astropedia.gr

Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ για τον μήνα Ιούλιο

Μηνιαίες προβλέψεις Ταρώ για τον μήνα Ιούλιο
Η κάρτα του μήνα μιλά για τον φόβο που μπορεί να έχουμε για μια επικείμενη αποτυχία ή για μια επικείμενη απώλεια που σχετίζεται με υλικούς πόρους και επηρεάζει την πρακτική αλλά και ψυχολογική αίσθηση της ασφάλειας που θέλουμε να έχουμε στην ζωή μας. Οι καιροί είναι δύσκολοι και το κλειδί σε αυτή την περίπτωση δεν είναι άλλο από την αλληλεγγύη και την ανθρώπινη παρουσία, συμπαράσταση και βοήθεια εκεί που χρειάζεται και όταν χρειάζεται. Οι καταστάσεις και τα γεγονότα του μήνα μας βοηθάνε να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν είμαστε μόνοι, ότι οι αποτυχίες και η εσωτερική πάλη με τον εαυτό μας μπορούν να απαλυνθούν μέσα από την αναζήτηση βοήθειας και ότι το να συνηθίσουμε την δυστυχία και να την αφήσουμε να γίνει δεύτερη φύση χωρίς να κάνουμε τίποτα για να το αλλάξουμε αυτό, δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος για να συνεχίσουμε να ζούμε θετικά, δημιουργικά και ικανοποιητικά την ζωή μας.Η κάρτα του μήνα είναι το 5 Πεντάκτινο


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ 
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την… 
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!  
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760 
 Από Κύπρο 900 90 980  ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699


ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το Άρμα
Πρόκειται για μια κάρτα της μεγάλης αρκάνας και αυτό σημαίνει ότι είναι δεδομένο το γεγονός αυτόν τον μήνα να μπορέσεις να νικήσεις κάθε φόβο και ανασφάλεια και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις που στόχο έχουν να βελτιώσουν την ζωή σου σε πολλά επίπεδα. Αυτόν τον μήνα ένα καινούργιο πρόσωπο έρχεται στην ζωή σου. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Ξίφος
Ο μήνας είναι δύσκολος και πρέπει να έχεις την προσοχή σου τεταμένη για κάθε λογής παραστρατήματα και προδοσίες. Μην υπερβάλεις και κινήσου λογικά και ψύχραιμα ώστε να μπορέσεις να ανακαλύψεις τα ψέματα και τις πανουργίες. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Ξίφος
Ο μήνας σε βοηθά να ξεπεράσεις υποκειμενικούς φόβους, αλλά και αντικειμενικούς κινδύνους και βγαίνεις νικητής από δύσκολες καταστάσεις. Η περίοδος σου δίνει την δύναμη να φτιάξεις εσύ ο ίδιος την πραγματικότητά σου και μπορείς τώρα να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στο συναίσθημα και την λογική. Ο μήνας θέλει δράση και όχι άλλο θλίψη! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Πεντάκτινο
Ο μήνας σε βοηθά να σταθεροποιηθείς, κυρίως πνευματικά και να αποκτήσεις και πάλι την εμπιστοσύνη σου σε πρόσωπα και καταστάσεις που σε είχαν βάλλει σε αμφιβολίες την προηγούμενη περίοδο. Τώρα θέλεις να συνεχίσεις με σταθερότητα και να απολαύσεις όλα τα όμορφα που έχει να σου προσφέρει η ζωή, πέρα από κολλήματα και κακίες. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Κύπελλο
Ο μήνας φέρνει ευκαιρίες να ανανεώσεις την ψυχή και το μυαλό σου και να εξερευνήσεις πιο άνετα τα συναισθήματα του προσώπου που σε ενδιαφέρει, αλλά και τα δικά σου και να καταλήξεις αν όντως σου αρέσεις αυτό που ζεις και το απολαμβάνεις και αν όντως αυτό που ζεις πλησιάζει τα όνειρα και τις ελπίδες σου. Πρόσεχε όμως οι απαντήσεις που θα δώσεις στον εαυτό σου να μην βασίζονται σε αβάσιμα όνειρα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Σελήνη
Πρόκειται για μια κάρτα της μεγάλης αρκάνας και αυτό σημαίνει ότι κάποια από τα γεγονότα του μήνα είναι πέρα από τις δυνάμεις σου να τα αλλάξεις, οπότε αναγνώρισε το γεγονός ότι κάποια πράγματα δεν έχουν αίσιο τέλος ή δεν πάνε έτσι όπως θα τα επιθυμούσες. Είναι μια περίοδος με μεγάλα μπερδέματα, νοητική σύγχυση και μυστικά που δεν έχεις ακόμη ανακαλύψει. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΖΥΓΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Βασίλισσα Κύπελλο
Αυτόν τον μήνα μια γυναίκα πρόκειται να σε βοηθήσει στα θέματα και τις ασχολίες σου και μπορείς να δράσεις συνδυάζοντας το συναίσθημα με την λογική για να φέρεις τις λύσεις σε ό,τι και αν είναι αυτό που σε απασχολεί. Είμαι ,μια περίοδος που ευνοεί τα αισθηματικά σου, αλλά παρολαυτά χρειάζεται ακόμη να είσαι προσεκτικός. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 10 Πεντάκτινο
Αυτόν τον μήνα έχεις πολλά και καινούργια ανοίγματα και θα ήταν κρίμα να χάσεις τις ευκαιρίες επειδή ασχολείσαι υπερβολικά με τα πρακτικά και τα καθημερινά. Η περίοδος σε θέλει να πετάς ψηλά σαν αετός και να εντοπίζεις τις ευκαιρίες πριν από όλους. Αρχίζεις και σκέφτεσαι διαφορετικά, βλέπεις πέρα από το προφανές και αυτό σου φέρνει εξελίξεις, άνοδο και επιτυχία.  Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Ράβδος
Η κάρτα αυτή σου έπεσε και στο ρίξιμο του προηγούμενου μήνα και αυτό μπορεί να είναι σημάδι μόνο για το ότι και αυτόν τον μήνα οι δυσκολίες συνεχίζονται, αλλά εσύ παραμένεις στις επάλξεις του κάστρου σου και δεν αφήνεις κανέναν να εισβάλει και να σε αναγκάσει να παραδοθείς. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Ξίφος
Ο μήνας φέρνει κάποιες επιτυχίες στα θέματά σου που όμως δεν είναι αρκετές για να ικανοποιηθείς πλήρως. Συνεχίζεις και αναζητάς καλύτερα αποτελέσματα, επιμένεις στην επιθυμία ή την άποψή σου, ακόμη και με κίνδυνο να χάσεις πρόσωπα ή να ανατρέψεις καταστάσεις, αλλά καλό είναι να φροντίσεις να αποφύγεις τις παγίδες, τις ίντριγκες και τους εγωισμούς. Ανέβασε τον ηθικό πήχυ ψηλότερα! Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Άσσος Ξίφος
Η κάρτα αυτή έπεσε στο ρίξιμό σου και τον προηγούμενο μήνα, άρα αυτό δηλώνει ότι και αυτόν τον μήνα συνεχίζεις να έχεις την δύναμη να παλέψεις και να αγωνιστείς για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θες και να φέρεις τα πράγματα στις σωστές τους ισορροπίες μέσα από την λογική, την ψυχραιμία και την ικανότητα της διάκρισης. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


ΙΧΘΥΕΣ 
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 7 Κύπελλο
Αυτόν τον μήνα λειτουργείς μάλλον υπερβολικά και το μυαλό σου έχει κολλήσει σε πράγματα που θες, τα οποία όμως ίσως και να είναι αυταπάτες ή τουλάχιστον να μην μπορούν ακόμη να γίνουν πραγματικότητα. Είμαι μια περίοδος που είσαι αρκετά κουρασμένος ψυχολογικά και έτσι σου είναι δύσκολο να πάρεις αποφάσεις και θέλεις να αποδράσεις από την πραγματικότητα. Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και οδήγησε εσύ τις εξελίξεις.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter