astropedia.gr

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου

Ταρώ - Μηνιαίες προβλέψεις Αυγούστου
Μηνιαίες τάσεις Ταρώ από την Ανθή Ρήγα

ASTRACARD
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e-shop στο https://astracard.gr/shop Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
Η κάρτα του μήνα είναι το 4 Ράβδος

Ο μήνας φέρνει την μετάβαση από μια προβληματική κατάσταση και επεξεργαζόμαστε καινούργιες ιδέες και σχέδια που μπορούν να μας ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες στην ζωή μας.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η Ταρώ σου μιλάει! Άκουσε την…
και κινήσου ανάλογα με τη συμβουλή που θα σου δώσει!
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΤΑΡΩ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 


ΚΡΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Βασιλιάς Κύπελο

Ένα πρόσωπο θα σου δημιουργήσει όμορφα, θετικά, ζεστά και πιθανότατα ρομαντικά συναισθήματα αυτόν τον μήνα και θα σε φέρει σε επαφή με τις ανάγκες της ψυχής σου που εδώ και κάποιο διάστημα είναι σε λήθαργο. Αν είναι αληθινό αυτό το πρόσωπο ή με τον τρόπο του προσπαθήσει να σε ελέγξει, αυτό το ξέρει ο ταρωμάντης σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΤΑΥΡΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Σελήνη

Ο μήνας φέρνει προβληματισμούς και τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως νομίζεις ή έτσι όπως φαίνονται. Κάλεσε τον ταρωμάντη σου σστο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μπορέσεις να διακρίνεις αυτό που σου διαφεύγει και να εντοπίσεις τον καλύτερο χειρισμό που μπορείς να κάνεις τόσο σε οικονομικά όσο και σε συναισθηματικά θέματα. 

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Κρίση

Αυτός ο μήνας φέρνει σημαντικά νέα και ειδήσεις που περίμενες καιρό τώρα και ξεμπλοκάρει καταστάσεις που βρίσκονταν σε αναμονή. Παίρνεις αποφάσεις και εσύ ο ίδιος που μπορεί μέχρι τώρα να ανέβαλες για τους δικούς σου λόγους, αλλά τώρα είσαι έτοιμος να εφαρμόσεις τις σκέψεις σου σε συγκεκριμένες ιδέες και πράξεις. Τα πράγματα που δεν γνωρίζεις όμως θα σου τα αποκαλύψει ο ταρωμάντης σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να μπορέσεις να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα των καταστάσεων. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ήλιος

Ένας μήνας που θα σε ξεκουράσει και θα σε ανανεώσει επιτέλους, μετά από μια περίοδο άγχους και προβλημάτων. Τώρα θα μπορέσεις να ξαναβρείς το παιδί μέσα σου και να περάσεις ευχάριστα, χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας την ζωή και την αγάπη. Αν κάτι βλέπεις ότι συνεχίζει και σε βασανίζει, τότε κάλεσε τον προσωπικό σου ταρωμάντη στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο, για να βρείτε μαζί τις λύσεις.

ΛΕΩΝ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Ράβδος

Ο μήνας φέρνει καλές ειδήσεις και έρχεται βοήθεια ή βρίσκεις τρόπους εσύ ο ίδιος να λύσεις τα προβλήματά σου και να ανοίξεις έναν δρόμο προς την νίκη. Η υπερβολική αυτοπεποίθηση βέβαια μπορεί να μην είναι ό,τι καλύτερο αυτή την περίοδο και δεν πρέπει να ξεχάσεις ότι έχεις ακόμη ανάγκη τους άλλους. Κάλεσε για περισσότερες πληροφορίες κάποιον γνώστη στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι η Δικαιοσύνη

Ο μήνας φέρνει απαντήσεις που περιμένεις και την τάση να λυθούν, με καλό ή όχι απαραίτητα καλό τρόπο, πολλά από τα προβλήματά σου και να ολοκληρωθούν εκκρεμότητες που σε βασανίζουν εδώ και πολύ καιρό. Προσπάθησε να αποφύγεις νομικής φύσεως θέματα αυτόν τον μήνα και δώσε έμφαση στην ισορροπία που πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί στα προσωπικά σου. Κάλεσε κάποιον ειδικό στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΖΥΓΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 5 Κύπελο

Ο μήνας μπορεί να φέρει απογοητεύσεις και αποτυχίες και η ισορροπία σου ταλαντεύεται. Είναι μια περίοδος που πρέπει να ενεργοποιηθείς και να μην κοιτάζεις τον πόνο με αδράνεια, γιατί υπάρχει ακόμη ελπίδα, αλλά κάπως πρέπει να την βρεις. Κάλεσε κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει στα θέματά σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Ξίφος

Ο μήνας δημιουργεί μια κατάσταση πνευματικής εγρήγορσης που σε βοηθά να διακρίνεις το χρήσιμο από το άχρηστο και μπορείς τώρα να στοχεύσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια τους στόχους σου. Είναι απαραίτητη και αναγκαία όμως η αυτοσυγκράτηση και η ψυχραιμία γιατί η επιθετική κριτική και οι συγκρούσεις δεν θα λείψουν.. Κάλεσε κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Κρεμασμένος

Ο μήνας φέρνει οικονομικά εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδιά σου, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι κάτι σημαντικό ανατρέπεται. Χρειάζεται όμως υπομονή και είναι καλό να ζητήσεις την βοήθεια των άλλων, γιατί αυτή την περίοδο τα χέρια σου είναι δεμένα και δεν μπορείς να κάνεις πολλά από μόνος σου. Κάλεσε κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι το 6 Ξίφος

Μια καλή κάρτα περιγράφει το επόμενο διάστημα που σου δίνει την ευκαιρία να αναζητήσεις νέους ορίζοντες και να αποδεχτείς το γεγονός ότι πρέπει να προχωρήσεις μπροστά, αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν. Η σκέψη σου γίνεται πιο δημιουργική και αυτό σε βοηθά να ξεπεράσεις μπερδεμένες και σύνθετες καταστάσεις. Αν αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς, κάλεσε κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Κύπελο

Ο μήνας σου δίνει ανάσες και ευκαιρίες να απολαύσεις πράγματα που θέλεις και να βρεθείς σε ένα περιβάλλον γεμάτο ευαισθησία, κατανόηση και συναισθήματα. Ο αισθησιασμός μάλιστα ανεβαίνει κατακόρυφα, παρολαυτά χρειάζεται να προσέξεις να μην παρασυρθείς από πάθος που είναι ψεύτικο και κάλπικο. Κάλεσε κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει να κινηθείς σωστά και έξυπνα στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

ΙΧΘΥΕΣ
Η κάρτα του μήνα για σένα είναι ο Ιππότης Πεντάκτινο

Ο μήνας σε βοηθά να αποκτήσεις την πνευματική σταθερότητα που χρειάζεσαι για να νοιώσεις και πάλι εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Αποκτάς περισσότερο αισθησιασμό, αλλά ταυτόχρονα μπορεί και να κρατήσεις μια στάση επίμονης αντίστασης σε πρόσωπα και καταστάσεις. Ζήτησε την βοήθεια κάποιου που ξέρει, καλώντας στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/  Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.  
 Newsletter