astropedia.gr

Zώδια και Γονείς: Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι γονείς;

Zώδια και Γονείς: Ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι γονείς;
Ως γονείς σίγουρα επιθυμείτε το καλύτερο για το παιδί σας και οι εποχές ίσως να σας αγχώνουν με την αβεβαιότητα του μέλλοντος. Πολλά μπορεί να έχετε σκεφτεί αλλά λάβετε υπόψη σας και το ότι στη σχέση αυτή που καθημερινά χτίζετε με το παιδί σας υπάρχετε και εσείς. Πώς λοιπόν αντιδράτε ως γονείς και τι πρέπει να προσέξετε?


Κριός
Οι γονείς Κριοί μπορεί να είστε λίγο αυταρχικοί και απόλυτοι με την ανατροφή του παιδιού σας, προσπαθήστε λοιπόν να γίνετε λίγο πιο ανεκτικοί. Πιθανότατα το παιδί σας να είναι ατίθασο και χρειάζεται να του βρείτε τρόπους για να εκδηλώσει την ενεργητικότητά του. Είστε σίγουρα πολυμήχανοι άνθρωποι και δε θα συναντήσετε δυσκολία στο να βρείτε ή και να εφεύρετε τρόπους για να εκτονωθεί το παιδί σας πιο δημιουργικά.

Ταύρος
Οι γονείς Ταύροι καλό είναι μα μην είστε πολύ αυστηροί με το παιδί σας γιατί η υπερβολική πειθαρχεία μπορεί να το καταπιέζει. Επειδή είστε άνθρωποι που αγχώνεστε πολύ προσπαθήστε να μην περάσετε αυτό το άγχος στο παιδί σας. Μην επιμένετε πολύ στο θέμα του φαγητού.

Δίδυμος
Οι γονείς Δίδυμοι σίγουρα με τον χαρακτήρα που έχετε μπορείτε να τονώσετε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του παιδιού σας με τα συνεχόμενα και πολυποίκιλα ερεθίσματα που του δίνετε και με τις διάφορες ασχολίες. Προσπαθήστε όμως να το βοηθήσετε να μάθει να αναλαμβάνει ευθύνες και να φέρνει εις πέρας τα καθήκοντά του..

Καρκίνος
Οι γονείς Καρκίνοι είστε πάρα πολύ τρυφεροί και δοτικοί αλλά μερικές φορές…παραείστε! Είναι καλό να αφήνετε χρόνο και χώρο στο παιδί σας να αναπνέει και να μην το πνίγετε με την υπερβολική σας ευαισθησία. Έχετε πολλούς φόβους και άγχη για το μέλλον του. Ηρεμήστε τη σκέψη σας και αφήστε τον ήρεμο, υποστηρικτικό σας εαυτό να βγει προς το παιδί.

Λέων
Οι γονείς Λέοντες είστε πολύ υπερήφανοι για τον εαυτό σας και τα παιδιά σας είναι για εσάς μια προέκταση του εαυτού σας. Το να έχετε  υπερβολικές απαιτήσεις από αυτά δεν είναι απαραίτητα κακό αλλά το να υπάρχει ένα μέτρο είναι σαφέστατα καλύτερο και επίσης όταν τα καμάρια σας δεν τα καταφέρνουν μην δείχνετε έντονα την απαγοήτευσή σας.

Παρθένος
Οι γονείς Παρθένοι επειδή είστε άνθρωποι της τάξης και της οργάνωσης συχνά είστε απόλυτοι και δεν ανέχεστε την αταξία του παιδιού σας. Βεβαίως και από μικρό πρέπει να μάθει την τάξη αλλά μην ξεχνάτε ότι είναι παιδί ακόμα και θα το βοηθούσε πάρα πολύ αν δείχνατε περισσότερο στοργή και αν το συμβουλεύατε αντί να προσπαθείτε να το κατευθύνετε.

Ζυγός
Οι γονείς Ζυγοί πρέπει να είστε περισσότερο αποφασιστικοί με τα παιδιά σας γιατί έτσι και θα μπορέσετε να τα διδάξετε με το ζωντανό παράδειγμά σας αλλά και γιατί έτσι δε θα τα αφήσετε να έχουν αυτά το πάνω χέρι και να σας κάνουν ό,τι θέλουν. Το να είστε πάνω απ’ όλα φίλοι είναι καλό αλλά οι ρόλοι γονιός-παιδί καλό είναι μα μην μπερδεύονται όσο τα παιδιά είναι ακόμα μικρά

Σκορπιός
Οι γονείς Σκορπιοί είναι καλό να μην συγκρατιέστε και να εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας για τα παιδιά σας ώστε να καταλάβουν και αυτά κάτι…μην ξεχνάτε πόσο μυστικοπαθείς άνθρωποι είστε από τη φύση σας πράγμα που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τα παιδιά σας να σας καταλάβουν…και μην κολλάτε πεισματικά σε κάποιες λεπτομέρειες γιατί χάνετε την ουσία.

Τοξότης
Οι γονείς Τοξότες λειτουργείτε περισσότερο σαν φίλοι με το παιδί σας και αυτό είναι καλό γιατί το βοηθάει να χτίσει μια καλύτερη και με περισσότερο νόημα σχέση μαζί σας αλλά καλό είναι να τα διδάξετε να είναι περισσότερο πειθαρχημένα πράγμα που θα τους φανεί χρήσιμο καθώς θα μεγαλώνουν.

Αιγόκερως
Οι γονείς Αιγόκεροι καλό είναι να μην παίρνετε το ρόλο σας ως γονέα πολύ στα σοβαρά και να έχετε μια φιλική σχέση με το παιδί σας. Οι ανταμοιβές του με υλικό τρόπο είναι καλό να γίνονται αλλά είναι πολύ σημαντικό η ανταμοιβή να υπάρχει και με συναισθηματικό τρόπο. Καλό είναι και για εσάς να μπορέσετε να γίνεται φίλοι.

Υδροχόος
Οι γονείς Υδροχόοι είστε με το παιδί σας πάνω απ’ όλα φίλοι και αυτό είναι καλό αλλά μην ξεχνάτε ότι το γεγονός παραμένει ότι εσείς είστε ο γονιός και αυτό δε θα αλλάξει. Πρέπει λοιπόν να φροντίσετε το παιδί σας να έχει μια τάξη στη ζωή του είτε αυτό σημαίνει πρακτικά στο δωμάτιό του είτε στη σκέψη του και στη δράση του. Μην φοβάστε ότι μπορεί να παραβιάσετε την ατομική του ελευθερία γιατί από τη φύση σας δε θα το κάνετε αυτό.

Ιχθύς
Οι γονείς Ιχθύες πρέπει να πειθαρχήσετε πρώτα τον εαυτό σας για να μπορέσετε να πειθαρχήσετε και τα παιδιά σας. Αυτό είναι αναγκαίο γιατί δεν είστε από τους ανθρώπους που μπορείτε να επιβάλετε εύκολα την τιμωρία στα παιδιά σας όταν κάνουν κάτι που δε θα έπρεπε άρα είναι και προς όφελός σας να μεγαλώσετε παιδιά σωστά και πειθαρχημένα που δε θα χρειαστεί να τα τιμωρήσετε.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter