astropedia.gr

Υδροχόος ‘Η Εγκεφαλικότητα Του Έρωτα’

Υδροχόος ‘Η Εγκεφαλικότητα Του Έρωτα’
Οι  ιδεαλιστές, οι  επαναστάτες, οι φιλόσοφοι, αυτοί που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο  όλο, οι αλτρουιστές που θέλουν να προσφέρουν στην  ανθρωπότητα, όταν  πρόκειται  για  τις συναισθηματικές τους σχέσεις νιώθουν εξαιρετικά αμήχανοι και μπερδεμένοι. Είναι  ικανοί να σας μιλάνε με τις ώρες επί παντός φιλοσοφικού θέματος, παρά να σας εκφράσουν αυτά που νιώθουν, που πολλές φορές ούτε οι ίδιοι δεν  ξέρουν τι είναι! Όταν αρχίζουν να νιώθουν συναισθηματικά για κάποιον, ταράζονται και θέλουν  να  το  επεξεργαστούν εγκεφαλικά. Είναι  περήφανοι  και  αυτοελεγχόμενοι και το να δείξουν  τα συναισθήματα τους το θεωρούν αδυναμία. Από τη στγμή που θα δεσμευτούν, είναι  απόλυτα  πιστοί και αφοσιωμένοι και είναι ικανοί να θυσιάσουν τη ζωή τους για το αγαπημένο τους πρόσωπο.

Είναι οι πιο ικανοί να κρατάνε τις υποσχέσεις τους γιατί είναι πιστοί στα ιδανικά τους και σ’ αυτά που λένε. Είναι  μανιακοί με την αλήθεια, η  ειλικρίνεια τους είναι ανατριχιαστική και απαιτούν την  ίδια  ειλικρίνεια και από σας. Παρόλο που είναι ανασφαλείς και ζηλεύουν όπως όλοι, σπάνια θα το δείξουν, ή ακόμα  θα το παραδεχτούν γιατί δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να εκφράζει  κατώτερα  συναισθήματα. Είναι πολύ ανοιχτοί μέσα στη σχέση τους και  μπορείτε να συζητήσετε μαζί  τους τα πάντα τίμια, ειλικρινά  και ανοιχτά.

Ο  Άντρας  Υδροχόος
Είναι ο πιο μπερδεμένος άνθρωπος σε ότι έχει σχέση με τα συναισθηματικά  του! Ερωτεύεται με το μυαλό του κι επεξεργάζεται συνεχώς τι του συμβαίνει εγκεφαλικά. Δεν είναι ο άντρας που θα σας γεμίσει με εκφράσεις πάθους και έντονες συναισθηματικές εκδηλώσεις. Σέβεται τη συντροφικότητα που βασίζεται στη φιλία, στον αμοιβαίο σεβασμό και στη καλή επικοινωνία. Δεν είναι ότι δεν έχει πάθος. Έχει πάθος, το οποίο είναι όμως εγκεφαλικό. Το να ελέγχει τα συναισθήματα του είναι μεγάλη υπόθεση  γι’ αυτόν. Ακόμα κι όταν υποφέρει δε θα το δείξει, θα παρουσιάζεται ψυχρός κι αποστασιοποιημένος. Αγαπάει την ελευθερία του και δε θα ανεχτεί με τίποτα  κραυγαλέες σκηνές που θεωρεί  ότι μειώνουν την αισθητική του. Χρειάζεται  μια γυναίκα που θα σκέφτεται, που θα τον προκαλεί, που θα είναι απρόβλεπτη  και  θα επιζητά την ελευθερία της όπως κι εκείνος, για να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του.

Η Γυναικα Υδροχόος
Η επαναστάτρια, η γυναίκα με τα ανθρωπιστικά  ιδεώδη που η αφοσίωση στα ιδανικά της είναι φανατική, δεν είναι η γυναίκα που θα περιορίσει την ενέργεια της στο σπίτι ή  στο νοικοκυριό. Δε συμβιβάζεται εύκολα και θα γοητευτεί από ένα σύντροφο που θα μιλάει την ίδια γλώσσα μαζί της, που θα ενδιαφέρεται για τον κόσμο και που τα πνευματικά του ιδεώδη θα συμβαδίζουν με τα δικά  της. Είναι πολύ περήφανη  και δεν  θα  υποταχθεί εύκολα σ’ έναν άντρα. Από τη στιγμή που θα δεσμευτεί, θα είναι απόλυτα αφοσιωμένη και πιστή, γεμάτη κατανόηση για το σύντροφό της, στον οποίο θα προσφέρει πάντα το στοιχείο της βαθειάς φιλίας, στοιχείο  απαραίτητο γι’αυτήν, σαν βάση για μια μακροχρόνια σχέση. Πρώτα  πρέπει  να γίνετε  φίλος  της και  μετά  εραστής της. Είναι η γυναίκα  που θα δείχνει πάντα ανεξάρτητη, ακόμα κι ζει τον  απόλυτο γι’αυτήν  έρωτα.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.    
 Newsletter