astropedia.gr

Ταρώ προβλέψεις - Φεβρουάριος 2023

Ταρώ προβλέψεις - Φεβρουάριος 2023
Ο μήνας είναι ευχάριστος και δημιουργικός με το συναίσθημα να επικρατεί και να υπάρχει πίσω από τις αποφάσεις και τις κινήσεις μας. Η αγάπη για τους ανθρώπους γενικότερα και ο έρωτας για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ειδικότερα, κινούν τα νήματα και κάθε δράση φιλτράρεται πρώτα μέσα από την συναισθηματική μας σφαίρα. Ο μήνας, ως εκ τούτου, μπορεί να δημιουργήσει αστάθεια στις πρακτικές μας υποθέσεις, η διαίσθησή μας να τυφλωθεί από το συναίσθημα και την ψυχική παρόρμηση και να υπάρξουν προβλήματα, προδοσίες, κακίες και αναποδιές, για τις οποίες είμαστε σχεδόν αποκλειστικά υπεύθυνοι εμείς οι ίδιοι.


Η κάρτα του μήνα είναι η Βασίλισσα Κύπελλο


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980  ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699ΚΡΙΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Θάνατος

Απρόσμενες αλλαγές και ανατροπές φέρνει ο μήνας και αυτό σε κάνει να χάνεις κάπως το έδαφος κάτω από τα πόδια σου. Δεν πρέπει να μείνεις σε ακινησία γιατί οι καταστάσεις θα παραμείνουν στάσιμες αν δεν κάνεις κάτι εσύ ο ίδιος τώρα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΑΥΡΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Βασιλιάς Ράβδος
Ο μήνας έχει δράση και μπορείς να πάρεις εσύ το πάνω χέρι, αν αισθάνεσαι ότι το έχεις χάσει. Κινείσαι με αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα και το κουράγιο και ο ενθουσιασμός σου εμπνέουν τους άλλους. Μην λειτουργήσεις απερίσκεπτα! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Πεντάκτινο
Ο μήνας σταθεροποιεί τις υποθέσεις σου και ξεκαθαρίζει θέματα και υποθέσεις που εδώ και κάποιο διάστημα βρίσκονταν σε εκκρεμότητα ή δεν είχαν πάρει συγκεκριμένη μορφή, πράγμα που σε άγχωνε. Τώρα αρχίζεις να νοιώθεις πιο σταθερό το έδαφος κάτω από τα πόδια σου και μέσα από το αίσθημα αυτό της ασφάλειας αποκτάς επιμονή και ανθεκτικότητα. Μην παραμένεις όμως κολλημένος, αδιάλλακτος και στατικός και βάλε νερό στο κρασί σου για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το Αστέρι
Ο μήνας είναι θετικός και φέρνει σε ισορροπία πολλά από τα θέματα που σε απασχολούν ενώ παράλληλα αποκτάς και πάλι την ελπίδα που είχες χάσει. Μην τρέφεις όμως φρούδες ελπίδες για θέματα που ξέρεις ότι δεν προχωράνε γιατί θα απογοητευτείς. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις


ΛΕΩΝ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Ράβδος
Ο μήνας φέρνει γεγονότα που σε ενθουσιάζουν και σε κάνουν να κινηθείς με δυναμισμό και πάθος. Ο αισθησιασμός αυξάνεται μαζί με την αποφασιστικότητά σου να ζήσεις με ένταση και περιπέτεια. Φρόντισε να αποφύγεις όμως την επιθετικότητα και την ασυλλόγιστη παρόρμηση. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 10 Ξίφος

Ο μήνας δεν είναι πολύ άνετος και τώρα κάτι ήρθε η ώρα του να τελειώσει και να σε απελευθερώσει για να μπορέσεις να καταλάβεις καλύτερα. Το μυαλό σου  απελευθερώνεται και αποχαιρετάς το παρελθόν. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΖΥΓΟΣ 

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Πεντάκτινο

Ο μήνας πάει να σε απομονώσει κάπως, αλλά εσύ δεν θα το αφήσεις να συμβεί! Σκέψου λίγο πιο καθαρά γύρω από τις φοβίες και κυρίως τις προσκολλήσεις σου αυτή την περίοδο και μην ενδίδεις σε εξαρτήσεις. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Κύπελλο
Ο μήνας σου χτυπάει το καμπανάκι και πρέπει να ξυπνήσεις δυστυχώς από όνειρα που είναι ευχάριστα, αλλά και απατηλά. Η υπερβολική εστίαση σε επιθυμίες που δεν είναι ζωτικές δεν θα σου βγει σε καλό και μέσα από την αδυναμία να πάρεις αποφάσεις, ζημιώνεις την δημιουργική σου δυνατότητα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Ράβδος
Αυτόν τον μήνα ανεβάζεις τις άμυνες και γίνεσαι πιο επιφυλακτικός. Δεν αισθάνεσαι ασφάλεια μέσα από τις σχέσεις σου και θα προτιμήσεις να παραμείνεις στα γνωστά και ασφαλή. Βλέπεις εμπόδια να υψώνονται και πάλι από το παρελθόν και έχεις φόβο για το μέλλον. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ερημίτης
Αυτόν τον μήνα θα χρειαστεί να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή και να κινηθείς με σύνεση σε όλες σου τις υποθέσεις και επαγρύπνηση. Κινείσαι επιφυλακτικά προς όλους και όλα και χωρίς βιασύνη, και αποφεύγεις κάθε απροσεξία. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος Ξίφος
Ο μήνας σου δίνει μια μεγάλη ευκαιρία μέσα από μικρά και αλυσιδωτά γεγονότα να μάθεις την αλήθεια και να αποκτήσεις γνώση και πνευματική διαύγεια. Τέλος λοιπόν οι αμφιβολίες και τα διλήμματα, παίρνεις αποφάσεις με εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Μην αφήσεις όμως την ψυχρή λογική να λειτουργήσει εις βάρος του συναισθήματος. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΙΧΘΥΕΣ     

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 4 Ράβδος
Ο μήνας υπόσχεται αρμονία και απελευθέρωση από πίκρες και βάσανα. Είναι μια περίοδος που μπορείς να δεις τα σχέδια και τους στόχους σου να προοδεύουν και να βρίσκεις συμφωνία από τους άλλους. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.