astropedia.gr

Ταρώ Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια

Ταρώ Οκτωβρίου για όλα τα ζώδια
Η κάρτα του μήνα
Πέντε Πεντάκτινο
Αυτό το μήνα εντείνονται τα πάθη και οι συναισθηματικές αντιδράσεις, ιδίως όσον αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις. Η αγάπη συγκρούεται με τον πόνο, την απώλεια, το φόβο και την απόρριψη. Μπορεί να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο σκοτάδι, ίσως νιώθεις λύπη και εγκατάλειψη. Μπορεί να σε καταλαμβάνει το συναίσθημα της μοναξιάς ή να νιώθεις απόρριψη.

Μια σκληρή λέξη, μια απρόσεκτη παρατήρηση ή μια αγάπη που δεν έρχεται, σε κάνουν να νιώθεις απογοήτευση ή πεσμένο ηθικό. Έχε υπόψιν σου ότι τα Πεντάκτινα δεν αφορούν μόνο τα χρήματα αλλά έχουν να κάνουν γενικότερα με τις αξίες και την αυτοεκτίμηση.

Επιτρέποντας στους άλλους να σε μειώνουν λέει πολλά για το πόση αξία δίνεις στον εαυτό σου. Αυτό είναι που πρέπει να σκεφτείς σε βάθος αυτό το μήνα, είναι να δεις ποιοι άνθρωποι και γεγονότα σε τραβούν προς τα κάτω και τι μπορείς να κάνεις για να αντισταθμίσεις τις αρνητικές επιπτώσεις τους. Υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι αξίζεις να αγαπηθείς και να γίνεις αποδεκτός και να αντιμετωπίσεις τους φόβους και τις εμμονές σου.

Κριός
 
Η Βασίλισσα των Ράβδων
Ακτινοβολείς έντονη αυτοπεποίθηση και προβάλεις τα χαρίσματά σου, ιδιαίτερα στην εργασία σου αυτό το μήνα. Βαδίζεις σε ένα νέο, πιο φωτεινό δρόμο και απελευθερώνεσαι από τα πρόσφατα και ελαφρώς αρνητικά γεγονότα στην επαγγελματική σου ζωή. Συνειδητοποιείς την αξία σου και ξέρεις πώς να τραβήξεις την προσοχή των άλλων. Θα έχεις εξαιρετικά αποτελέσματα σε οποιαδήποτε σκληρή δουλειά ξεκινάς τώρα και ευοδώνονται οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σου.

Κάνοντας ένα γιγαντιαίο άλμα προς το άγνωστο, μια ευκαιρία που φαίνεται λίγο ριψοκίνδυνη, θα αποδειχθεί πολύ επιτυχής όσον αφορά την οικονομική σου κατάσταση. Η αλλαγή θα οδηγήσει σε μεγάλη επιτυχία η οποία θα έρθει πολύ ξαφνικά και φαινομενικά από το πουθενά. Αρχικά ίσως θα σας είναι δύσκολο να χειριστείς αυτή την ξαφνική αλλαγή, αλλά τα οικονομικά σου σταδιακά θα βελτιωθούν.

Στην προσωπική σου ζωή, ο συνδυασμός αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης σου φέρνει τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Περίμενε να έρθει σύντομα μια μεγάλη αγάπη στη ζωή σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ταύρος
 
Εννέα των Ράβδων
Ένα προσφιλές σας άτομο μπορεί να σε πιέσει με τη συμπεριφορά του ή να σε εξαναγκάσει να διαχειριστείς κάποιες δύσκολες καταστάσεις, κατά τρόπο που είναι ενάντια στα πιστεύω σου, αλλά είναι αναγκαίο από τις περιστάσεις. Μη φοβάσαι ότι το αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης θα είναι αρνητικό. Άφησε το εν λόγω πρόσωπο να αισθανθεί τις συνέπειες της δράσης του, χωρίς τη δική σου παρέμβαση.

Στην εργασία σου, θα πρέπει να αποβάλεις το παλιό σου σύστημα, ιδιαίτερα αν δεν  είσαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Ίσως ακόμα να θέλεις να εργάζεσαι περισσότερο ανεξάρτητα προκειμένου να έχεις μεγαλύτερη αποδοτικότητα και βελτίωση του εισοδήματός σου. Στην ερωτική σου ζωή, θα επιφέρεις τη σταθερότητα στη σχέση σου μόνο αν είστε ενεργητικός κι αν καταφέρεις να αποβάλεις από την ψυχή σου την καχυποψία και την αβεβαιότητα.

Αφιέρωσε λίγο περισσότερο ποιοτικό χρόνο στο ταίρι σου και κατάστησε σαφές ότι θέλεις τη συντροφιά του, χωρίς όμως να σου αποσπά την προσοχή από τους προσωπικούς στόχους σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Δίδυμοι
 
Τρία των κυπέλλων
Η αληθινή ευτυχία κτυπά την πόρτα σου. Οι συμπαντικές ενέργειες του Οκτωβρίου ευνοούν νέες συναντήσεις και κοινωνικές εκδηλώσεις, τόσο στην ερωτική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή.

Στην καριέρα σου ανοίγονται νέες πόρτες για συνεργασίες με εξέχοντα άτομα και αυτό επεκτείνει την κοινωνική σου ζωή αλλά και την ανοδική πορεία της εργασίας σου. Το σίγουρο είναι ότι θα λάβεις ευχαρίστηση και θα αισθάνεσαι όμορφα όλο το μήνα.

Στην ερωτική σου ζωή, εμβαθύνουν τα συναισθήματα με το ταίρι σου, ο δεσμός σου γίνεται δυνατότερος. Αν είστε εκτός σχέσης, οι φίλοι ή η οικογένειά σου μπορεί να συνδράμουν θετικά σε μια νέα γνωριμία. Θα υπάρξει μια ευκολία στη συναναστροφή σου με νέα άτομα καθώς γίνεται αντιληπτή η θετική ενέργεια που εκπέμπεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Καρκίνος
 
Ο Κόσμος
Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις και να συγχαρείς τον εαυτό σου για το ό, τι έχεις καταφέρει ως τώρα. Υπάρχουν κάποιες πτυχές της ζωής σου που ίσως να θέλεις να αναδιοργανώσεις, κι αυτό σου το επιτρέπει να το κάνεις αυτός ο μήνας.  Θυμήσου όμως να απολαύσεις πλήρως τις επιτυχίες σου και μην αναλώνεσαι σε σκέψεις σχετικά με το τι θα μπορούσε να μην πάει καλά.

Επαγγελματικά, πρόκειται για ένα μήνα κατά τον οποίο μπορεί να δεις το τέλος μιας φάσης στην καριέρα σου και το άνοιγμα μιας άλλης. Εάν ήδη σχεδιάζεις μια νέα κίνηση στην εργασία σου, αυτό το μήνα θα δεις εξαιρετικά αποτελέσματα για τις προσπάθειές σου. Λαμβάνεις επίσης επαίνους και εύσημα για τη σκληρή δουλειά σου.

Το σύμπαν σου φέρνει καλά νέα για την ευημερία σου και θα νιώσεις αναζωογόνηση από τη βελτίωση της σωματικής, συναισθηματικής ή πνευματικής υγείας σου, αισθάνεσαι ηρεμία και πληρότητα.

Συναισθηματικά, κάνεις ένα βήμα προς τα εμπρός στη σχέση σου, βρίσκεις κάποιο άτομο που γεμίζει τη συναισθηματική σου ζωή. Είσαι έτοιμος να κάνεις δέσμευση, είτε κάνοντας μια σοβαρή σχέση, είτε θεσπίζοντας ημερομηνία γάμου ή μιλώντας για παιδιά. Ο μήνας αυτός σου χαρίζει ολοκλήρωση και ικανοποίηση. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Λέων
 
Ο Ερημίτης
Αυτό το μήνα λαχταράς να βρεθείς μακριά από το «αγριεμένο πλήθος». Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει μια αρνητική ενέργεια γύρω σου ή θα αισθάνεσαι μοναχικά. Στην πραγματικότητα, θέλεις να λειτουργείς πιο ανεξάρτητα και να σκεφτείς κάποια πράγματα. Μπορεί να σκέφτεσαι να αποκοπείς από ορισμένες συνήθειες και πρότυπα συμπεριφοράς που έχουν στερήσει τον πολύτιμο χρόνο σου και έχουν επηρεάσει την ευημερία σου.

Αφήνεις πίσω σου ό, τι δεν σε εξυπηρετεί πλέον κι αυτό μπορεί να επεκταθεί επίσης και σε ορισμένα άτομα. Τόσο στην καριέρα όσο και στην ερωτική σου ζωή και τις σχέσεις σου, αναζητάς τη μοναξιά προκειμένου να προβληματιστείς και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Μη βομβαρδίζεσαι με τις απόψεις και τις καλοπροαίρετες συμβουλές των άλλων σχετικά με τις επιλογές της ζωής σου, μπορεί να σου προκαλέσουν σύγχυση και συναισθηματική σύγκρουση.

Η καλύτερη συμβουλή έρχεται από μέσα σου. Ακολουθήστε το ένστικτό σου και άκουσε την εσωτερική σου φωνή, θα επανέλθεις στον κόσμο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Παρθένος
 
Ο Ιππότης των Ξιφών
Είστε εργατικός κι αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσεις προς τα εμπρός στην επαγγελματική σου ζωή. Αυτό το μήνα θα συμμετέχεις σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και θα νιώσεις ολοκλήρωση. Επαγγελματικά, αυτός ο μήνας σου χαρίζει έντονη ενεργητικότητα, κι αν ψάχνεις μια νέα εργασία, θα υπάρξουν πολλές επιλογές. Μια ευκαιρία που είχες ονειρευτεί μπορεί να έρθει.

Στην ερωτική σου ζωή, το πνεύμα της αλήθειας και της σταθερότητας διέπει τις σχέσεις σου. Αν είσαι ήδη σε δέσμευση, αμοιβαία ειλικρίνεια βοηθά το δεσμό σου να γίνει βαθύτερος και να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι εκτός σχέσης, η αγάπη μπορεί να εμφανιστεί τη στιγμή που δεν το περιμένεις.

Εσύ δείχνεις την αγάπη σου και το Σύμπαν σου προσφέρει τη βοήθειά του, προσφέροντάς σας χαρά και τη δυνατότητα να γίνεις αποδέκτης θαυμασμού. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ζυγός
 
Η Βασίλισσα των Ξιφών
Τα πράγματα αποσαφηνίζονται γύρω σου, είσαι σε εγρήγορση και κάνεις οτιδήποτε για να προωθήσεις τις επαγγελματικές ιδέες σου, και το πετυχαίνεις με ευκολία. Δεν θα πρέπει όμως να παρασυρθείς από τις συναισθηματικές απαιτήσεις των άλλων.

Νιώθεις μια αποφασιστικότητα και εσωτερική δύναμη, δεν υπάρχει κανείς και τίποτα που μπορούν να σου αποσπάσει την προσοχή από την επίτευξη των στόχων σου. Αντί να παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου, βασίζεσαι στη κοινή λογική για να πάρεις τις αποφάσεις σου. Έχεις πάρει κάποια σκληρά μαθήματα τον τελευταίο καιρό και έχεις προσπαθήσει πολύ για να επανακτήσεις τον έλεγχο του εαυτού  και της ζωής σου.

Έχε ψυχραιμία και δες τι έχει συμβεί στο παρελθόν, με αυτό τον τρόπο δεν θα επαναλάβεις τις όποιες αρνητικές καταστάσεις συναντήσετε στο δρόμο σου. Στην ερωτική σου ζωή τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Αντιστέκεσαι στο να επιβάλεις τις απόψεις σου, θύμισε στο ταίρι σου πού βρίσκονται τα όριά σου και να θυμάσαι πάντα να μιλάς με ευγένεια και διπλωματία. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Σκορπιός
 
Οχτώ των κυπέλλων
Αυτός ο μήνας σε βρίσκει σε προβληματισμό σχετικά με το τι πραγματικά θέλεις στη ζωή σου. Μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη να απορρίψεις κάποια πρόσωπα που σου δημιουργούν πόνο και θλίψη και δεν σου προσφέρουν τίποτα. Το ζώδιό σου φημίζεται για το πάθος και την οικειότητα που αναζητάς στις σχέσεις σου.

Ενώ η λογική πρέπει να κατέχει σημαντική θέση όσον αφορά τις ενέργειές σου, αυτό το μήνα μπορείς να εμπιστευθείς το ένστικτό σου, όταν πρόκειται να κάνεις αλλαγές. Αφήνοντας πίσω σου ορισμένα πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να σου φέρει θλίψη, όμως ξεκινά μια πολύ πιο ανανεωμένη χρονική περίοδος για σένα. Επαγγελματικά θα υπάρξει μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξεις την υφιστάμενη κατάσταση προς το καλύτερο και να κινηθείς προς τα εμπρός.

Στην αγάπη και τις σχέσεις, μπορεί να αποφασίσεις ότι η σχέση σου ή ορισμένες φιλίες  δεν είναι πλέον κατάλληλες για εσένα. Αν φύγεις τώρα από μια νοσηρή και εξαρτημένη σχέση, καλό θα ήταν πριν προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο να μείνεις λίγο με τον εαυτό σου για να θεραπεύσεις τις πληγές της ψυχής σου. Αν είσαι καιρό εκτός σχέσης, έρχονται νέοι και ευχάριστοι άνθρωποι στη ζωή σου. Το πιο σημαντικό αυτό το μήνα είναι ότι εσύ παίρνεις τις αποφάσεις για τη ζωή σου και όχι οι γύρω σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Τοξότης
 
Έξι των Ξιφών
Κινείσαι προς τα εμπρός από αυτό το μήνα, έρχονται σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Η συναισθηματική διάθεσή σου κυμαίνεται από τη χαρά και την αισιοδοξία ως την παρορμητικότητα και την ανυπομονησία. Δεν κοιτάς πίσω, εστιάζεις στο  μέλλον και όχι στο παρελθόν. Να ξέρεις ότι κάθε αλλαγή που θα συμβεί θα είναι για το καλύτερο.

Επαγγελματικά, μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι τα πράγματα δεν λειτουργούν πλέον όπως τα θέλεις ή ότι έχει έρθει η ώρα για μια καθοριστική αλλαγή. Να ξέρεις ότι αυτή η αλλαγή θα σε βοηθήσει να πας εκεί ακριβώς που θέλεις πραγματικά και ότι ό, τι συμβαίνει έχει έναν καρμικό λόγο. Συναισθηματικά, αυτές οι αλλαγές του τοπίου θα έχουν επίδραση στην υπάρχουσα σχέση σου και αν έχει επέλθει το τέλμα, ίσως αποφασίσεις το δρόμο του χωρισμού, διαφορετικά υπάρχει η ευκαιρία να ενδυναμωθεί ο δεσμός σου.

Αν είστε εκτός σχέσης, άλλαξε τις συνήθειές σου και τον κοινωνικό σου κύκλο αν πραγματικά θέλεις να συναντήσεις την αγάπη, είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις. Αν ήσουν σε απόσταση με κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, οι συνθήκες βελτιώνονται και παίρνεις την πρωτοβουλία να κάνεις το πρώτο βήμα. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Αιγόκερως
 
Ο Αυτοκράτορας
Αυτό το μήνα θα πρέπει να αφήσεις το μυαλό να κυβερνήσει την καρδιά σου. Μπορεί να χρειαστεί να κάνεις κάποιες ρεαλιστικές επιλογές, ιδίως όσον αφορά τα επαγγελματικά σου. Πρόκειται για ένα μήνα που θα δοκιμάσει τις αντοχές σου και θα αγωνιστείς να ξεφύγεις από τυχόν περιορισμούς που επιβάλλονται σε σένα είτε από τα κοντινά σου πρόσωπα ή τις φιλοδοξίες σου.

Μη φοβάσαι, το σύμπαν σου χαρίζει την απαραίτητη δύναμη και τη θέληση για να νικήσεις. Μπορεί να κερδίσεις μια προαγωγή ή να αναλάβεις μια θέση όπου θα έχεις πιο αναβαθμισμένο ρόλο. Η επιτυχία σου θα εξαρτηθεί από τη λογική και τις καλά οργανωμένες ενέργειές σου. Εάν αναζητάς μια πλήρη επαγγελματική αλλαγή, ακόμη και μια εντελώς νέα καριέρα ή να γίνεις αφεντικό του εαυτού σου, τότε αυτός ο μήνας σε παρακινεί να το πράξεις.

Συναισθηματικά, αυτό το μήνα είσαι σε σταθερό μοτίβο, δεν κάνεις επιπόλαιες ενέργειες ούτε και πτήσεις φαντασίας. Η σχέση σου εξελίσσεται, αισθάνεσαι ασφαλής και παίρνεις αγάπη και εκτίμηση από το ταίρι σου. Θα έχεις απτές και πρακτικές αποδείξεις της αγάπης του και δεν αμφιβάλεις για την ειλικρίνειά του. Αν είστε εκτός σχέσης, αυτός είναι ένας μήνας που βάζεις στην άκρη οποιαδήποτε αβεβαιότητα, αν υπάρχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Υδροχόος
 
Δέκα των κυπέλλων
Υπάρχει μια υπέροχη αίσθηση ευτυχίας και ευημερίας γύρω σου, η οποία εκτείνεται προς τα έξω και αγκαλιάζει όλα τα κοντινά σου πρόσωπα . Αυτό το μήνα αισθάνεσαι πλήρης συναισθηματικά και πνευματικά καθώς νιώθεις ασφάλεια και ζεστά συναισθήματα.

Μην αφήσεις αυτή την αρμονία να χαθεί, προβληματιζόμενος με κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος ή γκρινιάζοντας εξαιτίας αμφιβολιών που μπορεί μερικές φορές να ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας σου. Επαγγελματικά, φαίνεται να είσαι σε μεγάλη ζήτηση στο περιβάλλον της εργασίας σου. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν εργάζεσαι σε ομαδικό περιβάλλον. Στη συναισθηματική σου ζωή, η σχέση σου γίνεται στενότερη και τυχόν παλιά συναισθηματικά ρήγματα φαίνεται να επουλώνονται.

Θα έχεις αποδείξεις αυτό το μήνα ότι είσαι σε καλό δρόμο μαζί με το ταίρι σου. Εάν δεν είσαι σε σχέση, τότε σύντομα κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο έρχεται κοντά σου. Μην ψάχνεις πολύ τα πράγματα όταν φτάσει η αγάπη, αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα. Άδραξε το παρόν και απόλαυσε πλήρως τις όμορφες στιγμές. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ιχθύες
 
Η Αυτοκράτειρα
Βγαίνεις από την ομίχλη αυτό το μήνα και θερίζεις τους καρπούς των κόπων σου. Έρχονται γόνιμες και δημιουργικές ημέρες για σένα, είτε με τη μορφή της οικονομικής αφθονίας, είτε της αναγνώρισης της σκληρής δουλειάς σου. Οι επιθυμίες σου γίνονται πραγματικότητα και έχεις κερδοφόρα αποτελέσματα, ιδιαίτερα αν έχεις δική σου επιχείρηση.

Η καριέρα σου απογειώνεται και θα λάβεις εξέχουσα θέση και προβολή. Αν εργάζεσαι ως μέρος μιας ομάδας ή είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, οι γύρω σου θα σε αναζητήσουν για τις ιδιαίτερες δεξιότητές σου. Συναισθηματικά, οι εμπειρίες του παρελθόντος θα συνδράμουν θετικά στη σχέση σου και θα νιώσεις ιδιαίτερη αναζωογόνηση και χαρά.

Έχεις τη δύναμη να αγωνιστείς για την αρμονία, την ισορροπία και τη συνεργατικότητα στη σχέση σου και αντιλαμβάνεστε τις ανάγκες του αγαπημένου σου προσώπου διαισθητικά. Αν είσαι εκτός σχέσης, αυτός ο μήνας σου φέρνει πολλές και νέες γνωριμίες και σε ανταμείβει ψυχικά και συναισθηματικά. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677Newsletter