astropedia.gr

Πως να προσελκύσετε την αγάπη στη ζωή σας!

Πως να προσελκύσετε την αγάπη στη ζωή σας!
Το Κάρμα συσχετίζεται με τις προθέσεις μας, τα κίνητρα και τις ενέργειές μας τα οποία καθορίζουν το μέλλον μας, δηλαδή με απλά λόγια ό, τι σπέρνουμε, είναι αυτό που θα αποκομίσουμε. Πριν γεννηθούμε σε αυτόν τον κόσμο, αποφασίζουμε μαζί με τους πνευματικούς οδηγούς μας τα μαθήματα που θα πάρουμε σε αυτή τη ζωή με τη δημιουργία των συνθηκών που είναι απαραίτητες για τις εμπειρίες μας. Το Κάρμα επηρεάζει την τρέχουσα ζωή μας με δύο τρόπους: α) Εκπροσωπεί μισοτελειωμένες καταστάσεις από το παρελθόν και β) Δημιουργούμε μελλοντικό κάρμα συνεχώς με κάθε σκέψη και δράση μας.

Το κάρμα αφορά τις πράξεις μιας προηγούμενης ζωής ή της παρούσας ζωής οι οποίες επηρεάζουν το μέλλον μας. Σε κάποια στιγμή της ζωής μας όλοι μας έχουμε βιώσει, κάποιες φορές και άδικα, βάσανα και πόνους. Αυτό μπορεί να συσχετίζεται με ενέργειες μιας προηγούμενης ζωής ή λανθασμένες πράξεις στην παρούσα ζωή. Ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτό το αρνητικό κάρμα είναι να έχουμε θετική σκέψη και να δημιουργήσουμε καλό κάρμα γύρω μας, σε βαθμό που να υπερτερεί των αρνητικών ενεργειών του παρελθόντος μας. Εάν για παράδειγμα κρατάτε μέσα σας τον πόνο ή το φόβο της προδοσίας από μια παρελθούσα σχέση, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τον ίδιο φόβο με τον τωρινό σύντροφό σας. Αν και μπορεί να είναι εντελώς πιστός, εσείς μπορεί να αντιδράτε με ζήλια με αποτέλεσμα να τον ωθείτε μακριά σας.

Για να ζήσουμε λοιπόν μια ευτυχισμένη και ήρεμη ζωή, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε δημιουργήσει καλό κάρμα γύρω μας. Η καλοσύνη, η αγάπη, η φροντίδα και η βοήθεια προς τους άλλους είναι αυτό που θα μας οδηγήσει σε μια ήρεμη και ευτυχισμένη ζωή. Δεν πρέπει ποτέ να σκεφτόμαστε να ανταποδώσουμε το κακό που μας έκαναν, καθώς σύμφωνα με το κάρμα, η εκδίκηση μας επιβαρύνει με καρμικά χρέη και προσθέτει καρμικά βάρη. Αργά ή γρήγορα, θα πρέπει να πληρώσουμε για το κακό κάρμα μας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η Αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει να πλησιάσετε και πάλι το πρόσωπο που αγαπάτε.
Πότε λοιπόν η κατάλληλη χρονική περίοδος για να κάνετε επανασύνδεση με μια παλιά αγάπη;
 
Τηλεφώνησε στο 14780 ή με SMS στείλε τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760
Από Κύπρο τηλεφώνησε στο 900 90 980 ή με SMS στείλε Α1 στο 6699


Παρακάτω αναφέρονται μερικοί τρόποι οι οποίοι μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε καλό κάρμα στην ερωτική σας ζωή αλλά και με όλους τους ανθρώπους γύρω σας.

 • Σκεφτείτε θετικά
  Οι σκέψεις σας καθορίζουν την προσωπικότητά σας και έχοντας μια θετική προοπτική για τη ζωή και το σύντροφό σας, θα δημιουργήσετε αυτόματα μια θετική ενέργεια στη σχέση σας. Ένα θετικό μυαλό σκέφτεται μόνο τη βελτίωση, σκέφτεται το καλό όλων, κάνοντας καλές πράξεις. Αντίθετα, όταν οι σκέψεις σας είναι αρνητικές, είστε πιο επιρρεπείς στο κακό ερωτικό κάρμα, επειδή δεν έχετε  χώρο στο κεφάλι και την καρδιά σας για θετική ενέργεια. Είναι σημαντικό να καθαρίσετε το κεφάλι σας από την αρνητικότητα έτσι ώστε να μπορέσετε να βγάλετε προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σας και να εκπέμπετε καλή ενέργεια.
 •  Εκδηλώστε την αγάπη σας
  Αυτό σημαίνει να αγαπάτε περισσότερο και να μισείτε λιγότερο. Δεν είναι βέβαια κάτι καινούργιο, αλλά αξίζει να αναφερθεί. Μπορείτε να υπερισχύσετε πάνω στο κακό, μόνο με μια απλή πράξη αγάπης. Δεν είναι βέβαια εύκολο αν ο σύντροφός σας δεν σας φέρεται σωστά, αλλά να θυμάστε, ποτέ να μη φτάσετε στο επίπεδο του εν λόγω προσώπου, θα γεμίσει την καρδιά και το μυαλό σας με αρνητικότητα. Προσπαθήστε να μην βλάπτετε κανέναν κι αν χρειαστεί, να φύγετε μακριά από τους αρνητικούς ανθρώπους.
 •  Κατανοήστε σε βάθος τις ενέργειές σας
  Πάντα να σκέφτεστε πριν ενεργήσετε και ποτέ μην αφήνετε οι ενέργειές σας να δημιουργούν πόνο στο σύντροφό σας. Πρέπει να ξέρετε αν οι ενέργειές σας βλάπτουν ή προκαλούν πόνο στον άλλον, πράγμα το οποίο αργά ή γρήγορα, θα γυρίσει πίσω σε σας.
 •  Να είστε σαφείς στις προθέσεις και τα κίνητρά σας
  Η κακή δράση δημιουργεί κακό κάρμα και το ίδιο κάνουν και οι κακές προθέσεις. Μπορεί να νομίζετε ότι οι σκέψεις είναι μόνο σκέψεις, αλλά αυτό δεν συμβαίνει ποτέ. Κάθε σκέψη σύντομα γίνεται πράξη και κάθε δράση έχει μια ίση ή αντίθετη αντίδραση.
 •  Επιλέξτε τους ερωτικούς συντρόφους σας με σύνεση
  Είναι κοινή η αντίληψη ότι με όποιον άνθρωπο περνάμε και τον περισσότερο χρόνο μας, αυτό έχει αντίκτυπο στη συμπεριφορά και τις σκέψεις μας. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να είμαστε με θετικούς, χαρούμενους και καλόκαρδους ανθρώπους. Αν αναλώνετε το χρόνο σας με αρνητικές και κακές ψυχές, αργά ή γρήγορα, θα επηρεαστείτε από τα ίδια συναισθήματα.
 •  Αποδεχτείτε τις αποτυχίες του παρελθόντος
  Η αποτυχία είναι ένα σκαλοπάτι προς την επιτυχία. Κάθε ερωτική αποτυχία σας, σας δίνει εμπειρίες έτσι ώστε αν παρουσιαστεί ξανά το ίδιο εμπόδιο, να ξέρετε πώς να το ξεπεράσετε. Κάθε αποτυχία σας φέρνει πολύ πιο κοντά στη νίκη καθώς έχετε μάθει από τις εμπειρίες σας. Αλλά κι αν κάνετε κάποιο λάθος, δείτε το απλά ως ευκαιρία για να μάθετε.
 •  Πείτε την αλήθεια
  Οποιοδήποτε ψέμα λέτε, ακόμα κι αν είναι μικρό, τότε θα προσελκύσετε άτομα τα οποία θα σας εξαπατήσουν ή θα σας κρατάνε μυστικά. Επίσης, οι άλλοι δεν θα σας εμπιστεύονται μόλις ανακαλύψουν τα ψέματά σας. Η ειλικρίνεια επιτρέπει στους άλλους να σας λένε και την αλήθεια. Όχι μόνο θα προσελκύσετε αξιόπιστους ερωτικούς συντρόφους στη ζωή σας, αλλά θα νιώθετε καλύτερα γνωρίζοντας ότι είστε ο εαυτός σας, χωρίς να χρειάζεται να καλύψετε τα ψέματά σας.
 •  Ζήστε με σκοπό
  Κάντε σαφείς τις προθέσεις σας για ό, τι θέλετε από τη σχέση. Μην φοβάστε να συζητήσετε με το σύντροφό σας τους στόχους σας και να δείξετε στους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους σας τον αληθινό σας εαυτό, το σύμπαν θα σας στείλει ανθρώπους που σας ταιριάζουν.
 •  Εκδηλώστε συμπόνια και καλοσύνη
  Αν θέλετε συμπόνια και καλοσύνη από τους άλλους, θα πρέπει να δώσετε το ίδιο. Η ζωή λειτουργεί αμφίδρομα, και όσο περισσότερο δίνετε, τόσο περισσότερο θα λάβετε. Ο καθένας μας δίνει σκληρές μάχες σε καθημερινή βάση, αλλά δείχνοντας καλοσύνη σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.
Προσελκύοντας καλό Κάρμα στην ερωτική σας ζωή ο σύντροφός σας θα σας αντιμετωπίζει με σεβασμό και αξιοπρέπεια, θα έχετε λιγότερο στρες και το κυριότερο θα έχετε ειρήνη, ευτυχία και αγάπη στη ζωή σας. Θα κάνετε δυνατότερη τη σχέση σας και θα προσελκύσετε σωστούς ερωτικούς συντρόφους. Όταν έχετε καλό ερωτικό κάρμα θα διαπιστώσετε ότι οι σχέσεις σας διαρκούν περισσότερο, θα τις κρατήσετε για μια ζωή.

Το καλό Κάρμα δεν είναι πραγματικά τόσο δύσκολο να συμβεί, αν το καταφέρετε, μόνο καλά πράγματα θα συμβούν στη ζωή σας. Εάν νιώθετε ωραία, είτε είστε μόνοι, είτε στη σχέση σας, οι άλλοι θα σας σεβαστούν περισσότερο. Ο σεβασμός δημιουργεί καλό κάρμα.

Όταν δείχνετε σεβασμό είναι κάτι περισσότερο από πιθανό ότι θα σας δείξει και ο άλλος σεβασμό. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί στη ζωή σας και το μέλλον σας. Και να θυμάστε ότι το καλό κάρμα δεν είναι κάποια μαγικά κόλπα, αλλά μια διαδικασία που απαιτεί συνεχή προσπάθεια. Η καλή τύχη και η ευτυχία που θα σας φέρει αξίζουν τον κόπο.


ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  

Newsletter