astropedia.gr

Ταρώ προβλέψεις - Νοέμβριος 2023

Ταρώ προβλέψεις - Νοέμβριος 2023
Ο μήνας δίνει την δυνατότητα για ένα καινούργιο και φρέσκο ξεκίνημα, χωρίς όμως απαραίτητα να υπάρχει μια βάση κάτω από τα πόδια μας για να το κάνουμε αυτό. Είναι μήνας που μπορούμε να ανανεωθούμε και να δούμε τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά και αυτό θα είναι απαραίτητο, μιας και οι γενικότερες συνθήκες δεν θα βγάζουν νόημα, θα επικρατεί το παράλογο και κάθε σκηνικό θα είναι αποσυντονισμένο. Ευνοούνται οι φιλικές σχέσεις και επαφές που καλύπτουν την ανάγκη μας να περάσουμε όμορφα και να απολαύσουμε απλά πράγματα. Προσοχή όμως, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει και να γίνουμε αντικείμενο εκμετάλλευσης.

Η κάρτα του μήνα είναι ο ΤρελόςΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980  ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Ξίφος
Αυτόν τον μήνα θα καταφέρεις να πετύχεις αρκετά πράγματα αλλά τίποτα δεν θα σε αφήσει να απολαύσεις την γεύση της επιτυχίας καθώς το μυαλό σου είναι ακόμη εγκλωβισμένο σε φόβους και σε παγίδες που μπορεί να κρύβει το μέλλον και έτσι δεν ζεις στο παρόν και δεν αντιλαμβάνεσαι, ούτε χαίρεσαι αυτά που έχεις πετύχει και καταφέρει. Μην μπαίνεις σε διαδικασία να ιντριγκαριστείς με άλλους ή να κάνεις τους άλλους να ζηλέψουν γιατί αυτό είναι ένα καμένο χαρτί και στο τέλος εσύ θα χάσεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Ράβδος
Η κάρτα σου είναι ένα σημάδι ότι είσαι αρκετά συντονισμένος με αυτό που γίνεται. Ο μήνας κινείται γρήγορα και η ταχύτητα των γεγονότων σε κάνει να αποκτάς και πάλι αισιοδοξία και ζωντάνια και να γεμίζει την ζωή σου νόημα και να σου δίνει ελπίδα για το μέλλον. Η περίοδος φέρνει καλές ειδήσεις και νέα που έρχονται άμεσα και μιλάνε για επιτυχία τόσο στα επαγγελματικά σου, όσο και στην προσωπική σου ζωή μιας και τα βέλη του έρωτα θα σε χτυπήσουν ή θα σε ξαναχτυπήσουν για άλλη μια φορά. Πρόσεξε όμως τις υπερβολές... Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Ιέρεια
Αυτόν τον μήνα σου πέφτει μια κάρτα από την μεγάλη αρκάνα και αυτό είναι σημάδι ότι τα γεγονότα της περιόδου είναι αναπόφευκτα και πέρα από τον έλεγχό σου. Καλό είναι για το επόμενο διάστημα να κρατήσεις σιγή γύρω από τα σχέδιά σου και να μην μοιράζεσαι τα πάντα και ειδικότερα τις βαθύτερες σκέψεις σου με τους άλλους. Ένα γυναικείο πρόσωπο κρατά τις απαντήσεις και τις λύσεις που χρειάζεσαι, αλλά δεν πρόκειται να στις χαρίσει, αν δεν παίξεις τον ρόλο σου σωστά. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Κύπελο
Αντίθετα από την φύση σου, ο μήνας έρχεται να σου φέρει μελαγχολία και απογοήτευση καθώς κάποια πράγματα που περίμενες στον αισθηματικό και στον επαγγελματικό τομέα δεν προχωράνε έτσι όπως θα τα ήθελες και ίσως ακόμη να παίρνεις αρνητικές αντιδράσεις στα σχέδιά σου και να μην βρίσκεις την υποστήριξη που χρειάζεσαι. Μην εστιάζεσαι υπερβολικά σε αυτό που δεν λειτουργεί και δεν προχωρά και δώσε θετική ενέργεια και έμφαση σε καινούργια σχέδια! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Εγκράτεια
Μήνας που σε οδηγεί σε ένα καλύτερο μέλλον μέσα από την βοήθεια των προσώπων που σε περιβάλλουν, αλλά και μέσα από την αόρατη υποστήριξη που δέχεσαι από άτομα που σε αγαπάνε και σε σκέφτονται. Αυτή την περίοδο μπορείς να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου και έτσι να δεις καλύτερα αποτελέσματα στα σχέδιά σου, ενώ στην προσωπική σου ζωή ένας αληθινός έρωτας θα σε συντροφεύει σε κάθε σου βήμα. Είναι μια περίοδος θεραπείας και ψυχικής αποκατάστασης και μέσα από αυτό το πρίσμα πρέπει να παίρνεις τις αποφάσεις σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι  το 3 Κύπελο
Μια θετική κάρτα για τον μήνα σου που περιγράφει συνθήκες και κατατάσσεις που φέρνουν χαρά, ζωντάνια και ευτυχία. Η περίοδος είναι ακριβώς αυτή που περίμενες για να μοιραστείς με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου την αφθονία της ψυχής σου και να έχεις ευχάριστες συναντήσεις και επαφές με φίλους, αλλά και με αυτό το ιδιαίτερο πρόσωπο που έχεις συνεχώς στην σκέψη σου. Φρόντισε μόνο να έχεις τα μάτια ανοιχτά και να μην παραβλέψεις παρασπονδίες και ψέματα από την πλευρά του.. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΖΥΓΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι 3 Ξίφος
Είναι δύσκολος ο μήνας καθώς η κάρτα που έπεσε για σένα μιλά για μια απόφαση που πρέπει να παρθεί. Μια απόφαση δύσκολη που όσο την καθυστερείς ο πόνος και το μαρτύριό σου αυξάνονται και όταν την πάρεις, ξέρεις ότι θα ανακουφιστείς και θα μπορείς να προχωρήσεις ελεύθερα και πιο ανάλαφρα την ζωή σου. Η απελευθέρωση που ζητάς και έχεις ανάγκη έρχεται, αρκεί να κάνεις το βήμα και εσύ και να πάρεις την απόφαση με βάση την λογική και όχι το συναίσθημα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Αυτοκράτειρα
Αυτόν τον μήνα μπορείς να καταφέρεις να φέρεις σε ισορροπία την ζωή σου και να κινηθείς με τρόπο τέτοιο που προωθεί την βελτίωση των υποθέσεών σου και την αύξηση της αυτοπεποίθησής σου που προκύπτει από το ότι ξέρεις ότι κάνεις το σωστό. Η εργασία σου βελτιώνεται και τα πράγματα στην καθημερινότητά σου τρέχουν καλά και δεν συναντάς εμπόδια πλέον που δεν μπορείς να υπερβείς ή προβλήματα ου δεν μπορείς να λύσεις. Και η ζωή στο σπίτι με τα αγαπημένα πρόσωπα ρολάρει καλά, αν και σε αυτόν τον τομέα πρέπει να θέσεις κάποιους κανόνες και να υπερισχύσει η λογική. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Βασίλισσα Ξίφος
Η κάρτα μιλάει για μια περίοδο που η ικανότητά σου να αντιλαμβάνεσαι άμεσα και γρήγορα τις καταστάσεις και τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν αυξάνεται και τώρα μπορείς να διακρίνεις πιο εύκολα και να υπολογίσεις τα επόμενα βήματά σου με ασφάλεια και πνευματική εγρήγορση. Ίσως αναγκαστείς να γίνεις λίγο πιο κυνικός και υπολογιστικός δείχνοντας λιγότερο έλεος και κατανόηση σε αυτούς που δεν είναι με το μέρος σου, αλλά αυτό τελικά θα φανεί θετικό στο μέλλον. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 2 Ξίφος
Η αμφιβολία και η ανασφάλεια συνοδεύουν αυτή την κάρτα και ο μήνας φέρνει αυτές τις ποιότητες στην σκέψη σου αλλά και στην πραγματικότητά σου, καθώς οι εξελίξεις είναι ακόμη θολές γύρω από τα θέματα που  σε απασχολούν και σε καινέ και ακόμη δεν μπορείς να έχεις μια καθαρή εικόνα του τι μέλλει γενέσθαι, κάτι που σε κάνει ακόμη πιο ανασφαλή σε βαθμό που αρνείσαι να εμπλακείς συναισθηματικά με τις καταστάσεις, παρότι αυτό είναι που χρειάζεται ακριβώς να κάνεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Κύπελο
Οι μνήμες του παρελθόντος αναβιώνουν αυτόν τον μήνα και αναπολείς όμορφες στιγμές που έζησες και επιθυμείς να ξαναζήσεις την αθωότητα και την ευτυχία που προκύπτει μέσα από τα απλά πράγματα της ζωής. Μην προσκολλάσαι όμως στο παρελθόν γιατί αυτό έχει περάσει και δεν θα ξανάρθει. Η νοσταλγία να είναι απλά η αφορμή για να φτιάξεις ένα καλύτερο και πιο ρομαντικό παρόν στο εδώ και τώρα και η επαφή σου με την πραγματικότητα η δύναμη για ένα καλύτερο μέλλον. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 2 Ράβδος
Οι στόχοι σου επιτυγχάνονται αυτόν τον μήνα και η κάρτα σε σπρώχνει να θέλεις ακόμη περισσότερα, να μην σταματάς και να μην ικανοποιείσαι, ψάχνοντας αυτό το ιδιαίτερο κάτι που θα γεμίσει πλήρως την ψυχή σου. Δεν συμβιβάζεσαι και αυτό είναι καλό γιατί νόμο χωρίς συμβιβασμούς θα καταφέρεις όσα επιθυμείς αυτόν τον μήνα. Βέβαια αυτό που θέλεις και αυτό που χρειάζεσαι μπορεί να είναι δυο διαφορετικά πράγματα… Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter