astropedia.gr

Ζώδιο & Φλερτ;

Ζώδιο & Φλερτ;
Όταν ενδιαφερόμαστε για κάποιον/α όλοι μας θέλουμε να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τον/την προσεγγίσουμε και να δείξουμε το ερωτικό ενδιαφέρον μας. Το φλερτ είναι μια «τέχνη», είναι το ένστικτο που μας ωθεί να φλερτάρουμε. Ένα χαμόγελο, μια αισθησιακή φωνή και μια ελαφρώς αμήχανη συμπεριφορά, είναι σημάδια ότι παίζεται ερωτικό παιχνίδι. Το φλερτ βασίζεται περισσότερο στη γλώσσα του σώματος, στο βλέμμα, την έμμεση επικοινωνία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που οι άνθρωποι δείχνουν το ερωτικό ενδιαφέρον τους. Άλλοι είναι περισσότερο άμεσοι και ενστικτώδεις, άλλοι χρησιμοποιούν συγκεκριμένες μεθόδους αποπλάνησης κι άλλοι στέλνουν ανάμικτα μηνύματα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699         

Εσείς είστε επιθετικοί στο φλερτ ή πιο χαμηλών τόνων; Ποια είναι η δική σας τεχνική στο φλερτ;


ΚΡΙΟΣ
Το δικό σας φλερτ είναι άμεσο, φλογερό και σέξι. Σας αρέσουν οι προκλήσεις και κάνετε τα πάντα προκειμένου να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Όμως, δεν θα φλερτάρετε και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρόλο που σας αρέσει το ερωτικό παιχνίδι, ποτέ δεν θα κυνηγήσετε ένα άτομο που μόλις και μετά βίας γνωρίζετε ή βλέπετε αδιαφορία. Θέλετε το άτομο να ανταποκριθεί σχετικά γρήγορα, διαφορετικά αναζητάτε άλλο στόχο. Αποπνέετε εμπιστοσύνη και σεξουαλικότητα όταν φλερτάρετε και θα απορρίψετε τον οποιονδήποτε φαίνεται παθητικός ή δεν ανταποκρίνεται. Είστε κάπως επιθετικοί στον τρόπο προσέγγισή σας, αλλά αυτό πηγάζει από το πάθος σας να κατακτήσετε το «θήραμά» σας.

 
ΤΑΥΡΟΣ
Αισθησιακοί και ρομαντικοί, το δικό σας φλερτ είναι απλό, μαγνητικό και γεμάτο ερωτισμό. Είστε ζώδιο σταθερό και αργό και πολύ προσγειωμένο, έτσι μερικές φορές φαίνεστε παθητικοί μέχρι να σιγουρευτείτε για το ενδιαφέρον του άλλου ατόμου ή τα βήματα που θα κάνετε. Αποπνέετε έντονο αισθησιασμό και επιδιώκετε τη ρομαντική, σωματική επαφή, να αγγίζετε απαλά τα χέρια ή το πρόσωπο του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Έχετε την ικανότητα να μαγνητίζετε το αντίθετο φύλο καθώς αποπνέετε μια αισθησιακή, μαγευτική αύρα. Είστε υπομονετικοί και σταθεροί και επιπλέον, δείχνετε το ενδιαφέρον σας μέσα από τις εκφράσεις του προσώπου σας. Είστε πολύ πειθαρχημένοι και θέλετε να νιώσετε ασφάλεια για να κάνετε την πρώτη κίνηση. Αυτό είναι το όπλο σας για να ανάψει ο ερωτισμός, δείχνετε την αξιοπρεπή πλευρά του χαρακτήρα σας.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Το φλερτ σας είναι πνευματώδες και παιχνιδιάρικο, γεμάτο εκπλήξεις. Ξεκινάτε πάντα το φλερτ με ένα επικοινωνιακό τρόπο, που περιλαμβάνει την ομιλία ή τη γλώσσα του σώματος. Προτιμάτε τις έξυπνες συζητήσεις που ανάβουν τη φλόγα του πάθους και αποφεύγετε συνήθως τις βαθιές συνομιλίες. Όταν φλερτάρετε είστε πολύ παρατηρητικοί και έχετε λάγνο και ερωτικό βλέμμα. Ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε τις κατάλληλες λέξεις για να μεταδώσετε τον ερωτισμό σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Παρά το γεγονός ότι επιθυμείτε τη σεξουαλική πράξη, θα πρέπει να διεγερθεί το μυαλό σας για να προχωρήσετε στο σεξ. Για να προχωρήσετε σε σχέση, θα πρέπει το άτομο να περάσει με επιτυχία τα διανοητικά τεστ που θα του βάλετε. Είστε πολύ έξυπνοι στον τρόπο που φλερτάρετε αλλά μπορεί να γίνετε και ψυχροί.

 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Συναισθηματικοί, ευαίσθητοι και σαγηνευτικοί, το δικό σας φλερτ είναι παραδοσιακό, χαρισματικό και διασκεδαστικό. Κάνετε αρκετές κολακείες και είστε ευγενικοί αλλά κάποιες φορές είστε ντροπαλοί καθώς θέλετε να βεβαιωθείτε για το ενδιαφέρον του άλλου ατόμου πριν κάνετε την πρώτη κίνηση. Όταν όμως αρχίσετε να μιλάτε, κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει. Μπορείτε να διαβάσετε τις λεκτικές νύξεις και την ψυχή του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Δείχνετε το ενδιαφέρον σας αλλά στη συνέχεια αποτραβιέστε για λίγο μακριά. Όταν φλερτάρετε συνήθως χαμογελάτε και μιλάτε με ένα συναισθηματικό τρόπο, ξεκινώντας από μια φιλική κουβέντα. Κάποιες φορές θα πείτε μερικά αστεία για να σπάσει ο πάγος. Το μαγνητικό βλέμμα σας και η ρομαντική πλευρά σας προσελκύει εύκολα το αντίθετο φύλο.


ΛΕΩΝ
Το δικό σας φλερτ είναι βασιλικό, δυναμικό, δραματικό και εγωιστικό. Είστε τολμηροί και διασκεδαστικοί και προσεγγίζετε άμεσα το αντικείμενο του πόθου σας, κάνοντας οτιδήποτε προκειμένου να του τραβήξετε την προσοχή. Κάνετε αρκετές φιλοφρονήσεις, είστε φλογεροί και εκπέμπετε τη φλόγα του πάθους σας. Δεν φοβάστε να δείξετε το ενδιαφέρον σας και να χαρίσετε την καρδιά σας, αν είστε ερωτευμένοι. Είστε στοργικοί και ψάχνετε για μια μακροχρόνια σχέση. Γενναιόδωροι και επιβλητικοί, ξέρετε πώς να κάνετε φιλοφρονήσεις και να επαινέσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, εκδηλώνοντας τη λατρεία σας. Η κολακεία είναι ένα ισχυρό όπλο αποπλάνησης για εσάς. Όταν θέλετε να τραβήξετε την προσοχή, ξέρετε όλα τα κόλπα!

 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ντροπαλοί και μυστηριώδεις, το δικό σας φλερτ είναι απλό και κάπως επιφυλακτικό, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είστε επικοινωνιακοί αλλά κυρίως φλερτάρετε με βάση τη γλώσσα του σώματος. Συνήθως δεν προχωράτε άμεσα στη σεξουαλική πράξη, ούτε πιέζεστε να κάνετε γρήγορα μια μόνιμη σχέση καθώς αναλύετε σε βάθος τη συμπεριφορά του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Μπορεί να νιώθετε έντονη σεξουαλικότητα και ερωτισμό αλλά είστε έξυπνοι και επιλέγετε τον ερωτικό σας σύντροφο με βάση την ποιότητα. Είναι δύσκολο για τους άλλους να κατανοήσουν το ενδιαφέρον σας και να αντιληφθούν τι συμβαίνει βαθιά μέσα στην ψυχή σας. Για να τραβήξει κάποιος/α την προσοχή σας θα πρέπει να θεωρείται τέλειος.

 
ΖΥΓΟΣ
Ισορροπημένοι και γοητευτικοί, το δικό σας φλερτ είναι άμεσο, χαριτωμένο και ελκυστικό και αποπνέει ερωτισμό και αισθησιασμό. Όταν φλερτάρετε εκπέμπετε μια ισορροπία, δεν σας αρέσει να στέλνετε αντιφατικά μηνύματα. Ξέρετε τι θέλετε, είτε μια περιστασιακή κατάσταση ή μια μακροχρόνια σχέση. Είστε παθιασμένοι και χρησιμοποιείτε τις κατάλληλες λέξεις για να τραβήξετε την προσοχή του προσώπου που σας ενδιαφέρει, πρόθυμοι να μοιραστείτε μαζί του κάθε λεπτομέρεια για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Δεν φοβάστε να κάνετε την πρώτη κίνηση, αν το άτομο σας φαίνεται ενδιαφέρον. Από την άλλη πλευρά, δεν σας πειράζει να περιμένετε μέχρι να κάνετε την αρχική κίνηση, αν το κρίνετε απαραίτητο.

 
 ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παθιασμένοι, μυστηριώδεις αλλά και παραπλανητικοί το δικό σας φλερτ είναι σεξουαλικό και δυναμικό. Είστε ο βασιλιάς του φλερτ ενώ η πολύπλοκη και εξαιρετικά ευαίσθητη φύση σας, σας κάνει κάπως πονηρούς στην καταδίωξη του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Θα χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε τέχνασμα και θα κάνετε ό, τι χρειάζεται για να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Ο ερωτισμός σας εξιτάρετε όταν είστε σε μια λεκτική κόντρα και σίγουρα δεν μπορεί κανείς να σας αντισταθεί. Και μόνο η παρουσία σας θα αιχμαλωτίσει το αντίθετο φύλο, χωρίς καμιά επικοινωνία, μόνο με το λάγνο βλέμμα σας και τη γλώσσα του σώματος. Είστε μερικές φορές τόσο τολμηροί που αυτό μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα αν δεν κινείστε με στρατηγική.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυθόρμητοι και ενδιαφέροντες, το δικό σας φλερτ είναι ανέμελο και παιχνιδιάρικο. Συνήθως ξεκινάτε να φλερτάρετε με μια φιλοσοφική συζήτηση που μαγεύει το αντίθετο φύλο. Πολλές φορές όμως δεν γίνεται αντιληπτό το ενδιαφέρον σας καθώς είστε συναισθηματικά άμεσοι. Στο φλερτ είστε γεμάτοι εκπλήξεις, ελκυστικοί και ακαταμάχητοι. Για σας, το φλερτ είναι πάντα μια διασκεδαστική περιπέτεια, μια ευκαιρία να ανοίξετε τα φτερά σας, να δοκιμάσετε την τύχη σας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές. Περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο, καταλαβαίνετε ότι το χιούμορ είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό. Το πνεύμα είναι το πιο ισχυρό όπλο της αποπλάνησης για εσάς και ένα καλό αστείο σας εξιτάρει ερωτικά.

   
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυθεντικοί και ειλικρινείς, το δικό σας φλερτ είναι σοβαρό, συγκρατημένο και καλά οργανωμένο. Κάθε κίνησή σας προγραμματίζεται προσεκτικά και υπολογίζεται, δεν αφήνετε τα πράγματα στην τύχη. Θα φλερτάρετε μόνο με κάποιον/α που φαίνεται να σας κινεί πραγματικά το ενδιαφέρον. Είστε αυστηροί στις επιλογές σας αλλά σταθεροί, δεν σπαταλάτε το χρόνο σας όταν διαφαίνεται στον ορίζοντα ότι δεν υπάρχει προοπτική. Θα χρησιμοποιήσετε τη γλώσσα του σώματος για να φλερτάρετε και δεν είστε τόσο άμεσοι, γεγονός που σας οδηγεί στο να προσελκύετε τους λάθος ανθρώπους κατά καιρούς. Συνήθως ξεκινάτε το φλερτ μιλώντας για το σπίτι σας, την κοινωνική σας ζωή και τα επαγγελματικά σας επιτεύγματα. Κάνετε τα πάντα προκειμένου να κερδίσετε το θαυμασμό και το σεβασμό του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

   
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το δικό σας φλερτ είναι ευφυές, έξυπνο και γεμάτο εκπλήξεις. Επειδή είστε πολύ κοινωνικοί αισθάνεστε άνετα να φλερτάρετε με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Ο ιδανικός σύντροφος για σας είναι κάποιος που είναι ευπαρουσίαστος και με ελεύθερο πνεύμα και συνήθως επιλέγετε άτομα που μπορούν να διεγείρουν το μυαλό σας. Είστε ιδιαίτερα χαρισματικοί για να χρησιμοποιήσετε τη γλώσσα του σώματός σας προκειμένου να τραβήξετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Επίσης, χρησιμοποιείτε τη διόραση και τη διαίσθησή σας για να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι δεν εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας με αποτέλεσμα να χάνετε ευκαιρίες. Κάνετε οτιδήποτε ασυνήθιστο προκειμένου να δελεάσετε το θήραμά σας.


ΙΧΘΥΕΣ 
Συναισθηματικοί και ευαίσθητοι, το δικό σας φλερτ είναι μαγνητικό, μυστικιστικό και αισθησιακό. Είστε γενικά ντροπαλοί αλλά όταν πάρετε την απόφαση να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας και να ανοιχτείτε επιτέλους, τα λόγια σας είναι γεμάτα ερωτισμό αλλά και μυστήριο. Έχετε ισχυρή φαντασία και ονειρεύεστε συχνά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Παρά το γεγονός ότι είστε διαισθητικοί, η φαντασία σας, σας οδηγεί σε ακατάλληλους ερωτικούς συντρόφους. Δεν είναι δύσκολο για σας να αντιληφθείτε το χαρακτήρα ενός ατόμου μέσα από μια συνομιλία, αν δεν αφήσετε να σας παρασύρουν τα συναισθήματά σας. Δείχνετε απεριόριστη συμπάθεια και συναίσθημα, πράγμα το οποίο ενθαρρύνει τους άλλους να μοιραστούν μαζί σας τις ανησυχίες και τα προβλήματά τους.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter