astropedia.gr

Ταρώ προβλέψεις - Ιούνιος 2022

Ταρώ προβλέψεις - Ιούνιος 2022
Θετικός μήνας ειδικά για τις συναισθηματικές σχέσεις και την επικοινωνία. Επικρατεί ειλικρίνεια και πάθος στις σχέσεις μας και ερχόμαστε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο, είτε πρόκειται για μια γνωριμία που έχουμε κάνει, είτε πρόκειται για την σταθερή σχέση που διατηρούμε και το κλίμα είναι ενδεικτικό μιας νέας αρχής που γίνεται και υπόσχεται πολλά ή μιας σημαντικής ανανέωσης της αγάπης που υπάρχει. Ο μήνας δίνει ευκαιρίες και σε αυτούς που δεν έχουν σχέση να κάνουν γνωριμίες που όντως είναι αξιόλογες και δείχνουν από την αρχή το ποιόν τους και τις προθέσεις τους. Όλα τα παραπάνω φυσικά δεν σημαίνουν ότι δεν πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και να μην φιλτράρουμε τα δεδομένα που παίρνουμε από την άλλη πλευρά, καθώς μπορεί κάποιο να κινούνται υποκριτικά μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν…

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699Η κάρτα του μήνα είναι το 2 Κύπελλο


ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ερημίτης
Η κάρτα ανήκει στην μεγάλη αρκάνα και ο μήνας ως εκ τούτου είναι σημαντικός και οι αποφάσεις σου έχουν βάρος, καλό είναι λοιπόν να είσαι προσεκτικός και να έχεις σκεφτεί και εξετάσει σε βάθος τα θέματα που σε απασχολούν πριν προβείς σε αποφάσεις. Είναι σημαντικό αυτή την περίοδο να πάρεις μια απόσταση από πρόσωπα και καταστάσεις και κάνοντας ένα βήμα πίσω να μπορέσεις να έχεις την συνολική εικόνα και όλα τα δεδομένα, όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Ράβδος
Η κάρτα φέρνει κίνηση και δραστηριότητα αυτόν τον μήνα με αποτέλεσμα να έχεις γεγονότα που έρχονται σύντομα και είναι θετικά. Ο ίδιος κινείσαι δυναμικά και με αποφασιστικότητα και έχει επιτυχίες τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και στα προσωπικά σου, με τα βέλη του έρωτα να σε χτυπούν. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.  


ΔΙΔΥΜΟΙ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Ξίφος
Η κάρτα είναι δύσκολη και χρειάζεται να έχεις αυτό τον μήνα την προσοχή σου πάνω σε θέματα που μπορεί μέσα από τις εξελίξεις και τους κακούς χειρισμούς να σε οδηγήσουν σε απώλεια ή σε απογοήτευση και ενώ νόμιζες ότι όλα πάνε καλά, τελικά να βρεθείς ξεκρέμαστος ή ακόμη και χαμένος. Η περίοδος είναι γεμάτη παγίδες, ίντριγκες και ζήλιες και οι φόβοι σου μπορεί να χτυπήσουν κόκκινο. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 3 Κύπελο
Η κάρτα είναι θετική και φέρνει χαρά, ζωντάνια και ευτυχία. Η ζωή σου περνάει σε μια πιο αρμονική φάση, δέχεσαι τυχερά γεγονότα και μοιράζεσαι με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν και αγαπάς την χαρά και την αφθονία. Φρόντισε να είσαι σίγουρος ότι μέσα σε αυτό το γενικό κλίμα χαράς, να μην υπάρξουν ατασθαλίες ερωτικές, εφόσον βρίσκεσαι σε σχέση, είτε από την δική σου πλευρά είτε από την πλευρά του συντρόφου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης των Ράβδων
Η κάρτα αντικατοπτρίζει ένα κλίμα ενθουσιασμού και δυναμισμού, όπου κυριαρχεί το πάθος και ο αισθησιασμός. Ο μήνας έχει ένταση και περιπέτεια και μπορείς να κινηθείς με εξυπνάδα και επιχειρηματικότητα για να πετύχεις στόχους, τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά θέματα, αρκεί να μην είσαι παρορμητικός και να μην δείξεις επιθετικότητα, κάτι που θα μπορούσε να καταστρέψει τα σχέδιά σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ακόλουθος Πεντάκτινο
Η κάρτα φέρνει ευκαιρίες για να πετύχεις ή να ολοκληρώσεις πράγματα που έχεις βάλει σκοπό και που τα αξίζεις. Κάνεις συναντήσεις ή έχεις γνωριμίες που θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον και η περίοδος γενικότερα σου φέρνει προτάσεις, άνοδο και ανεβάζει την αξία που έχεις στην αγορά. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΖΥΓΟΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 3 Ξίφος
Η κάρτα είναι δύσκολη και μιλά για απογοητεύσεις και θλίψη που μπορεί να έρθει όχι απαραίτητα από τα ίδια τα γεγονότα, αν και αυτό δεν αποκλείεται, αλλά από τον τρόπο που σκέφτεσαι και από τα πρόσωπα και τις καταστάσεις στις οποίες εσύ έχεις επενδύσει υπερβολικά και με τρόπο που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Έχει έρθει η ώρα να πάρεις μια δύσκολη απόφαση που όμως τελικά θα σε απελευθερώσει. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ    
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ακόλουθος των Ξιφών
Η κάρτα μιλά για ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα σε κυριολεκτικό επίπεδο ή για να καθαρίσεις το μυαλό σου και να βάλεις μέσα σου μια τάξη. Ίσως δεν αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα με τον σωστό τρόπο και δεν αντιμετωπίζεις κατά μέτωπον τα ζητήματα που προκύπτουν και τώρα είναι η στιγμή για να ασκήσεις την λογική σου, να κάνεις συγκεκριμένες και στοχευμένες συζητήσεις και να ξεφύγεις από την παράνοια των αόρατων επιθέσεων, αποκτώντας και πάλι την αυτοπεποίθησή σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Πεντάκτινο
Η κάρτα μιλά για την ανάγκη να φέρεις δομή στην ζωή σου και κυρίως στα πρακτικά σου θέματα και στην καθημερινότητά σου. Ίσως το τελευταίο διάστημα έχεις προσκολληθεί αρκετά σε πράγματα και πρόσωπα και τώρα χρειάζεται να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα και να εξυγιάνεις την ψυχή σου και να φέρεις ισορροπία στην ζωή σου. Μακριά από εξαρτήσεις κάθε είδους. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Πεντάκτινο
Η κάρτα φέρνει επιτυχία αυτή την περίοδο, υλική ικανοποίηση και ευτυχία, πράγμα που σου ανεβάζει την αυτοεκτίμηση και ενισχύει την εμπιστοσύνη που έχεις στην ζωή και στο μέλλον. Μέσα στην επιτυχία μπορεί να αισθανθείς σε κάποιο βαθμό την μοναξιά όμως, φρόντισε λοιπόν να μην αποκλείσεις το συναίσθημα που προκύπτει από μια καλή σχέση.   Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Ξίφος
Η κάρα δείχνει ότι τώρα είναι μια πολύ κουραστική περίοδος για σένα και θα θελήσεις να πάρεις χρόνο και να ξεκουραστείς, αποφεύγοντας τις πολλές κοινωνικές επαφές και συνομιλίες, θέλοντας να αποσυρθείς και να ανασυγκροτήσεις την ενέργειά σου. Μην καταπιέζεις τα συναισθήματά σου, αλλά μην ξεπεράσεις τα όρια της λογικής και φρόντισε την υγεία σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΙΧΘΥΕΣ  
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ακόλουθος των Ράβδων
Η κάρτα μιλά για ευκαιρίες να κάνεις κάτι καινούργιο και ευχάριστο και για θετικές ειδήσεις που σου παρέχουν δυνατότητες εξέλιξης και καρποφορίας. Ο μήνας φέρνει προτάσεις που θα είναι δύσκολο να αρνηθείς και σε κάνει παρορμητικό και ενθουσιώδη. Μην δείξεις όμως ασυνέπεια λόγω παρορμητισμού και βιασύνης και να διερευνήσεις σωστά και σε βάθος τις προτάσεις που δέχεσαι γιατί δεν είναι όλες τόσο καλές όσο φαίνονται. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.  

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter