astropedia.gr

Ταρώ Ιανουαρίου

Ταρώ Ιανουαρίου
Η κάρτα του μήνα
Εννέα των Κυπέλλων

Αυτός είναι ένας μήνας κατά τον οποίο τα περισσότερα όνειρά σου, οι επιθυμίες σου και οι φιλοδοξίες σου θα γίνουν πραγματικότητα. Στην καριέρα σου, αν υπήρχε στασιμότητα, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μεγάλα βήματα προς τα εμπρός. Οι δεξιότητες σου τραβούν την προσοχή ατόμων με ισχυρή επιρροή που είναι θετικά διατεθειμένοι να συνεργαστούν μαζί σου και να σε βοηθήσουν.

Αν ψάχνεις μια νέα θέση εργασίας, μη διστάσεις να προβάλεις τον εαυτό σου, μια νέα επαγγελματική θέση διαφαίνεται στον ορίζοντα. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις πίστη στις δυνατότητές σου και να μην υποτιμάς τη δύναμη της θετικής σκέψης. Καλά πράγματα θα έρθουν στο δρόμο σου, αν πιστεύεις στον εαυτό σου και έχεις αισιοδοξία. Ήρθε η ώρα να χαμογελάσεις και στην ερωτική σου ζωή, κι αν σε δέσμευση, η σχέση σου γίνεται βαθύτερη και υπάρχει μια ατμόσφαιρα αισθησιασμού και έντονης σεξουαλικότητας. 

Πρόκειται για ένα μήνα όπου προσπαθείς να απομακρύνεις την ρουτίνα στη σχέση σου και να επιδοθείς σε διασκεδαστικές στιγμές και εκφράζοντας το πάθος σου. Ανεξάρτητα του πόσο καιρό είστε μαζί με το ταίρι σου, αυτό το μήνα θα θυμηθείς και πάλι την έντονη σεξουαλική έλξη που υπάρχει μεταξύ σας. Αν δεν υπάρχει σχέση στη ζωή σου, προσπάθησε να μην είσαι τελειομανής και προσπαθείς να βρεις την τέλεια σχέση. Είναι ειρωνεία το γεγονός, ότι όσο λιγότερο ψάχνεις τα πράγματα, τόσο πιο πιθανό είναι να βρεις τη μεγάλη αγάπη. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Κριός
Ο Τρελός

Αυτός ο μήνας σε ενθαρρύνει να απολαύσεις μια πιο ανοικτή και αισιόδοξη άποψη για τη ζωή. Νέες ευκαιρίες και αλλαγές στη σταδιοδρομία σου ή νέες σχέσεις σε βγάζουν από τη ρουτίνα σου. Βλέπεις τον εαυτό σου και την πορεία της ζωής σου κάτω από νέο πρίσμα. Οι άλλοι γύρω σου δεν μπορούν να καταλάβουν τις απόψεις σου ή τις ενέργειές σου, αλλά αυτό τώρα δεν σε απασχολεί. Πραγματικά πιστεύεις στον εαυτό σου και τις επιλογές σου, δεν ανησυχείς για τίποτα και ζεις τη ζωή με ενθουσιασμό.

Στην επαγγελματική σου ζωή, είναι ένας πολύ καλός μήνας για να ακολουθήσεις τη δική σου διαδρομή, δημιουργώντας είτε τη δική σου επιχείρηση ή ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Στην ερωτική σου ζωή, αν είσαι εκτός σχέσης, δεν νιώθεις ακόμα την ανάγκη για συναισθηματική δέσμευση. Αισθάνεσαι πιο ευτυχισμένος απλά απολαμβάνοντας τη διασκέδαση και την ελευθερία του φλερτ και γνωρίζοντας διαφορετικούς ανθρώπους και όχι αναζητώντας κάτι πιο σταθερό. Είναι σημαντικό τώρα για σένα να δεις ποιο άτομο σου ταιριάζει πριν κάνεις το μεγάλο άλμα να χαρίσεις την καρδιά σου.

Αν είσαι σε σχέση, συζητάς με το ταίρι σου κοινά θέματα που σας απασχολούν, όπως ο γάμος, τα παιδιά ή την από κοινού ιδιοκτησία και τα χρήματα. Η επιθυμία σου για σταθερότητα παράλληλα με τη ζωντάνια και τον αυθορμητισμό σου, θα ανανεώσουν τη σχέση σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Ταύρος
Το Αστέρι

Η ενέργεια αυτού του μήνα σε κάνει να αισθάνεσαι πολύ πιο αισιόδοξα για το μέλλον, ιδίως στην επαγγελματική σου ζωή. Επικεντρώνεσαι στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις, παίρνεις την πρωτοβουλία να ζητήσεις περισσότερα χρήματα για τη δουλειά που κάνεις. Αν αισθάνεσαι ότι αξίζεις καλύτερες ανταμοιβές για τις επαγγελματικές σου προσπάθειες, οι οιωνοί είναι καλοί.

Αν αισθάνεσαι ότι η τρέχουσα επαγγελματική σου κατάσταση δεν σε ικανοποιεί όπως θα ήθελες, τότε θα έχεις τη δύναμη να αλλάξεις τις συνθήκες ή ακόμα και εργασία. Μπορεί επίσης να εξετάσεις την απόκτηση επιπλέον δεξιοτήτων ή την επαγγελματική εκπαίδευση σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Η ελπίδα και η αισιοδοξία υπάρχουν και στην ερωτική σου ζωή. Αυτό δεν περιορίζεται μόνο στην αγάπη αλλά και στην οικογένεια και τις φιλίες σου. Όλα τα προβλήματα ανάμεσα σε σένα και τους άλλους θα ξεπεραστούν αυτό το μήνα, καθώς έχεις τη διάθεση να συνομιλήσεις με τους αγαπημένους σου και να τους ακούσεις.

Αν δεν έχεις σχέση, έρχεσαι πιο κοντά στην πραγματοποίηση μιας ειλικρινούς σχέσης. Ο Ιανουάριος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να συναντήσεις κάποιο άτομο, αν θελήσεις να βγεις έξω και να σμίξεις με εκείνους που μοιράζονται την κοσμοθεωρία σου. Αν είσαι σε σχέση, δεν φοβάσαι να κάνεις κάτι διαφορετικό ή ακόμα και να διεκδικήσεις περισσότερο προσωπικό χρόνο. Έχοντας ελευθερία μέσα στη σχέση σου, αυτό θα σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Δίδυμοι
Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Αυτός ο μήνας σου φέρνει μια πολύ ισχυρή ενέργεια που δίνει έμφαση στην αλλαγή των σκέψεων και των πράξεων σου. Έχεις τη διάθεση να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, που περιλαμβάνουν τις σχέσεις, την καριέρα και τα οικονομικά σου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό αν ήσουν σε αδράνεια ή είχες συναντήσει εμπόδια. Ωστόσο, θα πρέπει να είσαι προσέξεις ιδιαίτερα να μην προσπαθείς να αλλάξεις πάρα πολλά πράγματα ταυτόχρονα.

Είναι επίσης σημαντικό να αποφύγεις την απότομη συμπεριφορά με τους γύρω σου για να μην κόψεις τις γέφυρες. Στην καριέρα σου, λαμβάνεις συμβουλές και καθοδήγηση από άτομα σε θέση ισχύος και προβάλεις τις ιδέες σου  με πάθος και ενθουσιασμό. Στην συναισθηματική σου ζωή, το ταίρι σου, η οικογένεια και οι φίλοι σου, σου δείχνουν την πιο δυναμική πλευρά τους με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις.

Μην τους ανταγωνίζεσαι, δεν θα αποφέρει τα αποτελέσματα που θέλεις, οπότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αναλώσεις προσωπικό χρόνο με τον εαυτό σου για να επαναξιολογήσεις τις σημαντικές σχέσεις σου. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσεις να έχεις ειρήνη και αρμονία τόσο μέσα σου όσο και με τους γύρω σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Καρκίνος
Άσσος Πεντάκτινο

Η ζωή σου παίρνει μια μεγάλη στροφή προς το καλύτερο από την άποψη ότι νιώθεις  δύναμη να δημιουργήσεις αλλά και να διευθετήσεις τυχόν εκκρεμείς υποχρεώσεις. Στην επαγγελματική ζώνη, θα μπορούσες να αναλάβεις νέες ευθύνες ή ακόμα και μια νέα θέση. Κάποιες νέες και δελεαστικές επαγγελματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν θα σε ενθουσιάσουν, ενώ νέες επαγγελματικές επαφές και διασυνδέσεις θα σε βοηθήσουν να προβάλεις δημόσια την εικόνα σου.

Ένα μήνυμα ανανέωσης φέρνουν οι συμπαντικές ενέργειες και στην ερωτική σου ζωή. Προχωράς μπροστά στη σχέση σου, κάνετε νέα πράγματα μαζί, βλέπεις να δημιουργείται ακόμα βαθύτερη κατανόηση μεταξύ σας και καλύτερη επικοινωνία. Αν ψάχνεις καιρό την αγάπη, όλος ο μήνας είναι εξαιρετικά θετικός για να βγεις έξω να διασκεδάσεις, να κάνεις διαφορετικά πράγματα και να συναντήσεις νέους συναρπαστικούς ανθρώπους.

Τυχόν νέες σχέσεις που μπορεί να δημιουργηθούν είναι πιθανό να μην είναι σταθερές, αλλά θα σου χαρίσουν ενθουσιασμό και περιπέτεια και θα σε απομακρύνουν από τη συνήθη ρουτίνα σου. Το σύμπαν σου δίνει τη δυνατότητα να θέσεις τέρμα σε συνήθειες ή συμπεριφορές που γνωρίζεις ότι αποτρέπουν την ευτυχία σου. Ξεκινάς ένα πνευματικό ταξίδι και αναζητάς άτομα που έχετε κοινή φιλοσοφία ζωής. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Λέων
Η Κρίση

Κάνεις αυτοκριτική σε σχέση με τα επιτεύγματά σου και κατανοείς τα λάθη σου. Αυτό το μήνα δίνεις μεγάλη έμφαση στη λήψη αποφάσεων σε σχέση με νέες ευκαιρίες στη ζωή σου. Το μήνυμα όμως που σου στέλνει το σύμπαν είναι να μην κρίνεις αυστηρά τον εαυτό σου ή αφήνεις τους φόβους σου να κυβερνήσουν τις αποφάσεις σου. Θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις στην επαγγελματική σου ζωή και σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να σου ζητηθεί να αλλάξεις τις τρέχουσες συνθήκες της ζωής σου.

Αν αδυνατείς να ενεργήσεις κάτω από αυτές τις συνθήκες, επιστράτευσε την έμφυτη πρακτικότητα και τη λογική σου. Στη συναισθηματική ζωή, νιώθεις ότι έχεις μάθει από τα διδάγματα του παρελθόντος, οι  συναισθηματικές προκλήσεις που πέρασες, σε έχουν διδάξει να μην επαναλάβεις ορισμένα λάθη σου. Αν έχεις αντιμετωπίσει μια δυσάρεστη κατάσταση στη σχέση σου, αναλύεις τη συμπεριφορά του αγαπημένου σου προσώπου και εξετάζεις ποια συναισθήματα λειτούργησαν στο να ενεργήσει με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί κάλλιστα τα κίνητρα να μην αφορούν εσένα και τη σχέση σας.

Τα καλά νέα είναι ότι το ταίρι σου θα σου δείξει πόσο σε αγαπάει, ειδικά αν έχει υπάρξει μια μικρή απόσταση πρόσφατα. Εάν είσαι εκτός δέσμευσης, κάνεις κάποιες αλλαγές στη συνήθη ρουτίνα σου και το περιβάλλον σου, πράγμα το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Παρθένος
Η Βασίλισσα Πεντάκτινο

Με όλη αυτή τη θετική ενέργεια που σου προσφέρει αυτός ο μήνας, αισθάνεσαι περισσότερη αισιοδοξία και ασφάλεια για το μέλλον, ιδίως στην επαγγελματική ζώνη. Αυτός είναι ο τέλειος μήνας για να επικεντρωθείς σε ένα νέο επαγγελματικό στόχο, να βρεις τρόπους να κερδίσεις περισσότερα χρήματα, να αναγνωριστείς για τις επαγγελματικές προσπάθειές σου.

Αν νομίζεις ότι η τρέχουσα εργασία σου δεν σε ικανοποιεί όσο θα ήθελες, να θυμάσαι ότι έχεις τη δύναμη να αλλάξεις τις καταστάσεις και τις συνθήκες. Δεν χρειάζεται να συνεχίσεις να κάνεις τα πράγματα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Μην φοβάσαι οποιαδήποτε αλλαγή συμβεί αυτό το μήνα, καθώς υπάρχει πιθανότητα να αλλάξεις ριζικά την προσωπική σου εικόνα και τον τρόπο συμπεριφοράς σου. Η ελπίδα και η αισιοδοξία κυβερνούν επίσης και την ερωτική σου ζωή.

Αν υπήρχε κάποια απόσταση με το ταίρι σου, ίσως χρειαστεί να επανεξετάσεις τις δικές σου ενέργειες και πώς αυτές έχουν συμβάλει σε αυτή την κατάσταση. Μπορεί να ξεπεραστεί αυτή η απόσταση και η ένταση αυτό το μήνα, αλλά καλό θα ήταν να συγχωρέσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο για τα δικά του λάθη. Αν ανήκεις στους ελεύθερους Παρθένους, προσπάθησε να βρεθείς με άτομα με τα οποία έχετε κοινά ενδιαφέροντα  και σίγουρα θα βρεις το σωστό πρόσωπο. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Ζυγός
Ο Κρεμασμένος

Αυτός είναι ένας μήνας προσεκτικού σχεδιασμού και ανάπαυλας και όχι βεβιασμένων αποφάσεων. Αν κάποια πράγματα σε εκνευρίζουν ή βλέπεις να κινούνται με βραδύτερο τρόπο προσπάθησε να μην είσαι επιθετική διάθεση, όσο μπορείς. Στην επαγγελματική σου ζωή, θα σημειώσεις μεγαλύτερη πρόοδο αυτό το μήνα, αποδεχόμενος τις συμβουλές των άλλων και παρατηρώντας τις ενέργειές τους.

Η προσεκτική παρατήρηση, η υπομονή και η αναμονή σημαίνει ότι μπορείς να αποφύγεις τα λάθη αλλά και να εμπνευστείς για το πώς θα έχεις επιτυχία. Μετά από αυτή την περίοδο ηρεμίας και επιμέλειας, τον επόμενο μήνα πετυχαίνεις τους στόχους στην καριέρα σου. Στην ερωτική σου ζωή, νιώθεις τη χαρά και την αγάπη, διασκεδάζεις και περνάς ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σου. Ωστόσο, μπορεί μερικές φορές να εκνευριστείς από την παραγκώνιση των δικών σου αναγκών και τις απαιτήσεις του αγαπημένου σου προσώπου. Αυτό μπορεί να σε ωθήσει να απομακρυνθείς προκειμένου να ηρεμήσεις και να ασχοληθείς με πιο ευχάριστες δραστηριότητες.

Αυτός ο μήνας δεν ενδείκνυται για την πραγματοποίηση σημαντικών αλλαγών στη σχέση σου και κυρίως σου ζητά να πιστέψεις στον εαυτό σου και την αξία σου. Αν εκτός σχέσης, θα βρεις την αγάπη, αρκεί να την αναζητήσεις. Όταν είσαι καλά με τον εαυτό σου και τη ζωή σου, οι άλλοι το βλέπουν αυτό και θα σε πλησιάσουν. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Σκορπιός
Επτά των Ράβδων

Κινείσαι για μια θετική αλλαγή στην προσωπική και την επαγγελματική σου ζωή,  υποστηρίζεις τις πεποιθήσεις σου και τα πιστεύω σου, νιώθεις την ετοιμότητα να αφήσεις όλους γύρω σου να γνωρίζουν πώς νιώθεις. Έχεις αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό  κι αυτό φαίνεται σε όλο τον κόσμο. Επαγγελματικά, αντιμετωπίζεις κάθε είδους αντιξοότητες, απομακρύνεις όποιον προσπαθεί να σε υπονομεύσει, δίνοντας αφοπλιστικές απαντήσεις.

Εάν αισθάνεσαι ότι κάποιο άτομο ποθεί την επαγγελματική θέση σου ή θέλει ένα μερίδιο της σκληρής εργασίας σου, με τις ισχυρές ιδέες σου και ενέργειές σου θα καταφέρεις να υπερισχύσεις. Ξεπερνάς αρνητικές καταστάσεις που μπλοκάρουν τις προσπάθειές σου, οι άνθρωποι σε σέβονται και σε στηρίζουν. Στη συναισθηματική ζώνη, μαλακώνεις τη στάση σου, έχεις διακριτικότητα και μιλάς ξεκάθαρα προκειμένου να καθαρίσεις τον αέρα στη σχέση σου.

Στην πραγματικότητα, οποιεσδήποτε εξωτερικές προκλήσεις σε φέρνουν πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι εκτός σχέσης, θα γνωρίσεις κάποιο νέο πρόσωπο μόνο αν κάνεις κάτι διαφορετικό από τις συνήθεις δραστηριότητές σου. Αποδέξου τις κοινωνικές προσκλήσεις, θα γνωρίσεις ανθρώπους που είναι έξω από το συνηθισμένο τύπο σου και σου χαρίζουν άφθονη διασκέδαση και ενθουσιασμό. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Τοξότης
Το Άρμα

Σου είναι πιο εύκολο να προχωρήσεις με ό, τι σχεδιάζεις και έχεις στο μυαλό σου αυτό το μήνα, προβαίνοντας σε σημαντικά βήματα προς την επιτυχία. Πρόκειται για ένα μήνα κινητικότητας στον οποίον μπορείς να πετύχεις όλους τους στόχους σου. Η ενέργεια αυτού του μήνα ευνοεί τις τολμηρές και αποφασιστικές κινήσεις, αλλά φρόντισε να αποφύγεις τις συγκρούσεις και τις παρανοήσεις.

Στον επαγγελματικό σου περιβάλλον είναι ζωτικής σημασίας να μην εκνευριστείς με πιθανές ανατροπές ή με επιπρόσθετα καθήκοντα που θα σου αναθέσουν.  Στην επικοινωνία σου με τους άλλους, απέφυγε οποιεσδήποτε δύσκολες συζητήσεις. Στη συναισθηματική σου ζωή, καλό θα ήταν να μην αναζητήσεις μια νέα σχέση ή αν γνώρισες πρόσφατα κάποιο πρόσωπο και νιώθεις πίεση, επιβράδυνε το ρυθμό. Επίσης αναρωτήσου αν ειλικρινά θέλεις το άτομο το οποίο έχεις γνωρίσει, διαφορετικά κάνε πίσω και αποστασιοποιήσου. Μην βιάζεσαι να κάνεις μια σταθερή σχέση, αργότερα θα μετανιώσεις.

Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να κάνετε με το ταίρι σου συναρπαστικά σχέδια για ένα ταξίδι ή ακόμα να συζητήσετε για τη μελλοντική πορεία της σχέσης σας. Παρά το γεγονός ότι θα νιώθεις την ανάγκη για δέσμευση, πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην βιάζεσαι και δημιουργήσεις συναισθηματική απόσταση με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Αιγόκερως
Έξι των Ξιφών

Βαδίζεις προς τα εμπρός με σιγουριά αυτό το μήνα! Η ενέργεια του Ιανουαρίου σου φέρνει υλοποίηση των σχεδίων σου, έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και ενθουσιασμό, σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγές για να έχεις το καλύτερο στη ζωή σου. Έχεις αισιοδοξία για το μέλλον, κάνεις μια ευπρόσδεκτη επιστροφή στη ζωή. Στην επαγγελματική σφαίρα προβάλεις τα ταλέντα σου, γνωρίζεις ότι οποιαδήποτε αλλαγή είναι προς το καλύτερο.

Εάν αισθάνεσαι αβεβαιότητα ή έχεις δυσαρεστηθεί με την τρέχουσα κατάσταση της εργασίας σου, να έχεις πίστη στο σύμπαν! Γεγονότα που θα συμβούν κάνουν μια εκκαθάριση παλαιών αρνητικών καταστάσεων, προκειμένου να αναπτυχθούν νέα πράγματα. Συναισθηματικά, οι σχέσεις σου θα αναζωογονηθούν αυτό το μήνα. Παλιές διαφωνίες ή παρεξηγήσεις θεραπεύονται και αφήνεις πίσω σου το ζοφερό παρελθόν. Επιστρέφουν η αγάπη και ο ρομαντισμός στη σχέση σου, το  ταίρι σου, σου εκδηλώνει την αγάπη του και τα συναισθήματά του.

Στην καθημερινή ρουτίνα της ζωής, είναι εύκολο να ξεχάσεις το πάθος, αλλά αυτό το μήνα αναζωπυρώνεται η φλόγα του ερωτισμού σου. Αν είσαι εκτός σχέσης , κάνοντας αλλαγές στις συνήθειές σου και το περιβάλλον σου, αυτό θα αυξήσει τις πιθανότητες να συναντήσεις κάποιο άτομο που διεγείρει το  μυαλό σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677

Υδροχόος
Οχτώ των Ράβδων

Θα είσαι σε συνεχή εγρήγορση και δράση αυτόν το μήνα, θα έχεις μέσα σου μια έντονη ενεργητικότητα, θέλεις να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σου, να πετάξεις μακριά. Στην επαγγελματική σου ζωή, θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψηλά στην εργασία σου, έτσι θα μπορέσεις να δράσεις γρήγορα για να επωφεληθείς πλήρως από αυτές. Οι μεγάλες φιλοδοξίες σου ευοδώνονται και οι ιδέες σου αναγνωρίζονται.

Ανέμενε κάποιου είδους προώθηση, μια νέα ηγετική θέση ή κάποια εξέλιξη που σου δίνει πολύ περισσότερο κύρος, δύναμη και ανεξαρτησία. Το τελευταίο από αυτά είναι ιδιαίτερα σημαντικό αν εργάζεσαι για τον εαυτό σου. Στη συναισθηματική σου ζωή τα πράγματα θα είναι εξίσου συναρπαστικά, όμως δεν θα ανησυχείς και τόσο αν η σχέση σου δεν κινείται αρκετά γρήγορα ή αν το ταίρι σου δεν είναι σε θέση να συμβαδίσει μαζί σου.

Νιώθεις ηρεμία και χαλαρότητα και απολαμβάνεις τη  στιγμή. Σε βάθος χρόνου, όλες οι προσπάθειες που έχεις καταβάλει στη σχέση σου θα σε ανταμείψουν με συναισθηματική πληρότητα και χαρούμενα αποτελέσματα. Αν στη διαδικασία της αναζήτησης, τότε ανέμενε να τραβήξεις την προσοχή πολλών ατόμων. Εσύ θα επιλέξεις το άτομο που σου ταιριάζει, σύμφωνα με τα κριτήρια σου. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677


Ιχθύες
Δύο Πεντάκτινο

Στόχος σου αυτόν το μήνα είναι η δημιουργία ισορροπίας και ισότητας στις σχέσεις σου με τους άλλους. Επαγγελματικά, κάνεις κάποιες αλλαγές, εάν αισθάνεσαι πραγματικά ότι πρέπει να γίνουν αλλά μην εμπλακείς σε κάτι που είναι αβέβαιο. Ίσως χρειαστεί να περιμένεις εξαιτίας αποφάσεων που πρέπει να ληφθούν από τους άλλους.

Η υπομονή είναι αρετή. Προσπάθησε να μην πιέζεις τα πράγματα ή τους ανθρώπους για να πάρεις τις απαντήσεις που αναζητάς. Συναισθηματικά, ήρθε η ώρα να εξετάσεις εάν το πρόσωπο της καρδιάς σου σε αντιμετωπίζει ως ισότιμο μέλος στη σχέση σας. Αν όχι, θα πρέπει να πεις μερικές αλήθειες για να επαναφέρεις την ισορροπία. Συζητώντας με ανοιχτά χαρτιά είναι πολύ σημαντικό καθώς θα σε οδηγήσει σε μεγάλες συναισθηματικές ανακαλύψεις και θα μπορέσεις να αποσαφηνίσεις αν υπάρχει κοινό μέλλον.

Αν είσαι εκτός σχέσης, προσπάθησε να δεις σε βάθος τα κίνητρα και τις προθέσεις των ατόμων που θα σε διεκδικήσουν πριν μπεις σε οποιαδήποτε νέα σχέση. Θα πρέπει να εξετάσεις επίσης τις δικές σου συναισθηματικές προσδοκίες και αν μπορείς να πάρεις αυτό που θέλεις. Η Ταρώ σε διαβεβαιώνει ... Παίζεις δυνατά στο παιχνίδι του έρωτα; Μάθε τα πάντα για την σχέση σου καλώντας στο 14780 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΖΩΔΙΑ.  Από Κύπρο κάλεσε στο 900 19108 ή στείλε SMS Α1 στο 6677