astropedia.gr

Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ για τον μήνα Δεκέμβριο

Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ για τον μήνα Δεκέμβριο
Ο τελευταίος μήνας του έτους έρχεται για να ολοκληρώσει διαδικασίες που ξεκίνησαν πολύ πιο πριν και να συνοψίσει την μέχρι τώρα πορεία μας. Το τέλος είναι μια καινούργια αρχή και έτσι όπως τελειώνει η χρονιά, αρχίζει με αυτή την κάρτα μια περίοδος αυτοπεποίθησης, αποφασιστικότητας και επιτυχίας που έρχεται μέσα από κινήσεις κα αποφάσεις που παίρνονται με ψυχραιμία και λογική. Η περίοδος δεν ευνοεί κινήσεις μέσα από παρορμητική ενέργεια και η δράση και η σκέψη μας πρέπει τώρα να εκφραστούν μέσα από απόφαση, σύνεση, πείσμα και αντοχή. Τα επαγγελματικά ευνοούνται, ενώ οι αισθηματικές υποθέσεις ξεκαθαρίζουν και τίθενται σε μια πιο στέρεη βάση.


Η κάρτα του μήνα είναι ο Αυτοκράτορας
ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980  ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Πεντάκτινο
Η κάρτα μιλά για την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς πρακτικά στα θέματα που σε απασχολούν αυτόν τον μήνα και να δώσεις ίσως λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα των επαγγελματικών σου, καθώς μπορείς να έχεις εξέλιξη, επιτυχία και άνοδο αν προσθέσεις κάτι περισσότερο στην πείρα σου, μέσα από ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για παράδειγμα ή μέσα από κάτι που σε βοηθά να εντρυφήσεις στο αντικείμενό σου και να το τελειοποιήσεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Βασιλιάς των Ράβδων
Η κάρτα αναφέρεται σε δράση, δύναμη θέλησης και ενθουσιασμό που έχει μεγάλη επιρροή στους άλλους και που σε οδηγεί να δράσεις με ηγετικότητα, κουράγιο και αποφασιστικότητα. Μην είσαι αδιάλλακτος όμως και εγωιστής, απόλαυσε την φλόγα του έρωτα και όχι μόνο, αλλά διατήρησε τις ισορροπίες και τον σεβασμό. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.ΔΙΔΥΜΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης των Ξιφών

Με αυτή την κάρτα μπορείς να λειτουργήσεις έξυπνα και έγκαιρα καθώς βρίσκεσαι σε μια κατάσταση πνευματικής εγρήγορσης και η σκέψη σου λειτουργεί με ακρίβεια και στοχεύεις συγκεκριμένα. Χρειάζεται να συγκρατήσεις όμως τον εαυτό σου και να διατηρήσεις γενικότερα την ψυχραιμία σου, μιας και κάποιες καταστάσεις θα δείξουν ένα επιθετικό πρόσωπο, θα υπάρξει κριτική και κάποιοι θα προσπαθήσουν να σε εξαναγκάσουν να κάνεις πράγματα που δεν θέλεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος Πεντάκτινο
Η σειρά των Πεντάκτινων σχετίζεται με το στοιχείο της γης και έχει να κάνει με την ύλη, την σταθερότητα και την άνεση. Ο Άσσος είναι το πιο αντιπροσωπευτικό χαρτί αυτής της σειράς και αυτόν τον μήνα η συγκεκριμένη κάρτα σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις πνευματικό και υλικό πλούτο, να  έχεις ανταμοιβές στις προσπάθειές σου, τύχη και σταθερότητα που οδηγούν σε προσωπική ολοκλήρωση και απελευθέρωση. Χρησιμοποίησε την εσωτερική σου δύναμη και μην παρασύρεσαι από έντονο αισθησιασμό. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 2 Ράβδος
Αυτόν τον μήνα μπορείς να πετύχεις στόχους και να καταφέρεις πολλά, αλλά μέσα σου δεν βρίσκεις τελικά την ικανοποίηση που φανταζόσουν ότι θα σου έφερνε η επιτυχία και νοσταλγείς παλιές καταστάσεις που ήταν πιο απλές, αλλά σου παρείχαν ευτυχία και ικανοποίηση. Το αίσθημα του ανικανοποίητου μπορεί να σε οδηγήσει τώρα σε απογοήτευση και συμβιβασμό και απλά να βλέπεις τα γεγονότα να διαδραματίζονται μπροστά σου παραμένοντας θεατής. Δεν πρέπει να αφήσεις την απάθεια να σε οδηγεί και χρειάζεται αυτόν τον μήνα να πάρεις την απόφαση να φέρεις αλλαγές. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 2 Κύπελλο 

Η κάρτα μιλά για συναισθήματα που είναι ειλικρινή και που βρίσκουν αυτή την περίοδο την ευκαιρία να εκφραστούν και ενεργοποιήσουν το πάθος αλλά και την ειλικρίνεια. Είναι μια καλή περίοδος για να συναντηθείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, να ενωθείς μαζί του σε όλα τα επίπεδα και να γίνει η αρχή για μια πολλά υποσχόμενη κατάσταση με αγάπη και σεβασμό. Τα παραπάνω αφορούν σαφώς τον αισθηματικό τομέα, αλλά μπορεί να σχετιστούν και με μια καλή και αληθινή συνεργασία. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΖΥΓΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Βασίλισσα των Ράβδων
Η κάρτα σε βοηθά να δεις τα πράγματα πιο θετικά, με αισιοδοξία και οξυδέρκεια και μπορείς τώρα να δείξεις στους άλλους το ευχάριστο κομμάτι της προσωπικότητάς σου και να ζήσεις την καθημερινότητα και την ζωή σου με χαρά, κατανοώντας τα προβλήματα και προσφέροντας αλληλεγγύη και βοήθεια στους άλλους, χωρίς να χάνεις την ανεξαρτησία σου, την τιμιότητα και την σοφία σου. Η κάρτα μιλά για μια παθιασμένη και σαγηνευτική γυναίκα που μπορεί να είσαι εσύ ή αν είσαι άνδρας, μια γυναίκα που θα σε ξελογιάσει. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Πεντάκτινο

Η κάρτα μιλά για τον φόβο της απώλειας ή της αποτυχίας που σχετίζεται με την ασφάλεια μέσα από τους υλικούς πόρους που διαθέτεις, αλλά και με την ασφάλεια γενικότερα στην ζωή σου αυτή την περίοδο. Είναι ανάγκη να συνειδητοποιήσεις ότι δεν είσαι μόνος και πως όταν χρειάζεσαι κάτι, υπάρχει πάντα κάποιος που σε βοηθά, αρκεί βέβαια να θέλεις να δεχτείς την βοήθεια που προσφέρεται. Μην περνάς τις δυσκολίες μόνος σου, χωρίς να δέχεσαι βοήθεια και μην σταματάς να αγωνίζεσαι για κάτι καλύτερο. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος Ράβδος
Η σειρά των Ράβδων συνδέεται με το στοιχείο της φωτιάς και ο Άσσος είναι το πιο αντιπροσωπευτικό χαρτί αυτής της δύναμης που σε γεμίζει αυτόν τον μήνα δημιουργικότητα και δύναμη. Η περίοδος έχει ευκαιρίες για δράση και δημιουργία και είναι η αρχή μιας μεγάλης καρποφορίας σε όλα τα επίπεδα. Ενεργοποιείσαι και κινητοποιείσαι, παθιάζεσαι και ελκύεις, ενθουσιάζεσαι και δρας. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Αυτοκράτειρα
Μια θετική και βοηθητική κάρτα από την μεγάλη Αρκάνα που αυτόν τον μήνα σε βοηθά να σταθεροποιήσεις τα επαγγελματικά σου και να δεις αύξηση και επιτυχία, μέσα από προσπάθειες που σε οδηγούν στην τελειοποίηση και ίσως την καλύτερη αντίληψη και κατανόηση των παραγόντων που επηρεάζουν την ροή της δουλειάς σου αλλά και την καθημερινότητά σου. Η περίοδος φέρνει ανάπτυξη, εξέλιξη, επιτυχία, πράξη και δράση και καλό είναι να αφήσεις πίσω κάθε αναποφασιστικότητα, άγχος και ενδοιασμό. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Ξίφος
Περίεργη κάρτα που ζητά προσοχή και επαγρύπνηση καθώς μια ικανοποίηση ή μια επιτυχία σου αυτή την περίοδο μπορεί να μην είναι αυτό που φαίνεται τελικά και αυτό να μετατρέψει την χαρά σου σε πόνο και να σου αφήσει μια πικρή γεύση στο τέλος. Ο μήνας σε καλεί μέσω αυτής της κάρτας να αποφύγεις τις παγίδες,  να μην υποκύψεις στους φόβους σου και να μην υποβιβάσεις τις αξίες σου μέσα από ζήλιες, ίντριγκες και έλλειψη ηθικών φραγμών. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 2 Πεντάκτινο

Η κάρτα μιλά για την ανάγκη να αξιοποιήσεις την ζωή σου και να σταματήσεις να ανησυχείς τόσο πολύ για τόσα πολλά πράγματα. Είναι μια περίοδος που χρειάζεσαι την διασκέδαση και τον αυθορμητισμό που θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις το άγχος σου και να απομακρύνεις τις άσχημες σκέψεις που κάνεις. Αυτόν τον μήνα μπορείς να λειτουργήσεις με προσαρμοστικότητα και ευελιξία και το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην αφήσεις τον παρορμητισμό σου να γίνει αμέλεια ή ανευθυνότητα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter