astropedia.gr

Ο Βόρειος Δεσμός στους οίκους

Ο Βόρειος Δεσμός στους οίκους
Η πρόκληση του Βόρειου Δεσμού είναι να μπορέσουμε να συνδυάσουμε το παρελθόν μας, που καταδεικνύεται από τις καρμικές καταβολές του Νότιου Δεσμού με το δυναμικό που έχουμε για μελλοντική εξέλιξη του εαυτού μας  ώστε να προχωρήσουμε αφήνοντας πίσω τις εμπειρίες που ήδη έχουμε απορροφήσει, να ανοίξουμε καινούργιους ορίζοντες και να προσπαθήσουμε να ξεβολευτούμε κατά κάποιο τρόπο από το γνωστό και το ασφαλές που δε μας εξελίσσει, χαράσσοντας καινούργιες κατευθύνσεις στη ζωή μας και νέα μοτίβα συμπεριφοράς.

Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο Βόρειος Δεσμός μας δείχνει τον τρόπο, την προσέγγιση και το είδος της ενέργειας που πρέπει να τονίσουμε και να χρησιμοποιήσουμε και ο οίκος δείχνει το πεδίο της ανθρώπινης εκδήλωσης μέσα στο οποίο θα πρέπει να καλλιεργήσουμε τα καινούργια γνωρίσματα που έχει ο Βόρειος Δεσμός να μας προσφέρει. Αν και δεν είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο και χρειάζεται επιμονή και υπομονή για να καλλιεργηθούν και να εκδηλωθούν οι ιδιότητες του Βόρειου Δεσμού, η διαδικασία αξίζει τον κόπο μιας και τα ταλέντα από τον Βόρειο Δεσμό θα φανούν πολύ χρήσιμα στην επίτευξη σημαντικών στόχων και στην εξέλιξη μας μέσα από τον καιρό.

Ο Βόρειος Δεσμός δείχνει εν ολίγοις την κατεύθυνση που έχουμε έρθει για να δώσουμε σε αυτή τη ζωή και τις ιδιότητες που αν τις αναπτύξουμε, θα μπορέσουμε να φτάσουμε πιο κοντά στην πνευματική μας ολοκλήρωση. Ποτέ δεν ακυρώνουμε τα μαθήματα που έχουμε πάρει από τον Νότιο Δεσμό αλλά τα χρησιμοποιούμε ως γέφυρα για να περάσουμε απέναντι στο αντιδιαμετρικό σημείο όπου βρίσκεται ο Βόρειος Δεσμός μας και το μέλλον μας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Μίλησε με τον δικό σου προσωπικό Αστρολόγο για πάσης φύσεως θέματα.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ στο 54760
  Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980


 • Βόρειος Δεσμός στον 1ο οίκο.
Με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιο του ωροσκόπου σας το σύμπαν κατά κάποιο τρόπο σας καλεί να προβάλετε το εγώ σας, την εικόνα σας και τον εαυτό σας κυνηγώντας αυτό που θέλετε και επιθυμείτε και φροντίζοντας για το δικό σας συμφέρον. Πρέπει να μην είστε πολύ παρορμητικοί και να είστε πάντα σίγουροι ότι οι κινήσεις σας θα έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς. Υπάρχει η ανάγκη να αναπτύξετε λοιπόν τις ικανότητες της αρχηγίας και της σωστής έκφρασης του εαυτού σας και των σκέψεών σας.

Η αληθινή σας ταυτότητα θα βρεθεί μέσα από την προσπάθειά σας να γίνετε ανεξάρτητοι και όσο το δυνατό λιγότερο δεσμευμένοι από πρόσωπα, κοινωνικές ομάδες και καταστάσεις. Σταδιακά θα βρείτε τον εαυτό σας και θα δείτε ότι η αληθινή ευτυχία θα έρθει μέσα από τη δική σας αποφασιστικότητα και τις δικές σας δημιουργικές προσπάθειες που θα έχουν επιτυχία αν αφήσετε στην άκρη την επιρροή που μπορεί να δέχεστε από την κρίση και τις επιθυμίες των άλλων.

 • Βόρειος Δεσμός στον 2ο οίκο.
 Με τον Βόρειο Δεσμό στον οίκο των αξιών, της αυτοπεποίθησης και των χρημάτων το σύμπαν σας καλεί να αναπτυχθείτε μέσα από την προσπάθειά σας να δημιουργήσετε κάτι που θα αξίζει και θα είναι διαχρονικό, κάτι που θα αφήσετε σαν κληροδότημα στους απογόνους σας ή γενικότερα στις επόμενες γενιές. Πρέπει να μάθετε πώς να κερδίζετε τα δικά σας χρήματα και πώς να διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας με τον καλύτερο τρόπο. Ο συγκεκριμένος Βόρειος Δεσμός σας τρέπει σε μια κατεύθυνση που έχει να κάνει με την ανάδειξη και την αξιοποίηση των έμφυτων ταλέντων σας.

Υπάρχει η ανάγκη να αναπτύξετε στοιχεία προσωπικής ακεραιότητας και μιας περισσότερο καλλιεργημένης προσωπικότητας και σταδιακά θα πρέπει να απομακρύνετε τα αντικοινωνικά σας στοιχεία, να περιορίσετε τον τρόπο που χρησιμοποιείτε τις σεξουαλικές σας εκδηλώσεις και να σκεφτείτε πάνω στην ανάγκη σας για έλεγχο και ισχύ μέσα στον κοινωνικό ιστό. Η ευτυχία θα έρθει από τη στιγμή που αρχίσετε να ζείτε περισσότερο απλά, με σταθερότητα, ειρηνικά και με λιγότερη επιθετικότητα, βασιζόμενοι μόνο στο δικό σας αποθεματικό και μόνο στις δικές σας προσπάθειες.

 • Βόρειος Δεσμός στον 3ο οίκο.
Δώστε στον εαυτό σας χώρο και χρόνο για καινούργιες εμπειρίες, ασχοληθείτε με οτιδήποτε σχετίζεται με μετακινήσεις, επικοινωνίες και διάδοση ιδεών. Θα σας βοηθήσει η συλλογή και η μετάδοση της πληροφορίας με κάθε τρόπο όπως επίσης και η συμμετοχή σας μέσα σε ομάδες που σχετίζονται με τα κοινά ή απλά με τη γειτονιά σας. Δώστε έμφαση στις σχέσεις που έχετε με τα αδέλφια σας ή με τους στενούς συγγενείς σας και μη μένετε στάσιμοι, κυριολεκτικά ή μεταφορικά.

Υπάρχει η ανάγκη να αναπτύξετε τις ικανότητές σας για πνευματική αλλά και διαλεκτική επικοινωνία μέσα στον κοινωνικό ιστό και η αγάπη σας για ανεξαρτησία και ελευθερία σταδιακά θα δώσει τη θέση της στην ανάπτυξη μιας περισσότερο υπεύθυνης, ώριμης και προσαρμόσιμης προσωπικότητας. Η αληθινή σας ευτυχία βρίσκεται στην ουσιαστική επαφή που κάνετε με τους άλλους και όχι στο αν συμφωνείτε ιδεολογικά με κάποιους.

 • Βόρειος Δεσμός στον 4ο οίκο.
Αναλάβετε την ευθύνη μιας οικογένειας και των αναγκών που προκύπτουν από κάτι τέτοιο. Μπορεί να είναι η δική σας οικογένεια αυτή που θα δημιουργήσετε μέσα από έναν γάμο ή μπορεί να είναι οι γονείς σας και οι ανάγκες τους που θα πρέπει να φροντίσετε να καλυφθούν. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει η σπιτίσια ζωή και εστιάστε στην προσωπική σας ζωή και την προσωπική σας ασφάλεια. Μη βάζετε πιο πάνω την άποψη και την επιβράβευση των άλλων από τη δική σας άποψη και τη δική σας αίσθηση αυτοαξίας.

Υπάρχει η ανάγκη να εξελιχθείτε συναισθηματικά και πνευματικά μιας και κάποια στιγμή στη ζωή σας θα καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι τα εγκόσμια και οι υλικές επιτυχίες δεν είναι αυτό που φέρνει την ευτυχία. Η οικογενειακή ζωή θα γίνει σημαντική για εσάς και μέσα από αυτό το πεδίο εκδήλωσης θα μπορέσετε να βρείτε την αληθινή ευτυχία. Η επιθυμία σας για ωρίμανση μέσα από την ενσωμάτωσή σας με τους άλλους θα γίνεται σταδιακά ολοένα και πιο ισχυρή με αποτέλεσμα να βρείτε τον αληθινό σας εαυτό μέσα από μια οικογένεια.

 • Βόρειος Δεσμός στον 5ο οίκο.
Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με τη δημιουργική σας δύναμη και να ακολουθείτε τις διαταγές της καρδιάς σας. Από δεχτείτε τη σημασία που έχει η ελεύθερη σας βούληση και εφαρμόστε την. Σε κάποιο βαθμό θα σας κάνει καλό η επαφή με τα παιδιά, είτε τα δικά σας είτε κάποιου άλλου, μιας και παρατηρώντας και μόνο τον τρόπο με τον οποίο παίζουν θα διδαχτείτε πολλά από αυτά. Προσπαθήστε να φέρετε το παιχνίδι και στη δική σας ζωή και καθημερινότητα. Δώστε έμφαση στην ικανότητά σας να αγαπάτε και να προσφέρετε γενναιόδωρα την αγάπη σας.

Να βρίσκετε πάντα χρόνο για να κοινωνικοποιήστε, να πηγαίνετε σε χώρους διασκέδασης συχνά και δουλέψτε πάνω στην ιδέα να νοιώθετε άνετα όταν γίνεστε το κέντρο της προσοχής. Να ενημερώνεστε και να παρακολουθείτε την αγορά και να κάνετε κάποιες έξυπνες επενδύσεις για τον εαυτό σας. Υπάρχει η ανάγκη να αναπτύξετε περισσότερο την εσωτερική σας δύναμη και την εγκράτεια ίσως μέσα από περιόδους φυσικής, πνευματικής και συναισθηματικής απομόνωσης. Η ευτυχία και η επιτυχία θα έρθει μέσα από την πραγματική και αυθεντική σας έκφραση που θα προσανατολίζεται στους άλλους.

 • Βόρειος Δεσμός στον 6ο οίκο.
Χρειάζεται να μάθετε και να καλλιεργήσετε τον τρόπο με τον οποίο συνεργάζεστε με τους ανθρώπους και φροντίστε αν είστε ευκατάστατοι να μην απέχετε από τη δουλειά γιατί το να εργάζεστε σας βοηθάει στο να εξελιχθείτε. Θα σας βοηθήσει επίσης αν κάνετε εθελοντική εργασία και να προσφέρετε το χρόνο σας στους άλλους μιας και μέσα από αυτή τη διαδικασία θα μάθετε κάτι σημαντικό για εσάς: το πώς θα βάζετε όρια στον τρόπο που διαθέτετε το χρόνο σας και πού θα επενδύετε πιο σωστά την ενέργειά σας.

Δώστε σημασία στην υγεία σας και ασχοληθείτε με εναλλακτικές μορφές θεραπείας. Υπάρχει η ανάγκη να ξεπεράσετε τον συναισθηματισμό σας και να φιλτράρετε την υπερανεκτική σας στάση γιατί αυτό σας τρώει ενέργεια και δεν έχετε αποτέλεσμα. Σταδιακά θα αναπτύξετε την ικανότητα να βλέπετε καθαρά και λογικά τη ζωή και τα θέματά της χωρίς να σας χειραγωγούν συναισθηματικά οι άλλοι και θα βρείτε την ευτυχία μέσα από τη θεραπεία των προβλημάτων των άλλων χρησιμοποιώντας όμως την αυτοπεποίθηση και τη λογική σας σκέψη.

 • Βόρειος Δεσμός στον 7ο οίκο.
Τελειοποιήστε τον τρόπο με τον οποίο έρχεστε σε επαφή με τους άλλους και τον τρόπο που δημιουργείτε σχέσεις. Φροντίστε να μάθετε να κρατάτε ή να δημιουργείτε την ισορροπία ανάμεσα στο δίνω και στο παίρνω μέσα από μια σχέση, όπως  ο γάμος σας, μια στενή σας φιλία ή ακόμη και μέσα από μια επαγγελματική σχέση. Αν την αναπτύξετε και την εξελίξετε, η διπλωματική σας ικανότητα μπορεί να σας φανεί πολύ χρήσιμη στην πορεία της ζωής σας και των εξελίξεων που θέλετε να πετύχετε.

Υπάρχει η ανάγκη να καλλιεργήσετε αυτή την κοινωνική ευαισθησία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και σε κάποια στιγμή της ζωής σας θα πρέπει να αποφασίστε αφού σκεφτείτε σοβαρά αν θέλετε όντως έναν γάμο ή όχι. Σταδιακά θα πρέπει να γίνετε λιγότερο εγωκεντρικοί και ατομιστές και θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ανοίγεστε και να συνεργάζεστε αρμονικά με τους άλλους. Θα βρείτε την ταυτότητά σας μέσα από τους άλλους και την ανάγκη που έχετε για τους άλλους. Η ευτυχία θα έρθει μέσα από τη ζεστασιά των ανθρώπινων σχέσεων.

 • Βόρειος Δεσμός στον 8ο οίκο.
Συνδεθείτε βαθιά με κάποιον και ζήστε την άμεση, καθημερινή και βαθιά επαφή και επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα. Ο σκοπός του συγκεκριμένου Β. Δεσμού είναι να σας οδηγήσει να βρείτε την αδελφή ψυχή σας. Να είστε ανοιχτοί και δεκτικοί στο να αποδέχεστε τη βοήθεια (ψυχολογική ή/και υλική) που έρχεται από τους άλλους και πολύ περισσότερο από τον σύντροφό σας. Θα κληθείτε σε αυτή τη ζωή να αντιμετωπίσετε και να χειριστείτε θέματα που σχετίζονται με κληρονομιές ή θα χρειαστεί να σας απασχολήσουν θέματα που έχουν να κάνουν με την οικονομική κατάσταση του συντρόφου σας. Θα ανακαλύψετε ότι όταν η ζωή σας αλλάζει δραματικά τότε είναι περίοδος που στην ουσία σας ευνοεί μακροπρόθεσμα και σας ανανεώνει.

Δώστε προσοχή στα όνειρά σας και κρατήστε ένα ημερολόγιο ονείρων. Θα ανακαλύψετε ότι τα όνειρά σας σάς δίνουν λύσεις αλλά και σας σπρώχνουν προς την υλοποίηση στόχων που μπορεί να μην τους έχετε πολύ ξεκάθαρους στο συνειδητό σας επίπεδο. Υπάρχει η ανάγκη να μεταμορφωθεί πλήρως η προσωπικότητά σας και πιθανότατα αυτό θα γίνει μέσα από μια σειρά απρόσμενων γεγονότων και αλλαγών. Πρέπει να εξαφανίσετε σταδιακά την επιθετικότητα, τη μυστικοπάθεια και την αντικοινωνικότητα καθώς επίσης τις περίεργες σεξουαλικές παρεκκλίσεις.

 • Βόρειος Δεσμός στον 9ο οίκο.
Η συγκεκριμένη θέση του Β. Δεσμού σας σπρώχνει σε μια κατεύθυνση που έχει να κάνει με ταξίδια πάσης φύσεως, όσο πιο μακρινά τόσο καλύτερα!  Ταξιδέψτε με κάθε τρόπο, κυριολεκτικά ή και μεταφορικά και εξελιχθείτε ερχόμενοι σε επαφή με άλλες κουλτούρες και πολιτισμούς πέρα από τον δικό σας. Δοκιμάστε εξωτικά φαγητά, μάθετε ξένες γλώσσες και γνωρίστε άτομα από άλλες χώρες ή άτομα με διαφορετικό τρόπο σκέψης. Φροντίστε να σπουδάσετε γιατί η ανώτερη εκπαίδευση θα σας φέρει σε επαφή με τον ανώτερο νου σας και θα σας βοηθήσει να ανεβείτε πιο ψηλά φτάνοντας έτσι πιο κοντά στον προορισμό της ψυχής σας.

Ο προορισμός σας έχει να κάνει με την εξέλιξη του μυαλού και του πνεύματός σας καθώς επίσης με το να μοιράσετε τον γνωσιολογικό σας πλούτο με τους άλλους και να διασπείρετε τις πληροφορίες και τις γνώσεις που έχετε προς όφελος της ανθρωπότητας ή έστω του δικού σας στενότερου κύκλου. Υπάρχει η ανάγκη να διευρύνετε τον τρόπο της ζωής σας πνευματικά αλλά και υλικά και για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να μειώσετε σταδιακά την ελαφριά διάθεση που έχετε απέναντι στα πράγματα και να την αντικαταστήσετε με μια βαθύτερη έρευνα πάνω στα πράγματα, βλέποντας έτσι πίσω από τη φαινομενικότητα, μελετώντας τη φιλοσοφία, τη θρησκεία και την επιστήμη καθώς επίσης και διάφορα πιο μεταφυσικά θέματα.

 • Βόρειος Δεσμός στον 10ο οίκο.
Δώστε προσοχή και έμφαση στην καριέρα σας και στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Φροντίστε να διασφαλίσετε ότι η φήμη και η υπόληψή σας θα παραμείνουν ανέπαφες από τις κινήσεις και τις επιλογές που θα χρειαστεί να κάνετε και κρατήστε υψηλές τις ηθικές σας αξίες. Ο δρόμος της ζωής σας σάς επιφυλάσσει άνοδο και αναγνώριση γι’ αυτό προσέξτε να έχετε και να διατηρείτε ένα σωστό ηθικό προφίλ. Προσπαθήστε να αναπτύξετε την ικανότητα να είστε ο καλύτερος στον τομέα σας και στο αντικείμενό σας και το σύμπαν θα σας σπρώξει προς την επιτυχία δίνοντάς σας αρκετές ευκαιρίες.

Φροντίστε να κινείστε μέσα από παραδεδομένες οδούς και παραδοσιακούς τρόπους χειρισμού καταστάσεων που έχουν αποδειχτεί μέχρι τώρα σωστές και αποτελεσματικές. Σε κάποιο βαθμό θα χρειαστεί να έρθετε αντιμέτωποι με πρόσωπα εξουσίας και μέσα από αυτό θα μάθετε πολλά. Υπάρχει η ανάγκη να ωριμάσετε, να αναλάβετε ευθύνες και να πετύχετε αποτελέσματα στην εργασία σας και να γίνετε κάποιος στην κοινωνία. Πρέπει να ξεπεράσετε σταδιακά τα εμπόδια που οφείλονται στην ανατροφή σας ως παιδιού, τις οικογενειακές πιέσεις, τις κοινωνικές δυσαρμονίες και την ανώριμη αντιμετώπιση που μπορεί να έχετε. Μέσα από τη σκληρή εργασία θα ανεβείτε ψηλά.

 • Βόρειος Δεσμός στον 11ο οίκο.
Στην ατομική σας εξέλιξη θα σας βοηθήσει να γίνετε μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου και να ενταχθείτε σε ομάδες με τις οποίες μοιράζεστε κοινά ιδεώδη και έχετε κοινούς σκοπούς. Ομάδες, οργανώσεις και κοινότητες θα σας βοηθήσουν και θα σας παρέχουν αρκετές ευκαιρίες ανάπτυξης κυρίως προς την κατεύθυνση της κοινωνικής αλλαγής και μεταρρύθμισης. Η παρουσία των φίλων και των κοινωνικών επαφών είναι σημαντική στη ζωή σας και στην εξέλιξη σας. Το κλειδί είναι να μάθετε να συνεργάζεστε με αυτούς γιατί η ανάπτυξη για εσάς έγκειται στην ανάπτυξη της ομάδας και του συνόλου και το μυστικό είναι να καταφέρετε να συνδυάσετε το ατομικό με το συλλογικό θέλω.

Υπάρχει η ανάγκη να αναπτύξετε την αίσθηση του κοινωνικού στόχου μέσα από τις φιλίες σας και τις ομάδες στις οποίες ανήκετε και πρέπει να ελαχιστοποιήσετε όσο περισσότερο τη ματαιοδοξία, τον εγωισμό και τη σεξουαλική φιλελευθερία σας. Θα σας βοηθήσει αν ασχοληθείτε με κάποιο τρόπο με παιδιά και τα δημιουργικά σας ταλέντα θα είχαν καλύτερο αποτέλεσμα αν τα χρησιμοποιήσετε για το καλό των άλλων (της ομάδας και της ανθρωπότητας).

 • Βόρειος Δεσμός στον 12ο οίκο.
Είναι πολύ βασικό για την εξέλιξή σας να δίνετε χωρίς συγκεκριμένο σκοπό και χωρίς να περιμένετε κάποιο αντάλλαγμα. Κάθε μέρα κάντε την ‘’καλή πράξη’’ της ημέρας και θα δείτε ότι θα έχετε εύνοια και θα ωφεληθείτε. Ανακαλύψτε ότι μπορείτε να μείνετε μόνοι σας αλλά να μην αισθάνεστε καθόλου μόνοι. Αυτό θα συμβεί όταν ανακαλύψετε τη σύνδεση που υπάρχει ανάμεσα σε σας και τον ανώτερο νου, τον Θεό ή την ανώτερη δύναμη, εξαρτάται πώς την ονομάζετε εσείς οι ίδιοι. Η κατεύθυνση της ζωής σας έχει να κάνει με το να μάθετε να εργάζεστε πίσω από τις κάμερες, χωρίς να φαίνεστε και χωρίς να προβάλλεστε. Η αναγνώριση του προσώπου σας μπορεί βέβαια να συμβεί και πολλά πράγματα να περιστρέφονται γύρω από το όνομά σας αλλά δεν είναι αυτός ο σκοπός σας.

Πολύ συχνά θα βρεθείτε σε θέση να εργάζεστε για το καλό και τη φροντίδα ατόμων που βρίσκονται στο περιθώριο της κοινωνίας και έχουν ειδικές ανάγκες. Ο συγκεκριμένος Β. Δεσμός σας καλεί να στραφείτε προς την ταπεινότητα, τη συμπόνια και την πνευματική εγρήγορση για τη δική σας καλύτερη εξέλιξη. Υπάρχει η ανάγκη κάθε τόσο να αποσύρεστε και να απομονώνετε τον εαυτό σας ώστε να κάνετε μια εκτίμηση των πραγμάτων γύρω σας ώστε να συντονίζεστε με την ουσία και όχι με την υλική εκδήλωση των γεγονότων.

Δείτε τον Βόρειο Δεσμό στα ζώδια: εδω


ASTRACARD

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

Newsletter