astropedia.gr

Αριθμολογία: Ευνοϊκές ημέρες & ημερομηνίες

 Αριθμολογία: Ευνοϊκές ημέρες & ημερομηνίες
Τι είναι ευνοϊκό να γίνεται κάθε μέρα, αλλά και το τι πρέπει να αποφεύγεται
Από τον ΤΑΚΗ ΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟ αριθμολόγο – αναλυτή ταρώ

Στα χέρια μου έπεσε ένα ξεχασμένο περιοδικό του Πανεπιστημίου Atheneum που περιείχε μια έρευνα (Αύγουστος - Δεκέμβριος 1985) σχετικά με το τι είναι ευνοϊκό να γίνεται κάθε μέρα, αλλά και το τι πρέπει να αποφεύγεται και έτσι ξεκίνησα να γράφω το άρθρο αυτό.

Ακολουθώντας το ρητό ''ο ζητών ευρίσκει'' έψαξα και άλλα ξεχασμένα βιβλία στην βιβλιοθήκη μου και συζητώντας με αρκετούς γέροντες και γερόντισσες, που όμως το μυαλό τους έκοβε σας σαν ξυράφι, σας παραδίδω σήμερα το παρόν.

Ανακαλύψτε λοιπόν τα μυστικά της κάθε ημέρας και τα στοιχεία που την αντιπροσωπεύουν, όπως ο αντίστοιχος αριθμός, το ζώδιο, ο πλανήτης, το χρώμα και το έμβλημα και οργανώστε την εβδομάδα σας. Καλή επιτυχία!


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη των
αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 

Αν είναι ΔΕΥΤΕΡΑ ή αν ο μήνας έχει 12
Ρομαντικές συναντήσεις, επισκέψεις προσώπων που έχετε καιρό να δείτε. Η μέρα αντιθέσεων και μυστικών. Ακόμα μπορείτε να επισκεφθείτε ένα  μουσείο ή μια έκθεση. Όχι σε αγορές ή πωλήσεις σπουδαίων πραγμάτων ή αντικειμένων. Μη θέσετε σε εφαρμογή νέα εργασιακά σχέδια ή  πλάνα, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αποτύχουν. Προσοχή στη συμπεριφορά σας, μπορεί να σας φέρει προβλήματα: ζώδιο καρκίνος, πλανήτης σελήνη, χρώμα ασήμι, έμβλημα άγκιστρο.

Αν είναι ΤΡΙΤΗ ή αν ο μήνας έχει 13
Μικροεπεμβάσεις χειρουργικές, για αλλαγή χρώματος μαλλιών, για ψώνια στο σουπερ μάρκετ, για αλλαγή σπιτιού ή καταστήματος. Δεν φέρνει τύχη σε τυχερά παιχνίδια ή στοιχήματα. Δεν φημίζεται ως καλή ημέρα για γάμο. Κριός, Σκορπιός, Άρης, Πλούτωνας, κόκκινο, αναμμένος δαυλός.

Αν είναι ΤΕΤΑΡΤΗ ή αν ο μήνας έχει 17
Επικοινωνία, επαφές, υπογραφή συμβολαίου, σεμινάρια και αεροπορικά ταξίδια για κάθε σκοπό. Απόκτηση σπάνιων αντικειμένων ή εμπλουτισμό συλλογών. Αν σας χρωστούν ζητήστε τα χρήματά σας πίσω, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα πάρετε αμέσως. Αν έχετε σκοπό να παντρευτείτε κάντε το άφοβα. Αποφύγετε τις μίζερες σκέψεις και να δανείσετε ή να δανειστείτε. Δίδυμοι, Παρθένος, Ερμής, μοβ, φτερό χήνας

Αν είναι ΠΕΜΠΤΗ ή αν ο μήνας έχει 7
Εμπορικές και οικονομικές πράξεις. Διαβουλεύσεις για δάνεια, διευθετήσεις χρεών προς το δημόσιο, αγορές εμπορευμάτων, επαγγελματικά ταξίδια, αγορά λαχείου. Μπορείτε να αρχίσετε ένα νέο ειδύλλιο ή μια νέα περιπέτεια. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με συνεργάτες ή τον σύντροφό σας. Μην υπογράψετε αμφισβητήσιμα έγγραφα. Τοξότης, Ιχθύες, Δίας, Ποσειδώνας, μπλε, ηλεκτρίκ, σκάλα.

Αν είναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ή αν ο μήνας έχει 14
Γάμο, έρωτα, νέες, σχέσεις ή να ξυπνήσετε έναν παλιό έρωτα. Για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να χαλαρώσετε, να μιλήσετε σε φίλους, να δεχτείτε προσκλήσεις. Αν σκέφτεστε να αγοράσετε σπίτι ή μαγαζί δώστε σήμερα την προκαταβολή. Αν ανήκετε στον καλλιτεχνικό κύκλο, είναι η πιο κατάλληλη ημέρα να υπογράψετε νέα συμβόλαια. Αποφύγετε τη κλεισούρα, τις αρνητικές σκέψεις και την μελαγχολία.

Αν είναι ΣΑΒΒΑΤΟ ή αν ο μήνας έχει 8
Να αγοράσετε λαχείο, να παίξετε με σύνεση καζίνο ή ιππόδρομο, να πάρετε αποφάσεις για χρήματα και για συναλλαγές που θα γίνουν έπειτα από καιρό. Κάντε ψώνια τροφίμων, λαχανικών. Περιποιηθείτε τα άκρα σας. Βγείτε και φτιάξτε τον κήπο σας αν έχετε ή ασχοληθείτε με τα λουλούδια και την διακόσμηση του σπιτιού σας. Αποφύγετε τις μετακομίσεις. Αν παίζετε  σε διπλό ταμπλό, προσοχή. Αιγόκερως, Υδροχόος, Κρόνος, Ουρανός, καφέ, δωρικός κίονας.

Αν είναι ΚΥΡΙΑΚΗ ή αν ο μήνας έχει 19
Δράση, κίνηση, επίθεση. Τα πάντα δυνατά γι’αυτόν  που τολμά αυτήν την ημέρα. Αν πρέπει να πάρετε μια απόφαση, πάρτε την, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι  παραπάνω από πολλές. Εάν σήμερα σκέφτεστε να αγοράσετε κάτι, αγοράστε το. Θα έχετε αρκετό κέρδος. Παραδοσιακά είναι ημέρα γάμου που προορίζεται να κρατήσει για πάντα. Λέων, Ήλιος, πορτοκαλί, ξίφος.

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter