astropedia.gr

Ταρώ Οκτωβρίου: Εσωτερικές συγκρούσεις..

Ταρώ Οκτωβρίου: Εσωτερικές συγκρούσεις..
Η κάρτα του μήνα
Η Δύναμη

Αυτόν το μήνα μπορεί να κληθείς να δαμάσεις τα κακεντρεχή συναισθήματά σου, το εσωτερικό θηρίο που κρύβεις μέσα σου, πράγμα που σημαίνει ότι αν αισθάνεσαι ότι τα συναισθήματά σου είναι έντονα και ξέρεις ότι μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου, θα πρέπει να βρεις έναν άλλο τρόπο, πιο υγιή, για να τα εκφράσεις.

Ενώ στην επιφάνεια θα φαίνεσαι χαρούμενος και ήρεμος, σχεδόν ευχαριστημένος με τα πάντα, κανείς δεν θα μπορέσει να αντιληφθεί ότι είναι έτοιμη να ξεσπάσειμια καταιγίδα. Φρόντισε να μην αφήσεις τον οποιονδήποτε να πατήσει τα κουμπιά σου αλλά χωρίς να αντιδράς και να εκφράζεις μνησικακία.

Αυτό είναι πρωταρχικής σημασίας για την ισορροπία και την αρμονία των σχέσεων σου. Αν έχεις πρόβλημα με κάποιον και ξέρεις πώς κάποιες ενέργειές του θα σε ενοχλήσουν, θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις δικές σου ενέργειες αν δεν θέλεις να απομακρυνθείς από αυτήν τη σχέση.

Διάβασε παρακάτω ποια κάρτα Ταρώ
αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου το μήνα Οκτώβριο


ΚΡΙΟΣ
Ο Τρελός

Ήρθε η ώρα να ξεφύγεις από την αποτελμάτωση! Αυτός ο μήνας σου χαρίζει μια δυναμική ενέργεια, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι είναι ένας πολύ καλός μήνας για να ενεργήσεις για πράγματα που πάντα ήθελες να κάνεις, να πιστέψεις στη δύναμή σου και να ανακαλύψεις εκ νέου τον εαυτό σου. Αναρωτιέσαι: Ποιές πτυχές της ζωής σου δεν αποφέρουν ανάπτυξη και πρόοδο;

Οι σχέσεις σου και η καριέρα σου αντανακλούν τις αξίες σου; Σου φέρνουν πλούτο και ευτυχία; Έχεις την τόλμη και το θάρρος να αγωνιστείς για αυτό που πραγματικά επιθυμείς και να το πετύχεις! Κάνεις νέες κινήσεις στην καριέρα σου, διαπραγματεύεσαι για τον εαυτό σου ή αν έχεις δική σου επιχείρηση, τότε αυτόν το μήνα θα επεκταθείς. Στη συναισθηματική ζώνη, μπορεί να μην αισθάνεσαι έτοιμος να κάνεις μια μόνιμη σχέση.

Στην πραγματικότητα, θα νιώσεις πολύ πιο ευτυχισμένος φλερτάροντας και απολαμβάνοντας διαφορετικές ερωτικές περιπέτειες. Είναι σημαντικό και παράλληλα συναρπαστικό για σένα να μπορέσεις να δεις τις προθέσεις του εκάστοτε ερωτικού συντρόφου σου πριν κάνεις το άλμα σε οποιαδήποτε μόνιμη σχέση. Αν είσαι ήδη σε σχέση, ζεις παιχνιδιάρικες καιαυθόρμητες στιγμές, το αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να έχει κάποιες γλυκές εκπλήξεις για εσένα! Μπορεί να βιώσετε νέες περιπέτειες μαζί, κυρίως όσον αφορά τα ταξίδια. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΤΑΥΡΟΣ
Δύο των Κυπέλλων

Οι συμπαντικές ενέργειες αυτού του μήνα δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα γύρω σου, τόσο στην επαγγελματική όσο και την προσωπική σου ζωή. Λαμβάνεις ικανοποίηση στην επαγγελματική σου ζωή αυτόν το μήνα, είσαι στο προσκήνιο, έχεις επαίνους και αναγνώριση.

Μπορεί να αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να κάνεις μια αλλαγή σταδιοδρομίας ή μπορεί να θέλεις να επεκταθείς σε αυτό που ήδη κάνεις. Διαπραγματεύεσαι καλύτερες οικονομικές ανταμοιβές, υπάρχουν περισσότερη ισορροπία και δικαιοσύνη γύρω σου. Θα είσαι ιδιαίτερα πολυάσχολος και καλός επαγγελματίας, οι άλλοι θαυμάζουν τα επαγγελματικά σου ταλέντα. Στη συναισθηματική ζώνη, σκοπός σου είναι η αρμονία και η ισορροπία. Μη θεωρήσεις τον αγαπημένο σου δεδομένο, αντίθετα εκδήλωσέ του την αγάπη σου και την εκτίμησή σου.

Αν έχεις δώσει με την ελπίδα να πάρεις, αυτόν το μήνα θα πετάς από τη χαρά σου! Ίσως ακόμα να κάνετε συζητήσεις με το σύντροφό σου για δέσμευση ή ακόμα και γάμο. Αν είσαι μόνος, είναι στο χέρι σου να κάνεις μια υπέροχη νέα σχέση. Θα συμμετέχεις σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, έτσι μπορεί να γοητευτείς από κάποιον/α που είναι ήδη φίλος ή απλά γνωστός. Η αληθινή αγάπη μπορεί να έρθει εκεί που δεν το περιμένεις και θα νιώσεις όχι μόνο βαθιά συναισθήματα αλλά και καυτό πάθος. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Βασίλισσα των Ξιφών

Αυτός θα είναι ένας διασκεδαστικός και δημιουργικός μήνας, έχεις αισιόδοξο και καθαρό μυαλό, σε κάθε κατάσταση! Η δυνατότητά σου να σκεφτείς καθαρά και να προγραμματίσεις το μέλλον σου είναι πραγματικά ισχυρή αυτόν το μήνα. Οι συμπαντικές ενέργειες αυτού του μήνα σε βοηθούν να κάνεις σχέδια όχι μόνο με μεθοδικό τρόπο, αλλά με έναν πραγματικά εμπνευσμένο τρόπο.

Στην επαγγελματική ζώνη, δεν είναι μόνο η λογική σου, αλλά και η φαντασία σου που θα σου επιτρέψει να κάνεις μεγάλα άλματα. Η περίφημη επικοινωνιακή και διπλωματική σου φύση θα παίξει μεγάλο ρόλο τον Οκτώβρη καθώς μπορείς να ελιχθείς σε δύσκολες καταστάσεις στην καριέρα σου. Η διακριτικότητα και η διπλωματία σου θα είναι απαραίτητες σε αρνητικές επαγγελματικές καταστάσεις αυτόν το μήνα.

Συναισθηματικά, έχεις καθαρή σκέψη και διώχνεις μακριά οποιεσδήποτε αρνητικές συναισθηματικές καταστάσεις,  αισθάνεσαι χαρούμενος και ελεύθερος, αποφεύγεις τα βαρετά καθήκοντα. Αν και δεν θα επιτρέψεις τα συναισθήματά σου να παρακάμψουν τη λογική σου, δεν θα στερηθείς το πάθος. Είναι όμως πιο πιθανό να απολαύσεις μια χαλαρή  ερωτική ατμόσφαιρα, αντί να κάνεις μεγάλα άλματα σε σοβαρές δεσμεύσεις. Αν είσαι σε σχέση, θα υπάρξουν έντονα ερωτικές στιγμές και ειλικρινείς συζητήσεις με το σύντροφό σου καθώς είσαι σαφής στις προθέσεις σου.Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έξι των Ξιφών

Αυτός είναι ένας μήνας βαθιάς σκέψης καθώς αναλογίζεσαι ποιος και τι στη ζωή σου, σου φέρνουν ευτυχία και συναισθηματική ασφάλεια. Μπορεί να προσπαθήσεις να αφήσεις πίσω σου ορισμένους ανθρώπους που ξέρεις ότι δεν σου κάνουν καλό στη ζωή σου ή απομακρύνεσαι από οποιεσδήποτε καταστάσεις στην καριέρα σου που σε αποστραγγίζουν. Το πιο σημαντικό όμως είναι να ακούσεις το κεφάλι σου και όχι την καρδιά σου, να είσαι ρεαλιστής και αποφασιστικός, όσο μπορείς.

Ο Οκτώβρης σου ζητά να εμπιστευτείς το ένστικτό σου, να αφήσεις τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει σε σημαντικές αποφάσεις ζωής. Στην καριέρα σου, τυχόν αλλαγές που θα κάνεις θα ανοίξουν το δρόμο προς την ανάπτυξη, κινείσαι προς τα εμπρός, με  νέους ανθρώπους και περιστάσεις. Συναισθηματικά, ίσως ακόμη και να κοιτάξεις πίσω, ίσως ρίξεις το βάρος σε παλιές σχέσεις που σου λείπουν.

Ευτυχώς, οποιαδήποτε νοσταλγία για το παρελθόν αντισταθμίζεται από το ρεαλισμό και τη λογική σου.  Συνειδητοποιώντας την αξία σου, θα σε εμποδίσει από το να κάνεις οποιεσδήποτε επιλογές που δεν είναι τελικά καλές για σένα. Αν είσαι σε σχέση, βρίσκεις τη σωστή ισορροπία του «δούναι και λαβείν», ειδικά εάν ήσουν εσύ αυτός που έδινε τα περισσότερα στη σχέση. Δείχνεις στο σύντροφό σου ότι αυτό που περιμένεις είναι να σου παρέχει την υποστήριξή του και την αγάπη του. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΛΕΩΝ
Τέσσερα των Ράβδων

Η σωστή συνεργασία και η ανταλλαγή ιδεών θα σε ωφελήσουν αυτόν το μήνα ενώ η προσοχή σου στις εμπειρίες των άλλων θα σε ωθήσουν να ολοκληρώσεις κάποια συναρπαστικά σχέδια. Αντί να εργάζεσαι μόνος σου, αποδέξου τη βοήθεια και τις συμβουλές των άλλων, οι στόχοι της σταδιοδρομίας σου θα υλοποιηθούν πιο γρήγορα. Σε πιο προσωπικό επίπεδο, θα απολαύσεις την υποστήριξη των άλλων πράγμα το οποίο θα σου αποφέρει μεγάλη ικανοποίηση σε ό, τι κάνεις και θα  αποκτήσεις πολύ μεγαλύτερη αναγνώριση.

Όλες οι προσπάθειες και οι θυσίες που έχεις κάνει στο παρελθόν θα σε οδηγήσουν σε επευφημίες και επαίνους. Συναισθηματικά, η ευτυχία και η ικανοποίηση θα σε συνοδεύουν όλον το μήνα. Αν είσαι μόνος, είναι ο κατάλληλος μήνας για να δοκιμάσεις νέα πράγματα στη ζωή σου, ίσως ακόμα και να βρεις κάποιον/α να μοιραστείς τη ζωή σου. Αν είσαι σε σχέση, είσαι έτοιμος να μοιραστείς πιο διασκεδαστικές και ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σου.

Ο Οκτώβρης σου φέρνει περισσότερες ευκαιρίες για να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί, να ταξιδέψετε και να ασχοληθείτε με πιο ευχάριστες δραστηριότητες. Γενικά, είτε είσαι μόνος, είτε δεσμευμένος, θα περάσεις πραγματικά έντονα όλον το μήνα κι αυτό ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τη συναισθηματική ευτυχία σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δύο Πεντάκτινο

Παρά το γεγονός ότι από τη φύση σου είσαι οργανωτικός, υπεύθυνος και ευέλικτος, η ανάληψη πολλαπλών καθηκόντων δεν συνίσταται αυτόν το μήνα. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να περικόψεις ορισμένες από τις ευθύνες σου, ώστε να μπορέσεις να επικεντρωθείς στη διασκέδαση και την αγάπη. Στην επαγγελματική σου ζωή, προσπάθησε να μην παρασυρθείς και κάνεις οποιουσδήποτε επικίνδυνους ελιγμούς.

Αν ψάχνεις για μια επαγγελματική αλλαγή, είναι καλύτερα να εστιάσεις την προσοχή σου σε δύο ή τρεις ευκαιρίες και να κάνεις την έρευνά σου. Αν δεν είσαι σίγουρος, αυτό μπορεί πραγματικά να σε οδηγήσει σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Συναισθηματικά, η σχέση σου θα είναι πρώτη στον κατάλογο των προτεραιοτήτων σου αυτόν το μήνα, αναζητάς χρόνο για να είσαι κοντά στον αγαπημένο σου. Βεβαιώσου ότι πραγματικά ξέρει πόσο τον αγαπάς και τι σημαίνει για σένα.

Αν είχαν υπάρξει οποιεσδήποτε διαφωνίες μεταξύ σας, έχετε και η δύο την καλή διάθεση να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε, να ξεπεράσετε τυχόν πληγωμένα συναισθήματα. Αν είσαι μόνος, μια πραγματικά βαθιά σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα, η οποία θα σου προσφέρει έντονα καρμικά μαθήματα και θα είναι εμπειρία μάθησης. Πολύ συχνά, οι βαθύτερες σχέσεις είναι αυτές που βρίσκουμε μέσα από τη φιλία ή με τις οποίες έχουμε κοινά ενδιαφέροντα. Προσπάθησε όμως να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου και να μην εξιδανικεύσεις το άλλο πρόσωπο. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΖΥΓΟΣ
Δέκα Πεντάκτινο

Καρπώνεσαι τους καρπούς των κόπων σου, βλέπεις απτά αποτελέσματα από τη σκληρή δουλειά σου και την υλοποίηση των μακροπρόθεσμων επαγγελματικών σχεδίων σου. Αν και μερικές φορές μπορεί να νιώσεις παγιδευμένος καθώς προσπαθείς να βρεις τρόπους για να διατηρήσεις όσα έχεις χτίσει, μην ξεχνάς ότι έχεις βιώσει δύσκολες στιγμές στο παρελθόν και τις έχεις ξεπεράσει.

Όσον αφορά την επαγγελματική σου ζωή, έχεις τις ικανότητες για να ανέβεις ψηλά και να λάμψεις! Λαμβάνεις πραγματικές ανταμοιβές, επαίνους και αναγνώριση. Θα υπάρξει μια κατάσταση κατά την οποία τα επιτεύγματα και οι ικανότητές σου θα αναγνωριστούνδημοσίως. Στη συναισθηματική σου ζωή, νιώθεις χαρούμενα και ευχάριστα με τον άνθρωπο που έχεις ήδη στη ζωή σου.

Αναγνωρίζεται η προσπάθεια που έχεις κάνει για τη σχέση σου για να τη διατηρήσεις. Συνεχίζοντας με τον ίδιο τρόπο, δίνοντας φροντίδα και προσοχή στο σύντροφό σου, θα διατηρήσει τη σταθερότητα και την ευτυχία σου. Αν είσαι μόνος, η βελτίωση στα οικονομικά και την καριέρα σου θα σου δώσει το χρόνο και το χρήμα για να επιδοθείς σε ποικίλες κοινωνικές δραστηριότητες και άφθονα πνευματικά ενδιαφέροντα και ταξίδια.

Αυτό θα σου φέρει μια νέα γνωριμία, όμως θα πρέπει να είσαι υπομονετικός. Τίποτα δεν θα αναπτυχθεί βαθιά συναισθηματικά αμέσως, γι’ αυτό μην ανησυχείς αν μια νέα κατάσταση εξελιχθεί λίγο πιο αργά από ό, τι θα ήθελες. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Εγκράτεια

Αυτός θα είναι ένας πολύ πιο ξεκούραστος μήνας για σένα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είσαι ανενεργός και ότι δεν θα κάνεις τίποτα. Στην πραγματικότητα, η επαγγελματική σου ζωή φαίνεται να κυλά αρμονικά, θα είσαι απασχολημένος αλλά θα νιώσεις ευχάριστα. Θα διευκολυνθείς από τη βοήθεια και την υποστήριξη των συναδέλφων σου, δεν χρειάζεται τώρα να αποδείξεις τις ικανότητές σου και απολαμβάνεις ευρεία αναγνώριση για τις προσπάθειές σου.

Ωστόσο, μπορεί να γίνεις εξαιρετικά απαιτητικός με τον εαυτό σου και να αποκλείσεις ή να αγνοήσεις κάποια άτομα που ενδεχομένως θα σε στήριζαν. Συναισθηματικά, αισθάνεσαι κάποια ανησυχία για την ερωτική σου ζωή. Εάν έχεις εμμονή με κάποιον/α, περισσότερο από όσο πρέπει, κάνε μερικά βήματα πίσω για να μπορέσεις να δεις πιο καθαρά την κατάσταση.

Εάν από την άλλη πλευρά, είναι ο αγαπημένος σου ο οποίος έχει εμμονή μαζί σου, τότε η απόσταση και η διακριτικότητα είναι οι καλύτεροισύμμαχοί σου. Αν είσαι μόνος, αυτός ο μήνας σου φέρνει ένα παθιασμένο ειδύλλιο και το κυριότερο, δεν θα χρειαστεί να κάνεις τεράστιες προσπάθειες για να το βρεις. Εκτίμησε τα όσα σου δίνει η ζωή, προσπαθώντας να μην σκέφτεσαι πολύ! Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Βασιλιάς Πεντάκτινο

Αυτός είναι ένας θετικός μήνας για σένα, βλέπεις την εκπλήρωση των μεγάλων ονείρων σου. Στην επαγγελματική ζώνη, έχεις τη δύναμη και το θάρρος  να θέσεις επαγγελματικά όρια και να απομακρυνθείς από εργασιακές καταστάσεις όπου αισθάνεσαι παγιδευμένος ή ανθρώπους που σου επιβάλλουν τη θέλησή τους. Δεν φοβάσαι να κινηθείς για τις φιλοδοξίες σου, έχεις τον ενθουσιασμό και τη θέληση να κάνεις μεγάλες αλλαγές.

Οι επαγγελματικές σου σχέσεις και άτομα με εμπειρία θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ένα καλύτερο κοινωνικό προφίλ. Στη συναισθηματική σου ζωή, αυτός είναι ένας μήνας όπου θα σε αγαπήσουν γι’ αυτό που πραγματικά είσαι καθώς τώρα δεν θα ανεχτείς όποιον προσπαθεί να σε αλλάξει! Νιώθεις πολύ άνετα με τον εαυτό σου, δεν χρειάζεσαι την επιβεβαίωση των άλλων.

Αν είσαι σε σχέση, λαμβάνεις την εκτίμηση και την αγάπη του συντρόφου σου μέσω πρακτικών επιδείξεων της αγάπης του και όχι μέσω μεγάλων λόγων και υποσχέσεων. Δεν θα έχεις καμία αμφιβολία για το βάθος των συναισθημάτων του και την ειλικρίνειά του. Αν είσαι μόνος, νέοι φίλοι που μπαίνουν στη ζωή σου θα σου δείξουν γνήσιο θαυμασμό και όχι ψευδείς κολακείες. Άφησε μια νέα ερωτική σχέση να αναπτυχθεί και να ευδοκιμήσει. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πέντε των Ράβδων

Αυτόν το μήνα νιώθεις δυνατός για να αγωνιστείς για τους στόχους σου, αλλά μπορεί να δεχτείς επίθεση από τους άλλους. Υπάρχουν δύο δύσκολες ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντήσεις με ειλικρίνεια: Τι μπορεί να είναι αυτό που προκαλεί ορισμένες αντιδράσεις από τους γύρω σου; Τι μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις κάθε σύγκρουση στη ζωή σου;

Η επιλογή είναι δική σου. Μια σύγκρουση στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να σου δημιουργήσει σύγχυση σχετικά με το ποιος έχει τις συγκεκριμένες αρμοδιότητες και την ηγεσία. Να είσαι προσεκτικός καθώς αν έχεις αναθέσει ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς σου σε άλλους, αυτό μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο και μπορεί να επιτρέψει σε κάποιους να σε αντικαταστήσουν!

Αν ένα έργο απαιτεί ακρίβεια και συγκέντρωση, τότε θα πρέπει να ελέγξεις τα πάντα πριν το αναθέσεις σε άλλους. Συναισθηματικά, μπορεί να δημιουργηθεί μια συγκρουσιακή ατμόσφαιρα, ίσως επειδή θα είσαι πολύ σε ζήτηση! Συζητήστε μαζί με το σύντροφό σου τα δύσκολα ζητήματα της σχέσης σας, βάζοντας στην άκρη το «εγώ» και τις απαιτήσεις σου.

Αν είσαι μόνος, θα πρέπει να είσαι πολύ σαφής σε όλους τους θαυμαστές σου όσον αφορά το τι ακριβώς θέλεις και ψάχνεις. Αν θέλεις κάτι μακροχρόνιο και σοβαρό, να είσαι ειλικρινής. Αν προτιμάς κάτι περιστασιακό, τότε θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι οι άνθρωποι το γνωρίζουν αυτό, πριν προκαλέσεις σύγχυση. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οκτώ των Ράβδων

Προετοιμάσου για έναν ενεργητικό μήνα, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό τα πράγματα ήταν στάσιμα στη ζωή σου. Αυτός είναι ένας μήνας όπου οι μεγάλες φιλοδοξίες σου γίνονται πραγματικότητα! Προχωράς με ταχείς ρυθμούς. η επαγγελματική σου ζωή είναι γεμάτη κίνηση και νέες ευκαιρίες διαφαίνονται από το πουθενά.

Αν κάποια πρόσφατα γεγονότα στην επαγγελματική σου ζωή σου είχαν αφήσει ένα συναίσθημα απογοήτευσης, αυτές οι θετικές εξελίξεις θα σου υπενθυμίσουν ότι μπορείς και πάλι να κάνεις μεγάλα όνειρα στην καριέρα σου. Έτσι, αν υπάρχει κάτι που λαχταρούσες να κάνεις, αυτός είναι ένας μήνας που σου προσφέρει θετικές δυνατότητες.

Στη συναισθηματική ζώνη, λαχταράς την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό. Αν είσαι μόνος, ο Οκτώβρης σου φέρνει κάποιες γρήγορες εξελίξεις στην αγάπη. Μπορεί ακόμη κάποιος/α να σου εκδηλώσει ξαφνικά την αγάπη του, ένα πρόσωπο που δεν περίμενες ποτέ ότι θα τρέφει ερωτικά συναισθήματα για σένα! Πρόσεξε όμως να μη παρασυρθείς από όλον αυτόν το ρομαντισμό, φρόντισε να πατάς γερά τα πόδια σου στη γη.

Αν είσαι σε σχέση, έχεις την καλή διάθεση ναανανεώσεις τη σχέση σου, βλέπεις πραγματικά ότι ο σύντροφός σου κάνει τα καλύτερα για τη σχέση σας, αισθάνεσαι να παίρνεις πολλή αγάπη και ζεστασιά. Θα πρέπει όμως να μην σου αποσπαστεί η προσοχή από τις υποχρεώσεις σου, δώσε προσοχή και στον αγαπημένο σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ

ΙΧΘΥΣ
Η Ιέρεια

Η διαίσθησή σου και η διορατικότητά σου είναι τα μυστικά σου όπλα και θα σου χαρίσουν δύναμη αυτόν το μήνα. Στην επαγγελματική σου ζωή, κάνεις νέα τολμηρά σχέδια, κινείσαι με στρατηγική, κάνεις κινήσεις προς την πρόοδο και την ανάπτυξη στην εργασία σου ή τη δική σου επιχείρηση. Οι ιδέες και η έμπνευσή σου θα επικροτηθούν από τους γύρω σου και για κάποιους του ζωδίου σου μπορεί ακόμη να οδηγήσουν σε φήμη και δόξα!

Συναισθηματικά, αισθάνεσαι κάπως … μαγικά και πολύ ρομαντικά. Άφησε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει στη σχέση σου, η  εσωτερική σοφία σου και οι εμπειρίες του παρελθόντος μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσουν να επιλύσεις τις διαφωνίες με το σύντροφό σου. Εάν ανησυχείς ή νιώθεις αβεβαιότητα για κάποιον/α που θέλεις στη συναισθηματική σου ζωή, ακολούθησε το ένστικτό σου και κάνε βαθιά έρευνα των προθέσεων του.

Αν υπήρχε σύγχυση όσον αφορά τα συναισθήματα του αγαπημένου σου, δεν χρειάζεται να ανησυχείς πλέον, από αυτόν το μήναθα δεις μια πραγματική ανανέωση της σχέσης σας και ίσως ένα βαθύτερο επίπεδο δέσμευσης. Αν είσαι μόνος, είναι ένας υπέροχος μήνας για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου κυριολεκτικά. Τα ταξίδια θα σου προσφέρουν χαρά και μπορεί να συναντήσεις κάποιον/α που συνηχεί με τις δικές σου αντιλήψεις και πεποιθήσεις για τη ζωή. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ