astropedia.gr

Ταρώ 2023: Ετήσιες προβλέψεις για κάθε μήνα & για κάθε ζώδιο

Ταρώ 2023: Ετήσιες προβλέψεις για κάθε μήνα & για κάθε ζώδιο
Τι προβλέπουν τα Ταρώ για το 2023;
Είμαι η Ανθή Ρήγα και αυτό είναι το ετήσιο άνοιγμα για την νέα χρονιά μέσα από τις κάρτες Ταρώ. Αρχικά σου περιγράφω την γενική τάση της χρονιάς με βάση το άνοιγμα και ακολούθως σου δίνω στοιχεία για την τάση που διαμορφώνεται μήνα προς μήνα, ώστε να πάρεις μια πιο ειδική εικόνα. Στο τέλος σου δίνω μια γενική κατεύθυνση για το ζώδιό σου την νέα χρονιά.

Θα χαρώ να μιλήσουμε προσωπικά, να με εμπιστευτείς και να κάνουμε μια εξατομικευμένη και προσωπική πρόβλεψη χρησιμοποιώντας την πανίσχυρη Ταρώ για κάθε θέμα που σε απασχολεί, άμεσα και οικονομικά. Σε περιμένω!

Το γενικό κλίμα του 2023
Στο άνοιγμα βλέπουμε ότι επικρατούν οι κάρτες από την μεγάλη αρκάνα, με το κεντρικό χαρτί μάλιστα να είναι η κλείδα της Δύναμης, μια πολύ δυνατή κάρτα που δίνει τον γενικό τόνο της νέας χρονιάς και η οποία συνδέεται με την αυτοπεποίθηση που ξεκινά από την γνώση του εαυτού και προδιαθέτει για μια γενικότερα δραστήρια χρονιά με αποφασιστική και αποτελεσματική δράση που φέρνει επιτυχία. Η κάρτα συνδέεται με το πέμπτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, τον Λέοντα, και στην πέμπτη θέση του ανοίγματος παρατηρούμε άλλη μια κάρτα από την μεγάλη αρκάνα, την Αυτοκράτειρα. Καθώς και οι δύο κάρτες απεικονίζουν γυναικεία πρόσωπα, γίνεται μια ξεκάθαρη αναφορά στην θηλυκή ενέργεια που φέτος λειτουργεί πρακτικά και μέσα από ωριμότητα και σταθερότητα στον χαρακτήρα και τις αποφάσεις. Φέτος λοιπόν η επιτυχία έρχεται μέσα από την φιλοδοξία σε συνδυασμό με την χρήση της λογικής.


Ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 20223
Kινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει! 
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760
 Από Κύπρο 900 90 980  ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699


 

Τα πεντάκτινα είναι το αμέσως επόμενο στοιχείο που επικρατεί στο άνοιγμα και μέσα από τον καρμικό και αναπόφευκτο τόνο που προσδίδουν οι κάρτες της μεγάλης αρκάνας στην χρονιά, εστιαζόμαστε στο υλικό στοιχείο, στην ασφάλεια που προέρχεται από τους πόρους και τα κεκτημένα μας και στην ανάγκη να καλύψουμε βασικές μας ανάγκες, αλλά και να δημιουργήσουμε μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα στην ζωή μας. Τα πεντάκτινα είναι μια δυνατή σειρά της μικρής αρκάνας καθώς εκεί εντοπίζονται όλα τα πραγματικά εμπόδια της ζωής και φέτος χρειάζεται να βελτιώσουμε και να κάνουμε καλύτερα τα εφόδια που έχουμε. Με μόνο δύο ράβδους, ένα ξίφος και ένα κύπελλο να πέφτουν στο ετήσιο άνοιγμα, καταλαβαίνουμε ότι η χρονιά δεν προσφέρεται τόσο για συναισθηματικές υποθέσεις ή για την επιδίωξη πρωτοποριακών ιδεών, η επικοινωνία και η δημιουργική ανταλλαγή απόψεων πάσχει και η εστίαση φέτος είναι στο να διορθωθεί και να βελτιωθεί αυτό που ήδη υπάρχει παρά να γεννηθεί κάτι εντελώς καινούργιο.

Καλή χρονιά, Ανθή

Η νέα χρονιά μήνα προς μήνα με οδηγό την Ταρώ

 • Ιανουάριος – 10 Ράβδος
  Το μοτίβο της προσπάθειας, της δράσης και της παραγωγικότητας της προηγούμενης χρονιάς συνεχίζει και αυτόν τον μήνα, αλλά τώρα η προσπάθεια είναι κουραστική γιατί είναι περισσότερη από αυτό που θα έπρεπε και ίσως κινούμαστε, σκεφτόμαστε και δρούμε υπερβολικά ή πεισματικά με κίνδυνο αυτόν τον μήνα να χάσουμε τον έλεγχο των καταστάσεων και να βρεθούμε με περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορούμε να διαχειριστούμε. Τώρα χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνοι μας γιατί το βάρος μπορεί να είναι ασήκωτο. Χρειάζεται να μην καταπιέζουμε τον εαυτό μας και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα χωρίς να απωθούμε ή να ωραιοποιούμε καταστάσεις. Είναι μήνας που πρέπει να ζητήσουμε βοήθεια και να μοιραστούμε το βάρος.
 • Φεβρουάριος – Βασίλισσα Κύπελλο
  Ο μήνας είναι ευχάριστος και δημιουργικός με το συναίσθημα να επικρατεί και να υπάρχει πίσω από τις αποφάσεις και τις κινήσεις μας. Η αγάπη για τους ανθρώπους γενικότερα και ο έρωτας για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ειδικότερα, κινούν τα νήματα και κάθε δράση φιλτράρεται πρώτα μέσα από την συναισθηματική μας σφαίρα. Ο μήνας, ως εκ τούτου, μπορεί να δημιουργήσει αστάθεια στις πρακτικές μας υποθέσεις, η διαίσθησή μας να τυφλωθεί από το συναίσθημα και την ψυχική παρόρμηση και να υπάρξουν προβλήματα, προδοσίες, κακίες και αναποδιές, για τις οποίες είμαστε σχεδόν αποκλειστικά υπεύθυνοι εμείς οι ίδιοι.
 • Μάρτιος – 2 Πεντάκτινο
  Η άνοιξη έρχεται και μαζί της αρχίζει σταδιακά να μεγαλώνει η ανάγκη μας να αξιοποιήσουμε την ζωή μας στο έπακρο, να πετάξουμε από πάνω μας τις βαριές ενέργειες του χειμώνα και να αρχίσουμε να απολαμβάνουμε αυτό που μπορεί να μας προσφέρει η ζωή, ζωή χωρίς να σκεφτόμαστε τόσο πολύ και να ανησυχούμε. Η κάρτα του μήνα μιλάει για παρόρμηση, αυθορμητισμό και διασκέδαση, αλλά και για ευελιξία και προσαρμοστικότητα, στοιχεία που είναι απαραίτητα για την επιτυχία των σχεδίων μας αυτόν τον μήνα. Σαφώς, μέσα σε όλο αυτό το πιο χαλαρό και ανέμελο κλίμα δεν θα πρέπει να φερθούμε με ανευθυνότητα, ούτε να αμελήσουμε σημαντικές ευθύνες και υποχρεώσεις μας γιατί το μέλλον πάντα βασίζεται στο παρόν.  
 • Απρίλιος – Ήλιος
  Ένας κομβικός μήνας καθώς στο άνοιγμα εμφανίζεται η πρώτη κάρτα από την μεγάλη αρκάνα. Είναι ένα διάστημα που φέρνει επιτυχία στα σχέδιά μας με αποτέλεσμα να γεμίζουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα για το μέλλον. Οι ιδέες που είχαμε, η επεξεργασία και οι προσαρμογές που κάναμε σε αυτές τις ιδέες και οι κινήσεις που κάναμε για να τις υλοποιήσουμε, τώρα οδηγούν σε τύχη, κέρδος (υλικό ή πνευματικό), εύνοια και τελεσφόρηση. Η ψυχική και σωματική υγεία ευνοείται και μπορούμε τώρα να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας, να αναρρώσουμε από μια συναισθηματική απογοήτευση και να επουλώσουμε τραύματα του παρελθόντος.
 • Μάιος – Αυτοκράτειρα
  Ο μήνας φέρνει ειδήσεις και εξελίξεις αργές αλλά σοβαρές στα επαγγελματικά θέματα ή σε θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια. Υπάρχουν συναντήσεις και γνωριμίες με άτομα σε κοινωνικό επίπεδο και η περίοδος ευνοεί τις συμφέρουσες επαφές που γίνονται για πρακτικό λόγο, αν και ίσως τα άτομα που θα μας βοηθήσουν αυτή την περίοδο λειτουργούν αρκετά εγωιστικά. Η κάρτα του μήνα ευνοεί θέματα που έχουν να κάνουν με επιχειρήσεις και εξωτερικό. Αν κάτι τέτοιο μας απασχολεί τότε η έκβαση του επαγγελματικού μας ταξιδιού ή το αποτέλεσμα της συμφωνίας που θα κάνουμε είναι ξεκάθαρα θετικό και άκρως ικανοποιητικό. Στα  αρνητικά, ο μήνας έχει υπερβολική κόπωση από την καθημερινότητα και τις ασχολίες μας σε βαθμό που να χάσουμε την επαφή σας με τον εαυτό μας.
 • Ιούνιος – Βασιλιάς Ράβδος
  Η κάρτα του μήνα μας προδιαθέτει για μια περίοδο ενθουσιασμού και δυναμισμού όπου κυριαρχεί το πάθος στις επαγγελματικές μας κινήσεις και ο αισθησιασμός στην προσωπική μας ζωή. Οι συνθήκες αλλάζουν γρήγορα και αυτό δημιουργεί ένταση που όμως είναι δημιουργική και μας ωθεί να ζήσουμε την ζωή σαν μια περιπέτεια, να εξερευνήσουμε, να ρισκάρουμε και να τολμήσουμε. Σαφώς πρόκειται για μια δημιουργική και ζωντανή περίοδο και τα αποτελέσματα μπορούν να μας δικαιώσουν και να μας ικανοποιήσουν, αρκεί βέβαια να αποφύγουμε να λειτουργήσουμε εντελώς παρορμητικά και χωρίς σκέψη ή να αφήσουμε την ορμή και το πάθος να γίνουν υπερδιέγερση και θυμός και μέσα από μια επιθετική και ευέξαπτη στάση να οδηγηθούμε στην καταστροφή.
 • Ιούλιος – 5 Πεντάκτινο
  Η κάρτα του μήνα μιλά για τον φόβο που μπορεί να έχουμε για μια επικείμενη αποτυχία ή για μια επικείμενη απώλεια που σχετίζεται με υλικούς πόρους και επηρεάζει την πρακτική αλλά και ψυχολογική αίσθηση της ασφάλειας που θέλουμε να έχουμε στην ζωή μας. Οι καιροί είναι δύσκολοι και το κλειδί σε αυτή την περίπτωση δεν είναι άλλο από την αλληλεγγύη και την ανθρώπινη παρουσία, συμπαράσταση και βοήθεια εκεί που χρειάζεται και όταν χρειάζεται. Οι καταστάσεις και τα γεγονότα του μήνα μας βοηθάνε να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε μόνοι, ότι οι αποτυχίες και η εσωτερική πάλη με τον εαυτό μας μπορούν να απαλυνθούν μέσα από την αναζήτηση βοήθειας και ότι το να συνηθίσουμε την δυστυχία και να την αφήσουμε να γίνει δεύτερη φύση χωρίς να κάνουμε τίποτα για να το αλλάξουμε αυτό, δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να συνεχίσουμε να ζούμε θετικά, δημιουργικά και ικανοποιητικά την ζωή μας.
 • Αύγουστος – 4 Πεντάκτινο
  Στην κορύφωση του καλοκαιριού και μέσα από την διαδρομή που έχουμε ήδη κάνει στα προσωπικά μας και στα επαγγελματικά μας τους προηγούμενους μήνες, συνειδητοποιούμε τώρα ότι πρέπει να επεξεργαστούμε αρνητικές πτυχές του χαρακτήρα μας που δημιουργούν προβλήματα, συγκρούσεις ή και απομόνωση και υπάρχει η ανάγκη για χαλαρώσουμε κάπως τον έλεγχο ή να μειώσουμε την εξάρτησή μας από την ύλη, την υπερβολική ανάγκη για ασφάλεια και εξασφάλιση που οδηγεί σε υπερπροστατευτικότητα και πνίξιμο και να δημιουργήσουμε μια πιο απλή, βιώσιμη, χαρούμενη και ανθρώπινη βάση για να συνεχίσουμε την ζωή μας.
 • Σεπτέμβριος – 9 Πεντάκτινο
  Μετά από ένα δύσκολο και απαιτητικό καλοκαίρι, ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου έρχεται για να μας δώσει ξανά ελπίδα, να μας αναζωογονήσει και να ανανεώσει ξανά την πίστη μας για το μέλλον μέσα από γεγονότα και καταστάσεις που φέρνουν επιτυχίες, υλική ασφάλεια και ευτυχία. Η ζωή μας μπορεί να αποκτήσει ξανά τώρα απολαύσεις και κέρδη, ενώ παράλληλα αυτοεκτίμηση και εμπιστοσύνη προς τους άλλους ανεβαίνουν κατακόρυφα. Οι επιτυχίες και το ξαφνικό γύρισμα της τύχης όμως δεν πρέπει να μας κάνουν εγωιστές, γιατί έτσι θα χάσουμε την πραγματική απόλαυση και χαρά που έρχεται μόνο μέσα από την επαφή με τους άλλους και το μοίρασμα.
 • Οκτώβριος – 4 Ξίφος
  Καθώς προχωράει το φθινόπωρο, αισθανόμαστε κουρασμένοι τόσο από τις προσπάθειες που καταβάλαμε την προηγούμενη περίοδο, όσο και από τα συσσωρευμένα προβλήματα που από την αρχή του έτους δεν έχουν ακόμη λυθεί και πλέον το βάρος τους λειτουργεί διαβρωτικά για την αυτοπεποίθηση και την ψυχική μας υγεία. Είναι κατάλληλη περίοδος λοιπόν να αποσυρθούμε πρόσκαιρα και να προσπαθήσουμε να ανασυγκροτήσουμε την ενέργεια και την σκέψη μας, πάντα εν αναμονή για καλύτερες προοπτικές και πιθανότητες. Τα συναισθήματα μας εξαντλούν και είναι καλό να δημιουργηθεί μια πιο λογική βάση και προσέγγιση αυτόν τον μήνα στην ζωή μας, χωρίς να καταπιέζουμε βέβαια τα συναισθήματα, αλλά βάζοντάς τα σε ένα δημιουργικό και πιο αποτελεσματικό πλαίσιο. Δεν πρέπει να φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα και δεν πρέπει να αφήσουμε τις άσχημες σκέψεις να διαστρεβλώνουν το μυαλό και την ψυχή μας.
 • Νοέμβριος - Τρελός
  Ο μήνας δίνει την δυνατότητα για ένα καινούργιο και φρέσκο ξεκίνημα, χωρίς όμως απαραίτητα να υπάρχει μια βάση κάτω από τα πόδια μας για να το κάνουμε αυτό. Είναι μήνας που μπορούμε να ανανεωθούμε και να δούμε τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά και αυτό θα είναι απαραίτητο, μιας και οι γενικότερες συνθήκες δεν θα βγάζουν νόημα, θα επικρατεί το παράλογο και κάθε σκηνικό θα είναι αποσυντονισμένο. Ευνοούνται οι φιλικές σχέσεις και επαφές που καλύπτουν την ανάγκη μας να περάσουμε όμορφα και να απολαύσουμε απλά πράγματα. Προσοχή όμως, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει και να γίνουμε αντικείμενο εκμετάλλευσης.
 • Δεκέμβριος – Αυτοκράτορας
  Ο τελευταίος μήνας του έτους έρχεται για να ολοκληρώσει διαδικασίες που ξεκίνησαν πολύ πιο πριν και να συνοψίσει την μέχρι τώρα πορεία μας. Το τέλος είναι μια καινούργια αρχή και έτσι όπως τελειώνει η χρονιά, αρχίζει με αυτή την κάρτα μια περίοδος αυτοπεποίθησης, αποφασιστικότητας και επιτυχίας που έρχεται μέσα από κινήσεις κα αποφάσεις που παίρνονται με ψυχραιμία και λογική. Η περίοδος δεν ευνοεί κινήσεις μέσα από παρορμητική ενέργεια και η δράση και η σκέψη μας πρέπει τώρα να εκφραστούν μέσα από απόφαση, σύνεση, πείσμα και αντοχή. Τα επαγγελματικά ευνοούνται, ενώ οι αισθηματικές υποθέσεις ξεκαθαρίζουν και τίθενται σε μια πιο στέρεη βάση.

  Κάνε την έξυπνη και οικονομική κίνηση.
  Κέρδισε χρόνο και χρήμα. AstraCard!
   


Το μήνυμα της νέας χρονιάς για το ζώδιό σου μέσα από την Ταρώ


ΚΡΙΟΣ 

Η χρονιά θα σου φέρει αισιοδοξία και ευχάριστα γεγονότα ή πρόσωπα με ευχάριστο χαρακτήρα και φιλοσοφία. Φέτος θα καταλάβεις περισσότερο την έννοια της αλληλεγγύης και την σημασία που έχει το να μπορείς να καταλαβαίνεις τους άλλους αλλά ταυτόχρονα να διατηρείς την ανεξαρτησία σου.  Η προσωπική σου ζωή θα αποκτήσει περισσότερο πάθος, είσαι ιδιαίτερα σαγηνευτικός φέτος και αυτό πέρα από την σωματική και συναισθηματική ικανοποίηση που θα φέρει, θα δημιουργήσει ζήλια σε πρόσωπα γύρω σου που ίσως προσπαθήσουν να σε χειριστούν με σκοπό να κυριαρχήσουν πάνω σου. Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΑΥΡΟΣ 

Η χρονιά σου δίνει ευκαιρίες, όχι απαραίτητα γιατί είσαι τυχερός, αλλά γιατί σου αξίζουν, υπόσχεται υλικό κέρδος και θα σε απασχολήσουν πράγματα και υποθέσεις που έχουν αξία ή σχετίζονται με κάτι που έχει αξία, κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Φέτος θα κάνεις συναντήσεις και γνωριμίες που θα είναι χρήσιμες και οι προτάσεις που θα σου γίνουν θα είναι ξεκάθαρες και σίγουρες. Φρόντισε να μην παρασυρθείς και καταλήξεις να ασχολείσαι υπερβολικά με τα υλικά αγαθά και μην παραδοθείς υπερβολικά στις γήινες απολαύσεις. Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΔΙΔΥΜΟΣ 

Η χρονιά σου δίνει το δικαίωμα να γιορτάσεις, να απολαύσεις και να περάσεις καλές στιγμές είτε γιατί πετυχαίνεις σημαντικούς στόχους είτε γιατί αποφασίζεις να χαρείς απλές και μικρές επιτυχίες στην ζωή σου. Θα μπορέσεις να διασκεδάσεις και να αισθανθείς την χαρά της ζωής και να απολαύσεις ένα όμορφο περιβάλλον. Προσοχή να μην ξεπεράσεις το όριο και να μην γίνει η απόλαυση κραιπάλη. Αν υπάρχουν εθισμοί, αυτή είναι μια χρονιά που χρειάζεται να προσέξεις. Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η χρονιά είναι πολύ θετική και ευνοϊκή για σένα καθώς οι βασικοί τομείς της ζωής σου ευνοούνται και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει σταθερά μήνα προς μήνα! Στα προσωπικά σου θέματα ευνοείσαι, ερωτεύεσαι και αναθερμαίνεις τις σχέσεις σου, είσαι περισσότερο εκδηλωτικός και μπορείς τώρα να προσφέρεις περισσότερα στην σχέση. Αν είσαι μόνος, η χρονιά υπόσχεται μια σημαντική σχέση που σε καλύπτει σε πολλά επίπεδα. Στα επαγγελματικά έρχονται κέρδη από την δουλειά σου και αναγνώριση της αξίας σου μέσα από προαγωγή ή αναβάθμιση. Καλή χρονιά για να αποκτήσεις απόγονο ή για να μεγαλώσεις το σπίτι σου κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΛΕΩΝ 

Αυτή την χρονιά η επιτυχία και η επίτευξη των στόχων σου, προσωπικών ή επαγγελματικών, έρχεται μέσα από την λογική και την σωστή προετοιμασία των κινήσεών σου, ενώ ο παρορμητισμός, το συναίσθημα χωρίς έλεγχο και το ρίσκο δεν βοηθάνε. Τα επαγγελματικά σου προχωράνε θετικά, κάποιες στιγμές μπορεί να βλέπεις αργές εξελίξεις, αλλά το πρόσημο στο τέλος της χρονιάς θα είναι θετικό για την καριέρα σου, ενώ στα αισθηματικά σου θέματα υπάρχουν διλήμματα και ίσως κινηθείς προς ένα τρίτο πρόσωπο, κάτι που όμως δεν θα έχει απαραίτητα διάρκεια και εξυπηρετεί μόνο ανάγκες ανανέωσης. Προσοχή σε εγκυμοσύνες φέτος και γενικότερα προσπάθησε να μην φτάσεις τον εαυτό σου στα όρια μιας νευρικής κατάπτωσης. Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Μια χρονιά με ταχύτητα, κίνηση και γεγονότα που εξελίσσονται άμεσα και οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα. Οι υπερβολές όμως δεν θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τις επιτυχίες που υπόσχεται η χρονιά και θα χρειαστεί να είσαι υπομονετικός και να μην βιάζεσαι να τελειώσεις καταστάσεις που δεν έχουν ακόμη φανερώσει όλο το δυναμικό τους. Μην ανοίγεις φέτος πολλά θέματα, συγκεντρώσου σε λίγα και συγκεκριμένα σχέδια για να έχεις επιτυχία. Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΖΥΓΟΣ 

Η χρονιά δίνει την ευκαιρία να κάνεις ξεκαθαρίσματα τόσο σε κυριολεκτικό επίπεδο με άλλα πρόσωπα, όσο και σε σχέση με το μυαλό σου και τις σκέψεις σου. Είναι μια χρονιά που χρειάζεται να έχεις κριτική σκέψη και αναλυτικό μυαλό και να κάνεις χρήση της λογικής. Θα συνειδητοποιήσεις ότι η έλλειψη αυτοπεποίθησης που έχεις σε κάποια θέματα προέρχεται από το γεγονός ότι δεν έχεις αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και φέτος είναι η στιγμή για να το διορθώσεις. Απόφυγε άστοχες συζητήσεις και μην θεωρείς ότι είσαι υπεράνω των προβλημάτων σου, απλά για να μην μπεις στην διαδικασία επίλυσής τους. Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Μια χρονιά πολύ έντονη και δραστήρια, με δυναμικές ενέργειες που δίνουν την βασική κατεύθυνση για το επόμενο διάστημα. Η χρονιά υπόσχεται μια τεράστια συναισθηματική ευκαιρία, ένα μεγάλο δώρο, τύχη και αγάπη. Φέτος μπορείς να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να βρεις εσωτερική γαλήνη, αλλά και να υλοποιήσεις έναν σπουδαίο στόχο. Τα ταλέντα σου και η αφοσίωσή σου θα σε οδηγήσουν στην ευτυχία. Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η χρονιά υπόσχεται ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις περισσότερο πλούτο στην ζωή σου, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Είναι μια χρονιά που θα φέρει σταθεροποίηση στην ζωή σου, τύχη στα πρακτικά σου σχέδια και ανταμοιβή στις προσπάθειές σου. Φέτος απελευθερώνεσαι και κατανοείς βαθύτερα την μαγική πλευρά της ζωής, η συνείδησή σου διευρύνεται και εξελίσσεσαι πνευματικά. Ο αισθησιασμός θα είναι έντονος, φρόντισε να μην παρασυρθείς και να χρησιμοποιείς πάντα την δική σου εσωτερική δύναμη. Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Είναι μια χρονιά που θα σε φέρει μπροστά από σημαντικές αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρεις, αποφάσεις που όμως μπορεί να μην είναι εντελώς στο χέρι σου και να εξαρτώνται από άλλα άτομα ή παράγοντες και να χρειαστεί να περιμένεις αρκετά για να δρομολογηθούν τελικά κάποιες υποθέσεις σου. Σε προσωπικά θέματα είναι μια χρονιά που μπορείς να φέρεις σε ισορροπία την σχέση σου και να ηρεμήσεις, εφόσον υπάρχει και η θετική διάθεση από τον σύντροφο. Στα οικονομικά σε απασχολεί μια αγοραπωλησία ή μια νέα ισορροπία που έρχεται μέσα από μια μορφή συνεργασίας ή συνεταιρισμού. Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Η χρονιά θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις και να φέρεις εις πέρας με επιτυχία σημαντικές υποθέσεις σου και θα μπορέσεις να δεις τους στόχους σου να επιτυγχάνονται. Σε οικονομικά θέματα έρχεται τύχη και εύνοια μέσα από αδέλφια ή συγγενείς και η χρονιά ευνοεί το εμπόριο και τις αγοραπωλησίες, ειδικά ακινήτων. Φέτος θα είσαι ασφαλής και προστατευμένος και υπάρχει άνοδος επαγγελματική, βελτίωση της υγείας και επιτυχία στον έρωτα. Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.


ΙΧΘΥΕΣ 

Στα επαγγελματικά ζητήματα, η χρονιά δηλώνει ανεξαρτησία και άνεση και στα προσωπικά, οι επόμενοι μήνες ευνοούν τις σταθερές σχέσεις. Αν υπάρχει κάτι ''παράνομο'' τότε προσοχή στις αντιδράσεις σου ή σε αυτές του άλλου προσώπου και χειρίσου την κατάσταση με διπλωματία, ψυχραιμία και λογική. Αυτή την χρονιά θα είσαι αρκετά πιο σοβαρός και μετρημένος και αυτό θα σε βοηθήσει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται κάθε τόσο στην ζωή σου και να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για σένα. Μίλησε με την Ανθή Ρήγα και μάθε τι δείχνουν οι κάρτες Ταρώ για σένα προσωπικά! Κάλεσε άμεσα στο 14780 ή στο 90090980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  
Newsletter