ρόλο.

Αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ή έχεις επιχείρηση, θα είσαι πολύ πιο απασχολημένος αλλά και παραγωγικός. Κάθε προσπάθεια που έχεις κάνει για να βελτιώσεις την επαγγελματική φήμη σου και το κοινωνικό προφίλ σου ευοδώνεται και φέρνει κοντά σου ανθρώπους με ισχύ. Αν είσαι μόνος στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να αισθανθείς ένα ξαφνικό ερωτικό πάθος με κάποιο χαρισματικό και διανοούμενο άτομο το οποίο φέρνει στο προσκήνιο τον κρυμμένο ερωτισμό σου.

Αν είσαι ήδη σε σχέση, φρόντισε η επικοινωνία με το σύντροφό σου να είναι σαφής και ξεκάθαρη και απέφυγε να κάνεις εικασίες ή ακόμα και παιχνίδια. Βεβαιώσου ότι αφιερώνεις αρκετό χρόνο στο σύντροφό σου αυτό το μήνα, καθώς μπορεί να σου κάνει παράπονα που τον παραμελείς. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΖΥΓΟΣ: Ο Κρεμασμένος
Αυτός ο μήνας δεν είναι και ο καλύτερος για την ανάληψη ρίσκων, σου ζητά να αφιερώσεις χρόνο για τον εαυτό σου. Είναι ένας μήνας που θα πρέπει να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, να κάνεις καλή χρήση της ενέργειάς σου και να μη σπεύσεις σε τίποτα για το οποίο δεν είσαι πλήρως προετοιμασμένος. Ακόμα και αν νιώθεις έτοιμος για μια αλλαγή στην καριέρα σου ή την ερωτική σου ζωή, προσπάθησε να μην ενδώσεις σε παρορμητικές αποφάσεις.

Θα πρέπει να ελέγξεις αναλυτικά όλα τα γεγονότα, πριν προβείς σε οποιαδήποτε κίνηση. Χρησιμοποίησε έναν πιο ήρεμο και πιο αργό τρόπο στις κινήσεις σου και διερεύνησε το κάθε τι πριν κάνεις μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου. Στην καριέρα σου, είναι επιτακτική ανάγκη να παρακολουθείς από κοντά τις ενέργειες των άλλων, είτε πρόκειται για τους συναδέλφους σου ή τους ανταγωνιστές σου. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να αποφύγεις τα λάθη ή ακόμα και να εμπνευστείς το πώς θα έχεις επιτυχία.

Στη σχέση σου, θα είσαι πιο ήρεμος και δείχνεις πόσο αγαπάς το σύντροφό σου, αλλά χωρίς να ενδιαφέρεσαι και τόσο για τις ανάγκες ή τις απαιτήσεις του. Ίσως ακόμα αναζητήσεις περισσότερο τη μοναξιά σου έτσι ώστε να μιλήσεις με τον εαυτό σου. Αυτό ισχύει επίσης κι αν είσαι μόνος, παρόλο που δεν θα υπάρχει καμία έλλειψη υποψήφιων ερωτικών συντρόφων αυτό το μήνα, νιώθεις πιο ευχαριστημένος με τον εαυτό σου. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το Άρμα

Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας που εκφράζεις τις φιλοδοξίες σου και αναδεικνύεις τα κρυμμένα ταλέντα σου. Τα καλά νέα είναι ότι η ενέργεια αυτού του μήνα ευνοεί τις τολμηρές δράσεις. Θα σου είναι πιο εύκολο να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου και νιώθεις ότι δεν υπάρχει τίποτα τυχαίο στις προσπάθειές σου, θέλεις να πραγματοποιήσεις τις ελπίδες και τα όνειρά σου. Αφήνεις την έμφυτη διαίσθησή σου και τα προαισθήματά σου να σε οδηγήσουν.

Στον επαγγελματικό τομέα, κάποιοι άνθρωποι σε βοηθούν προς την υλοποίηση κοινών έργων, κάνοντας από κοινού συζητήσεις. Η καλύτερη στρατηγική σου αυτό το μήνα είναι να μοιραστείς τις ιδέες σου με τους άλλους πράγμα το οποίο είναι απολύτως αναγκαίο για να προχωρήσεις μπροστά. Στην ερωτική σου ζωή, είσαι λίγο επιφυλακτικός αυτό το μήνα και δεν βιάζεσαι να κάνεις μια νέα σχέση.

Μπορεί επίσης να αισθάνεσαι ότι κάποιος γύρω σου, σου δημιουργεί πολλή πίεση, έτσι είναι σημαντικό να επικεντρωθείς στο να θέσεις κανόνες και όρια. Αφήνεις κάποιους υποψήφιους μνηστήρες αν βλέπεις ότι δεν μπορείς να έχεις ένα κοινό μέλλον μαζί τους. Αν είσαι σε σχέση, κάνοντας συναρπαστικά σχέδια με το σύντροφό σου και αλλάζοντας τη ρουτίνα σας, σας φέρνει πιο κοντά αυτό το μήνα. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Άσσος των Ράβδων

Θα είσαι αρκετά απασχολημένος αυτό το μήνα και ίσως ακόμα έτοιμος να εκραγείς, ιδιαίτερα αν δεν βρεις κάποια διέξοδο στα προβλήματά σου. Κάποια γεγονότα μπορεί να δημιουργήσουν προκλήσεις στις επαγγελματικές φιλοδοξίες σου και βλέπεις κάποιες αλλαγές στην εργασία σου να σου δημιουργούν προβλήματα. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του μήνα είναι το ζήτημα του πως θα εξισορροπήσεις την εργασία σου με την προσωπική σου ζωή.

Μπορεί να έχεις αρκετές κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις κι αυτό να στερεί τον προσωπικό σου χρόνο ή το χρόνο να βρεθείς με το σύντροφό σου, την οικογένεια και τους φίλους σου. Θα πρέπει να προσέξεις τις ενέργειές σου, τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική σου ζωή, καθώς μπορεί να κλονιστεί η εμπιστοσύνη των άλλων απέναντί σου. Προτού κινηθείς προς τα εμπρός θα πρέπει να ελέγξεις τις λεπτομέρειες και όχι να δίνεις σημασία στη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων, που συνήθως κάνεις.

Η έντονη κοινωνική δραστηριότητα που θα υπάρχει στη ζωή σου δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για μια νέα αγάπη. Κάνεις νέα σχέδια και δοκιμάζεις νέα πράγματα, αναθεωρείς κάποιες από τις πεποιθήσεις σου και αποδέχεσαι πολλές κοινωνικές προσκλήσεις. Έτσι, ανοίγει ο δρόμος σε μια ξεχωριστή ερωτική συνάντηση. Αν είσαι σε σχέση, κάνεις νέα πράγματα με το σύντροφό σου και συνειδητοποιείς ότι η αληθινή αγάπη δεν βρίσκεται στα πλούτη αλλά στα αληθινά συναισθήματα. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Άσσος Πεντάκτινο
Αυτό το μήνα προτιμάς τα δοκιμασμένα πράγματα και τους αξιόπιστους ανθρώπους και καταστάσεις. Στην επαγγελματική και οικονομική σου ζωή, έχεις μια λογική και μετρημένη στάση και είναι αυτή που θα σου φέρει την επιτυχία και τη σταθερότητα. Επαγγελματικά, αυτός δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για να κάνεις ριζικές αλλαγές ή να αναμορφώσεις την εργασία σου. Θα κερδίσεις πολύ περισσότερο συνεχίζοντας να κάνεις αυτό που ξέρεις να κάνεις και όχι δοκιμάζοντας νέα πράγματα.

Αυτός ο μήνας σου φέρνει ευκαιρίες για να αναπτύξεις περαιτέρω τη φήμη σου και την αξιοπιστία σου, είναι το εφαλτήριο για μεγαλύτερα πράγματα. Στη συναισθηματική σου ζωή, αναζητάς να αγαπηθείς γι’ αυτό που είσαι και εκνευρίζεσαι αν κάποιος προσπαθεί να σε αλλάξει. Στη σχέση σου, δίνεις έμφαση στην πίστη και το καθήκον, αλλά αυτό σου φέρνει πλούσιες ανταμοιβές. Νιώθεις μεγάλη αγάπη και εκτίμηση από το σύντροφό σου και είσαι πάντα κοντά του.

Η βαθιά αγάπη δεν ισούται με το μεγάλο πάθος για σένα, και νιώθεις αληθινή συναισθηματική ευδαιμονία στα μικρά πράγματα της ζωής. Αισθάνεσαι άνετα με το σύντροφό σου και υπάρχει αρμονία στη σχέση σας. Αν είσαι μόνος, δεν βιάζεσαι να κάνεις μια νέα σχέση, ψάχνεις κάποιον/α ο οποίος μπορεί να σου προσφέρει σταθερότητα, ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Μπορεί να σου έλξει την προσοχή κάποιος/α που ποτέ δεν φανταζόσουν ότι θα γίνει το ταίρι σου. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εννέα των Κυπέλλων
Αυτός είναι ένας μήνας κατά τον οποίο τα περισσότερα όνειρά σου, οι επιθυμίες σου και οι φιλοδοξίες σου θα γίνουν πραγματικότητα. Στην καριέρα σου, αν υπήρχε στασιμότητα, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μεγάλα βήματα προς τα εμπρός. Τα ταλέντα σου τραβούν την προσοχή των ατόμων με ισχυρή επιρροή που είναι θετικά διατεθειμένοι να συνεργαστούν μαζί σου και να σε βοηθήσουν. Αν ψάχνεις μια νέα θέση εργασίας, μη διστάσεις να προβάλεις τον εαυτό σου, μια νέα επαγγελματική θέση διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις πίστη στις δυνατότητές σου και να μην υποτιμάς τη δύναμη της θετικής σκέψης. Καλά πράγματα θα έρθουν στο δρόμο σου, αν πιστεύεις στον εαυτό σου και έχεις αισιοδοξία. Ήρθε η ώρα να χαμογελάσεις και στην ερωτική σου ζωή, κι αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου γίνεται βαθύτερη και υπάρχει μια ατμόσφαιρα αισθησιασμού και έντονης σεξουαλικότητας. 

Πρόκειται για ένα μήνα όπου προσπαθείς να απομακρύνεις την καθημερινότητα στη σχέση σου και να επιδοθείς σε διασκεδαστικές στιγμές και εκφράζοντας το πάθος σου. Ανεξάρτητα του πόσο καιρό είστε μαζί με το σύντροφό σου, αυτό το μήνα θα θυμηθείς και πάλι την έντονη σεξουαλική έλξη που υπάρχει μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος, προσπάθησε να μην είσαι τελειομανής και προσπαθείς να βρεις την τέλεια σχέση. Είναι ειρωνεία το γεγονός, ότι όσο λιγότερο ψάχνεις τα πράγματα, τόσο πιο πιθανό είναι να βρεις τη μεγάλη αγάπη. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760. 

ΙΧΘΥΣ: Ο Ιππότης των Κυπέλλων

Δημιουργείται μια πολύ ελαφρύτερη και πιο διασκεδαστική ατμόσφαιρα στη ζωή σου αυτό το μήνα, είσαι πιο ανοιχτός και αισιόδοξος. Στην επαγγελματική σου ζωή αν είχες αντιμετωπίσεις δυσκολίες και είχες φτάσει στο σημείο να θέλεις να τρέξεις να φύγεις μακριά, αυτό το μήνα φεύγει από τους ώμους σου ένα τεράστιο βάρος και η πίεση. Μπορεί επίσης να έχεις πολύ περισσότερες επαγγελματικές επιλογές από ό, τι έχεις συνειδητοποιήσει. Οι διαρθρωτικές αλλαγές που συμβαίνουν αυτό το μήνα είναι καταλυτικές για την επιτυχία σου και προς όφελός σου.

Λαμβάνεις μεγάλη υποστήριξη από εκείνους που είναι σε θέση να σε βοηθήσουν και να συνδράμουν θετικά στις φιλοδοξίες που έχεις. Στη συναισθηματική σου ζωή θα επωφεληθείς από την χαρούμενη ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί με τους αγαπημένους σου. Επειδή όμως από τη φύση σου είσαι πολύ ευαίσθητος και ρομαντικός, μπορεί να αποθαρρυνθείς αν οι άλλοι γύρω σου είναι σοβαροί ή απόμακροι. Εάν είχες άγχος σχετικά με τις προθέσεις του συντρόφου σου, αυτό το μήνα θα βεβαιωθείς για την αγάπη του. Θα απολαύσεις την παρουσία του στη ζωή σου, αντί να ανησυχείς για τα ενδόμυχα κίνητρά του.

Αν είσαι μόνος, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μιας ξαφνικής συνάντησης,  ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σου που σου δείχνει άμεσο και έντονο ενδιαφέρον. Πρόσεξε μόνο μην αφήσεις το φόβο σου για το άγνωστο να σταματήσει το ειδύλλιο προτού καλά-καλά αρχίσει. Μάθετε περισσότερα επικοινωνώντας με τον κύριο Άγγελο στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.