astropedia.gr

Ο Νότιος Δεσμός στους οίκους

Ο Νότιος Δεσμός στους οίκους
Ο Νότιος Δεσμός συμβολίζει μοτίβα συμπεριφοράς που επαναλαμβάνονται συνειδητά ή και ασυνείδητα και που έρχονται από την παιδική μας ηλικία ή ακόμη και από προηγούμενες ζωές. Είναι μοτίβα συμπεριφοράς που επειδή ακριβώς είναι γνώριμα και οικεία στο άτομο δυσκολευόμαστε πολύ να τα αλλάξουμε γιατί μέσα από αυτά βρίσκουμε ασφάλεια και είναι πολύ ενεργοποιημένα και ισχυρά στην περίπτωση που κάποιος πλανήτης κάνει σύνοδο με τον Νότιο δεσμό στον γενέθλιο μας χάρτη.

Αυτά τα μοτίβα συμπεριφοράς όμως δε μας βοηθάνε να εξελιχθούμε και να προχωρήσουμε και πολλές φορές μάλιστα μπαίνουν και εμπόδιο στο να πετύχουμε αυτό ακριβώς που θέλουμε. Μας κάνουν να είμαστε υπερβολικοί σε κάποια θέματα, μερικές φορές για ανεξήγητο λόγο ακόμη και σε εμάς τους ίδιους, και ανάλογα με τη ζωδιακή θέση που έχει ο Νότιος δεσμός μας μπορούμε να δούμε πού ακριβώς εντοπίζεται αυτή η τάση και πώς μπορούμε να την εξουδετερώσουμε.

Βέβαια το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε δεν είναι να την εξουδετερώσουμε γιατί αυτή η τάση είναι φυσικό κομμάτι της ιστορίας που κουβαλάμε αλλά μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε σα γέφυρα για να περάσουμε απέναντι στον Βόρειο Δεσμό και στην εξέλιξη μας ως οντότητες μέσα σε αυτό που λέγεται η ζωή μας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό  
Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα 
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699 

 • Νότιος Δεσμός στον 1ο οίκο
  Αυτή η θέση δείχνει άτομα που δίνουν μεγάλη αξία και είναι συνδεδεμένα πολύ με τη σωματική δύναμη και χρησιμοποιούν το σώμα τους ως μέσο και άξονα εξέλιξης του εαυτού τους. Έτσι λοιπόν τα άτομα αυτά μπορεί να ασχολούνται επιτυχώς με επαγγέλματα που σχετίζονται με το στρατό, την αστυνομία και τις πολεμικές τέχνες, σε επαγγέλματα δηλαδή που το σώμα και η μυική διάπλαση παίζει σημαντικό ρόλο. Για να έρθει ισορροπία στα άτομα αυτά συνήθως έρχονται στη ζωή τους πρόσωπα που έχουν το χαρακτηριστικό του Ζυγού.
 • Νότιος Δεσμός στον 2ο οίκο
  Αυτή η θέση δείχνει άτομα που έχουν αναπτύξει έναν ισχυρό δεσμό με την ύλη και τον υλικό κόσμο. Σε προηγούμενες ζωές τα άτομα αυτά έδωσαν μεγάλη σημασία στην οικονομική ελευθερία και προσπάθησαν πάρα πολύ για να έχουν οικονομική σταθερότητα. Σε αυτή τη ζωή τα άτομα αυτά έχουν κάποια καλά ανοίγματα από το παρελθόν τους στα οικονομικά όταν η Αφροδίτη κάνει θετική όψη με τον νότιο δεσμό. Θα τους κάνει καλό αν προσπαθήσουν να μη σκέφτονται τόσο με υλικό τρόπο και να ανυψώσουν το πνεύμα τους μέσα από τις δονήσεις κάποιου άλλου προσώπου που τους αγαπάει και τους φροντίζει.
 • Νότιος Δεσμός στον 3ο οίκο
  Με αυτή τη θέση του νότιου δεσμού τα άτομα αποκτούν την αίσθηση του εαυτού τους μέσα από την εγκεφαλική δραστηριότητα και λειτουργία. Συχνά σε προηγούμενες ζωές τους τα άτομα αυτά ασχολήθηκαν με το εμπόριο ή με επαγγέλματα που είχαν πολλές μετακινήσεις. Έχουν και διατηρούν στενές σχέσεις με την οικογένειά τους και συχνά μιλούν αρκετές ξένες γλώσσες. Σε αυτή τη ζωή θα τους κάνει καλό αν προσπαθήσουν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ και να δουν τη συνολική εικόνα της ύπαρξης, διευρύνοντας περισσότερο τις γνώσεις τους και ανυψώνοντας περισσότερο το πνεύμα τους.
 • Νότιος Δεσμός στον 4ο οίκο
  Τα άτομα με αυτή τη θέση του νότιου δεσμού έχουν αναπτύξει πολύ ισχυρούς δεσμούς με την οικογένειά τους και με αυτό που λέμε μεγαλύτερη οικογένεια, την πατρίδα δηλαδή. Συνήθως είναι άτομα που έχουν την ικανότητα και μπορούν να κρατήσουν και να συντηρήσουν μια οικογένεια είτε υλικά είτε συναισθηματικά και κρατάνε πάντα την οικογένειά τους ως το κεντρικό σημείο αναφοράς τους μέσα στην καθημερινότητα της ζωής τους. Έχουν πολύ αναπτυγμένη διαίσθηση και συχνά νοιώθουν από πριν τα συναισθήματα και τις ανάγκες των άλλων ανθρώπων. Θέματα που τους απασχολούν προβάλλονται μέσα από γεγονότα όταν συνήθως η Σελήνη κάνει κάποια ευνοϊκή όψη με τον νότιο δεσμό στον χάρτη τους.
 • Νότιος Δεσμός στον 5ο οίκο
  Τα άτομα με νότιο δεσμό στον 5ο οίκο είναι άνθρωποι που σε προηγούμενες ζωές ανήκαν σε αυτούς που κυβερνούσαν τον κόσμο. Στην παρούσα ενσάρκωση έχουν κληρονομήσει από το ένδοξο παρελθόν τους την ικανότητα της αρχηγίας και συχνά αυτό αποτυπώνεται ακόμη και στην εμφάνισή τους που είναι μεγαλοπρεπής και λαμπερή. Τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν σε αυτή τη ζωή έρχονται κυρίως από την έλλειψη ταπεινότητας που έχουν ή μπορεί να προέρχονται από κακή διαχείριση της δύναμης που είχαν σε παλιότερες ζωές. Καλές περίοδοι για να λύσουν τα προβλήματά τους είναι όταν ο Ήλιος κάνει θετικές όψεις με τον νότιο δεσμό τους.
 • Νότιος Δεσμός στον 6ο οίκο
  Τα άτομα με νότιο δεσμό στον 6ο οίκο είναι άνθρωποι που έχουν μια ισχυρή έλξη προς τις τέχνες, ειδικά τη θεραπεία μέσα από την τέχνη και τις κατασκευές. Μέσα από την εμπειρία και τη βιωματική γνώση από προηγούμενες ζωές μπορούν και καταλαβαίνουν σχεδόν ενστικτωδώς πότε κάποιος τομέας της ζωής τους χρειάζεται να καθαριστεί και να εξυγιανθεί. Αρκετά συχνά έχουν την ανάγκη να δολοπλοκούν και να πλάθουν σενάρια γύρω από την υγεία τους, πολλές φορές αβάσιμα. Θα τους κάνει καλό αν στραφούν προς τη μεταφυσική και την εσωτερική διερεύνηση του εαυτού και της ύπαρξης, με τη βοήθεια πάντα ενός δασκάλου-καθοδηγητή.
 • Νότιος Δεσμός στον 7ο οίκο
  Σε προηγούμενες ζωές τα άτομα με αυτή τη θέση του νότιου δεσμού έμαθαν πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι σχέσεις, πώς δημιουργούνται και πώς διατηρούνται. Έμαθαν επίσης την τέχνη που χρειάζεται για να είναι κανείς κοινωνικός και ευχάριστος, προσφιλής και περιζήτητος. Σε αυτή τη ζωή μπορούν να δημιουργούν σχέσεις πολύ εύκολα μιας και η γνώση από τη βιωματική τους εμπειρία  από το παρελθόν είναι πλέον επίσημα κατοχυρωμένη και κυλά μέσα στο αίμα τους. Η κατεύθυνση που καλό είναι να ακολουθήσουν σε αυτή τη ζωή πια είναι να προσπαθήσουν να αυξήσουν την αίσθηση της δικής τους προσωπικής αξίας και δύναμης.
   
 • Νότιος Δεσμός στον 8ο οίκο
  Τα άτομα με τη συγκεκριμένη θέση του νότιου δεσμού στον χάρτη τους έχουν θέμα με τη μοναξιά. Μπορούν να παραμείνουν για πάρα πολύ καιρό μόνα τους και να μην έχουν κανένα πρόβλημα, είναι σαν να τρέφονται από τη μοναξιά και να εξελίσσουν μέσα από αυτή τον εαυτό τους. Αυτό όμως δεν ισχύει και μάλιστα τους κάνει πολύ κακό στην προσωπική τους εξέλιξη η απομόνωση και η μοναξιά κατ’ επιλογή. Πρέπει να μάθουν να αγαπάνε τους άλλους πολύ και χωρίς όρους. Είναι άτομα που μπορούν να δημιουργούν με τη σκέψη τους και πολλές φορές πράγματα που περνάνε από το μυαλό τους υλοποιούνται και πολύ γρήγορα γι’ αυτό καλό θα ήταν να προσέχουν και να φιλτράρουν πάντα τις σκέψεις τους.
 • Νότιος Δεσμός στον 9ο οίκο
  Τα άτομα με αυτή τη θέση έχουν συνήθως μια αποστροφή σε οποιαδήποτε αυστηρά οργανωμένη σκέψη και πεποίθηση. Μέσα από τις εμπειρίες του παρελθόντος τους έχουν περάσει πολλές καταστάσεις όπου κρίθηκαν για τα πιστεύω τους σε εποχές μη ανεκτικές και τώρα αυτά τα άτομα δε μπορούν να αντέξουν την ανελαστικότητα στις απόψεις και την έλλειψη του φιλοσοφικού προσανατολισμού. Η καλύτερη περίοδος για ενδοσκόπηση και σκέψη γι’ αυτά τα άτομα είναι όταν ο Δίας κάνει θετική όψη με τον καρμικό νότιο δεσμό τους.
 • Νότιος Δεσμός στον 10ο οίκο
  Τα άτομα με αυτή τη θέση έχουν μέσα από τις προηγούμενες ζωές τους μάθει πολύ καλά την αξία της σκληρής δουλειάς και έχουν την ικανότητα να ανταποκρίνονται σε κάθε περίπτωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τους έρχεται πολύ φυσικά να λειτουργούν όπως πρέπει μέσα σε ένα καλά οργανωμένο κοινωνικό σύνολο και δίνουν μεγάλη έμφαση και φροντίδα στην καριέρα τους, κάτι που σε αυτή τη ζωή τους απομακρύνει μερικές φορές από τα δικά τους άτομα και ίσως και από την αληθινή ουσία του εαυτού τους. Έχουν πολύ υπομονή βέβαια κάτι που ανταμείβεται στο τέλος. Καλό είναι να προσπαθούν να βλέπουν πιο αισιόδοξα τις καταστάσεις της ζωής τους.
 • Νότιος Δεσμός στον 11ο οίκο
  Τα άτομα με αυτή την καρμική θέση έχουν πολλά ταλέντα που έχουν καλλιεργήσει από προηγούμενες ζωές και τα μεταφέρουν ως φυσικά ταλέντα σε αυτή τη ζωή. Έχουν κινηθεί πολύ και έχουν καλλιεργήσει την τέχνη της επικοινωνίας και είναι πολύ φυσικό γι’ αυτά τα άτομα να κάνουν άμεσα επαφή, γνωριμίες και φιλίες ακόμη και στον ύπνο τους. Σε αυτή τη ζωή καλό είναι να προσπαθούν αν προσαρμόζονται σε κανόνες και να βάζουν όρια στον εαυτό τους γιατί υπάρχει η τάση από το παρελθόν τους να επαναστατούν και να εξεγείρονται.
 • Νότιος Δεσμός στον 12ο οίκο
  Τα άτομα με αυτή τη θέση νοιώθουν πολύ ταπεινά και έχουν πολύ μικρό εγωισμό. Είναι πολύ καλοί ακροατές και η πνευματική τους εγρήγορση είναι πάντα πολύ αυξημένη. Από τις προηγούμενες ζωές τους έχουν φέρει μαζί τους πολλά καλλιτεχνικά ταλέντα αυτά τα άτομα και μπορούν να καταλάβουν και να διαισθανθούν σε μεγάλο βαθμό τους άλλους, ακόμη και τα άγνωστα πρόσωπα. Θα πρέπει να προσέχουν την υγεία τους και να φροντίζουν να διαχωρίζουν τι από όλα αυτά που αισθάνονται είναι δικό τους και τι είναι αυτό που έχουν ‘πιάσει’ από τους άλλους για να μπορούν να κρατάνε τις ισορροπίες με τον εαυτό τους.


Δείτε τον Νότιο Δεσμό στα ζώδια: εδω

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter