astropedia.gr

Ο Μάϊος μέσα από τις κάρτες Ταρώ

Ο Μάϊος μέσα από τις κάρτες Ταρώ
Αυτό το μήνα θα κληθείτε να συνειδητοποιήσετε ότι κάτι ή κάποιος που σημαίνει πολλά για σας, έχει ήδη τελειώσει. Η κάρτα που αντιπροσωπεύει τον μήνα Μάιο είναι το «Δέκα των Ξιφών» και αναφέρεται στη ζημία που έχει ήδη γίνει και που δεν μπορεί να αναιρεθεί, όπως την απώλεια μιας φιλίας ή σχέσης ή συνεργασίας, το τέλος ενός ονείρου ή την προδοσία της εμπιστοσύνης ή ακόμα ενός τρόπου ζωής ή ενός συστήματος πεποιθήσεων. Αυτή η κάρτα προβάλει μια οδυνηρή υπενθύμιση ότι κάποια πράγματα είναι αμετάκλητα πίσω σας και δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσουν. Ήρθε η ώρα να αποδεχτείτε αυτό που έχει γίνει και ότι δεν μπορεί να αναιρεθεί. Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει γυρισμός, αλλά βλέποντας τα πράγματα από τη θετική σκοπιά, αυτό σας βοηθά να πάρετε θετικά καρμικά διδάγματα μέσω της συναισθηματικής και νοητικής ενδυνάμωσης. Η αναγνώριση και η αποδοχή έρχονται να κλείσουν ένα κεφάλαιο της ζωής σας, φέρνοντας μια νέα πιο θετική προοπτική και την ευκαιρία να ξεκινήσετε από την αρχή.

Διαβάστε παρακάτω τι προβλέπουν οι κάρτες Ταρώ, σύμφωνα με το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων 
Μπορεί να αισθάνεστε πολύ ερωτευμένοι αυτό το μήνα. Η Βασίλισσα των Κυπέλλων είναι χαρούμενη, ευαίσθητη και ειλικρινής. Είναι κοινωνική αλλά της λείπει η εμπειρία και ο εκλεπτυσμένος τρόπος συμπεριφοράς και μπορεί να είναι υπερβολικά ιδεαλιστική και αφελής. Σε αυτή την κάρτα βλέπουμε μια γυναίκα να κάθεται στο θρόνο της. Φαίνεται να είναι σε μια ονειρική κατάσταση, νιώθει τη ζεστασιά του ήλιου και τη μαγεία της φύσης και κρατά ένα κύπελλο στα χέρια της. Έχει μια ήρεμη, γαλήνια έκφραση και νιώθει τη θετική ενέργεια γύρω της, καθώς τα πόδια της είναι γυμνά πάνω στο έδαφος. Η αγνή καρδιά σας, σας κάνει να βλέπετε μόνο το καλό στους άλλους, καθώς αναβλύζουν από την ψυχή σας η αισιοδοξία, ο ρομαντισμός, η ευαισθησία και η στοργή. Ίσως γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο ή ένα γεγονός έρχεται στη ζωή σας για να σας ενθαρρύνει να αφήσετε πίσω σας τη δυσπιστία και τον κυνισμό σας. Επειδή η Βασίλισσα στην Ταρώ αντιπροσωπεύει την αγνότητα, ίσως δεν μπορέσετε να αναγνωρίσετε τα καρμικά μαθήματα αυτής της κάρτας, α λλά δεν πρέπει να τα αγνοήσετε.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ιεροφάντης
Αυτό το μήνα μπορεί να σκέφτεστε να αναμορφώσετε τις αξίες σας και το σύστημα των πεποιθήσεών σας. Ίσως έχετε μια πνευματική αφύπνιση που ενισχύει τη δύναμή σας και την πίστη σας σε μια ανώτερη δύναμη. Ο Ιεροφάντης αναφέρεται στις παραδοσιακές αξίες και τα συστήματα των πεποιθήσεων, τη θρησκευτικότητα και την πίστη σε ένα υπέρτατο ον. Αλλά υπάρχουν και αρνητικές πτυχές, όπως η στενοκεφαλιά, η δογματικότητα και ένας ασύδοτος φανατισμός. Ο Ιεροφάντης αναφέρεται επίσης σε έναν πνευματικό ηγέτη ή κάποιον που επιβάλλει τους κανόνες σχετικά με την κοινωνική συμπεριφορά. Σε αυτή την κάρτα ένας σοφός κάθεται στο θρόνο του, είναι ευγενικός και πράος ενώ η προσοχή του είναι στραμμένη σε όλο τον κόσμο που τον περιβάλει. Μπορεί να υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που σας συμπαραστέκεται, ο οποίος είναι είτε ένα οικείο πρόσωπο ή ένας έμπιστος φίλος. Το κύριο μήνυμα αυτής της κάρτας είναι να αφήσετε πίσω σας ό,τι δεν σας εξυπηρετεί (πνευματικά ή φιλοσοφικά), προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για το νέο.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Αυτός ο μήνας είναι καλός για να αξιολογήσετε τα κέρδη και τα έξοδά σας και να αρχίσετε να σκέπτεστε τη συναισθηματική και οικονομική σας ασφάλεια. Υπάρχει μια μυστικιστική χροιά σε αυτή την κάρτα, ένα μαγικό στοιχείο που συσχετίζεται με τη μεταμόρφωση. Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων έχει σοφία, είναι παρατηρητική, πρακτική, προσγειωμένη και προσεκτική, όχι μόνο με τα υπάρχοντά της, αλλά και λόγω της ανάγκης της για ασφάλεια και αυτοσυντήρηση. Το γαλήνιο τοπίο σε αυτή την κάρτα σας υπενθυμίζει τη σημασία της συναισθηματικής και οικονομικής ασφάλειας και ότι η ομορφιά και ο αισθησιασμός είναι βασικά συστατικά για την ευτυχία σας και την ευημερία σας. Αλλά οι αναγεννητικές ιδιότητες αυτής της κάρτας, σας τονίζουν ότι υπάρχει κάτι πολύ περισσότερο στη ζωή από τον πλούτο και την επιτυχία. Θα πρέπει προσπαθήσετε για την εσωτερική ομορφιά της ψυχής σας για να αισθανθείτε μια βαθύτερη ικανοποίηση μέσα στην καρδιά σας, για να νιώσετε γεμάτοι συναισθηματικά.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η Δύναμη
Η κάρτα αυτή παραπέμπει στα εσωτερικά αποθέματα δύναμης, το θάρρος και την πειθαρχία που έχετε σε στιγμές φόβου ή αβεβαιότητας. Μπορεί να αισθάνεστε διστακτικοί για κάτι που απειλεί να διαταράξει την καθημερινή σας ρουτίνα. Ή μπορεί να δείξετε γενναιότητα προκειμένου να αντιμετωπίσετε κάτι που σας φοβίζει. Αυτό μπορεί να αφορά τη δουλειά σας, τη σχέση σας, την αντιμετώπιση ενός εχθρού σας, την έκφραση των συναισθημάτων σας, με άλλα λόγια, κάτι που σας προκαλούσε φόβο ή άγχος στο παρελθόν. Παίρνετε στα χέρια σας τη ζωή σας και με τη δύναμή σας, νικάτε τους φόβους σας και τις εμμονές σας. Κοιτάζοντας την εικόνα αυτής της κάρτας, παρατηρήστε τη γυναίκα που αγκαλιάζει ένα λιοντάρι. Αυτή είναι και η ουσία αυτής της κάρτας. Δαμάζετε το «θηρίο» μέσα σας ενώ παράλληλα προβάλετε τις αρετές σας. Ξέρετε πώς να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας και να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που απειλούν να διαταράξουν την εσωτερική ηρεμία σας. Μπορεί να μην έχετε κανένα έλεγχο πάνω στα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή σας, αλλά να ξέρετε ότι έχετε τον πλήρη έλεγχο για το πώς θα επιλέξετε να αντιδράσετε σε αυτά.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΛΕΩΝ: Επτά Πεντάκτινο
Αυτό το μήνα μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε αντικειμενικά τι ακριβώς θέλετε από τη ζωή σας, προκειμένου να πάρετε τη σωστή απόφαση για την επόμενη κίνησή σας. Αυτή η κάρτα αναφέρεται στην ανάγκη σας για διάκριση αλλά και συγκράτηση. Ίσως πρέπει να δείτε τι δεν λειτουργεί σωστά στη ζωή σας  και να αφήσετε πίσω σας τις προσκολλήσεις σας σε κάτι ή κάποιον που σας κρατούν πίσω. Σε αυτή την κάρτα βλέπουμε έναν άντρα να στρέφει το βλέμμα του στα δέντρα πάνω στα οποία υπάρχουν εφτά νομίσματα που κρέμονται από τα κλαδιά τους. Ίσως τώρα σκέφτεστε πολύ πριν αποφασίσετε την επόμενη κίνησή σας. Όπως όλα τα εφτάρια στην Ταρώ, αυτή η κάρτα αναφέρεται σε μια καθυστέρηση ή ένα ηθικό δίλημμα, κάποια εμπόδια που βρίσκονται μπροστά σας και τα οποία σας αναγκάζουν να κάνετε λίγο πίσω προκειμένου να δείτε τι ακριβώς δεν λειτουργεί σωστά στη ζωή σας και πώς θα βελτιώσετε τις συνθήκες. Μην αφήνετε τις ανησυχίες σας να σας παρεμποδίζουν να κινηθείτε προς τα εμπρός και πάλι.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πέντε Πεντάκτινο
Αυτή η κάρτα υποδεικνύει την ανάγκη να επανεξετάσετε τα οικονομικά σας, τι έχει αξία για σας και κατά πόσο έχετε αυτοεκτίμηση. Σε αυτή την κάρτα βλέπουμε έναν ηλικιωμένο άντρα να στέκεται έξω στο χιόνι μπροστά από ένα ξύλινο παράθυρο. Τα ρούχα του είναι φθαρμένα και η σύζυγός του βρίσκεται ακριβώς μπροστά από αυτόν.Υπάρχουν πέντε χρυσά νομίσματα δίπλα του αλλά δεν μπαίνει καν στον κόπο να τα παρατηρήσει. Αυτή η κάρτα είναι συνδεδεμένη με τον Κρόνο στον Ταύρο και το δεύτερο οίκο και σχετίζεται με την ταλαιπωρία και την αναστάτωση, τις επιχειρηματικές αποτυχίες, την απώλεια εσόδων ή ακόμα και την οικονομική παρακμή που δημιουργούν συναισθήματα μοναξιάς ή απόρριψη. Αλλά επίσης αναφέρεται στις προσωπικές αξίες και την αυτοεκτίμηση. Αναρωτηθείτε αν δίνετε αξία στον εαυτό σας ή αν νιώθετε συναισθήματα ανεπάρκειας, (συναισθηματικά ή οικονομικά) λόγω κάποιων αρνητικών καταστάσεων του παρελθόντος που φαίνεται ότι σας κρατούν πίσω. Αυτή η κάρτα σας θυμίζει ότι μερικές φορές όλοι μας χρειαζόμαστε μια μικρή βοήθεια και ότι η βοήθεια είναι πάντα κοντά σας.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΖΥΓΟΣ: Πέντε των Κυπέλλων
Αυτό το μήνα ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιες οδυνηρές πραγματικότητες σχετικά με τη κατάσταση της σχέσης σας. Ίσως νιώσετε δυσαρέσκεια και απογοήτευση, ίσως κάτι που κάποτε φαινόταν «μαγικό», τώρα σας φαίνεται εντελώς διαφορετικό. Παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις δημιουργούν εμπόδια που σας φέρνουν πίσω στον πλανήτη γη και στην πραγματικότητα της κατάστασής σας. Αν κοιτάξετε προσεκτικά αυτή την κάρτα, βλέπετε ένα μοναχικό άτομο που νιώθει παγιδευμένος, ακινητοποιημένος λόγων των ατυχών γεγονότων του. Πώς θα μπορούσε να μεταφραστεί αυτό για εσάς; Και τι μπορείτε να μάθετε από τις αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος στη ζωή σας; Αυτή η κάρτα μπορεί να αναφέρεται στον πόνο, την απογοήτευση ή έναν χαμένο έρωτα. Μπορεί να είστε κολλημένοι στην αποτελμάτωση, λόγω του ότι δεν μπορείτε να αποδεχτείτε την απόρριψη ή να συμβιβαστείτε με μια σχέση που ποτέ δεν ήταν γραφτό να γίνει. Αλλά υπάρχουν και θετικές πτυχές σε αυτή την κάρτα. Ίσως ο πόνος σας, σας δώσει την εσωτερική κατανόηση να δείτε το τι σας πονάει και να το αποβάλετε.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η Σελήνη
Αυτό το μήνα θα ασχοληθείτε με συναισθήματα αβεβαιότητας και ανασφάλειας και θα αναρωτιέστε αν αυτό που πιστεύετε είναι πραγματικό ή αν είναι όλα στη φαντασία σας. Η κάρτα της Σελήνης αναφέρεται στο άγχος και τη σύγχυση με βάση το ένστικτο που δεν βασίζεται στη λογική. Αισθάνεστε κάτι, το οποίο όμως δεν βασίζεται σε αποδεικτικά στοιχεία αλλά μόνο στη διαίσθησή σας. Ίσως υπάρχει κάποια μυστηριώδης κατάσταση, ίσως έχετε κάποιες ανεπαρκείς πληροφορίες ή μπορεί να βασίζετε την κρίση σας με βάση τα συναισθήματά σας και όχι τα γεγονότα. Συνήθως υπάρχει μια δόση αλήθειας σε αυτά τα συναισθήματα, ακόμα κι αν δεν μπορείτε να τα εξηγήσετε. Σε αυτή την κάρτα βλέπουμε δυο σκύλους που ο ένας κοιτάει στον ουρανό ενώ ο άλλος φαίνεται κουρασμένος και φοβισμένος. Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί το φόβο και την παράνοια αλλά παράλληλα σας ενθαρρύνει να μην φοβάστε το σκοτάδι. Σας εμπνέει να εξερευνήσετε τα κρυμμένα μυστήρια της ψυχής σας, τα δικά σας όνειρα και τις επιθυμίες, καθώς επίσης, τις ελπίδες σας και τους φόβους σας.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εννέα των Κυπέλλων
Αυτός ο μήνας σας φέρνει ανταμοιβές και εκπλήρωση. Μπορείτε να ευχαριστήσετε τα τυχερά αστέρια σας καθώς θα δείτε θαύματα να λαμβάνουν χώρα γύρω σας. Αυτή η κάρτα αναφέρεται στην αφθονία, την ευημερία, την ευτυχία και την εκπλήρωση. Είναι μια κάρτα ευγνωμοσύνης για όλα αυτά που το Σύμπαν έχει να σας προσφέρει. Σε αυτή την κάρτα βλέπουμε έναν άντρα που φαίνεται εύρωστος και σίγουρος για τον εαυτό του να κάθεται μπροστά σε εννέα κύπελλα, νιώθει τη δόξα που τον περιβάλλει. Αφήνετε πίσω σας όλες τις ανησυχίες σας και επικεντρώνεστε στην επίτευξη των μεγάλων σας ονείρων. Εκπληρώνονται οι επιθυμίες σας και λαμβάνετε με χαρά τις ευλογίες των ουρανών. Προσελκύετε την εκτίμηση όλων γύρω σας, από το σύντροφό σας, τους φίλους σας ή τους ανωτέρους σας στην εργασία, και ό, τι η ζωή έχει να σας προσφέρει. Ζητήστε οτιδήποτε από το Σύμπαν και θα σας δοθεί. Ακολουθήστε το νέο φως στη ζωή σας, αφήστε πίσω σας τις ασήμαντες ανησυχίες σας και θυμηθείτε να είστε ευγνώμονες για όλα όσα θα λάβετε.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οκτώ Πεντάκτινο
Αυτός ο μήνας είναι καλός για να ριχτείτε στη προσπάθεια για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Βρίσκετε τους κατάλληλους ανθρώπους και κάνετε τα πράγματα που πραγματικά θέλετε προκειμένου να νιώσετε την ευτυχία. Αυτή η κάρτα αναφέρεται στη δεξιοτεχνία σας να αλλάξετε προς το καλύτερο τη ζωή σας, να τη βελτιώσετε με έναν τρόπο που μόνο εσείς γνωρίζετε. Σε αυτή την κάρτα βλέπουμε έναν άντρα να εργάζεται ανάμεσα σε οκτώ αστέρια. Τα αστέρια στέκονται όρθια κι αυτό συμβολίζει μια νέα θετική αρχή στη ζωή σας. Αλλάζετε νοοτροπία, αγαπάτε αυτό που κάνετε, είστε πλήρως απορροφημένοι από τη δημιουργία και την ανάπτυξη. Μπορεί να μάθετε μια νέα γνώση, να κάνετε τη δική σας προσωπική διατριβή, να βάλετε ως στόχο την έναρξη μιας νέας επιχείρησης, όλες αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνονται σε αυτή την κάρτα. Σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε να κάνετε. Οι πιθανότητες είναι καλές από τη στιγμή που θα αρχίσετε να σκέφτεστε σοβαρά τις επιλογές σας και αναλάβετε δράση για την πραγματοποίησή τους.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Αυτό το μήνα θα έχετε την τόλμη να αναλάβετε τις ευθύνες σας για μια κατάσταση καθώς θα ενεργείτε δυναμικά και με αυτοπεποίθηση. Ο Βασιλιάς των Ράβδων αντιπροσωπεύει ένα προσφιλές άτομο στη ζωή σας ή κάποιον που διαθέτει ισχυρές ηγετικές ικανότητες και του οποίου την παρουσία στη ζωή σας είναι αδύνατο να την αγνοήσετε. Μπορεί επίσης να δείχνει ότι η εμπιστοσύνη και ο ενθουσιασμός σας τραβάνε τους ανθρώπους κοντά σας. Ίσως συσχετίζεται με ένα σημαντικό γεγονός, όπως μια προαγωγή ή αναγνώριση από τους συναδέλφους σας ή τους ανωτέρους σας. Ο Βασιλιάς των Ράβδων είναι πλούσιος και δυναμικός. Ενσαρκώνει τις ιδιότητες των ζωδίων της Φωτιάς, δηλαδή τη ζεστασιά, την τόλμη και το πάθος. Να ξέρετε ότι κάποιο σημαντικό άτομο στη ζωή σας είναι δίπλα σας για να σας βγάλει από το καβούκι σας, είναι κοντά σας για να σας δείξει πώς να ζήσετε τη ζωή στο έπακρο και να την αγκαλιάσετε με πάθος. Αυτό το άτομο μπορεί να είναι ένας φίλος, ερωτικός σύντροφος ή μια μορφή εξουσίας. Ό, τι ρόλο κι αν παίζει στη ζωή σας, το μήνυμα είναι το ίδιο: Ήρθε η ώρα να επιδείξετε τις δυνατότητές σας και να δείξετε στον υπόλοιπο κόσμο τι είστε ικανοί να κάνετε.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.

ΙΧΘΥΣ: Πέντε των Ράβδων
Μπορεί να βρεθείτε σε αντίθεση με τους άλλους αυτό το μήνα, υποστηρίζοντας με πάθος τις απόψεις σας με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή να εμπλακείτε σε μια έντονη συζήτηση με μια ομάδα ανθρώπων που έχουν διαφορετικές απόψεις. Σε γενικές γραμμές, τα πεντάρια στην Ταρώ αντιπροσωπεύουν τη σύγκρουση και τη διχόνοια ενώ οι Ράβδοι σηματοδοτούν το πάθος και την ένταση. Ασήμαντες διαφωνίες μπορεί να ξεσπάσουν επειδή κανείς δεν επιθυμεί να ακούσει αυτό που έχει να πει ο άλλος. Μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα, όπως η πολιτική ή η θρησκεία, που δίνουν το έναυσμα για συγκρούσεις απόψεων. Το σημαντικότερο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι οι περισσότερες διαφωνίες απορρέουν από παρανοήσεις και από την ανικανότητα να σεβαστεί ο ένας τις απόψεις του άλλου. Κρατηθείτε μακριά από τις συγκρούσεις και στο σπίτι σας, για τον ίδιο λόγο και διοχετεύστε τις απογοητεύσεις σας σε κάτι πιο παραγωγικό. Παρατηρήστε πώς οι ράβδοι που κρατούν τα άτομα στα χέρια τους, μόλις αρχίζουν να βγάζουν φύλλα. Υπάρχουν τρόποι για να μετατρέψετε το θυμό και την απογοήτευσή σας σε ευκαιρίες για ανάπτυξη, με το να ακούτε τους άλλους και να συνεργάζεστε.
Μάθετε περισσότερα στο 901 7000 143 ή στείλτε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760.