astropedia.gr

Ταρώ προβλέψεις - Οκτωβρίου 2022

Ταρώ προβλέψεις - Οκτωβρίου 2022
Δύσκολος μήνας έτσι όπως περιγράφεται από την κάρτα που έχει πέσει για την επόμενη περίοδο. Δυσκολευόμαστε στις υποθέσεις μας οι οποίες δεν προχωράνε όπως θα θέλαμε και αυτό σαφώς δεν βοηθά την ψυχολογία μας να παραμείνει έστω σε μια ουδέτερη κατάσταση, αντιθέτως μπορεί αυτόν τον μήνα να αισθανθούμε μέχρι και ενοχή για το ότι δεν έχουμε προσεγγίσει τα αποτελέσματα στα οποία στοχεύαμε και να αρχίσουμε να ρίχνουμε το βάρος της ευθύνης στον εαυτό μας, πέρα από τα όρια μιας υγιούς ενδοσκόπησης και εξέτασης του πώς θα μπορούσαμε να είχαμε δράσει καλύτερα. Γενικά επικρατεί μια γενική ανησυχία την οποία απορροφούμε από το περιβάλλον μας και μπορεί να βιώνουμε πιο έντονα τα προβλήματα των άλλων, να μεγαλώνουν οι φόνοι μας σε σχέση με άτομα που αγαπάμε και να βαθαίνει η απελπισία μας. Καλό είναι να μην λειτουργούμε υπερβολικά λοιπόν και να μην αφήνουμε την μοναξιά ή τις άσχημες σκέψεις να ριζώσουν βαθύτερα και να γίνουν νεύρωση ή κατάθλιψη.  


Η κάρτα του μήνα είναι το 9 των Ξιφών

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Ράβδος

Μπορεί να βρεθείς σε αντίθεση με τους άλλους αυτό τον μήνα, υποστηρίζοντας με πάθος τις απόψεις σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή να εμπλακείς σε μια έντονη συζήτηση με μια ομάδα ανθρώπων που έχουν διαφορετικές απόψεις. Ασήμαντες διαφωνίες μπορεί να ξεσπάσουν επειδή κανείς δεν επιθυμεί να ακούσει αυτό που έχει να πει ο άλλος. Μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα, όπως η πολιτική ή η θρησκεία, που δίνουν το έναυσμα για συγκρούσεις απόψεων. Το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οι περισσότερες διαφωνίες απορρέουν από παρανοήσεις και από την ανικανότητα να σεβαστεί ο ένας τις απόψεις του άλλου. Μείνε λοιπόν μακριά από συγκρούσεις και διοχέτευσε την απογοήτευση σε κάτι πιο παραγωγικό. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.  

ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Βασίλισσα Κύπελλο

Ο έρωτας κυριαρχεί αυτόν τον μήνα! Η Βασίλισσα των Κυπέλλων είναι χαρούμενη, ευαίσθητη και ειλικρινής. Είναι κοινωνική αλλά της λείπει η εμπειρία και ο εκλεπτυσμένος τρόπος συμπεριφοράς και μπορεί να είναι υπερβολικά ιδεαλιστική και αφελής. Η αγνή καρδιά σου σε κάνει να βλέπεις μόνο το καλό στους άλλους, καθώς αναβλύζουν από την ψυχή σου η αισιοδοξία, ο ρομαντισμός, η ευαισθησία και η στοργή. Ίσως γνωρίσεις κάποιο καινούργιο άτομο ή ένα γεγονός έρχεται στη ζωή σου για να σε ενθαρρύνει να αφήσεις πίσω την δυσπιστία και τον κυνισμό. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιεροφάντης

Αυτό το μήνα μπορεί να σκεφτείς να αναμορφώσεις τις αξίες σου και το σύστημα των πεποιθήσεών σου. Ίσως έχεις μια πνευματική αφύπνιση που ενισχύει τη δύναμή σου και την πίστη σου σε μια ανώτερη δύναμη. Ο Ιεροφάντης αναφέρεται στις παραδοσιακές αξίες και τα συστήματα των πεποιθήσεων, την θρησκευτικότητα και την πίστη σε ένα υπέρτατο ον. Αλλά υπάρχουν και αρνητικές πτυχές, όπως η στενοκεφαλιά, η δογματικότητα και ένας ασύδοτος φανατισμός. Μπορεί να υπάρχει κάποιος στη ζωή σου που σου συμπαραστέκεται, ο οποίος είναι είτε ένα οικείο πρόσωπο ή ένας έμπιστος φίλος. Το κύριο μήνυμα αυτής της κάρτας είναι να αφήσεις πίσω σου ό,τι δεν σε εξυπηρετεί πνευματικά ή πρακτικά, προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για το νέο. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.  


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Βασίλισσα Πεντάκτινο

Αυτός ο μήνας είναι καλός για να αξιολογήσεις τα κέρδη και τα έξοδά σου και να αρχίσεις να σκέπτεσαι την συναισθηματική και οικονομική σου ασφάλεια. Υπάρχει μια μυστικιστική χροιά σε αυτή την κάρτα, ένα μαγικό στοιχείο που συσχετίζεται με την μεταμόρφωση. Οι αναγεννητικές ιδιότητες αυτής της κάρτας, τονίζουν ότι υπάρχει κάτι πολύ περισσότερο στη ζωή από τον πλούτο και την επιτυχία. Θα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο αυτόν τον μήνα για την εσωτερική ομορφιά της ψυχής σου, για να αισθανθείς βαθύτερη ικανοποίηση στην καρδιά σου και για να νιώσεις συναισθηματική πληρότητα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Δύναμη

Η κάρτα αυτή παραπέμπει στα εσωτερικά αποθέματα δύναμης, το θάρρος και την πειθαρχία που έχεις σε στιγμές φόβου ή αβεβαιότητας. Μπορεί να αισθάνεσαι φόβο από κάτι που απειλεί να διαταράξει την καθημερινή ου ρουτίνα. Ή μπορεί να δείξεις γενναιότητα προκειμένου να αντιμετωπίσεις κάτι που σε φοβίζει. Αυτό μπορεί να αφορά την δουλειά, την σχέση, την αντιμετώπιση ενός εχθρού, την έκφραση των συναισθημάτων… κάτι που σου προκαλούσε φόβο ή άγχος στο παρελθόν. Παίρνεις στα χέρια σου τη ζωή σου και με την δύναμή σου, νικάς τους φόβους και τις εμμονές σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Πεντάκτινο

Αυτόν τον μήνα μπορεί να χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω και να δεις αντικειμενικά τι ακριβώς θέλεις από την ζωή σου, προκειμένου να πάρεις την σωστή απόφαση για την επόμενη κίνησή σου. Αυτή η κάρτα αναφέρεται στην ανάγκη σου για διάκριση αλλά και στην αυτοσυγκράτηση. Ίσως πρέπει να δεις τι δεν λειτουργεί σωστά στη ζωή σου και να αφήσεις πίσω τις προσκολλήσεις σου σε κάτι ή κάποιον. Ίσως τώρα να αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο πριν κάνεις τις κινήσεις σου. Μια καθυστέρηση, ένα ηθικό δίλημμα ή κάποια εμπόδια που βρίσκονται μπροστά σου, σε αναγκάζουν να κάνεις λίγο πίσω προκειμένου να δεις τι ακριβώς δεν λειτουργεί σωστά και πώς θα βελτιώσεις τις συνθήκες. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Πεντάκτινο

Η κάρτα του μήνα υποδεικνύει την ανάγκη να επανεξετάσεις τα οικονομικά σου, τις αξίες σου αλλά και την αυτοεκτίμησή σου. Η κάρτα σχετίζεται με την ταλαιπωρία και την αναστάτωση, τις επιχειρηματικές αποτυχίες, την απώλεια εσόδων ή ακόμα και την οικονομική παρακμή, καταστάσεις που φέρνουν μοναξιά ή απόρριψη. Αναρωτήσου αν δίνεις αξία στον εαυτό σου ή αν έχεις συναισθήματα ανεπάρκειας, λόγω κάποιων αρνητικών καταστάσεων του παρελθόντος που φαίνεται ότι σε κρατούν πίσω. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Κύπελλο

Αυτό το μήνα ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μια οδυνηρή πραγματικότητα σχετικά με την κατάσταση της σχέσης σου. Ίσως νιώσεις δυσαρέσκεια και απογοήτευση, ίσως κάτι που κάποτε φαινόταν «μαγικό», τώρα σου φαίνεται εντελώς διαφορετικό. Παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις δημιουργούν εμπόδια που σε φέρνουν πίσω στον πλανήτη γη και στην πραγματικότητα της κατάστασής σου. Η περίοδος σε βοηθά να καταλάβεις περισσότερα μέσα από αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος. Μπορεί να είσαι κολλημένος στην αποτελμάτωση, λόγω του ότι δεν μπορείς να αποδεχτείς την απόρριψη ή να συμβιβαστείς με μια σχέση που ποτέ δεν ήταν γραφτό να γίνει. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Σελήνη

Αυτό τον μήνα θα σε απασχολήσουν συναισθήματα αβεβαιότητας και ανασφάλειας και θα αναρωτηθείς αν αυτό που πιστεύεις είναι πραγματικό ή αν είναι όλα στη φαντασία σου. Η κάρτα της Σελήνης αναφέρεται στο άγχος και τη σύγχυση, στο ένστικτο που δεν βασίζεται στη λογική. Αισθάνεσαι και σκέφτεσαι πράγματα, τα οποία όμως δεν βασίζονται σε αποδεικτικά στοιχεία αλλά μόνο στη διαίσθησή σου. Ίσως υπάρχει κάποια μυστηριώδης κατάσταση, ίσως έχεις κάποιες ανεπαρκείς πληροφορίες ή μπορεί να βασίζεις την κρίση σου στα συναισθήματά σου και όχι τα γεγονότα. Συνήθως όμως υπάρχει μια δόση αλήθειας σε αυτά τα συναισθήματα, ακόμα κι αν δεν μπορείς να τα εξηγήσεις… Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Κύπελλο

Ο μήνας φέρνει ανταμοιβές και εκπλήρωση και θα δεις θαύματα να λαμβάνουν χώρα γύρω σου! Αυτή η κάρτα αναφέρεται στην αφθονία, την ευημερία, την ευτυχία και την εκπλήρωση. Είναι μια κάρτα ευγνωμοσύνης για όλα αυτά που το Σύμπαν έχει να σου προσφέρει. Αφήνεις πίσω όλες τις ανησυχίες σου και επικεντρώνεσαι στην επίτευξη των μεγάλων σου ονείρων. Εκπληρώνονται οι επιθυμίες σου και λαμβάνεις με χαρά τις ευλογίες των ουρανών. Προσελκύεις την εκτίμηση του συντρόφου, των φίλων σου ή των ανωτέρων σου στην εργασία. Άφησε πίσω τις ασήμαντες ανησυχίες σου και να είσαι ευγνώμων για όλα αυτά που έχεις! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Πεντάκτινο

Αυτός ο μήνας είναι καλός για να εστιάσεις τις προσπάθειές σου πιο δυναμικά στο να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Βρίσκεις τους κατάλληλους ανθρώπους και κάνεις τα πράγματα που πραγματικά θέλεις προκειμένου να νιώσεις ευτυχία. Αυτή η κάρτα αναφέρεται στη δεξιοτεχνία σου να αλλάξεις προς το καλύτερο τη ζωή σου και να την βελτιώσεις με έναν τρόπο που μόνο εσύ γνωρίζεις! Σκέψου λοιπόν τι πραγματικά θέλεις να κάνεις. Οι πιθανότητες είναι καλές από τη στιγμή που θα αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά τις επιλογές σου και αναλάβεις δράση για την πραγματοποίησή τους. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΙΧΘΥΕΣ     
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Βασιλιάς των Ράβδων

Αυτό το μήνα θα έχεις την τόλμη να αναλάβεις τις ευθύνες σου για μια κατάσταση καθώς θα ενεργείς δυναμικά και με αυτοπεποίθηση. Ο Βασιλιάς των Ράβδων αντιπροσωπεύει ένα προσφιλές άτομο στη ζωή σου ή κάποιον που διαθέτει ισχυρές ηγετικές ικανότητες και του οποίου την παρουσία είναι αδύνατο να αγνοήσεις. Μπορεί επίσης να δείχνει ότι η εμπιστοσύνη και ο ενθουσιασμός σου τραβάνε τους ανθρώπους κοντά σου. Ίσως ακόμη να συσχετίζεται με ένα σημαντικό γεγονός, όπως μια προαγωγή ή αναγνώριση από τους συναδέλφους σου ή τους ανωτέρους σου. Ήρθε η ώρα να επιδείξεις τις δυνατότητές σου και να δείξεις στον υπόλοιπο κόσμο τι είσαι ικανός να κάνεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter