astropedia.gr

Ζευγάρια με το ίδιο ζώδιο και πώς λειτουργούν!

Ζευγάρια με το ίδιο ζώδιο και πώς λειτουργούν!
Οι ερωτικές σχέσεις είναι ένα διαχρονικό θέμα. Με κάποιους ανθρώπους ταιριάζουμε, με κάποιους άλλους όχι. Από την άλλη υπάρχουν και άνθρωποι με τους οποιούς δεν ταιριάζουμε με την κλασσική έννοια αλλά με κάποιο τρόπο μπορούμε να συνυπάρξουμε μαζί τους εύρυθμα. Αστρολογικά γνωρίζουμε πως τα ζώδια με αρμονικές μεταξύ τους όψεις ταιριάζουν γενικά και ερωτικά, από την άλλη τα ζώδια που βρίσκονται σε αντίθεση ταιριάζουν πολύ ερωτικά ίσως όμως όχι σε άλλους τομείς. Τι γίνεται όμως με τα ζευγάρια που έχουν το ίδιο ζώδιο;

Ταιριάζουν ή η όμοια φύση τους δεν τους επιτρέπει την αρμονική λειτουργία μιας σχέσης; Τα ζευγάρια όπου και οι δύο είναι αντιπρόσωποι του ίδιου ζωδίου μπορεί να οδηγήσουν μια σχέση στον παράδεισο πολύ γρήγορα αλλά άλλο τόσο γρήγορα μπορεί να την οδηγήσουν και στην κολάση. Σίγουρα δύο άτομα του ίδιου ζωδίου δεν είναι πανομοιότυπα, όμως λόγω της όμοιας φύσης τους είναι πολύ εύκολο να διακρίνουμε τις καλύτερες και τις χειρότερες αρετές μας πάνω στον σύντροφό μας. Κάποια ζευγάρια είναι πιο συμβατά από άλλα, στο τέλος είναι θέμα και των δύο να εντοπίσουν τα προβλήματα που προκύπτουν και να τα διορθώσουν.
 
 • Τα ζευγάρια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να έχουν διάρκεια στον χρόνο είναι τα ζώδια της Γης 
  (Αιγόκεροι, Παρθένοι και Ταύροι) και οι Σκορπιοί.
 • Τα ζώδια με τι περισσότερες πιθανότητες να ταιριάζουν σεξουαλικά είναι οι Σκορπιοί, τα ζώδια της Φωτιάς
  (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και οι Ταύροι.
 • Τα ζώδια με την καλύτερη επικοινωνία είναι:
  Κριοί, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες.
 • Τα ζώδια που τελικά είναι πιο συμβατά για μια τέτοιου είδος σχέση είναι:
  Κριοί, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Υδροχόοι και Ιχθείς. 

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα, σωστά; Ίσως όχι τελικά…     
 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΔΕΣΜΟΣ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699         
   

Αν έχετε σχέση με ένα άτομο του ίδιου ζωδίου σας είναι εύκολο να κατανοήσετε τις δυστροπίες του (επειδή λίγο ή πολύ τα ελλατώματά σας είναι κοινά) αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορείτε κιόλας να τα ανεχθείτε πάντα ή να ξέρετε πως να τα διαχειριστείτε. Σε αυτό το κομμάτι έγκειται η επιτυχία ή όχι της σχέσης σας. Αυτά τα κομμάτια πρέπει να δουλέψετε με τον σύντροφό σας για να μπορέσει η σχέση σας να γίνει σχέση ζωής.

 
Κριός με Κριό
Όταν δυναντιούνται δύο ζώδια της Φωτιάς υπάρχει 99% πιθανότητα να ξεκινήσει μια πυρκαγιά. Οι σύντροφοι Κριοί μπορεί να γίνουν τελειώς ασυμβίβαστοι αν επιτρέψουν στον ανταγωνιστικό τους χαρακτήρα να προβάλλεται μέσα στην σχέση. Ωστόσο, αν χειριστούν τις παρορμήσεις ο ένας του άλλου ως έμπνευση δημιουργίας μιας καλύτερης κατάστασης τότε μπορούν να γίνουν ο καλύτερος σύντροφος ο ένας για τον άλλον. 
Συμβατότητα: 80%  Επικοινωνία: 70%  Σεξ: 95%  Διάρκεια: 50%

 
Ταύρος με Ταύρο

Τα ζευγάρια Ταύρων είναι απόλυτα συμβατά γιατί και οι δύο έχουν στην φύση τους την άνεση και την διάθεση να μείνουν μέσα για να περάσουν καλά. Όταν δύο Ταύροι συνάψουν μια σχέση μεταξύ τους δημιουργούν την απόλυτη σταθερότητα μεταξύ τους. Οτιδήποτε μπορεί να ταράξει την σταθερότητα της σχέσης τους είναι αιτία για διαφωνία και η πιο συνήθης αφορμή είναι τα χρήματα.
Συμβατότητα: 99%  Επικοινωνία: 60%  Σεξ: 80%  Διάρκεια: 90%Δίδυμος με Δίδυμο

Η ερωτική σχέση δύο Διδύμων είναι ένας δυνατός αέρας πάθους και ατελείωτης ανάλυσης και συζήτησης. Αγαπούν και οι δύο την επικοινωνία και την περιπέτεια. Σε βάθος χρόνου όμως τα πράγματα είναι δύσκολα. Κανένας από τους δύο δεν μπορεί να δημιουργήσει σταθερές και δυνατές βάσεις με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να βαρεθούν και να πάρουν διαφορετικές πορείες.
Συμβατότητα: 80%   Επικοινωνία: 99%  Σεξ: 70%  Διάρκεια: 40%

 
Καρκίνος με Καρκίνο

Από τους δύσκολους συνδυασμούς για μια σχέση αφού οι ευαίσθητοι Καρκίνοι δύσκολα μπορούν να δεχτούν έναν σύντροφο με του ίδιου επιπέδου ευαισθησίες. Μπορούν να έχουν μια διάρκεια στον χρόνο αν κατανοήσουν το παραπάνω για το ταίρι τους αλλά συνήθως αυτές οι σχέσεις καταλήγουν σε εκρήξεις δακρύων και σκηνές από ταινίες δράματος. 
Συμβατότητα: 40%   Επικοινωνία: 50%  Σεξ: 60%  Διάρκεια: 40%

 
Λέων με Λέοντα

Με δύο βασιλιάδες στο ίδιο βασίλειο τα πράγματα είναι δύσκολα. Και οι δύο νοιώθουν την ανάγκη να έχουν ένα προβάδισμα από τον άλλον στα πάντα και ανα πάσα στιγμή. Όσο και αν τους διασκέδαζει αυτό το παιχνίδι εξουσίας, δεν μπορούν να δημιουργήσουν ισορροπίες μέσα στην σχέση που θα της δώσουν διάρκεια με αποτέλεσμα αυτός ο εκρηκτικός συνδυασμός να λειτουργεί και να διαρκεί όσο ένα πυροτέχνημα. 
Συμβατότητα: 30%   Επικοινωνία: 40%   Σεξ: 99%  Διάρκεια: 20%

 
Παρθένος με Παρθένο

Ένας συνδυασμός που μπορεί να οδηγήσει στην απόλυτη ευτυχία. Απαιτούν και οι δύο το καλύτερο από τον σύντροφό τους σε κάθε επίπεδο και προσφέρουν ό,τι καλύτερο έχουν κι αυτοί. Οι υψηλές προσδοκίες μπορούν να οδηγήσουν σε έντονες διαμάχες και καβγάδες αλλά πιο πιθανό είναι να δημιουργήσουν ένα κλίμα αλληλοβοήθειας ώστε να γίνουν και οι δύο καλύτεροι άνθρωποι. Βόηθά με να σε βοηθώ, να ανεβούμε το βουνό!
Συμβατότητα: 80%  Επικοινωνία: 80%  Σεξ: 70%  Διάρκεια: 99%

 
Ζυγός με Ζυγό

Ένα ζευγάρι Ζυγών μπορεί να λειτουργήσει υπό έναν και βασικό όρο, αν μάθουν ο ένας στον άλλον ποια θέματα πρέπει να αφήνουν να πέφτουν κάτω και ποια αξίζουν να ασχοληθούν λίγο παραπάνω και να καταλήξουν σε ένα ερωτικό καβγαδάκι. Είναι παράλογο που ενώ και οι δύο αναζητούν συνεχώς την αρμονία, κανένας από τους δύο δεν μπορεί να ξεχωρίσει ποια θέματα μπορούν να συζητηθούν και να λυθούν. Έτσι επιτρέπουν σε διαφωνίες να γίνονται αγκάθι μέσα στις σχέσεις τους ενώ ταυτόχρονα στήνουν καβγάδες για το παραμικρό. Πρέπει να δουλέψουν και οι δύο αρκετά για να λειτουργήσει αρμονικά αυτή η σχέση. 
Συμβατότητα: 40%  Επικοινωνία: 50%  Σεξ: 70% Διάρκεια: 60%

 
Σκορπιός με Σκορπιό

Ένα ζευγάρι Σκορπιών θα ερωτευθούν γρήγορα και με πολύ πάθος. Έτσι αυτή η ασυμβίβαστη σχέση έρχεται με πολλούς και έντονους τσακωμούς αφού κανείς δεν σταματάει παρασυρόμενος από το πάθος του. Μπορεί να λειτουργήσει καλά αυτή η σχέση αλλά πάντα θα υπάρχουν διαφωνίες που θα γίνονται επεισοδιακοί καβγάδες και τελικά θα καταλήγουν σε παθιασμένα βράδια. 
Συμβατότητα: 20%  Επικοινωνία:  20%  Σεξ: 100%  Διάρκεια: 90%

 
Τοξότης με Τοξότη

Δύο Τοξότες δύσκολα θα μπορέσουν να συνυπάρξουν αρμονικά αφού και οι δυό έχουν μια έμφυτη ανασφάλεια μην ο άλλος καταπατήσει την ελευθερία του. Γίνονται ανταγωνιστικοί μεταξύ τους πολύ συχνά αλλά ταυτόχρονα η αφοπλιστική  ειλικρίνειά τους και η κοινή τους διάθεση για περιπέτεια μπορεί να βοηθήσει στην μέτρια συμβατότητά τους. 
Συμβατότητα: 30%   Επικοινωνία: 90%   Σεξ: 90%  Διάρκεια: 60%

 
Αιγόκερως με Αιγόκερω

Μια σχέση Αιγόκερων σίγουρα θα έχει διάρκεια στο χρόνο. Ο καθένας σέβεται την ατομικότητα του άλλου και αναγνωρίζει πως το έταιρό του ήμισυ έχει ζωή και εκτός σχέσης. Με την απόλυτη κατανόηση των επαγγελματικών υποχρεώσεων ο ένας του άλλου και του ιδιωτικού χώρου, αυτοί οι δύο σταδιακά δημιουργούν ένα βαθύ δεσμό που βασίζεται στις κοινές τους αξίες για την ζωή.
Συμβατότητα: 90%  Επικοινωνία: 70%   Σεξ: 40%  Διάρκεια: 99%

 
Υδροχόος με Υδροχόο

Δύο Υδροχόοι μπορούν να γίνουν εξαιρετικοί φίλοι ενθαρρύνοντας ο ένας τον άλλον στις προσωπικές τους φιλοδοξίες και στις πνευματικές τους εξερευνήσεις. Αυτό όμως σε μια ερωτική σχέση μπορεί να οδηγήσει σε μια κάποια εγωκεντρική συμπεριφορά μέσα στην σχέση. Και οι δύο μπορεί να παραλείψουν τις συναισθηματικές διαστάσεις μιας ερωτικής σχέσης. Αν μπορέσουν να συνεργαστούν σε αυτό το κομμάτι τότε αυτή η σχέση έχει πιθανότητες να πετύχει.
Συμβατότητα: 90%  Επικοινωνία: 60%  Σεξ: 65%  Διάρκεια: 60%

 
Ιχθύς με Ιχθύ
Ένα ζευγάρι Ιχθύων φαίνεται απόλυτα συμβατό αφού σχεδιάζουν τα όνειρά τους και την ζωή τους μαζί όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα πραγματοποιήσουν κιόλας. Πολύ εύκολα μπορεί να θυσιαστούν ο ένας για τον άλλον σε βαθμό που να μένουν πίσω στις προσωπικές τους φιλοδοξίες.
Συμβατότητα: 80%  Επικοινωνία: 40%   Σεξ: 60%  Διάρκεια: 80%

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter