astropedia.gr

O Βαλεντίνος των ζωδίων <3

O Βαλεντίνος των ζωδίων <3
Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και ο έρωτας θα πρέπει για ακόμη μία χρονιά να «επισκιάσει» τη μουντή καθημερινότητα… Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και ο έρωτας για ακόμη μία φορά αναμένεται να θριαμβεύσει και να κλέψει την παράσταση. Άλλωστε, για τους περισσότερους από εμάς η χαρά του ερωτικού ενθουσιασμού, της συντροφικότητας καθώς και μιας υγιούς και ισορροπημένης σχέσης αποτελεί ένα από τα βασικότερα ζητούμενά μας. Επίσης, ας μην ξεχνάμε τη θέση του διελαύνοντος Βόρειου Δεσμού της Σελήνης στον Καρκίνο, ο οποίος ζητάει από εμάς να αγαπήσουμε χωρίς όρια και να λατρέψουμε το ταίρι μας.

Ανάλογα με το ηλιακό μας ζώδιο, κάποια ζώδια του ζωδιακού μας ταιριάζουν περισσότερο και κάποια λιγότερο. Όμως, ποια ζώδια αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας φέτος και να «αιχμαλωτίσουν» με τον έναν ή τον άλλον τρόπο την καρδιά μας;

Δεδομένης της αναιρετικής μοίρας του Ουρανού, ο οποίος στις 14/2/2019 θα βρίσκεται στην 29η του Κριού, κάποιοι δυνατοί ή/και κεραυνοβόλοι έρωτες θα παραμείνουν ανεκπλήρωτοι και δε θα λάβουν σάρκα και οστά, προκαλώντας μας μια πικρή γεύση και ένα αίσθημα ανικανοποίητου. Ας είμαστε, λοιπόν, προετοιμασμένοι για τυχόν απογοητεύσεις και ας επιστρατεύσουμε την αισιοδοξία μας και τη θετική μας διάθεση, εκμεταλλευόμενοι τον Δία, ο οποίος βρίσκεται σε ζωδιακή θέση κυριαρχίας, καθώς διελαύνει από το super αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη.

Εξάλλου, για τον καθένα από εμάς υπάρχει το άλλο του μισό εκεί έξω, το οποίο θα μπορούσαμε να ανακαλύψουμε στα πρόσωπα ζωδίων που υπό φυσιολογικές συνθήκες δε θα μας γέμιζαν το μάτι. Και όμως, η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις, όπως φυσικά και ο ίδιος ο έρωτας. Ας τον απολαύσουμε, λοιπόν, δίχως όρια, δίχως φραγμούς και ας δούμε (ανάλογα με το δικό μας ηλιακό ζώδιο) ποια ζώδια θα μπορούσαν για φέτος να παίξουν το ρόλο του Βαλεντίνου ή της Βαλεντίνας μας, του ιδανικού δηλαδή συντρόφου που θα μας χαρίζει ένα αίσθημα πληρότητας και ευδαιμονίας.

Ποια ζώδια θα μπορούσαν φέτος να έχουν το ρόλο του Βαλεντίνου ή της Βαλεντίνας για το κάθε ζώδιο;


Κριός
Στο πρόσωπο ενός Τοξότη θα μπορούσες να βρεις την αληθινή αγάπη καθώς και μια σπάνια ταύτιση σε όλα τα επίπεδα. Εσείς οι 2 θα μοιράζεστε από κοινού την ανάγκη σας για περιπέτεια, δράση και νέες εμπειρίες. Το μεταξύ σας σεξ θα είναι καυτό και ο ένας θα σέβεται την ανάγκη του άλλου για ανεξαρτησία και ελευθερία. Συν τοις άλλοις, θα θαυμάζεις τον Τοξότη για το πνευματικό του υπόβαθρο, τις γνώσεις και τις φιλοσοφικές του ανησυχίες. Μάλιστα, εκείνος θα σε κινητοποιήσει με τον τρόπο του ώστε να διευρύνεις και ο ίδιος τους ορίζοντές σου αλλά και να επαναπροσδιορίσεις την ευρύτερη φιλοσοφία σου γύρω από τη ζωή και τους ανθρώπους.

Όσο κι αν σου σπάει τα νεύρα ο Καρκίνος, τελικά θα μπορούσε να αποδειχθεί ως ο ιδανικός σύντροφος για εσένα, καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε κανακεύει σα μωρό, θα σε φροντίζει και θα σε περιποιείται. Κι αυτό κατά βάθος σου αρέσει. Ακόμη και οι μεταξύ σας συγκρούσεις μοιάζουν τελικά διεγερτικές. Λειτουργούν ως το «αλατοπίπερο» της σχέσης σας, γι’ αυτό στις ιδιαίτερες στιγμές σας τα σεντόνια μοιάζουν να παίρνουν κυριολεκτικά φωτιά. Αν είσαι ελεύθερος, ο Καρκίνος θα σε κάνει να αναρωτηθείς: «Μήπως έφτασε η ώρα να δημιουργήσω κι εγώ τη δική μου οικογένεια;»

Αν αναζητάς ένα ταίρι που πραγματικά θα σου μοιάζει, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από έναν άλλον Κριό. Ακόμα κι αν τσακώνεστε κάθε μέρα, μέσα σε 5 λεπτά θα έχετε ξεχάσει τον καβγά και θα βλέπετε τηλεόραση αγκαλιασμένοι. Είστε κι οι 2 εγωιστές αλλά επειδή ο ένας βλέπει τον εαυτό του στο πρόσωπο του άλλου, κατανοείτε τα κίνητρα και τις αιτίες των αντιδράσεων του συντρόφου σας και ξέρετε πότε χρειάζεται να υποχωρήσετε. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, ναι…ακόμα κι ένας Κριός υποχωρεί πού και πού! Το μεταξύ σας σεξ είναι απίθανο αλλά μην πιέσετε ο ένας τον άλλον. Αφήστε τις συνευρέσεις σας να εξελιχθούν αβίαστα και φυσικά και προσθέστε λίγη τρυφερότητα στις μεταξύ σας επαφές, προκειμένου να «απογειωθείτε στα ουράνια»!

 
Ταύρος
Ο Δίδυμος, όσο κι αν σου κάνει εντύπωση, θα καλύψει την ανάγκη σου για επικοινωνία και εγκεφαλική διέγερση. Επίσης, θα σου χαρίσει άφθονες στιγμές γέλιου και θα σε παρασύρει σε κοντινά ταξίδια και μετακινήσεις. Βέβαια, η ασυνέπειά του ενίοτε θα σε εκνευρίζει αλλά…ουδείς τέλειος! Άλλωστε, μέσα σου ξέρεις ότι τα Διδυμάκια είναι οι αιώνιοι έφηβοι του ζωδιακού, που δεν ωριμάζουν σχεδόν ποτέ. Θα πρότεινα να τοποθετήσεις την ξεροκεφαλιά σου στο περιθώριο και να αποδεχθείς την αέρινη φύση των Διδύμων, η οποία έχει τη δική της –ιδιαίτερη θα έλεγα- γοητεία.

Ο Σκορπιός είναι πραγματικά ο ιδανικός σύντροφος για εσένα. Αναζητά τη δέσμευση, την πίστη, την αφοσίωση και την ειλικρίνεια. Αυτά ακριβώς είναι και τα δικά σου ζητούμενα φέτος. Βέβαια, είστε και οι 2 απόλυτοι, άκαμπτοι και ισχυρογνώμονες. Αν ρίξετε λίγο «νερό στο κρασί» σας, θα μπορέσετε να ζήσετε μαγικές στιγμές και να ξεπεράσετε τυχόν εντάσεις και διαφωνίες. Ευτυχώς, στο κρεβάτι θα τα βρείτε μια χαρά, καθώς είστε και οι 2 ιδιαίτερα αισθησιακοί και σεξουαλικοί.

Ο Ιχθύς θα «ξυπνήσει» μέσα σου την ξεχασμένη ρομαντική σου διάθεση και θα σε ταξιδέψει στον κόσμο του ονείρου και της φαντασίας. Αυτό το διαρκές «ταξίδι» θα σε ανανεώσει, καθώς και ο ίδιος έχεις κουραστεί από το ρεαλισμό, τον υλισμό και την προβλεψιμότητα που τελευταία σε χαρακτηρίζουν. Κάποιες φορές θα θυμώνεις με το χάος που επικρατεί στο μυαλό του Ιχθύ, αλλά γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις ότι κανείς δεν πρόκειται να αλλάξει αν δεν το θέλει πρώτα απ’ όλα ο ίδιος.


Δίδυμοι
Ο Ζυγός είναι από τα λίγα ζώδια του Ζωδιακού που σε καταλαβαίνουν και μπορούν να πάνε με τα νερά σου. Γιατί εδώ που τα λέμε δεν είσαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου. Με τη διπλωματία του, τη φιλειρηνική του διάθεση και την αρμονία που τον χαρακτηρίζει καταφέρνει να σε τουμπάρει. Επίσης, η ομορφιά που εκπέμπει σε σαγηνεύει, ενώ η κοινωνικότητά του μοιάζει απόλυτα συμβατή με την επικοινωνιακή σου φύση. Βέβαια, είστε και οι 2 αναποφάσιστοι κι αυτό θα δυσκολέψει τη μεταξύ σας συμβίωση και, επιπλέον, ο Ζυγός θέλει να αφιερώνει αρκετό χρόνο με το ταίρι του ενώ εσύ χρειάζεσαι χρόνο και για τον εαυτό σου. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις ο συνδυασμός σας θα λειτουργήσει θαυμάσια φέτος.

Στο πρόσωπο ενός Ταύρου, που υπό άλλες συνθήκες θα σε εκνεύριζε (καθώς είναι υπερβολικά σταθερός, άκαμπτος και απόλυτος), θα βρεις φέτος την ασφάλεια που τόσο αναζητάς. Θα νιώσεις δίπλα του ότι δεν είσαι πια φτερό στον άνεμο και ότι η ζωή σου μπαίνει σταδιακά σε μια τάξη. Επιπρόσθετα, θα αισθανθείς ότι έχεις τον ιδανικό συμβουλάτορα πλάι σου, σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου ζητήματα, οπότε θα κάνεις τα στραβά μάτια όταν θα γίνεται κτητικός πού και πού απέναντί σου. Ο αισθησιασμός του και η ανάγκη σου για πειραματισμό θα δημιουργήσουν μια εκρηκτική σεξουαλική χημεία.

Με τον Υδροχόο δεν θα είστε απλά ζευγάρι αλλά και 2 αχώριστα φιλαράκια που επικοινωνούν άψογα και καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον, χωρίς να χρειάζονται λόγια και αναλύσεις. Θα μοιραστείτε από κοινού μια συναρπαστική κοινωνική ζωή και θα ανταλλάζετε απόψεις και πληροφορίες για τα πάντα. Μπορεί να σε κουράσουν, βέβαια, λιγάκι η ενασχόλησή του με τα κοινά και η ευρύτερη ανθρωπιστική του δράση. Θα σε βολέψει τόσο πολύ, όμως, το γεγονός ότι θέλει ελευθερία, χώρο και χρόνο για τον εαυτό του, που θα προτιμήσεις να σιωπήσεις (όσο κι αν ακούγεται πρωτοφανές για εσένα) παρά να γκρινιάξεις για τα εκκεντρικά του ενδιαφέροντα.


Καρκίνος
Το ζώδιο της Παρθένου είναι πραγματικά ιδιότροπο και επικριτικό και το βλέπεις. Η αλήθεια είναι ότι τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά του κάποιες φορές σε πληγώνουν, σε απογοητεύουν και σε στεναχωρούν. Πρόκειται, όμως, για έναν άνθρωπο έντιμο, ευφυή και διεκπεραιωτικό ο οποίος σε βοηθάει ώστε να φέρνεις εις πέρας διάφορα πρακτικά και διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινής σου ζωής. Επίσης, σε ελκύει σωματικά, οπότε θα παραβλέψεις τα ελαττώματά του και θα εστιάσεις στα προτερήματά του, τα οποία τελικά θα μπορούσαν να σε κάνουν ευτυχισμένο.

Με τον Κριό μπορεί να είσαι σαν το σκύλο με τη γάτα και να αισθάνεσαι κάποιες φορές ότι διαταράσσεται η ψυχική σου ηρεμία, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο παρορμητικό, υπέρμετρα ενεργητικό και δραστήριο, ενίοτε και θρασύ ή προσβλητικό. Όμως, τελικά αυτός ο άνθρωπος σε κινητοποιεί ώστε να αναλάβεις δράση και να παλέψεις για τους στόχους σου. Επιπρόσθετα, σου προσφέρει στιγμές πάθους και δίπλα του αισθάνεσαι σαν το θήραμα που είναι υποταγμένο στον κυνηγό του.

Η σχέση σου με τον Αιγόκερω θυμίζει αυτό που λέμε «τα ετερώνυμα έλκονται». Δεν εκφράζεται συναισθηματικά και απεχθάνεται τους μελοδραματισμούς, αλλά τελικά σου εμπνέει ασφάλεια και σου ξυπνάει τη συντροφική σου διάθεση. Κι αυτό γιατί μέσα σου ξέρεις ότι είναι αξιόπιστος και παραδοσιακός, παρόλο που είναι λιγομίλητος και δεν εκδηλώνεται. Θα τον προτιμούσες πιο τρυφερό αλλά…δε γίνεται να τα θέλουμε όλα δικά μας!


Λέων
Η αλήθεια είναι ότι ο Ιχθύς κι εσύ είστε εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες. Εσύ είσαι δημιουργικός, ηγετικός, απόλυτος, αποφασιστικός, εγωκεντρικός, εξωστρεφής και αλαζονικός. Εκείνος είναι εσωστρεφής, μονίμως μπερδεμένος, συναισθηματικός, αναβλητικός, ονειροπόλος, ιδεαλιστής και ευμετάβλητος. Αυτό που σας συνδέει είναι η ρομαντική σας διάθεση και η αγάπη σας για τις τέχνες. Φέτος θα αισθανθείς την ανάγκη να έχεις δίπλα σου ένα ταίρι το οποίο θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τις πιο μύχιες πτυχές του εαυτού σου και θα σε «ταξιδέψει» στα βάθη στου ασυνειδήτου. Κάποιες φορές θα τον αισθάνεσαι πονηρό και υπόγειο κι αυτό θα σε εκνευρίζει. Με αμοιβαίους συμβιβασμούς, όμως, θα κατορθώσεις να «οικοδομήσεις» μια όμορφη και βαθιά πνευματική σχέση μαζί του.

Με τον Τοξότη θα μπορούσες, κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, να αποτελέσεις ένα πραγματικά αχτύπητο δίδυμο. Εσείς οι 2 είστε η χαρά της ζωής και ξέρετε να απολαμβάνετε από κοινού την καθημερινότητα, προσδίδοντας σε αυτήν ένα ξεχωριστό χρώμα. Υπάρχει έλξη μεταξύ σας και οι ιδιαίτερες στιγμές σας είναι εκρηκτικές (με την καλή έννοια). Εκείνος, όμως, είναι πιο ασταθής ως χαρακτήρας ενώ εσύ είσαι πιο εξουσιαστικός και κτητικός και, ως εκ τούτου, οι εντάσεις και οι καβγάδες δεν θα απουσιάζουν. Αν βάλετε αμφότεροι λίγο νερό στο κρασί σας, η σχέση σας θα είναι θαυμάσια και αναζωογονητική.

Τελικά, μόνον ένας έτερος Λέων μπορεί να σε καταλάβει 100%. Είστε και οι 2 γενναιόδωροι τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε υλικό επίπεδο, δημιουργικοί, μελοδραματικοί, δοτικοί, ηγετικοί και αποφασιστικοί. Αγαπάτε τη χλιδή και την καλοζωία και θέλετε να διασκεδάζετε, να γελάτε και να περνάτε ξέγνοιαστες στιγμές σαν να είστε μικρά παιδιά. Αυτή η παιδικότητα του χαρακτήρα σας αποτελεί τον μεταξύ σας «συνδετικό κρίκο». Επιπλέον, ο ένας παινεύει τον άλλον και τον κάνει να αισθάνεται σαν βασιλιάς ή βασίλισσα αντίστοιχα. Ωστόσο, και οι 2 έχετε εξουσιαστικές τάσεις, με αποτέλεσμα ο ένας να προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλον. Βέβαια, οι όποιες εντάσεις θα ξεπερνιούνται εύκολα, καθώς φέτος ένα από τα βασικότερα ζητούμενά σας είναι η χαρά και η ανεμελιά, πράγματα που ο ένας μπορεί να προσφέρει απλόχερα στον άλλον.


Παρθένος
Ο Σκορπιός φέτος αναμένεται να σε απογειώσει σεξουαλικά. Και η αλήθεια είναι ότι το πάθος και ο σεξουαλικός πειραματισμός μοιάζουν να είναι σημαντικές προτεραιότητες για εσένα κατά τη διάρκεια του 2019, πράγμα όχι ιδιαίτερα συνηθισμένο για τα δεδομένα σου, καθώς συνήθως προτιμάς να έχεις τη ζωή σου σε μια τάξη και επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου στον εργασιακό τομέα. Αναμφίβολα, θα υπάρξουν και κάποιες συγκρούσεις μεταξύ σας, ιδίως λόγω της δικής σου αυστηρής κριτικής αλλά και της τάσης του Σκορπιού να επιβάλλεται με υπόγεια μέσα. Στο κρεβάτι, όμως, θα επιλύονται όλες οι διαφορές σας.

Μεταξύ εσού και του Υδροχόου υπάρχει μια σπάνια πνευματική ταύτιση, παρόλο που σε γενικές γραμμές είστε τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Φέτος, θα έχεις περισσότερες κοινωνικές, ανθρωπιστικές και πολιτικές ανησυχίες, έτσι θα εκτιμήσεις την πανανθρώπινη φύση του Υδροχόου και θα μπορέσεις να συμπορευτείς μαζί του. Μάλιστα, αναμένεται να μαγνητιστείς από το ανήσυχο πνεύμα και την έντονη κοινωνική ζωή του Υδροχόου, χαρακτηριστικά τα οποία μοιάζουν ιδιαίτερα διεγερτικά και ελκυστικά στα μάτια σου. Κάποιες φορές θα σε ενοχλεί η εκκεντρικότητά του, ενώ εκείνος θα σε θεωρεί πικρόχολο και συντηρητικό. Παρ’ όλα αυτά, οι μεταξύ σας συζητήσεις θα είναι τόσο ενδιαφέρουσες που θα ξεχνάτε με χαρακτηριστική ευκολία τα «μελανά σημεία» της σχέσης σας.

Στο πρόσωπο του Καρκίνου μπορεί να βρεις, τελικά, το άλλο σου μισό. Θα αισθανθείς απίστευτη ασφάλεια, ζεστασιά και οικειότητα μαζί του. Το προαναφερθέν τρίπτυχο περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια υγιή, πετυχημένη και ισορροπημένη σχέση. Μάλιστα, πλάι του θα «μαλακώσεις» και ο ίδιος και θα είσαι λιγότερο αυστηρός και επικριτικός. Κάποιες στιγμές, βέβαια, όταν ο Καρκίνος θα γίνεται παραπονιάρης, θα «ξυπνάει» ο παλιός σου εαυτός, αλλά συνειδητά θα δίνεις τόπο στην οργή για να μη χαλάσεις αυτή την όμορφη σχέση.


Ζυγός
Ένας έτερος Ζυγός θα μπορέσει να καλύψει 100% την ανάγκη σου για συντροφικότητα. Θα αφιερώνετε αρκετό χρόνο μαζί, θα απολαμβάνετε μια ευχάριστη κοινωνική ζωή και δε θα αισθάνεστε ποτέ μόνοι. Το πρόβλημα στη μεταξύ σας σχέση εντοπίζεται στην τεράστια αναποφασιστικότητα και των 2 σας. Έτσι, θα δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε κάποια πρακτικά ζητήματα της από κοινού καθημερινότητάς σας. Θα αλλάξετε πολλές φορές γνώμη μέχρι να καταλήξετε σε κάποια επιλογή, λύση ή απόφαση, το οποίο τελικά θα σας γεννήσει συναισθήματα ανασφάλειας και αβεβαιότητας. Όμως, θα αισθάνεστε πολύ δυνατοί ο ένας πλάι στον άλλον και κανένα εμπόδιο, κανένας εξωτερικός παράγοντας δε θα μπορέσει να μπει ανάμεσά σας φέτος και να χαλάσει την ευτυχία σας.

Συνήθως θεωρείς τον Αιγόκερω βαρετό και αυστηρό για τα γούστα σου. Φέτος, όμως υπάρχει πιθανότητα να αισθανθείς έλξη προς εκείνον, καθώς είναι από τα λίγα ζώδια που θα μπορούσαν να σε οργανώσουν και να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις τους επαγγελματικούς στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Ο ρεαλισμός του κάποιες φορές θα σε ξενίζει, ταυτόχρονα όμως θα σου υπενθυμίζει το ρόλο σου στη ζωή, τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου. Κι αυτό θα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι υπάρχει ισορροπία στη ζωή σου καθώς και ότι βρήκες τον μέντορά σου. Τέλος, ας μην ξεχνάμε την κοινή σας ανησυχία για τη δημόσια εικόνα σας και το…«τι θα πει ο κόσμος»!

Στο πρόσωπο ενός Διδύμου θα μπορούσες να βρεις τον ιδανικό για εσένα σύντροφο. Η αλήθεια είναι ότι είστε πολύ κοινωνικοί και επικοινωνιακοί και οι 2 και μαζί απολαμβάνετε μια ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή. Οι μεταξύ σας συζητήσεις είναι πάρα πολλές, σας κεντρίζουν τη διανοητική σας περιέργεια και σας προσφέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Υπάρχει αδιάκοπο φλερτ μεταξύ σας, πράγμα που συμβάλλει στη διατήρηση της φλόγας και του πάθους στη σχέση σας. Επίσης, δεν αποκλείονται ταξιδάκια, εκδρομές και μετακινήσεις, όπου θα περάσετε όμορφες και διασκεδαστικές στιγμές. Προσπάθησε να περιορίσεις το φόβο της μοναξιάς και την προσκολλητική σου διάθεση, καθώς ο Δίδυμος επιθυμεί ελευθερία και ανεξαρτησία, και όλα θα πάνε περίφημα.


Σκορπιός
Με τον Τοξότη είστε πραγματικά η μέρα με τη νύχτα! Κι όμως, εσείς οι 2 φέτος έχετε πολλές πιθανότητες να απολαύσετε από κοινού μια όμορφη σχέση. Η περιπετειώδης, ανήσυχη και φλογερή φύση του Τοξότη θα αφυπνίσει την ερωτική σου διάθεση. Ταυτόχρονα, όμως, θα σου «γεννήσει» συναισθήματα κτητικότητας, πράγμα που μπορεί να «δηλητηριάσει» την ενδιαφέρουσα κατά τ’ άλλα σχέση σας. Επίσης, ο Τοξότης θα σε βοηθήσει με τον τρόπο του να αναθεωρήσεις το ευρύτερο σύστημα των ηθικών αξιών και αρχών σου και να δεις τη ζωή με άλλο μάτι.

Στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να βρεις φέτος ένα ταίρι που θα ομορφύνει την καθημερινότητά σου, με ασυνήθιστο μάλιστα τρόπο. Θα εκτιμήσεις τον προγραμματισμό, την εργατικότητα και την ικανότητά του να διεκπεραιώνει με ευκολία τα διάφορα διαδικαστικά ή γραφειοκρατικά ζητήματα που κατά καιρούς προκύπτουν. Θα τον θαυμάσεις για την ευστροφία του καθώς και για τον αναλυτικό τρόπο σκέψης του κι αυτό θα λειτουργήσει διεγερτικά για εσένα. Προσπάθησε μόνο να ανεχτείς την κριτική που θα σου ασκεί κατά διαστήματα και απόφυγε να «βγάλεις νυχάκια», γιατί θα οδηγηθείτε σε ομηρικές μάχες εσείς οι 2!

Ο Ταύρος τελικά είναι εκείνος που μπορεί φέτος να σου χαρίσει μια υπέροχη (σε όλα τα επίπεδα) σχέση. Είστε και οι 2 κτητικοί, εξουσιαστικοί, σταθεροί και έμπιστοι. Στο πρόσωπο του Ταύρου θα βρεις την αξιοπιστία και την εχεμύθεια που αναζητάς. Επιπλέον, θα βιώσεις πλάι του μια δεσμευτική σχέση και θα νιώσεις ότι έχεις την αποκλειστικότητα στη ζωή του, πράγμα το οποίο θα σε γοητεύει και θα σε ανανεώνει. Ωστόσο, είστε και οι 2 εξαιρετικά ζηλιάρηδες και ισχυρογνώμονες. Ως εκ τούτου, δεν αποκλείονται σκηνές ζηλοτυπίας και έντονοι καβγάδες, οι οποίοι κατά έναν περίεργο τρόπο εσένα σε ιντριγκάρουν κατά βάθος και σε κάνουν να…γουστάρεις ακόμα περισσότερο!!!


Τοξότης
Δίπλα σε έναν Λέοντα φέτος θα περάσεις όμορφες στιγμές και θα διασκεδάσεις. Θα ανακτήσεις την παιδικότητα και την ξεγνοιασιά σου και θα γελάσεις με την ψυχή σου. Η μεταξύ σας ερωτική έλξη θα είναι αξεπέραστη. Επίσης, ο Λέων θα σε ωθήσει να εκφράσεις τα ταλέντα σου και τη δημιουργική σου διάθεση. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να σου δημιουργήσει και την επιθυμία να αποκτήσεις απογόνους (μαζί του)! Όταν θα του βγαίνουν οι αρχηγικές του τάσεις και η αλαζονεία του, μη δίνεις σημασία. Έχει παιδική ψυχή κατά βάθος και απλά θέλει να τραβάει την προσοχή. Τέλος, προσπάθησε να είσαι διακριτικός και απόφυγε τα άκομψα σχόλια, γιατί η αξιοπρέπειά του και η αυτοεκτίμησή του θίγονται και «τσαλακώνονται» εύκολα.

Φέτος, είναι πολύ πιθανό να γοητευτείς και από τον Κριό. Η μεταξύ σας σχέση θα είναι καταπληκτική, καθώς εσείς οι 2 θα επιβεβαιώνετε την παροιμία «κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι». Μαζί θα ταξιδέψετε, θα ζήσετε καινούριες εμπειρίες, θα επιδοθείτε σε ακραίες αθλητικές δραστηριότητες και θα εκφράσετε τη λατρεία σας προς τη φύση. Το μεταξύ σας σεξ θα χαρακτηρίζεται από έντονο σαρκικό πάθος, ορμητικότητα, πρωτόγονα ένστικτα αλλά θα υπάρχει και μια πνευματική διάσταση, καθώς θα μοιράζεστε τις φιλοσοφικές ανησυχίες σας και από κοινού θα προσπαθείτε να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Συν τοις άλλοις, είστε κι οι 2 πολύ φιλελεύθεροι και ανεξάρτητοι και το σίγουρο είναι ότι δεν θα αισθανθείτε πίεση. Προσπαθήστε, όμως, να «τιθασεύσετε» τον παρορμητισμό σας γιατί σε ενδεχόμενο καβγά θα ανταλλάξετε πολύ σκληρά λόγια, γεγονός το οποίο (στιγμιαία τουλάχιστον) θα «δηλητηριάσει» τη θαυμάσια κατά τ’ άλλα σχέση σας.

Όσο κι αν αρνείσαι να το παραδεχτείς, ο Σκορπιός σε ελκύει αφάνταστα! Έτσι, φέτος μπορεί ο μυστηριώδης και παθιασμένος αυτός τύπος όχι μόνο να σε ρίξει στο κρεβάτι αλλά και να σου προσφέρει μια σχέση η οποία θα σε «μεταμορφώσει» εσωτερικά. Οι ιδιαίτερες στιγμές σας θα είναι μαγικές και θα έχουν αναγεννητική επίδραση επάνω σου. Ο Σκορπιός όμως θα θέλει να έχει την αποκλειστικότητα στη ζωή σου και θα προσπαθήσει με διάφορα τεχνάσματα να σε «καθυποτάξει» ολοκληρωτικά. Εσύ, από την άλλη, είσαι εκ φύσεως αμετανόητος εργένης. Προσπάθησε να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο μαζί του και να του δείχνεις ότι σου είναι απαραίτητος και ότι τον χρειάζεσαι δίπλα σου. Διαφορετικά, θα «χτυπήσει» και, τελικά, θα εξαφανιστεί ξαφνικά από τη ζωή σου και θα σε αφήσει σύξυλο!


Αιγόκερως
Ο συναισθηματικός, ονειροπόλος και ρομαντικός Ιχθύς φέτος έχει πολλές πιθανότητες να σε γοητεύσει, καθώς και ο ίδιος θα αισθανθείς την ανάγκη να χαλαρώσεις από τους έντονους ρυθμούς της δουλειάς σου και της ευρύτερης καθημερινότητάς σου και να αφεθείς στη μαγεία του έρωτα. Στο πρόσωπό του θα νιώσεις ότι βρήκες το καρμικό σου ταίρι και το πιθανότερο είναι ότι θα τον εξιδανικεύσεις. Μάλιστα, αρχικά μπορεί να θελήσεις να κρατήσεις κρυφή για κάποιο λόγο τη σχέση σας. Τα προβλήματα μπορεί να εμφανιστούν όταν ο ίδιος αποφασίσεις να προσγειωθείς και να επιστρέψεις στην πραγματικότητα. Τότε θα δεις τον Ιχθύ στις αληθινές του διαστάσεις και θα συνειδητοποιήσεις ότι η οργάνωση απουσιάζει παντελώς από τη ζωή του, στην οποία επικρατεί το απόλυτο χάος. Μη γίνεις αυστηρός μαζί του γιατί θα τον πληγώσεις και θα αποστασιοποιηθεί από εσένα. Προσπάθησε μόνο να τον ακούσεις και να τον κατανοήσεις, καθώς θα εκτιμήσει τη συγκεκριμένη στάση σου και θα αντλήσει δύναμη από εσένα.

Παλαιότερα ο  Ζυγός σου έσπαγε τα νεύρα. Πιο συγκεκριμένα, σε εκνεύριζαν η αναποφασιστικότητά του καθώς και η αβυσσαλέα επιθυμία του να τον συμπαθούν οι πάντες. Φέτος, όμως, θα διαπιστώσεις ότι ο Ζυγός μπορεί να νιώσει τελικά τον παλμό σου και να κατανοήσει την ανάγκη σου να είσαι politically correct καθώς και το γενικότερο ενδιαφέρον σου για τη δημόσια εικόνα σου και το κοινωνικό σου προφίλ. Με τον τρόπο αυτό, θα σου «ξυπνήσει» τη συντροφική σου διάθεση. Έτσι, εσείς οι 2 θα μπορούσατε να απολαύσετε μια υγιή ερωτική σχέση, παρά τις συγκρούσεις που κατά καιρούς θα προκύπτουν μεταξύ σας. Θα πρέπει, ωστόσο, εσύ να αποδεχτείς την κοινωνικότητά του και εκείνος να ανεχτεί την αυστηρότητα και τον υπέρμετρο ρεαλισμό σου.

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που διαφέρει σε πολλά σημεία από εσένα. Εκείνος είναι υπερευαίσθητος, εκδηλωτικός και μελοδραματικός. Εσύ φαίνεσαι ψυχρός και αποστασιοποιημένος και αποφεύγεις συνήθως να εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Για έναν περίεργο λόγο, όμως, ο ένας φαίνεται να συμπληρώνει τον άλλον.  Ειδικά κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, θα αισθανθείς απίστευτη οικειότητα δίπλα στον Καρκίνο. Θα σου χαρίσει όμορφες στιγμές στο σπίτι και θα καλύψει περισσότερο από τον καθένα την ανάγκη σου για μια παραδοσιακή σχέση. Μπορεί, μάλιστα, η προστατευτική, τρυφερή και περιποιητική του φύση να σου «γεννήσει» την επιθυμία να δημιουργήσεις οικογένεια μαζί του. Θα σε εκνευρίζει, βέβαια, όταν θα γίνεται παραπονιάρης, ενοχικός και προσκολλητικός, αλλά σε γενικές γραμμές θα παραβλέπεις τα ελαττώματά του, γιατί ενδόμυχα θα γνωρίζεις ότι στο πρόσωπό του έχεις βρει έναν πιστό και αφοσιωμένο σύντροφο.


Υδροχόος
Ένας έτερος Υδροχόος θα αποτελέσει το ιδανικό ταίρι για εσένα φέτος. Από κοινού θα απολαύσετε μια έντονη κοινωνική ζωή και θα επιδοθείτε σε ανθρωπιστικές δραστηριότητες και κοινωνικο-πολιτική δράση. Ο ένας θα σέβεται την ανάγκη του άλλου για ανεξαρτησία, ελευθερία και αυτονομία. Πιθανώς, θα ενταχθείτε σε κάποια ομάδα προκειμένου να βοηθήσετε τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ή τα κακοποιημένα ζώα. Οτιδήποτε εναλλακτικό και αντισυμβατικό θα σας έλκει και θα μπαίνετε από κοινού στη διαδικασία να το μελετήσετε και να το ερευνήσετε περαιτέρω. Κάποιες στιγμές, βέβαια, μπορεί να αισθανθείτε ότι η μεταξύ σας επαφή θυμίζει περισσότερο φιλία παρά ερωτική σχέση. Θα περνάτε, όμως, τόσο όμορφα μαζί που θα παραβλέπετε την έλλειψη πάθους και έντονου συναισθήματος. Ωστόσο, επειδή είστε και οι 2 άκαμπτοι και ισχυρογνώμονες, θα πρέπει να υποχωρείτε πού και πού, για να αποφεύγονται τυχόν καβγάδες ή διαφωνίες.

Το ζώδιο της Παρθένου και εσύ διαφέρετε πολύ ως χαρακτήρες. Σας συνδέουν, ωστόσο, τα κοινά διανοητικά σας ενδιαφέροντα. Ως εκ τούτου, φέτος είναι πολύ πιθανό να έρθετε κοντά εσείς οι 2 και να απολαύσετε μια υπέροχη σχέση. Η μεταξύ σας επικοινωνία θα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις, αναλύσεις και ανταλλαγή πληροφοριών. Ωστόσο, η Παρθένος θεωρεί ότι κάποιες από τις θεωρίες σου είναι ουτοπικές και, έτσι, δύσκολα θα μπορούσαν να εφαρμοστούν στην πράξη. Με τον τρόπο της η Παρθένος θα σε βοηθήσει να δεις την ρεαλιστική και πρακτική πλευρά της ζωής και θα συμβάλει ώστε να φέρεις εις πέρας διάφορα διαδικαστικά ζητήματα της καθημερινότητας, τα οποία μέχρι πρότινος φάνταζαν ως «βουνό» για εσένα. Εσύ, ωστόσο, μπορεί να αισθάνεσαι κάποιες φορές ότι η Παρθένος βλέπει το δέντρο αλλά αδυνατεί να διακρίνει το δάσος και, γενικότερα, εστιάζει σε ανούσιες λεπτομέρειες και χάνει την ουσία των πραγμάτων και των καταστάσεων. Παρ’ όλα αυτά, θα εκτιμήσεις τόσο τον ορθολογισμό και τον αναλυτικό τρόπο σκέψης της που θα αποφασίσεις ότι δεν υπάρχει λόγος να χαλάσετε τις καρδιές σας. Τέλος, η Παρθένος είναι πολύ πιο συντηρητική από εσένα, το οποίο σε ενοχλεί μεν αλλά κατά βάθος σε ιντριγκάρει κιόλας καθώς σου παραθέτει μια άλλη οπτική γωνία, μια διαφορετική ενδιαφέρουσα θεώρηση της ίδιας της ζωής.

Δίπλα στον Δίδυμο θα βιώσεις κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς την απόλυτη πνευματική ταύτιση. Ούτως ή άλλως, πρόκειται για ένα ζώδιο που σου ταιριάζει και σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα χάρη στη νεανική και ανήσυχη αύρα που αποπνέει. Ο Δίδυμος θα «ξυπνήσει» τη δίψα σου για μάθηση και συλλογή πληροφοριών και θα σε «παρασύρει» σε ταξίδια και μετακινήσεις. Από κοινού θα βιώσετε μια ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή και θα συναναστραφείτε με πολύ κόσμο. Ωστόσο, εσύ είσαι πιο σταθερός και απόλυτος ενώ εκείνος είναι ευμετάβλητος και ευέλικτος. Έτσι, δε θα λείψουν οι στιγμές κατά τις οποίες θα νιώθεις ότι το ταίρι σου στερείται ακεραιότητας και αξιοπιστίας και θυμίζει «διχασμένη προσωπικότητα». Ευτυχώς, όμως, το Διδυμάκι έχει τον τρόπο του να σε τουμπάρει και να πηγαίνει με τα νερά σου. Ως εκ τούτου, τα σύννεφα που θα εμφανίζονται κατά καιρούς στη σχέση σας γρήγορα θα απομακρύνονται και θα επανέρχονται η γαλήνη και η αρμονία στη μεταξύ σας συνύπαρξη και συμβίωση.


Ιχθύες
Ο Ταύρος είναι από τα λίγα ζώδια που θα καταφέρουν φέτος να βάλουν σε μια τάξη την οικονομική σου ζωή. Κι αυτό είναι αρκετό για να έρθετε κοντά εσείς οι 2. Εκτός αυτού, βέβαια, ο Ταύρος θα σε βοηθήσει να αξιολογήσεις τον εαυτό σου και να διαμορφώσεις ένα σύστημα ηθικών αξιών και αρχών με στέρεες βάσεις. Συν τοις άλλοις, ο Ταύρος αφενός σου εμπνέει ασφάλεια και σταθερότητα αφετέρου έχει έναν τρόπο να σε γειώνει και να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα. Επίσης, εσύ θέλεις να γίνεις ένα με το ταίρι σου και εκείνος αναζητά μια στενή, δεσμευτική σχέση, οπότε τα ζητούμενά σας συγκλίνουν σε μεγάλο βαθμό. Η κτητικότητά του δεν σε ενοχλεί ιδιαίτερα, καθώς την εκλαμβάνεις ως πάθος και ενδιαφέρον. Αυτό, όμως, που μπορεί να σε ενοχλήσει λίγο είναι το γεγονός ότι εκείνος επικεντρώνεται στο χρήμα και στα υλικά αγαθά περισσότερο από εσένα που, γενικά, εστιάζεις στο συναίσθημα και στην πνευματική διάσταση της ζωής. Ωστόσο, θα αισθάνεσαι τόση σιγουριά δίπλα του που θα αγνοήσεις αυτό το ασήμαντο μειονέκτημα.

Δίπλα στον Λέοντα θα αισθανθείς ξανά μικρό παιδί φέτος, κάτι που πραγματικά χρειάζεσαι, καθώς έχεις κουραστεί από τις υποχρεώσεις σου και τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Εσείς οι 2 μαζί θα γελάσετε πολύ και θα διασκεδάσετε στο μέγιστο βαθμό. Επιπλέον, ο ένας θα νιώσει ότι βρήκε το άλλο του μισό στο πρόσωπο του άλλου. Θα μοιραστείτε τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες και, πιθανώς, θα μπείτε στη διαδικασία να αξιοποιήσετε τα προσωπικά σας ταλέντα και να δημιουργήσετε κάτι μαζί, πχ ένα έργο τέχνης. Η ρομαντική διάθεση και το πάθος θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σας. Ωστόσο, η αυταρχική συμπεριφορά και οι ηγετικές τάσεις του Λέοντα κάποιες φορές θα σε απογοητεύουν, ενώ εκείνος από τη μεριά του θα σε εκλαμβάνει ως υπόγειο και πονηρό σε ορισμένες περιπτώσεις. Επικεντρωθείτε στη διασκέδαση και μην προσπαθήσετε να επιβληθείτε ο ένας στον άλλον, διότι έτσι θα καταστρέψετε την μαγική κατά τ’ άλλα σχέση σας.

Ο Αιγόκερως είναι το μόνο ίσως ζώδιο που θα μπορούσε να σε βοηθήσει φέτος να οριοθετήσεις τους στόχους σου και να ανελιχθείς σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η αλήθεια είναι ότι με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου αισθάνεσαι ότι έχεις χάσει τον προσανατολισμό σου και βιώνεις μια ευρύτερη εσωτερική σύγχυση σε ό,τι αφορά τις φιλοδοξίες και τα θέλω σου. Δεν υπάρχει, λοιπόν, πιο κατάλληλος άνθρωπος από τον οργανωτικό και ορθολογιστή Αιγόκερω για να σε βοηθήσει να εντοπίσεις το μονοπάτι που θα ήθελες να ακολουθήσεις. Βέβαια, πρόκειται για ένα ζώδιο ιδιαίτερα αυστηρό, συντηρητικό και σκληρό, το οποίο μπορεί άθελά του να σε στεναχωρήσει αλλά ταυτόχρονα θα σε «ταρακουνήσει» και θα σε αφυπνίσει σε όλα τα επίπεδα. Επιπλέον, θα σου προσφέρει ένα σπάνιο αίσθημα ασφάλειας και στο τέλος δεν θα θέλεις με τίποτα να τον αποχωριστείς από δίπλα σου.


Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter