astropedia.gr

Αριθμολογία και σχέσεις: Μόνο για άνδρες!

Αριθμολογία και σχέσεις: Μόνο για άνδρες!
Είσαι άνδρας και έχεις γνωρίσει μια γυναίκα. Ως γνωστόν, οι γυναίκες δεν μιλάνε πολύ και περιμένουν να καταλάβεις εσύ από μόνος σου αυτό που θέλουν από σένα. Είναι μυστήρια πλάσματα από τότε που δημιουργήθηκε ο κόσμος, αλλά υπάρχει ένας τρόπος για να ανακαλύψεις τι θέλει η γυναίκα που σε ενδιαφέρει και πώς μπορείς να την οδηγήσεις να ανοιχτεί και να προχωρήσει σε σχέση μαζί σου, γνωρίζοντας μόνο το ονοματεπώνυμό της. Εξετάζοντας τα παρακάτω θα μπορέσεις να καταλάβεις αν τελικά είναι αυτή που θέλεις να περάσεις την ζωή σου μαζί της...

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Εκμεταλλεύσου την δύναμη των
αριθμών και μάθε τα πάντα για το μέλλον

Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760
 Κάλεσε από Κύπρο στο 900 90 980 


Για να μπορέσεις να καταλάβεις πώς λειτουργεί μια γυναίκα και ποια είναι τα θέλω της σε μια σχέση, χρειάζεται να υπολογίσεις τον αριθμό που προκύπτει από την πρόσθεση των φωνηέντων του ονοματεπωνύμου της.

Χρησιμοποίησε τον πίνακα που δίνει την αξία των φωνηέντων στο άρθρο μας εδώ, πάρε μια ιδέα από το άρθρο για το πώς λειτουργεί γενικά σαν άτομο και έλα πίσω σε αυτό το άρθρο για να διαβάσεις πώς λειτουργεί στις σχέσεις.

Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις το πλήρες ονοματεπώνυμο της γυναίκας που σε ενδιαφέρει, έτσι όπως αυτό αναγράφεται στην ταυτότητά της.

Αριθμός 1
Αυτή η γυναίκα είναι ρομαντική, ζεστή και αρκετά εκδηλωτική στα θέματα της αγάπης και του έρωτα. Θα σε αγαπήσει με όλη της την καρδιά και περιμένει το ίδιο και από εσένα. Στην περίπτωσή της, ο θαυμασμός και η λατρεία στο πρόσωπό της έχουν αποτελέσματα! Έχει μια ισχυρή σεξουαλική ορμή και στο κρεβάτι είναι θερμή έντονη και ανθεκτική. Απολαμβάνει τις διασκεδάσεις και θα χαρεί αν την βγάζεις έξω σε γιορτές, πάρτυ και γκουρμέ εστιατόρια. Και η ίδια όμως αρέσκεται να μαγειρεύει και να σου κάνει το τραπέζι υπό το φως των κεριών ή να οργανώνει επιτυχημένες και διασκεδαστικές συγκεντρώσεις. Είναι γενναιόδωρη και μερικές φορές περισσότερο από όσο θα έπρεπε. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέλει αυτή να είναι το αφεντικό.

Αριθμός 2
Αυτή η γυναίκα έχει μια τρυφερή καρδιά και είναι λίγο ανασφαλής. Σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί εσύ να πάρεις την πρωτοβουλία και να οδηγήσεις τις καταστάσεις. Όσο περισσότερο ενθαρρυντικός είσαι και όσο περισσότερο της δείχνεις την εκτίμηση και την αποδοχή, τόσο αυτή θα ανοίγεται και θα εκφράζεται. Είναι ρομαντική, συναισθηματική, ευσυγκίνητη, εντυπωσιάζεται και επηρεάζεται πολύ εύκολα. Η σχέση είναι κάτι πολύ σημαντικό γι’ αυτήν και δίνει ολόκληρο τον εαυτό της, ψυχή τε και σώματι, οπότε δεν είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να περάσεις απλά ευχάριστα και να έχεις κάτι περιστασιακό μαζί της. Η γυναίκα αυτή θέλει να προχωρήσει σε σταθερότητα και γάμο και να είναι μαζί σου, ώστε με τον δικό της αδιόρατο τρόπο να σου παρέχει ασφάλεια, άνεση, υποστήριξη και φροντίδα.

Αριθμός 3
Αυτή η γυναίκα είναι η απόλυτη ερωτική γυναίκα από όλες τις απόψεις και μάλιστα αυτό δεν θέλει να το κρύψει. Θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Ιδανικά θα ήθελε να είναι σε μια σχέση όπου και οι δυο καρδιές χτυπάνε με τον ίδιο χτύπο και είναι πάντα μαζί, αλλά παράλληλα απολαμβάνουν μια έντονη κοινωνική ζωή. Είναι φιλική, γοητευτική και ευχάριστη. Συνήθως γύρω της υπάρχουν θαυμαστές και αυτή είναι στο κέντρο της προσοχής τους. Της αρέσουν άνδρες που είναι ελκυστικοί, με καλούς τρόπους και έξυπνοι. Την απωθεί η σκληράδα, οι κακοί τρόποι και το άσχημο περιβάλλον.

Αριθμός 4

Αυτή η γυναίκα έχει μια δυνατή ερωτική ορμή και διεγείρεται εύκολα. Σε καμία περίπτωση δεν είναι παθητική, αντιθέτως παίρνει ενεργητικό ρόλο και είναι δραστήρια στο ερωτικό παιχνίδι, μπαίνει κατευθείαν στην ουσία και δεν της αρέσει να σπαταλάει τον χρόνο της σε παιχνιδάκια, μηνύματα και τελετουργικά. Στον έρωτα δεν είναι ιδιαίτερα ευφάνταστη και μάλιστα αρκετά συχνά δεν μπορεί της συναισθηματικές εκδηλώσεις και τα ‘‘σιρόπια’’. Μέσα της είναι συντηρητική και σοκάρεται από συμπεριφορές που είναι ασυνήθιστες και μη παραδοσιακές. Όταν καταλήξει στο πρόσωπο που την ενδιαφέρει και αρχίσει την σχέση μαζί του, γίνεται μια ειλικρινής σύντροφος στην οποία μπορείς να βασιστείς. Θέλει ο σύντροφός της να είναι πρακτικός, προσγειωμένος, εργατικός και να διατίθεται να μοιραστεί μαζί της τον φόρτο εργασίας. Είναι μια γυναίκα που της αρέσει η δουλειά. Σε καμία περίπτωση δεν της αρέσει ένας άνδρας που είναι τεμπέλης, πολύ χαλαρός και επιπόλαιος.

Αριθμός 5
Αυτή η γυναίκα θέλει να δοκιμάσει τα πάντα γιατί είναι προσανατολισμένη στις εμπειρίες και στην απόλαυση της ζωής. Δεν είναι ιδιαίτερα συντηρητική και συμβατική, αντιθέτως η φύση της είναι ανυπόμονη, ελεύθερη και δεν θέλει να παραμένει στο ίδιο πράγμα και να δένεται με συνήθειες για πολύ. Την ενδιαφέρει το αντίθετο φύλο και έχει αρκετές εμπειρίες. Την ελκύουν οι πιθανότητες που υπάρχουν και οι πειραματισμοί και όχι αυτό που έχει ήδη κατακτήσει. Για να την κερδίσεις, δεν πρέπει να της βάλεις όρια και να προσπαθήσεις να την φυλακίσεις. Άφησε την ελεύθερη και θα έρθει μόνη της σε σένα. Μπορεί να γίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα σύντροφος, αρκεί να μην περιμένεις από αυτήν συνέπεια και πρόγραμμα. Το σίγουρο είναι ότι μαζί της δεν πρόκειται  να βαρεθείς ποτέ!

Αριθμός 6
Αυτή η γυναίκα, αν και θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί, έχει πολύ υψηλά ιδανικά για την αγάπη και κυρίως για τον γάμο. Μπορεί να παραμείνει καιρό χωρίς σχέση ή και να αργήσει να παντρευτεί ακριβώς γιατί δεν πιστεύει ότι μπορεί να δώσει την αγάπη, την φροντίδα και τα πλούσια συναισθήματα που θέλει να προσφέρει. Βάζει πολύ ψηλά τον πήχη, και για τους άλλους αλλά και για τον ίδιο της τον εαυτό. Όταν όμως κάνει μια σχέση και δεσμευτεί, δίνει τον καλύτερο εαυτό της και απαιτεί το ίδιο από τον σύντροφο. Δίνει και ζητά εκτίμηση, αγάπη και αποδοχή. Για την γυναίκα αυτή, η οικογένεια και τα αγαπημένα πρόσωπα έρχονται πρώτα από όλους και είναι η καταλληλότερη, αν θες να κάνεις οικογένεια και παιδιά.

Αριθμός 7

Αυτή η γυναίκα έχει υψηλά κριτήρια, μια μεγάλη ανάγκη για το τέλειο και θα μπορούσε κάποιος να την χαρακτηρίσει ως τελειομανή. Είναι αρκετά επιλεκτική και οριοθετεί τις καταστάσεις θέλοντας τα πράγματα να είναι ξεκάθαρα τόσο στην φιλία, όσο και στον έρωτα. Είναι στωικός χαρακτήρας και μπορεί να ζήσει χωρίς την αγάπη και τον έρωτα, αλλά πίσω από αυτό το προσωπείο κρύβεται μια γυναίκα με την ικανότητα να αγαπήσει βαθιά και να νοιώσει συναισθήματα που λίγοι μπορούν να νοιώσουν. Δεν είναι η γυναίκα που θα παντρευτεί απλά και μόνο για να έχει συντροφιά, σεξ ή για να καλύψει επιφανειακές κοινωνικές επιταγές. Χρειάζεται να βρει κάτι πολύ βαθύτερο και αναζητά την αδελφή ψυχή της. Όταν βρει το ταίρι της, ανοίγεται και δίνεται για πάντα. Δεν της αρέσει να είναι με κάποιον που μιλάει πολύ γιατί έχει την ανάγκη να μένει ήρεμη και ήσυχη για χρονικά διαστήματα και να έρχεται σε επαφή με τον εαυτό της στον δικό της χρόνο και χώρο.

Αριθμός 8
Αυτή η γυναίκα έχει ένα ισχυρό σεξουαλικό ένστικτο, αλλά τα συναισθήματα δεν έχουν την προτεραιότητα. Προτιμά και επιδιώκει την οικονομική ασφάλεια, την υλική επιτυχία και την εξασφάλιση κύρους και δύναμης. Αναζητά ένα δυνατό και ικανό ταίρι που θα είναι ο κρυφός της άσσος για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες της. Λειτουργεί ψυχρά και χωρίς συναισθηματικούς φραγμούς γιατί δεν θέλει να χάνει τον χρόνο της και να την πάνε πίσω οι αδυναμίες και η έλλειψη πυγμής από το ταίρι της. Έτσι λοιπόν, είναι πολύ διστακτική και ιδιαίτερα προσεκτική αν θα δώσει την καρδιά της και σε ποιόν. Μια σχέση πρέπει να περάσει το τεστ του χρόνου και να αντέξει προτού αυτή η γυναίκα δεσμευτεί σε γάμο ή σοβαρή σχέση. Όμως, έτσι και πάρει αυτή την απόφαση, γίνεται μια πιστή, συνεπής και υπεύθυνη σύντροφος, αν και δύσκολα θα εκδηλώσει τα συναισθήματά της.

Αριθμός 9

Αυτή η γυναίκα έχει μια ρομαντική και γεμάτη αγάπη καρδιά, αλλά στην ουσία είναι ανεξάρτητη και ελεύθερη. Το να κάνεις σχέση ή να παντρευτεί έναν κτητικό και ζηλιάρη άνδρα θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσε να κάνει στον τομέα των αισθηματικών της. Εμπλέκεται και ασχολείται με κοινωνικές υποθέσεις και με πολύ κόσμο και δεν αφιερώνει την προσοχή της μόνο σε ένα θέμα ή σε ένα άτομο. Ο άνδρας που θα είναι μαζί της λοιπόν, θα απογοητευτεί αν νομίζει ότι είναι το μόνο της ενδιαφέρον. Βαθιά στην καρδιά της είναι ιδεαλίστρια και συχνά απογοητεύεται, όταν δεν μπορεί να πραγματοποιήσει τις ιδέες της ή όταν δεν υπάρχει ταύτιση ιδεών με τον ταίρι της. Από την θετική πλευρά, δέχεται τους άλλους έτσι όπως είναι και η βαθιά της κατανόηση την βοηθά να αγγίξει την καρδιά πολλών ανθρώπων. Με την αγάπη, την ανεκτικότητα και την συμπονετική της φύση προσελκύει την φιλία πολλών ανδρών, αλλά και το πιο προσωπικό ενδιαφέρον.


AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter