astropedia.gr

ΤΑΥΡΟΣ
ΓΕΝΙΚΑ
Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει αλλαγές στον τρόπο που σκέφτεσαι καθώς ο Ερμής περνά στον Υδροχόο. Τα θέματα που ελέγχει ο πλανήτης στον ηλιακό σου χάρτη, όπως τα οικονομικά, η δύναμη που έχεις να δράσεις, η ανάγκη να εκφράσεις τον εαυτό σου, αλλά και τα αισθηματικά σου ή θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν, το μυαλό σου λειτουργεί πιο αντικειμενικά και ψύχραιμα γύρω από αυτά τα θέματα και η νέα Σελήνη στον Υδροχόο που επηρεάζει ήδη κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σε βοηθά να κάνεις μια νέα αρχή, χρησιμοποιώντας τόσο την διαίσθηση όσο και την λογική σου και να δώσεις μια οριστική λύση που στοχεύει στην ρίζα των προβλημάτων σου.

Κατά το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, η μετατόπιση των ενεργειών στο πεδίο του αέρα συνεχίζεται με τον Άρη και την Αφροδίτη να περνούν και αυτοί στον Υδροχόο. Γενικότερα το ερωτικό στοιχείο και το πάθος κυριαρχεί, αλλά για το ζώδιό σου συγκεκριμένα, από αυτό το δεκαήμερο αρχίζει μια περίοδος που λειτουργείς με πάθος στην επαγγελματική σου ζωή και δίνεις ό,τι έχεις και δεν έχεις στην καριέρα και τις φιλοδοξίες σου. Στα παραπάνω όμως, η είσοδος του Ηλίου στους Ιχθύς στις 19 του μήνα δημιουργεί ψυχολογική ένταση, τυφλά σημεία και την ανάγκη να μετατρέψεις την δυσκολία σε ευκαιρία ώστε να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να εκμεταλλευτείς την επιρροή αυτών που υποστηρίζουν τις ιδέες σου. 

Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα φέρνει καινούργια δεδομένα, καθώς ο Ερμής μετατοπίζεται στο ζώδιο των Ιχθύων και βρίσκεσαι υπό την επιρροή της Πανσελήνου στην Παρθένο. Θέματα που σε απασχόλησαν κατά το πρώτο μέρος του μήνα έρχονται τώρα να σου δείξουν μια πτυχή τους που δεν είχες συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ενώ ταυτόχρονα ολοκληρώνεις προσπάθειες και γεύεσαι τα αποτελέσματα των κόπων σου σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις ατομικές σου ανάγκες, τον ελεύθερό σου χρόνο και την ελεύθερη έκφραση του εαυτού μέσα από χόμπι και άλλες δημιουργικές και ευχάριστες ασχολίες

ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΕΛΗΝΗΣ
Η νέα Σελήνη στις 10 του μήνα στον Υδροχόο δημιουργεί την ανάγκη για μια νέα αρχή στην κοινωνική σου θέση και την καριέρα σου, ενώ η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 24 του μήνα κορυφώνει τις προσπάθειές σου και θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σου έκφραση, τις ατομικές σου ανάγκες, τα παιδιά σου ή την αισθηματική σου ζωή. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Σημαντικός μήνας για τα επαγγελματικά σου και οι εξελίξεις τρέχουν, ενώ εσύ μπορεί να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες αυτή την περίοδο, πράγμα που σημαίνει και μια αναδιαμόρφωση του προγράμματός σου και των χρόνων σου. Παρολαυτά είσαι έτοιμος να δουλέψεις, να πασχίσεις και να κουραστείς γιατί τα αποτελέσματα θα σε ικανοποιήσουν και παράλληλα μπορείς να φτάσεις, ως προς το οικονομικό, πιο κοντά στην ικανοποίηση μιας φιλοδοξίας που διατηρείς αυτή την περίοδο. Κάλεσε τον αστρολόγο σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και κάνε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις.

ΕΡΩΤΙΚΑ
Η προσωπική σου ζωή είναι σε δεύτερη μοίρα αυτή την περίοδο καθώς το βάρος πέφτει σε επαγγελματικά θέματα και στην οργάνωση του χρόνου σου για να μπορείς να λειτουργήσεις με τον καλύτερο τρόπο στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις πάψει να έχεις την ανάγκη της συντροφικότητας και την ασφάλεια μιας σχέσης και αυτό σε οδηγεί προς τα μέσα του μήνα να κάνεις κινήσεις που σε φέρνουν πιο κοντά στο ταίρι σου, ανανεώνοντας και αναβαθμίζοντας τον αισθηματικό σου τομέα. Ο αστρολόγος σου στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στη Κύπρο, είναι εδώ για να σε βοηθήσει σε κάθε σου απόφαση. 

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.