astropedia.gr

Ονειροκρίτης: Ταξίδια και μετακινήσεις!

Ονειροκρίτης: Ταξίδια και μετακινήσεις!
Τα όνειρα είναι αγγελιοφόροι της ψυχής. Οι περισσότερες από τις εικόνες τους δεν υπάρχουν σε ονειροκρίτες, γιατί σχετίζονται αποκλειστικά με τον ψυχισμό μας. Δημιουργούνται μέσα από την προσωπική μας εμπειρία και γι΄αυτό το λόγο πρέπει όλοι να εξοικειωθούμε με τον αποσυμβολισμό των δικών μας ονείρων.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ειδική γραμμή για όνειρα!
Το όνειρό σου κάτι θέλει να σου πει...  
Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
 
Το όνειρό σου κάτι θέλει να σου πει... ⇨ Ονειροκρίτης - Ερμηνεία Ονείρων

 • Ταξιδεύοντας
  Τα όνειρα που βλέπουμε να πηγαίνουμε ταξίδι συμβολίζουν είτε την επιθυμία μας να ταξιδέψουμε είτε την πρόοδο που κάνουμε όσον αφορά τους επαγγελματικούς ή πνευματικούς μας στόχους. Είναι δυνατό επίσης να δείχνουν την επιθυμία μας για αλλαγή κάποια πλευράς της ζωής μας, δηλαδή την επιθυμία μας να «προχωρήσουμε». Σύμφωνα με τον Γιουνγκ, το ταξίδι προς τη Δύση μπορεί να συμβολίζει την αίσθηση της προχωρημένης ηλικίας ή το θάνατο. Το ταξίδι προς την Ανατολή αντιθέτως, συμβολίζει την αναζωογόνηση.   
 • Πτήση με παράδοξο τρόπο
  Εάν φανταστούμε τον εαυτό μας να πετάει με ένα κρεβάτι ή μια πολυθρόνα, ίσως να εκφράζουμε την επιθυμία μας για περιπέτειες που αποκλίνουν αρκετά από την καθημερινή μας ζωή και τις ανέσεις μας. Πετώντας με ένα ποδήλατο, είναι πολύ πιθανό να έρθει στο μυαλό μας η πασίγνωστη πλέον εικόνα του φιλικού εξωγήινου Ε.Τ. από την ομώνυμη ταινία του Στιβεν Σπήλμπεργκ, που επιστρέφει στον πλανήτη του με το ποδήλατο συμβολίζοντας τη νοσταλγία για το σπίτι και το παιδικά χρόνια της ζωής μας.
 • Ταξίδι με τρένο
  Το ταξίδι με τρένο είναι σύμβολο της ενστικτώδους τηλεπάθειας. Είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι, το οποίο όμως επικεντρώνεται στην προκαθορισμένη πορεία που έχουν οι ράγες. Όπως και το τραμ, μπορεί να αισθανθούμε ότι δεν έχουμε τον έλεγχο του πεπρωμένου μας και ότι εξαρτιόμαστε ίσως υπερβολικά από κάποιον άλλον. Ένα χαλασμένη ή εκτροχιασμένο τρένο μπορεί να είναι ένα απροσδόκητα καλό όνειρο, γιατί αυτό που εκ πρώτης όψεως φαίνεται ως μια εικόνα διαλυμένων σχεδίων και ελπίδων μπορεί να μεταφέρει το μήνυμα ότι εξαρχής δεν θα έπρεπε να πάρουμε αυτό το τρένο με άλλα λόγια, ότι δεν πρέπει απαραίτητα να ακολουθήσουμε τη συγκεκριμένη περεία που έχουμε χαράξει, αλλά να στραφούμε προς τον ανοιχτό δρόμο και να απολαύσουμε την ελευθερία που μας προσφέρει η νέα πορεία μας προς την προσωπική μας ολοκλήρωση.
 • Άμαξα με άλογα
  Η παλιομοδίτικη εικόνα ενός αλόγου που σέρνει μια άμαξα ή ένα αμαξίδιο μπορεί να φανερώνει ότι προτιμάτε να προχωράτε στη ζωή φορτωμένοι με τις παλιές συναισθηματικές αποσκευές σας παρά να αναζητάτε την εξέλιξη της προσωπικής σας ανάπτυξης με την αποδοχή σύγχρονων προσεγγίσεων. Αυτά τα οχήματα όμως συνήθως παρουσιάζονται στο όνειρο με τα άλογα να καλπάζουν εκτός ελέγχου, καταδεικνύοντας την ανικανότητά μας να πάρουμε στα χέρια μας το ίδιο μας το πεπρωμένο. 
 • Ταξίδι με αυτοκίνητο
  Το ταξίδι με αυτοκίνητο επιδέχεται πολλές ερμηνείες ανάλογα με το είδος του οχήματος. Για παράδειγμα, η μεταφορά με ταξί μπορεί να συμβολίζει την τάση να καθόμαστε στην πίσω θέση στη ζωή και να αφήνουμε την οδήγηση σε άλλους, αντί να στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις. Αν όμως δείτε τον εαυτό σας να οδηγεί το ταξί, η εικόνα μπορεί να εκφράζει την προθυμία σας να οδηγήσετε άλλους στο προσωπικό τους ταξίδι. Από την άλλη πλευρά, το ταξίδι με ένα όχημα μαζικής μεταφοράς, όπως ένα λεωφορείο, πιθανά να συμβολίζει την επίτευξη της ομαδικής συνείδησης, ιδίως εάν αυτό είναι γεμάτο με φίλους ή άτομα με τα οποία συνεργάζεστε για ένα κοινό σκοπό. Από την άλλη πλευρά, τα μέσα μαζικής μεταφοράς ίσως συμβολίζουν την υπερβολική συμβατικότητά μας και το ότι δεν έχουμε αποκτήσει ένα προοδευτικό τρόπο σκέψης.  
 • Μηχανή ή ποδήλατο
  Η μηχανή είναι ένα ισχυρό σύμβολο της αυτονομίας του ατόμου. Όποιος ονειρεύεται ότι οδηγεί μηχανή είναι αποφασισμένος να έχει τον έλεγχο της μοίρας του. Όπως συμβαίνει και με το ποδήλατο, η δίτροχη μηχανή συμβολίζει κατά τον Γιουνγκ την απαραίτητη ισορροπία μεταξύ των συνειδητών φιλοδοξιών μας των βαθύτερων παρορμήσεων του υποσυνειδήτου προκειμένου να επιτύχουμε την πρόοδο. Η επικέντρωση στην ταχύτητα που αναπτύσσει η μηχανή εκφράζει χαρακτηριστικότερα την επιθυμία για ανεξαρτησία. Σύμφωνα πάλι με τη φροϋδική θεωρία, ο σεξουαλικός συμβολισμός της ανάβασης στη σέλα του ποδηλάτου γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρος στην περίπτωση της μηχανής.     

AstraCard 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
 
Newsletter