astropedia.gr

Πως ερωτεύονται τα ζώδια το καλοκαίρι!

Πως ερωτεύονται τα ζώδια το καλοκαίρι!
Το καλοκαίρι είναι εδώ και δημιουργεί το τέλειο σκηνικό για φλερτ, έρωτα και πάθος! Αν είσαι δεσμευμένη, εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερη και θες αυτό το καλοκαίρι να γνωρίσεις αυτόν που θα ερωτευθείς, ακολούθησε τον οδηγό του ζωδίου του και κατέκτησε τον στην βρεγμένη αμμουδιά!

Αναζητάτε την αδελφή ψυχή σας; 
Θέλετε να κάνετε πιο πικάντικα τα πράγματα στην σχέση σας;


☎ Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
☎ Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699
 

Κριός  

Περιπέτεια της μιας βραδιάς
Ένας Κριός είναι πάντα πρόθυμος και έτοιμος για περιστασιακό σεξ! Θα σου χαρίσει απλόχερα μια βραδιά γεμάτη πάθος χωρίς ιδιαίτερους προβληματισμούς για το μέλλον! Άλλωστε όταν πιστεύει πως μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο γιατί να εγκλωβιστεί σε μια σχέση;
 • Σταθερός δεσμός
  Ο Κριός δεν είναι ζώδιο που μπορεί να μείνει εύκολα σε μια σχέση για πολύ καιρό. Διψάει για περιπέτεια και του είναι απαραίτητο να εκτονώνει την ασυγκράτητη ενέργεια του αλλιώς ακολουθούν ξεσπάσματα!
 • Ο Κριός στον έρωτα
  Όταν ο Κριός ερωτευτεί κυνηγάει ανελέητα μέχρι να κατακτήσει τον στόχο που ποθεί, είναι το πιο φλογερό ζώδιο, δεν είναι συνεσταλμένος και δεν θα ντραπεί να εκφράσει τα συναισθήματά του με αμεσότητα και ειλικρίνεια! Παίρνει πάντα την πρωτοβουλία στον έρωτα και ο ανταγωνισμός δεν τον φοβίζει, αντιθέτως, απολαμβάνει την πρόκληση καθώς η νίκη του θα είναι θριαμβευτική!
 • Ο Κριός κάτω από τα σεντόνια
  Οι Κριοί τρελαίνονται για επαναλαμβανόμενο γρήγορο καυτό σεξ σε οποιοδήποτε μέρος, οποιαδήποτε ώρα! Είναι το ζώδιο της παθιασμένης δράσης και αυτό σημαίνει ασυναγώνιστες επιδόσεις! Θα σου μιλήσει ανοιχτά για τις προτιμήσεις του στο κρεβάτι και περιμένει το ίδιο κι από εσένα! Θεωρούν τα πολλά προκαταρκτικά χάσιμο χρόνου, οπότε προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς στο ψητό, το οποίο θα σου μείνει αξέχαστο!


Ταύρος
Περιπέτεια μιας βραδιάς

Ο Ταύρος είναι από τα ζώδια που επενδύουν, προτιμούν να κινούνται αργά, μεθοδικά και προμελετημένα στον έρωτα όπως και σε όλα τα άλλα! Δεν διαθέτουν αντανακλαστικά για να ανταποκριθούν στον απρόβλεπτο και ξαφνικό έρωτα της μιας βραδιάς που ίσως δεν τους προσφέρει τίποτα στο μέλλον. Εκτός κι αν βρίσκεται σε νεαρή ηλικία οπότε ακόμα δεν έχει ανακαλύψει τον πραγματικό του εαυτό!
 • Σταθερός δεσμός
  Λατρεύουν την ασφάλεια και τη σταθερότητα που τους προσφέρει μια μακροχρόνια σχέση και σπάνια θα πάρουν την πρωτοβουλία να αποχωρήσουν από αυτήν! Ο Ταύρος είναι γήινος και σαρκικός, θα προτιμήσει να κουρνιάσει μαζί σου , προσφέροντας σου την καλύτερη αγκαλιά του κόσμου παρά να τριγυρνάει εδώ και εκεί.
 
 • Ο Ταύρος στον έρωτα
  Οι Ταύροι αν και ερωτεύονται σχετικά εύκολα, δυσκολεύονται να κάνουν την πρώτη κίνηση. Μπορεί να τους πάρει από ένα έως πέντε χρόνια στο να πει αν δεν πάρεις εσύ την πρωτοβουλία! Δεν διαθέτουν την παραμικρή αίσθηση ρομαντισμού, αλλά ο έρωτάς τους έχει πολύ πολύ μεγάλη διάρκεια! Απολαμβάνει την φροντίδα και την τρυφερότητα και την ανταποδίδει με το παραπάνω!
 
 • Ο Ταύρος κάτω από τα σεντόνια
  Οι Ταύροι είναι το πιο αισθησιακό ζώδιο, αρνείται να βιαστεί και ναι, η αντοχή του θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία σου! Τα προκαταρκτικά αρχίζουν στο μυαλό τους ώρες πριν την πράξη. Το φαγητό αποτελεί το ισχυρότερο αφροδισιακό και τίποτα δεν τον ερεθίζει περισσότερο από το απόλυτο γυμνό! Είναι ιδιαίτερα περιποιητικός και προτεραιότητά του είναι η ικανοποίησή σου! Σε βάθος χρόνου όμως γίνεται αρκετά προβλέψιμος στην κρεβατοκάμαρα καθώς η ρουτίνα τον ακολουθεί και εκεί.


Δίδυμος  
Περιπέτεια της μιας βραδιάς

Οι Δίδυμοι είναι οι βασιλιάδες του one night stand! Το θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό, χωρίς τύψεις και ενδοιασμούς! Είναι πολύ πιθανόν να σου πει πόσο ερωτευμένος είναι μαζί σου, όχι γιατί το εννοεί, αλλά γιατί πιστεύει πως αυτό θέλεις να ακούσεις! Οι Δίδυμοι δε χρωστάνε ποτέ τίποτα και σε κανέναν! Μην ελπίζεις λοιπόν μετά την αμαρτωλή βραδιά πως έχεις εξασφαλίσει δεύτερο ραντεβού!
 • Σταθερός δεσμός
  Εδώ εκτός από υπομονή, θα χρειαστεί και λίγο προσοχή, γιατί ένας δίδυμος είναι πολύ πιθανό να μπερδέψει την μακροχρόνια σχέση με ένα τριήμερο! Επίσης καλό θα ήταν να διευκρινήσεις αν το διδυμάκι σου έχει ήδη μία ή δύο μακροχρόνιες σχέσεις να τρέχουν… Επειδή όμως είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν τα πάντα έστω και μια φορά, μην αποκλείεις τίποτα!
 
 • Οι Δίδυμοι στον έρωτα
  Οι Δίδυμοι ερωτεύονται γρήγορα και δυνατά! Ο χρόνος για να ανταποκριθείς στον έρωτα του όμως κυμαίνεται από 5 λεπτά έως 5 ώρες… Αν καθυστερήσεις , θα στρέψει το ενδιαφέρον του αλλού! Στον έρωτα απαιτεί ελευθερία, κι εσύ θα χρειαστείς τη βοήθεια ενός ειδικού για να τα βγάλεις πέρα με την πολλαπλή προσωπικότητά του αγαπημένου σου, που τη μια στιγμή θα δηλώνει τρελά ερωτευμένος και την άλλη δε θα σε γνωρίζει!
 
 • Οι Δίδυμοι κάτω από τα σεντόνια
  Μίλα μου βρώμικα! Το ζώδιο της επικοινωνίας είναι αδύνατον να σιωπήσει στο κρεβάτι. Λατρεύουν τα παιχνίδια και οι ρόλοι είναι η ειδικότητά τους! Δύσκολα περιορίζονται και με το ζόρι μένουν ακίνητοι. Ετοιμάσου λοιπόν για ταχύτατους αλλά αρκετούς γύρους απόλαυσης!


Καρκίνος
Περιπέτεια της μιας βραδιάς

Οι Καρκίνοι δεν είναι αυθόρμητοι και δεν κάνουν τίποτα χωρίς κάποια δέσμευση ή χωρίς συναισθήματα, σπάνια θα ενδώσουν ερωτικά στο πρώτο ραντεβού! Από την άλλη όμως δυσκολεύονται να αρνηθούν αν επιμείνεις… άλλωστε πιστεύουν πως αργά ή γρήγορα θα πληγωθούν οπότε ας ξεμπερδεύουμε νωρίτερα! Μην σου φανεί παράξενο αν σε αναζητά, παριστάνοντας το θύμα μια δυο μέρες μετά!
 • Σταθερός δεσμός
  Απαραίτητο συστατικό για τη ζωή ενός Καρκίνου είναι η δέσμευση, και αποτελεί σχεδόν μονόδρομο μιας ερωτικής γνωριμίας. Διψάνε για ασφάλεια και θα παραμείνουν στη σχέση ακόμα κι αν δεν είναι καλή, έστω για να έχουν κάποιον να του γκρινιάζουν. Είναι υπερευαίσθητοι και φοβούνται τη μοναξιά, ονειρεύονται ένα ευτυχισμένο σπιτικό με ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς!
 • Ο Καρκίνος στον έρωτα
  Οι Καρκίνοι ζουν για τον έρωτα και την ρομαντζάδα, είναι αρκετά ντροπαλοί και χρειάζονται χρόνο προκειμένου να επιτευχθεί η απαραίτητη οικειότητα, η οποία στην πορεία θα γίνει προσκόλληση εξαιτίας της ανασφάλειάς τους! Η αγάπη τους μερικές φορές σε πνίγει… ενώ η κυκλοθυμία τους εύκολα σε τρελαίνει.
 • Ο Καρκίνος κάτω από τα σεντόνια
  Προτιμούν την κλιμακωτή διέγερση με αργούς ρυθμούς… μουσική, κεριά, αγκαλιές και προκαταρκτικά διαρκείας είναι απαραίτητα για να βγει από το καβούκι του! Όσο ντροπαλός δείχνει άλλο τόσο διαθέτει το ένστικτο του εξουσιαστή! Λατρεύουν τον επίλογο όσο και τον πρόλογο, αυτό σημαίνει πως ετοιμάσου για χουζούρι και κουβεντούλα για το μέλλον σας μετά το σεξ!


Λέων
Περιπέτεια της μιας βραδιάς

Όλοι έχουν μια ευκαιρία για μια περιπέτεια με τον βασιλιά των party. Στο κάτω κάτω το θεωρεί καθήκον του να σε φροντίσει.. χαρίζοντάς σου μια βραδιά μαζί του, μετά από μια-δυο κολακείες η γενναιοδωρία του επεκτείνεται και στη κρεβατοκάμαρα!
 • Σταθερός δεσμός|
  Κανένα πρόβλημα αρκεί να βρουν το ταίρι που πληρεί τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τα κριτήριά τους! Θα πρέπει να υπάρχει αμοιβαίος θαυμασμός και σεβασμός! Οι Λέοντες είναι πιστοί, τρυφεροί, προστατευτικοί και γενναιόδωροι συναισθηματικά ως προς τον σύντροφό που επιλέγουν, αν όμως ο έρωτας αρχίσει να σβήνει, σβήνει και η φλόγα τους…
 • Ο Λέων στον έρωτα
  Όταν ο Λέων ερωτεύεται λάμπει και ορμάει κυριολεκτικά! Δεν είναι ούτε ντροπαλός, ούτε μετρημένος. Εκδηλώνει κραυγαλέα τον έρωτα του με κάθε τρόπο. Ετοιμάσου να πρωταγωνιστήσεις μαζί του σε έναν έρωτα κινηματογραφικό με τους προβολείς στραμμένους επάνω σας!
 • Ο Λέων κάτω από τα σεντόνια
  Μόλις έκοψες εισιτήριο για την καλύτερη παράσταση της ζωής σου! Το ζευγάρωμα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για τα λιοντάρια! Τα δίνουν όλα προκειμένου να κερδίσουν το θαυμασμό σου! Από πρωτόγονος-θορυβώδης και δυναμικός θα μεταμορφώνεται σε τρυφερός και αισθησιακός και ο ένας γύρος θα διαδέχεται τον άλλο!


Παρθένος
Περιπέτεια της μιας βραδιάς

Οι ανεξέλεγκτες παρορμητικές περιπέτειες δεν συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα ενός Παρθένου, ο οποίος άσχετα με την εικόνα που παρουσιάζει, έχει έναν αυστηρό κώδικα ως προς το τι είναι ηθικά αποδεκτό. Παρόλα αυτά είναι πιθανό να ενδώσει με την προϋπόθεση πως θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγιεινής και προφύλαξης!
 • Σταθερός δεσμός
  Βασικός σκοπός στη ζωή ενός Παρθένου είναι να βρει έναν σύντροφο που θα εμπιστεύεται και θα του επιτρέψει να τον βάλει σε τάξη και πρόγραμμα! Οι Παρθένοι είναι φτιαγμένοι για να εξυπηρετούν, να οργανώνουν και να διαχειρίζονται όλων των ειδών τα πρακτικά ζητήματα. Θέλουν πραγματικά να είναι σύντροφοι, αρκεί να αντέξεις την τελειομανία τους και την ασυγκράτητη ανάγκη τους για κριτική και σχολιασμό!
 • Ο Παρθένος στον έρωτα
  Είναι τόσο τυπικοί στον έρωτα όσο και στην δουλειά. Δεν είναι αυθόρμητοι και δεν ρισκάρουν! Αποφεύγουν τα πολύπλοκα χαοτικά συναισθήματα που θα αναστατώσουν την τάξη και την αρμονία της ζωής τους. Ακόμα κι αν τους γοητεύεις θα προσπαθήσουν να αναλύσουν και να προβλέψουν την εξέλιξη σας μετά από δέκα χρόνια.
 
 • Ο Παρθένος κάτω από τα σεντόνια
  Καταρχήν εννοείται ότι τα σεντόνια είναι καθαρά και έχουν άρωμα φρεσκάδας. Κατά δεύτερος ένα ντουζάκι πριν και μετά σου δίνει extra πόντους! Οι Παρθένοι είναι το ίδιο καλοί εραστές με τα υπόλοιπα ζώδια απλά έχουν μια ιδιαίτερη αίσθηση της τάξης ακόμα και στο σεξ. Αυτό σημαίνει πως αφού κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους, είναι πρόθυμοι να πειραματιστούν και να δοκιμάσουν διάφορες στάσεις μέχρι να καταλήξουν, εσύ απλώς απόλαυσέ του!


Ζυγός
Περιπέτεια της μιας βραδιάς

Η απάντηση είναι «Ναι»! Αρκεί να μην περιμένεις να το αποφασίσει ο ίδιος, γιατί αυτό ίσως πάρει μέρες. Ένα one night stand θα δώσει στο Ζυγό αυτό ακριβώς που χρειάζεται, δηλαδή επιβεβαίωση και ίντριγκα!
 • Σταθερός δεσμός
  Ο Ζυγός αστρολογικά θεωρείται το ζώδιο του γάμου και της συντροφιάς, χωρίς ταίρι αισθάνονται μισοί και χάνουν την ισορροπία τους! Είναι αθεράπευτα ρομαντικός, διπλωμάτης και αρμονικός, συζητάει και συνθηκολογεί για τα πάντα! Αλλά απαιτεί να τον αποδέχεσαι ολοκληρωτικά και να τον σκέφτεσαι διαρκώς! Θα επιλέξει έναν σύντροφο που θα του προσφέρει ένα καταξιωμένο κοινωνικό προφίλ!
 • Ο Ζυγός στον έρωτα
  Ένας Ζυγός είναι πάντα ερωτευμένος και όχι απαραίτητα με ένα άτομο. Ευτυχώς δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις! Αν πέσεις στον έρωτα του θα σε υπνωτίσει μέχρι να υποταχθείς στην βούλησή του και μετά θα προσκολληθεί επάνω σου! Αν έχεις ανάγκη από προσωπικό χώρο ή δε θες να σε αγγίζουν χωρίς την άδειά σου, ψάξε για την πλησιέστερη έξοδο!
 • Ο Ζυγός κάτω από τα σεντόνια
  Όλα πρέπει να είναι τέλεια. Μαλλιά, κεριά, μουσική, μακιγιάζ και ένας καθρέφτης να αντανακλά τα είδωλά σας! Η δημιουργία του ιδανικού σκηνικού είναι σημαντικότερη από την ίδια την πράξη για τον πρωταγωνιστή Ζυγό. Δεν υπάρχει όμως περίπτωση να φύγεις από το κρεβάτι του με την αίσθηση της αδικίας. Ο Ζυγός θα φροντίσει για την απόλυτη ισότητα και ισορροπία ως προς την ικανοποίησή σας!


Σκορπιός
Περιπέτεια της μιας βραδιάς

Ένα-δύο βλέμματα και λίγη κολακεία και τα μαύρα εσώρουχά σου είναι ότι χρειάζεσαι για να κάνεις σεξ με έναν Σκορπιό! Είναι πάντα έτοιμος για έκτακτα περιστατικά και πάσχει από ανίατες σεξουαλικές ορμές!
 • Σταθερός δεσμός
  Ο Σκορπιός και θέλει και ψάχνει σταθερό μακροχρόνιο δεσμό. Το θέμα είναι να βρεθεί το πρόσωπο που θα διαθέτει την δύναμη, την κατανόηση και την ευφυΐα για να αντέξει! Η αγάπη και η αφοσίωση του Σκορπιού σίγουρα αξίζουν. Μαζί του θα ζήσεις τον έρωτα και την αγάπη με την ένταση και το πάθος που διαβάζεις στα μυθιστορήματα. Και ο χρόνος δεν θα το αλλοιώσει!
 • Ο Σκορπιός στον έρωτα
  Ένας ερωτευμένος Σκορπιός έχει πραγματικά ερωτική δύναμη, μαγνητίζει, μαγεύει και κυριεύει το θύμα του! Οι Σκορπιοί δεν παίζουν, κινούνται στρατηγικά, αποπλανούν και εξουσιάζουν το μυαλό! Το βλέμμα του θα σε καθηλώσει και θα περιμένει όσο χρειαστεί μέχρι να σε κατακτήσει!
 
 • Ο Σκορπιός κάτω από τα σεντόνια
  Τα όποια σεντόνια κατά προτίμηση σατέν μαύρα ή μωβ! Το σεξ με έναν Σκορπιό είναι σίγουρο πως θα σου πάρει σώμα και μυαλό! Αν υπάρχουν συναισθήματα και εμπιστοσύνη, θα κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει! Ερεθίζεται με το να σε ερεθίζει κι αυτό στην πραγματικότητα του επιτρέπει να έχει το πάνω χέρι και να σε εξουσιάζει. Θα σε μαγέψει και θα σε εξαντλήσει!


Τοξότης  
Περιπέτεια της μιας βραδιάς

Οι Τοξότες τρέμουν την δέσμευση οπότε οι σχέσεις τους συνήθως είναι της μιας βραδιάς.. Καλπάζουν από περιπέτεια σε περιπέτεια, συλλέγουν εμπειρίες και αυτή η ερωτική ποικιλία τους κάνει ευτυχισμένους! Η ακόρεστη σεξουαλική τους όρεξη και το μάτι τους που δεν σταματάει να παίζει τους οδηγεί στην αναζήτηση συχνού άνευ ουσίας σεξ.
 • Σταθερός δεσμός
  Ο Τοξότης απεχθάνεται τη ρουτίνα και την μονοτονία. Είναι τόσο ανεξάρτητος που αν και θέλουν έναν σύντροφο για να μοιράζονται δραστηριότητες, η δέσμευση εξισώνεται με φυλάκιση! Στην πραγματικότητα ο ίδιος δεν έχει την ανάγκη μιας μακροχρόνιας σχέσης, μπορεί να γίνει σύντροφος αρκεί να διατηρήσει την ελευθερία και την ανεμελιά του, κάτι σαν να τα έχεις με τον καλύτερο φίλο σου!
 
 • Ο Τοξότης στον έρωτα
  Αν και δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα αν ερωτεύονται ή αν ενθουσιάζονται, οι Τοξότες προτιμούν τις άμεσες προσεγγίσεις, είναι αυθόρμητοι, σχεδόν πάντα χαρούμενοι και δεν απέχουν τα δράματα! Δεν είναι ιδιαίτερα επιθετικοί και φυσικά καθόλου κτητικοί. Αντιμετωπίζουν τον έρωτα χαλαρά και βασικό συστατικό είναι η επικοινωνία και οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις για τις εμπειρίες που έζησε ή θα ζήσει!
 • Ο Τοξότης κάτω από τα σεντόνια
  Ο Τοξότης είναι ο πιο πρόθυμος εραστής, χωρίς ιδιαίτερους ενδοιασμούς και χρονοβόρες προετοιμασίες, θα μετατρέψει το σεξ σε παιχνίδι! Οι περισσότεροι είναι εφοδιασμένοι με τεράστια σωματική και σεξουαλική αντοχή! Είναι πρόθυμος να πραγματοποιήσει κάθε ερωτική σου φαντασίωση και επειδή η ρουτίνα τον σκοτώνει, δεν θα περιοριστεί στην κρεβατοκάμαρα…


Αιγόκερως  
Περιπέτεια της μιας βραδιάς

Αν τον πετύχεις σε στιγμή που αποφάσισε να χαλαρώσει και να ξεδώσει και εφόσον υπάρχει χώρος στο πρόγραμμά του, δεν αποκλείεται… Κατά τ άλλα το θεωρεί χάσιμο χρόνου αφού το πιθανότερο είναι να μη σε ξαναδεί!
 • Σταθερός δεσμός
  Τώρα μιλάμε στη γλώσσα ενός Αιγόκερου! Είναι ένα από τα καλύτερα ζώδια για γάμο, αρκεί να τους εξασφαλίζει κοινωνική και οικονομική ανέλιξη! Είναι σταθερός και αφοσιωμένος σύντροφος γιατί αναγνωρίζει την αξία μιας καλής σχέσης που χρειάζεται χρόνο και δουλειά!
 • Ο Αιγόκερως στον έρωτα
  Ο Αιγόκερως αποφεύγει οποιαδήποτε δημόσια εκδήλωση ερωτικής φύσεως… Είναι παραδοσιακός, λιγάκι παλιομοδίτης και πάνω από όλα διακριτικός! Κινείται οργανωμένα και προμελετημένα όπως ακριβώς χτίζει την καριέρα του! Έχει την ικανότητα να αποστασιοποιείται συναισθηματικά, αυτό του επιτρέπει ακόμη κι αν είναι ερωτευμένος να αξιολογήσει αν διαθέτεις το απαραίτητο πακέτο για να σταθείς στο πλάι του.
 
 • Ο Αιγόκερως κάτω από τα σεντόνια
  Όταν χαλαρώσει θα ανακαλύψεις πως αυτό το ζώδιο είναι και παθιασμένο και φοβερά αγαπησιάρικο! Είναι σημαντικό να αισθάνεται πως οι στιγμές σας είναι άκρως ιδιωτικές, ξεχνώντας τον έξω κόσμο! Η μυστικότητα, τα σέξι ακριβά εσώρουχα και οι αργές αισθησιακές κινήσεις στα σιωπηλά τον οδηγούν στην έκσταση! Στην πραγματικότητα αν και δείχνει ψυχρός, διψάει για σεξ!


Υδροχόος  
Περιπέτεια της μιας βραδιάς

Ελεύθερος έρωτας, ελεύθερο σεξ! Η δεκαετία του 60 ήταν η εποχή του Υδροχόου! Αυτό το ζώδιο πιστεύει ότι το σεξ είναι ο καλύτερος τρόπος για να σπάσει ο πάγος και να γνωριστείτε καλύτερα!
 • Σταθερός δεσμός
  Ως σύντροφοι είναι πιστοί, αλλά σπάνια μπαίνουν σε σχέση! Μπορεί να έχετε ήδη παντρευτεί και να εξακολουθεί να πιστεύει πως είστε δύο καλοί φίλοι! Στην πραγματικότητα δεν τους ενδιαφέρει η δέσμευση και οι ευθύνες που φέρνει, τα πολύπλοκα συναισθηματικά μπερδέματα τους κουράζουν και τους εκνευρίζουν!
 
 • Ο Υδροχόος στον έρωτα
  Ερωτεύονται το ασυνήθιστο, το εκκεντρικό, το εξωτικό, το απαγορευμένο! Δεν έχουν ταμπού και αναστολές. Δεν θέλουν να έρχονται αντιμέτωποι με σοβαρά αισθήματα για αυτό και αποφεύγουν βαρυσήμαντες δηλώσει. Είναι από τα πιο εγκεφαλικά ζώδια και αυτό σημαίνει πως όταν ερωτεύονται οι συζητήσεις και η έντονη επικοινωνία κορυφώνεται! Δεν είναι γλυκανάλατοι αλλά βαριούνται την πεζότητα… και ναι είναι ρομαντικοί! Συνήθως δεν ζηλεύουν και δεν γίνονται κολλιτσίδες.
 
 • Ο Υδροχόος κάτω από τα σεντόνια
  Κάτω από τα σεντόνια ή πάνω στον πάγκο, ο Υδροχόος λατρεύει το καυτό ακόλαστο σεξ! Πιστεύει στην ειλικρίνεια και την βελτίωση για αυτό και είναι πρόθυμος να συζητήσει τα πάντα για την ερωτική σας ζωή! Είναι τρομερά εφευρετικός στο κρεβάτι και το σεξ μαζί του θα είναι απρόβλεπτο και γεμάτο εκπλήξεις!


Ιχθύες
Περιπέτεια της μιας βραδιάς

Για τα ψάρια είναι σχεδόν αδύνατο να πουν όχι, ειδικά αν έχεις ήδη προχωρήσει στο τρίτο ποτό και τον πείσεις ότι έχεις καλή ψυχή ή ότι χρειάζεσαι τη βοήθεια του. Θα καταλήξετε στο στενάκι πίσω από το μπαρ. Το επόμενο πρωί πιθανότατα να μην θυμάται τίποτα!
 • Σταθερός δεσμός
  Τρομερά ευαίσθητοι και αφοσιωμένοι στην αποστολή τους σε αυτή τη ζωή να βρουν ένα ασφαλές λιμάνι που θα τους κάνει ευτυχισμένους! Είναι από τους πιο στοργικούς και τρυφερούς συντρόφους. Το πρόβλημα είναι η ανασφάλεια τους και η ανάγκη τους για επιβεβαίωση των συναισθημάτων σου, όπως επίσης και τα σενάρια που ξεπηδούν από την φαντασία τους!
 • Ο Ιχθύες στον έρωτα
  Οι βασιλιάδες των συναισθηματικών υπερβολών! Θα σε φλερτάρει σε φόντο άκρως ρομαντικό! Λατρεύουν την αίσθηση του έρωτα που χτίζετε σιγά-σιγά! Παρόλα αυτά είναι ικανοί να ερωτεύονται ανά πεντάλεπτο και αυτό γιατί ενώ ζουν για τον έρωτα, είναι τόσο ευαίσθητοι που μονίμως πληγώνονται και απογοητεύονται οπότε συνεχίζουν παρακάτω!
 
 • Ο Ιχθύς κάτω από τα σεντόνια
  Κάτω από τα σκεπάσματα του το σύμπαν θα σε αποζημιώσει για τα όσα ανέχτηκες από αυτόν τον τύπο! Θα χρειαστείς αρκετά διαλλείματα για να πάρεις ανάσα!

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter