astropedia.gr

Ταρώ προβλέψεις - Ιούλιος 2024

Ταρώ προβλέψεις - Ιούλιος 2024
Η κάρτα του μήνα είναι το 4 Ξίφος
Κατάλληλος μήνας για διακοπές, ανάπαυση και ξεκούραση καθώς η κάρτα του μήνα μιλά για απομόνωση και ανάγκη ανασυγκρότησης μέσω απόσυρσης. Είναι ο κατάλληλος μήνας για να βάλουμε τάξη στο μυαλό μας, βρισκόμαστε εν αναμονή για καλύτερες προοπτικές και φροντίζουμε την υγεία μας. Μην μένεις στα γενικά που αφορούν όλους! Είμαι η Ανθή Ρήγα και σε περιμένω για να σου δώσω ακριβείς απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα που έχεις και να σε βοηθήσω να βρεις λύσεις για οποιοδήποτε επαγγελματικό η προσωπικό θέμα σε απασχολεί.
Μην μένεις στα γενικά που αφορούν όλους! Είμαι η Ανθή Ρήγα και σε περιμένω για να σου δώσω ακριβείς απαντήσεις στα συγκεκριμένα ερωτήματα που έχεις και να σε βοηθήσω να βρεις λύσεις για οποιοδήποτε επαγγελματικό η προσωπικό θέμα σε απασχολεί.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980  ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Βασίλισσα Ξίφος
Μια γυναικεία φιγούρα παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου αυτόν τον μήνα, η οποία μέσα από γρήγορες και προμελετημένες αντιδράσεις και κινήσεις της σε φέρνει σε θέση που θα χρειαστεί να ανταποδώσεις ή να σιωπήσεις. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 10 Ράβδος
Αυτόν τον μήνα ίσως προσπαθείς υπερβολικά να πετύχεις τα σχέδιά σου και μέσα από αυτή την υπέρμετρη προσπάθεια εξουθενώνεσαι ο ίδιος και χάνεις ουσιαστικά το ενδιαφέρον σου για τον σκοπό για τον οποίο τρέχεις και μοχθείς. Μοίρασε τα βάρη και τις ευθύνες και μην θέλεις να τα κάνεις πεισματικά όλα μόνος σου. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος Πεντάκτινο
Μια πολύ θετική και δυνατή κάρτα σου πέφτει γι ’αυτόν τον μήνα και σου δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσεις και να ολοκληρωθείς. Διευρύνεται η αντίληψή σου και βρίσκεις τρόπους να  κερδίσεις χρήμα αλλά και γνώσεις που θα σου φανούν πρακτικά χρήσιμες στην πορεία. Ό,τι λάμπει δεν είναι όμως χρυσός και ίσως ο έντονος αισθησιασμός που προκύπτει από αυτή την κάρτα δεν σε αφήσει να χρησιμοποιήσεις στο έπακρο την εσωτερική σου δύναμη. Μην αφήσεις αυτόν τον μήνα να περάσει ανεκμετάλλευτος. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Δύναμη
Η κάρτα θα σου χρειαστεί, καθώς ο μήνας είναι δύσκολος από πολλές πλευρές, εσύ όμως έχεις την δύναμη και το κουράγιο να παλέψεις και να αγωνιστείς για το καλύτερο και θα καταφέρεις να βγεις νικητής και να ξεπεράσεις κάθε αντιξοότητα. Μια σημαντική συνάντηση αυτόν τον μήνα μπορεί να δώσει τέλος σε πολλά σου προβλήματα. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Πεντάκτινο
Η κάρτα του μήνα συμβουλεύει να κάνεις υπομονή γιατί κάτι καλό έρχεται και το καλό ως γνωστόν, αργεί. Χρειάζεται να καταλάβεις πώς να κινηθείς ώστε να μην χαθεί ο κόπος που έχεις καταβάλλει μέχρι τώρα και ταυτόχρονα να μην παρέμβεις χωρίς να το θες στην εξέλιξη των σχεδίων σου αρνητικά. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 9 Πεντάκτινο
Μια καλή κάρτα που υπόσχεται επιτυχία και κέρδος πέφτει αυτόν τον μήνα και επιτέλους θα μπορέσεις να ανασάνεις αλλα και να τονώσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου. Ναι μεν είναι ένας μήνας επιτυχίας, αλλά η εσωτερική σου μοναξιά έχει άλλες αιτίες… Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΖΥΓΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Κόσμος
Ο μήνας φέρνει ένα τέλος και μια νέα αρχή. Οι κόποι σου και οι προσπάθειές σου έχουν αποτέλεσμα και αυτή την περίοδο πέφτει η αυλαία σε ένα έργο που παίζεις εδώ και μεγάλο διάστημα. Είναι θετικό για σένα αυτό; Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το Αστέρι
Ο μήνας απομακρύνει τις άσχημες σκέψεις και τα σκοτεινά σενάρια του μυαλού σου και γεμίζεις ελπίδα για το μέλλον γενικότερα και ειδικότερα για τις επιθυμίες σου που βλέπεις να αρχίζουν να υλοποιούνται μέσα από βοήθεια και καθοδήγηση από κάποιον. Θετικά μηνύματα και ειδήσεις σου δείχνουν ότι αξίζει τον κόπο να επιμείνεις στους στόχους σου και να  μην το βάλεις κάτω, αρκεί να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Κύπελο
Αυτόν τον μήνα το παρελθόν μπορεί να σου χτυπήσει και πάλι την πόρτα, μέσα από μια αναπόληση ή μια ανάμνηση δική σου καλών παλιών στιγμών ή ακόμη και μέσα από το μήνυμα μιας παλιάς σχέσης ή γνωριμίας σου. Χρειάζεται να εξετάσεις τι είναι αυτό που συμβαίνει και ποιες οι πιθανότητες εξέλιξης, χωρίς να προσκολλάσαι στο παρελθόν, αλλά σχεδιάζοντας το μέλλον σου. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος Ξίφος
Μια πολύ δυνατή κάρτα σου έχει πέσει και αυτόν τον μήνα μπορείς να μάθεις την αλήθεια και να έχεις όλα τα δεδομένα και την πνευματική διαύγεια που χρειάζεται για να πάρεις τις αποφάσεις σου και να κάνεις τις κινήσεις σου. Η αλήθεια όμως τις περισσότερες φορές πονάει και στα ξεκαθαρίσματα που θα κάνεις χρειάζεται να λειτουργήσεις με αυστηρή αυτοκριτική. Μην αφήσεις την ψυχρή λογική να λειτουργήσει τελικά όμως εις βάρος της ψυχής σου. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 8 Ξίφος
Μια δύσκολη κάρτα που μιλάει για περιορισμό και μεγάλη ανασφάλεια. Είσαι εκ φύσεως άνθρωπος της ελευθερίας και των ιδεών και είναι πολύ δύσκολο να ζήσεις αυτόν τον μήνα σε έναν κόσμο που δυσκολεύεται να απελευθερωθεί από ιδέες που έχουν καταλάβει το μυαλό και δεν προχωρά μπροστά. Χρειάζεται να μπορέσεις να μειώσεις με έξυπνο τρόπο την υπερβολική επιρροή των κανόνων στην ζωή σου αυτόν τον μήνα και να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα μπλοκαρίσματα σε πρακτικά θέματα, αλλά και στην αισθηματική σου ζωή. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..


ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Ράβδος
Ο μήνας έχει δυσκολίες και υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός τόσο στον επαγγελματικό στίβο, όσο και στον προσωπικό τομέα. Ο δρόμος που ακολουθείς, αυτή την περίοδο μπορεί να σε οδηγήσει στη  επιτυχία, αλλά οι στροφές είναι πολλές και επικίνδυνες. Χρειάζεται να σταθεροποιήσεις την θέση σου και να ενημερωθείς για τα απειλητικά στοιχεία στην διαδρομή σου. Μάθε τι σου επιφυλάσσει το μέλλον με λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και άφησε την Ταρώ να σε οδηγήσει..

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.