astropedia.gr

Παιδική αστρολογία: πως διαμορφώνεται η προσωπικότητα του;

Παιδική αστρολογία: πως διαμορφώνεται η προσωπικότητα του;
Ακόμη και στα πρώτα βήματα μας τα ζώδια παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και στα μικρά μας αγγελούδια! Ας δούμε λοιπόν πόσο επηρεάζει το κάθε ζώδιο τη ζωή του παιδιού μας.Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου
Γεμάτα ζωντάνια τα παιδιά που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού. Είναι υπερκινητικά, ενθουσιώδη και βιαστικά. Από την βιασύνη τους πολλές φορές κάνουν διάφορες ζημιές, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην ξεφεύγουν της προσοχής σας. Φροντίστε βέβαια να μην μαλώσετε το μικρό Κριαράκι, αλλά να το συμβουλεύσετε καθώς μπορεί να σας κατανοήσει πολύ εύκολα. Θεωρείτε από τα άτακτα παιδιά στο σχολείο κι αυτό γιατί δεν μπορεί να συγκεντρώσει την προσοχή του σε ένα πράγμα. Κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα κι η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνει περίφημα.

Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου
Τα παιδιά που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου έχουν ιδιαίτερο πείσμα. Όταν πιάσουν να κάνουν κάτι δεν τα παρατάνε ποτέ παρά μόνο όταν κάνουν αυτό που θέλουν. Είναι ιδιαίτερα κτητικά και μπορούν να ανοιχτούν μόνο σε άτομα που νιώθουν ασφάλεια. Μπορούν να μπουν εύκολα σε τάξη και να ακολουθήσουν κανόνες, αλλά δεν πρόκειται να κάνουν κάτι με το ζόρι. Κάνουν μόνο αυτό που θέλουν πραγματικά. Στο σχολείο θεωρούνται από τους καλύτερους μαθητές κι αυτό γιατί είναι μεθοδικά σε ότι κάνουν. Δείτε λοιπόν τις κλίσεις τους και κινηθείτε σύμφωνα με αυτές.

Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου
Τα πιο γρήγορα παιδιά του ζωδιακού κύκλου. Όλα τα κάνουν πολύ σύντομα και πολλές φορές προηγούνται της ηλικίας τους. Στο σχολείο μαθαίνουν σχεδόν τα πάντα από την παράδοση κι αυτό γιατί η αντίληψή τους είναι πολύ καλή. Βαριούνται να κάνουν το ίδιο πράγμα συνέχεια ή ακόμη και να παίζουν με τα ίδια παιχνίδια. Προτιμούν το διάβασμα, αλλά και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές καθώς με αυτά “ταξιδεύουν”. Μην πιέσετε ένα μικρό Διδυμάκι να κάνει αυτό που θέλετε εσείς γιατί σίγουρα δεν θα τα καταφέρετε.

Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22  Ιουλίου
Τα παιδιά που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου έχουν ανεπτυγμένη την φαντασία αλλά και την ευαισθησία τους. Είναι πολύ κοντά στην οικογένειά τους και λατρεύουν το σπίτι τους στο οποίο αισθάνονται μέγιστη ασφάλεια. Δύσκολα εμπιστεύονται τους άλλους και πολύ πιο δύσκολα κάνουν φιλίες. Παρόλα αυτά οι φιλίες τους είναι εφόρου ζωής. Στο σχολείο διακρίνονται για την επιμέλεια, αλλά και την τάξη τους. Έχουν ιδιαίτερα καλλιτεχνικές τάσεις ενώ η μνήμη τους είναι από τα προτερήματά τους. Προσπαθήστε να μην το μαλώνετε, γιατί σίγουρα το κλάμα του και το παράπονό του δεν θα σας αφήσει σε ησυχία.

Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου
Τα Λιοντάρια είναι από τα παιδιά που μοιράζονται τα πάντα. Θέλουν να δίνουν τα πάντα στους άλλους και το μόνο που ζητούν ως αντάλλαγμα είναι η αναγνώρισή τους. Τους αρέσουν πολύ οι παρέες και οι φιλίες. Είναι από τα παιδιά που θα τα δείτε να έχουν τον πρώτο ρόλο σε μία παράσταση στο σχολείο ή που θα πρωτοστατούν στην τάξη τους. Τους ενδιαφέρει περισσότερο η δόξα και ο έπαινος, παρά το κέρδος. Καλό θα ήταν λοιπόν να του τονίζεται το εγώ τους, χωρίς όμως να καταφεύγετε σε υπερβολές, γιατί θα έχετε το αντίθετο αποτέλεσμα.

Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου
Τα παιδιά που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου κινούνται με αργά και μεθοδικά βήματα. Μην σας προβληματίζει όμως αυτό. Δώστε τους το χρόνο που χρειάζονται και αφήστε τα να ξεδιπλώσουν τον εαυτό τους. Παράλληλα εμψυχώστε τα και δώστε τους θάρρος καθώς θεωρούνται από τα πιο ντροπαλά παιδιά του ζωδιακού κύκλου. Στο σχολείο ξεχωρίζουν από την μεθοδικότητά τους, την τάξη τους, αλλά και την ηρεμία τους. Έχουν την δυνατότητά να βοηθούν τα άλλα παιδιά γύρω τους και θέλουν οι φίλοι τους να συμβαδίζουν μαζί τους. Αναζητούν την ησυχία του σπιτιού που είναι ο παράδεισός τους.

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου
Τα ήρεμα παιδιά που ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού είναι από τα πιο ισορροπημένα του ζωδιακού κύκλου. Τους αρέσει η αρμονία και η τάξη. Δεν μπορούν τις φασαρίες και τους καβγάδες κι όταν κάτι δεν τους αρέσει, απλά το αφήνουν πίσω τους και προχωρούν. Θέλουν να ασχολούνται με τα παιχνίδια τους και μπορούν να παίζουν ακόμη και μόνα τους. Αναζητούν βέβαια την υποστήριξή σας αλλά και την επιβράβευσή σας. Στο σχολείο είναι καλοί μαθητές και επιζητούν την καλή βαθμολογία αλλά και την αναγνώριση από τον δάσκαλο τους.

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου
Τα παιδιά στο ζώδιο του Σκορπιού έχουν έντονη την διαίσθησή τους και σχεδόν πάντα κινούνται σύμφωνα με αυτή. Δυσκολεύονται να πουν την αλήθεια και κρατούν πολλά μυστικά. Μπορούν και πειθαρχούν πολύ εύκολα κι αυτό τους κάνει να ξεχωρίζουν στο σχολείο, όπου είναι ιδιαίτερα καλοί μαθητές. Αν και είναι ιδιαίτερα κοινωνικά, δεν ανοίγονται πολύ εύκολα. Μιλούν και αποκαλύπτουν τον εαυτό τους μόνο σε άτομα με οποία νιώθουν ασφάλεια και σιγουριά και συνήθως αυτά είναι τα μέλη της οικογένειάς τους. Ποτέ μην τα συγκρίνεται με άλλα παιδιά, γιατί σίγουρα θα βγάλουν την ζήλεια που κρύβουν μέσα τους.

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου
Σκανταλιάρικα, ατίθασα και γεμάτα ζωή τα μικρά Τοξοτάκια. Μην προσπαθήσετε να τα βάλετε σε κανόνες, γιατί σίγουρα δεν θα τα καταφέρετε. Λένε σχεδόν πάντα την αλήθεια, όσο κι αν τους στοιχίσει αυτό. Θέλουν να τα μαθαίνουν όλα και στο σχολείο ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους. Ταυτόχρονα ξεχωρίζουν και για την φιλικότητά τους, αλλά και για το ότι είναι η ψυχή της παρέας. Τους αρέσει οτιδήποτε καινούργιο και ιδιαίτερα ότι έχει σχέση με ηλεκτρονικά. Μπορούν να κατανοήσουν πολύ εύκολα τα πάντα και το μυαλό τους βρίσκεται σε μόνιμη εγρήγορση.
   
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου
Τα παιδιά που ανήκουν στο ζώδιο του Αιγόκερου από πολύ μικρά φέρονται πολύ ώριμα. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και τι όχι και γι’ αυτό το λόγο δεν χρειάζεται σχεδόν ποτέ να τους υποδείξετε εσείς κάτι. Ακολουθούν τα βήματα των γονιών τους και αντιλαμβάνονται πάρα πολύ καλά το τι συμβαίνει γύρω τους. Στο σχολείο μαθαίνουν σχεδόν όλα τα μαθήματα από την παράδοση ενώ μπορούν να ανταπεξέλθουν το ίδιο καλά και σε εξωσχολικές δραστηριότητες. Τους αρέσει να διαβάζουν αλλά και να βρίσκονται με φίλους και με παρέες. Σπάνια κάνουν αταξίες ή ζημιές.

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου
Από τα πιο ανήσυχα παιδιά του ζωδιακού κύκλου. Ιδιαίτερα ενεργητικά και πολύ κοινωνικά. Κάνουν εύκολα φιλίες και διακρίνονται για τις γνώσεις τους. Τους αρέσουν οι παρέες και νιώθουν άνετα μέσα σε αυτές. Οι φίλοι τους αλλά και οι παρέες τους είναι ότι πιο σημαντικό στη ζωή τους. Στο σχολείο δεν δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή αλλά παρόλα αυτά καταφέρνουν και ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους. Το πώς τα καταφέρνουν είναι ένα άλλο θέμα. Μην προσπαθήσετε να τα περιορίσετε ή να τα τιμωρήσετε γιατί σίγουρα δεν θα επιτύχετε τίποτα.
 
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου
Τα παιδιά που ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πολύ ευαίσθητα και συναισθηματικά. Θεωρούνται από τα πιο ευπροσάρμοστα παιδιά και δεν δυσκολεύονται να συνηθίσουν οποιοδήποτε περιβάλλον. Το σχολείο το βλέπουν σαν δεύτερο σπίτι τους, αρκεί φυσικά οι συμμαθητές τους και οι δάσκαλοί τους να τους φέρονται με αγάπη. Η φαντασία τους είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη γι’ αυτό και έχουν κλίση προς τα καλλιτεχνικά. Είναι ήσυχα παιδιά και σπάνια κάνουν αταξίες ή ζαβολιές. Σπάνια θα τα δείτε να αδικούν κάποιο άλλο παιδί καθώς έχουν ανεπτυγμένο το αίσθημα της δικαιοσύνης.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter