astropedia.gr

Ζώδια και Netflix: Ποια σειρά είσαι;

Ζώδια και Netflix: Ποια σειρά είσαι;
Μια και το Netflix έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, σκεφτήκαμε να βάλουμε λίγο αστρολογικό «χρώμα» στις αγαπημένες σας σειρές, επιλέγοντας δύο για το κάθε ζώδιο! Ας δούμε, λοιπόν, ποιες δύο σειρές του Netflix θα μπορούσε να είναι το κάθε ζώδιο.

 
ΚΡΙΟΣ
Cobra Kai, γιατί οι πολεμικές τέχνες και η δράση ταιριάζουν απόλυτα στη φύση του Κριού. Βίκινγκς (Vikings), γιατί τη συγκεκριμένη σειρά χαρακτηρίζουν οι λεηλασίες, οι πολεμικές επιθέσεις, τα στρατεύματα, η δίψα για εκδίκηση, η μεγαλομανία, τα πάθη. Σας θυμίζει κάτι;

 
ΤΑΥΡΟΣ
El Inocente (Ο Αθώος), γιατί ο Ταύρος είναι ο τύπος του ανθρώπου που σε γενικές γραμμές είναι πράος, ευγενικός και χαμηλών τόνων, αλλά θα μπορούσε να καταλήξει στη φυλακή από ένα στιγμιαίο ξέσπασμα (το οποίο θα έχει προκληθεί επειδή εξαντλήθηκε η υπομονή του). Επίσης, ο Ταύρος έχει ένα πανίσχυρο σύστημα ηθικών αξιών και αρχών και ναι…θα πάλευε για να αποδείξει την αθωότητά του!
Elite, γιατί σε αυτή τη σειρά αποτυπώνονται η δύναμη του χρήματος και το νοσηρό ηθικό υπόβαθρο των σύγχρονων κοινωνιών που ευνοεί τους οικονομικά ισχυρούς και τοποθετεί στο περιθώριο τους βιοπαλαιστές. Και ένας Ταύρος γνωρίζει τις προαναφερθείσες καταστάσεις καλύτερα από τον καθένα…

   
ΔΙΔΥΜΟΣ
Echoes, γιατί μόνον ένας Δίδυμος θα μπορούσε να συσχετιστεί με τον αόρατο, σχεδόν μυστικιστικό τρόπο με τον οποίο συνδέονται τα δίδυμα αδέλφια. Επίσης, το δισυπόστατο στοιχείο της ανθρώπινης φύσης ταιριάζει επακριβώς στην ιδιοσυγκρασία των Διδύμων. Manifest, γιατί απλά οι παράλληλες πραγματικότητες συνδέονται με το πολυδιάστατο ζώδιο των Διδύμων.

   
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένοχο Παρελθόν (Stay Close), γιατί το παρελθόν ενός Καρκίνου πάντα τον «στοιχειώνει» και τον καταδιώκει. Επίσης, ο Καρκίνος θα έκανε το παν για να είναι ασφαλής η οικογένειά του…περισσότερο από τον καθένα! Ιδιωτικότητα, γιατί η λέξη τα λέει όλα…είναι εξ’ ορισμού Καρκινίσια! Τα εν οίκω μη εν δήμω…

   
ΛΕΩΝ
The Crown (Το Στέμμα), γιατί δεν υπάρχει άλλο ζώδιο στο οποίο θα ταίριαζε τόσο πολύ το…βασιλικό αξίωμα! Σημαδεμένη Καρδιά (The Marked Heart), γιατί απλά η καρδιά μας συνδέεται με το ζώδιο του Λέοντα και με τον κυβερνήτη του, τον Ήλιο!

   
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 Ο Καλός Γιατρός (The Good Doctor), γιατί απλά οτιδήποτε έχει να κάνει με ιατρικά θέματα και νοσοκομεία είναι Παρθενίσιο. Τέλος! Εργαζόμενες Μητέρες (Workin' Moms), γιατί οι άπειρες υποχρεώσεις που βαραίνουν την καθημερινότητά μας και τα απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα είναι θέματα που ξεκάθαρα συνδέονται με το ζώδιο της Παρθένου!

   
ΖΥΓΟΣ
Emily in Paris (Η Έμιλι στο Παρίσι), γιατί αφενός μια ρομαντική κομεντί είναι απόλυτα συμβατή με τη φύση του Ζυγού, αφετέρου η προσπάθεια της πρωταγωνίστριας να συνδυάσει αρμονικά διάφορους τομείς της ζωής της και να βρει την πολυπόθητη ισορροπία είναι το κατεξοχήν Ζυγίσιο χαρακτηριστικό! Όταν μας Βλέπουν (When They See Us), γιατί ο Ζυγός είναι το ζώδιο της δικαιοσύνης και στη συγκεκριμένη σειρά (η οποία είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία) παρουσιάζεται μια κατάφωρη αδικία!

   
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 You (Εσύ), γιατί η ανάγκη για απόλυτη ψυχοσωματική ένωση, οι συναισθηματικές εμμονές, η καχυποψία και η ζήλεια είναι Σκορπίσια χαρακτηριστικά! Εδώ βέβαια η κατάσταση ξεφεύγει εκτός ελέγχου… Squid Game (Παιχνίδι του Καλαμαριού), όχι μόνο γιατί είναι σπλατεριά αλλά κυρίως γιατί κανένα άλλο ζώδιο δεν θα μπορούσε να αποτυπώσει καλύτερα από τον Σκορπιό τον αγώνα για…επιβίωση!

   
ΤΟΞΟΤΗΣ
 Welcome to Eden, γιατί τα έχει όλα…ταξίδι, φύση, πάρτι, ανατροπή και περιπέτεια! Όλα αυτά δεν είναι, άλλωστε, και ο Τοξότης;One of Us Is Lying (Ένας από Εμάς Λέει Ψέματα), γιατί ο Τοξότης σιχαίνεται τα ψέματα και παλεύει με νύχια και με δόντια προκειμένου να ξεσκεπάσει τον ψεύτη και να «λάμψει» τελικά η αλήθεια…

   
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 La Casa De Papel (Η Τέλεια Ληστεία), γιατί ο Αιγόκερως είναι τελειομανής, ξέρει καλύτερα από τον καθένα πώς να οργανώνει τους άλλους και πώς να καταστρώνει σχέδια και, βέβαια, πώς να τα υλοποιεί…όποια και αν είναι αυτά…και αναμφίβολα με κάθε κόστος… Ozark, γιατί ο βασικός πρωταγωνιστής της σειράς (Μάρτι) είναι ένας πατέρας και επιχειρηματίας ο οποίος εργάζεται ως οικονομικός σύμβουλος στη δική του εταιρεία και μοιάζει (αρχικά τουλάχιστον) να λειτουργεί περισσότερο με βάση τη λογική πάρα με βάση το συναίσθημα. Σας θυμίζει κάτι, Αιγοκεράκια;

   
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 Clickbait, γιατί ο κόσμος του διαδικτύου (που συχνά αποδεικνύεται επικίνδυνος και μοιραίος) ανήκει 100% στον Υδροχόο! The Queen's Gambit (Το Γκαμπί της Βασίλισσας), γιατί η Ελίζαμπεθ Χάρμον (ηρωίδα της σειράς, που είναι βασισμένη σε αληθινή ιστορία) είναι ιδιοφυής και φέρνει με την παρουσία της τη μεγάλη επανάσταση στο «άθλημα» του σκακιού, δίνοντας ένα τέλος στην ανδροκρατία που το χαρακτήριζε μέχρι πρότινος. Όλα τα προαναφερθέντα είναι αυτό που λέμε…«Πιο Υδροχόος πεθαίνεις»!

   
ΙΧΘΥΕΣ
 DAHMER - Τέρας: Η ιστορία του Τζέφρι Ντάμερ, όχι τόσο γιατί ο συγκεκριμένος ήταν serial killer αλλά κυρίως επειδή ήταν μοναχικός και αλκοολικός! Stranger Things, γιατί τα μυστήρια και οι υπερφυσικές δυνάμεις ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων.

 
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter