astropedia.gr

Καψούρα και Ζώδια

Καψούρα και Ζώδια
Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται! Μπορεί ερωτευμένος με ερωτευμένο να έχει διαφορετικές αντιδράσεις και συμπεριφορές, αλλά κάποια πράγματα είναι μάλλον κοινά, όπως εκείνο το άνευ λόγου χαμόγελο, το απλανές βλέμμα της αγελάδας, η συχνή αφηρημάδα, το ακατάπαυστο μπλα-μπλα, το γέλιο ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχει αστείο…

Ο Νίτσε είπε «Οι ερωτευμένοι είναι τρελοί», και με αυτή τη φράση περιγράφει ακριβώς την κατάσταση της τρέλας που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την κλινική της μορφή. Ο έρωτας είναι τρέλα, γι’ αυτό και είναι ακαταμάχητος!


ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ  
Η Αστρολογία μπορεί να σε βοηθήσει  
να πλησιάσεις και πάλι το πρόσωπο που αγαπάς

 Κάλεσε στο 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΑΣΤΡΑ στο 54760  
 απο Κύπρο στο 900 90 980 ή στείλε SMS με τη λέξη Α1 στο 6699


Σε ό,τι αφορά στα ζώδια, εκτός από τις συνήθεις αντιδράσεις, το κάθε ένα έχει το δικό του τρόπο έκφρασης και εκδήλωσης της καψούρας του.


ΚΡΙΟΣ

Αν είναι μία φορά από τη φύση του παρορμητικός, παθιασμένος, πολεμιστής, παιχνιδιάρης, ευθύς και κυνηγός του σεξ, όταν ερωτευτεί πολλαπλασιάζει τα παραπάνω και μάλιστα επικίνδυνα. Ο Κριός ερωτεύεται με πάθος ασυγκράτητο, με ενθουσιασμό, χωρίς ημίμετρα, χωρίς αναστολές και ηθικά διλήμματα. Τίποτε δεν είναι ήρεμο και ελαφρύ. Ο έρωτας για έναν Κριό μοιάζει με πτώση σε γκρεμό. Θα πάρει αυτό που θέλει κυνηγώντας το αντικείμενο της καψούρας του μέχρι τελικής πτώσης. Θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει τον έρωτά του. Θα κατεβάσει τον ουρανό με τ’ άστρα για το χατίρι αυτού που του έσπασε όλα τα δόντια με την λαμαρίνα που δάγκωσε. Αν ερωτευτεί ακόμα και αν είναι μέσα σε γάμο, είναι ικανός να διαλύσει τα στέφανα προκειμένου ελεύθερος να ζήσει τη νέα μεγάλη του συγκίνηση. Όμως, τι αντίκτυπο θα μπορούσε να έχει κάτι τέτοιο μακροπρόθεσμα και στη ζωή του νέου αυτού έρωτα όταν θα έχει γίνει παλιός; Ο Κριός που θα διαγράψει τα προφίλ του στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα που διατηρούσε αναζητώντας ερωτικό παρτενέρ, αναμφισβήτητα λιώνει από έρωτα!


ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί ένας Ταύρος να νιώθει πως χρειάζεται πάντα χρόνο για να καταλάβει τα πραγματικά του αισθήματα για ένα πρόσωπο που του έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, αλλά στην πραγματικότητα μόνο μία ματιά φτάνει για να τον φέρει στο πρόθυρα της καψούρας και να κάνει το σώμα του να δέχεται αλλεπάλληλους ερωτικούς σεισμούς και την αδρεναλίνη του να χτυπάει κόκκινο. Από τη στιγμή που ο Ταύρος αρχίσει να φαντασιώνεται πως θα διακοσμήσει την κρεβατοκάμαρά του και τι σεντόνια θα βάλει για να ξαπλώσει με το αντικείμενο του πόθου του, υπάρχει η πρώτη ένδειξη πως την έχει πατήσει. Αν αρχίσει να κάνει βιαστικά τις δουλειές του και να παραμελεί το πρόγραμμα ξεκούρασης του για να κερδίσει χρόνο επαφής με το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει, τότε η δεύτερη ένδειξη κάνει την εμφάνισή της. Αν επιπλέον αρχίσει και να ξενυχτά χωρίς να καταρρέει από την κούραση και τη νύχτα, τότε χωρίς αμφιβολία έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα για τα καλά! Ακούει τραγούδια, μιλάει με κόσμο, κάνει όνειρα. Δεν εκδηλώνεται με λόγια αλλά με πράξεις και με δώρα. Δυσκολεύεται όμως να κάνει το ουσιαστικό πρώτο βήμα και ίσως περάσει αρκετός καιρός μέχρι να μην μπορεί να αντισταθεί στην ισχυρή σεξουαλική του ιδιοσυγκρασία και να παραδοθεί αυτόματα στο ερωτικό του πάθος.


ΔΙΔΥΜΟΣ

Το δυαδικό, θυελλώδες, μυστηριώδες και άστατο αυτό ζώδιο δεν είναι πάντα εύκολο να το καταλάβει κανείς όταν ερωτεύεται. Υπάρχουν όμως ορισμένα πράγματα που φέρνει η καψούρα στον Δίδυμο που φαίνονται με περισσότερη ευκολία. Κάνει συχνά δώρα, με ή χωρίς λόγο. Γίνεται περισσότερο απρόβλεπτος από το σύνηθες και ικανός για τρελές ενέργειες. Όλη του η προσοχή στρέφεται στο αντικείμενο του αναστεναγμού του. Παθαίνει εμμονή και προσκολλάται πάνω στο άτομο που ερωτεύτηκε με αποτέλεσμα να ξοδεύει μια ολόκληρη μέρα μαζί του χωρίς να συναντηθεί ή να επικοινωνήσει με κανένα από τα άπειρα άτομα που συναναστρέφεται, να μην ενεργοποιείται στα κοινωνικά δίκτυα και να μην έχει καν στερητικό σύνδρομο από τις πολυαγαπημένες του εικονοφατσούλες. Φτιάχνει μουσικές λίστες που είτε τις χαρίζει είτε τις αφιερώνει στο πρόσωπο της καψούρας του. Είναι δοτικός, με μεγάλη διάρκεια –και αυτό δεν είναι σύνηθες για την ιδιοσυγκρασία του γενικά!-. Γίνεται ομιλητικός, ετοιμόλογος, λέει πολλά αστεία, ωραίες και έξυπνες ατάκες, ανταλλάσει συνεχώς απόψεις και αναζητεί την πνευματική διάσταση και ένωση με το πρόσωπο που τον έριξε στα δίχτυα του έρωτα. Αποκτά περίσσιο ρομαντισμό και μπορεί να γίνει εν μέρει καταναγκαστικός έως και κολλιτσίδα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος που πέφτει στην καψούρα περιορίζει τον εγωισμό και τη λογική του, δεσμεύεται ακόμα κι αν δεν έχει επίσημα δεσμευτεί με το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει, παθιάζεται, γίνεται τρυφερός, ευαίσθητος, στοργικός, προστατευτικός και αφοσιωμένος, κακομαθαίνει το αντικείμενο του έρωτά του με κομπλιμέντα και δώρα, ζηλεύει και περιτυλίγεται γύρω του, εκφράζεται με τα μάτια και γεμίζει ο ίδιος ακόμα και με το ελάχιστο που εισπράττει. Ο καψούρης Καρκίνος θέλει να περνά κάθε ελεύθερη στιγμή του με το άτομο που τον παθιάζει, γίνεται συναισθηματικός γύρω του, ξεκινά να μιλά για την οικογένειά του αλλά και για την οικογένεια που θέλει ο ίδιος να κάνει. Καλεί το άτομο που έχει κάνει την καρδιά του να χτυπά δυνατά να χτυπήσει και το κουδούνι της ιερής πόρτας του σπιτιού του, να γνωρίσει τη μητέρα του.  Θέλει να φροντίζει, να περιποιείται, να νοιάζεται και να μαγειρεύει για το μελλοντικό του ταίρι. Μιλάει για το παρελθόν του και έτσι δείχνει πως εμπιστεύεται και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα. Αν ξεστομίσει το «σ’ αγαπώ» τότε δεν έχει πατήσει απλά την μπανανόφλουδα αλλά έχει βρει και όλες τις συνταγές του γαμοπίλαφου και είναι έτοιμος για όλα!


ΛΕΩΝ

Όταν ο Λέων νιώσει πως η φλόγα μέσα του έχει ανάψει και η τρελή επιθυμία για κάποιο άτομο έχει καταφέρει να τον ξυπνήσει από την αυταρέσκειά του, τότε έχει καψουρευτεί. Όταν ερωτεύεται, παθιάζεται με τα μπούνια και θέλει να δημιουργήσει έναν τέλειο κόσμο, ένα προστατευμένο περιβάλλον γεμάτο αγάπη και περιποιήσεις για το άνθρωπο που τον κάνει να «βρυχάται» δυνατά και περήφανα τον έρωτα. Ο ίδιος ψάχνει ότι καλύτερο υπάρχει στην ντουλάπα του, το προβάρει, κάθεται με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη του και τελικά καταλήγει να φορέσει ότι πιο ακριβό και εντυπωσιακό ρούχο έχει. Το άρωμα κυλά στο σώμα του με το κιλό, το ζελέ με την οκά. Ταιριάζει ζώνη, παπούτσι, τσάντα. Όταν ο Λέων εμφανιστεί κομψότατος, καλοχτενισμένος και σενιαρισμένος που πιο πολύ πεθαίνεις, τότε δεν γυρίζει από φωτογράφιση για περιοδικό, απλά είναι φουλ καψούρης και θέλει να εντυπωσιάσει το αντικείμενο του πόθου του στο έπακρο. Ο στόχος του είναι να κάνει το καλύτερο, να προσφέρει το καλύτερο, να πει το ομορφότερο, να δημιουργήσει το τελειότερο ώστε να μην μπορεί να βγάλει το μελλοντικό του ταίρι από το μυαλό του την εικόνα που θα φτιάξει ο ίδιος για τον υπεύθυνο της καψούρας του. Παθιάζεται, δίνει τα πάντα, κάνει εντυπωσιακά και μοναδικά πράγματα, εκδηλώνεται με χειρονομίες και λόγια, με βλέμμα πονηρό και γεμάτο υποσχέσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας Παρθένος με ερωτικό πονόδοντο είναι σχεδόν αγνώριστος. Κρατάει βέβαια όλα τα χαρακτηριστικά του που αφορούν στο νοιάξιμο, στη φροντίδα, στην προσφορά βοήθειας, στην ευγένεια, στην υποστήριξη και στους καλούς του τρόπους, αλλά παράλληλα χάνει τον μπούσουλα σε όλα τα άλλα. Βγαίνει από την ρουτίνα της καθημερινότητάς του και ανατρέπει τα προγράμματά του χωρίς σκέψη προκειμένου να υπάρχει χρόνος να βρεθεί δίπλα στον άνθρωπο που ευθύνεται για την καψούρα του. Γίνεται κτητικός και ζηλιάρης και δεν είναι απίθανο να τον δει κανείς να κάνει μούτρα ή και σκηνή ζηλοτυπίας σε δημόσιο χώρο. Δεν κριτικάρει το αντικείμενο του πόθου του ακόμα κι αν οι συμπεριφορές του δεν αρμόζουν καθόλου στις ψυχαναγκαστικές του τάσεις, όπως για παράδειγμα να ανεβάσει τα πόδια του πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού. Είναι ικανός μέχρι και να κάνει σεξ μετά το φαγητό χωρίς πρώτα να έχει πλύνει τα πιάτα που είναι στον νεροχύτη ή να κάνει σεξ χωρίς να πλυθεί μετά ο ίδιος ή να βγάλει τα σεντόνια για να τα βάλει στο πλυντήριο! Παρότι τον ενδιαφέρει να είναι κόσμιος γενικά, όταν καψουρευτεί μπορεί να εκθέτει τον εαυτό του δημόσια με συμπεριφορές που δεν θα έκανε αν δεν είχε σφαλιαριστεί από τον Θεό του έρωτα, όπως να περπατάει χεράκι-χεράκι, να φιλιέται στο δρόμο κτλ. Μπορεί να μοιραστεί τα προσωπικά του είδη και μάλιστα και αυτά που αφορούν στην υγιεινή, όπως την οδοντόβουρτσά του ή τη πετσέτα του! Μοιάζει να «αλλάζει» ζώδιο ένα πράγμα!


ΖΥΓΟΣ

Ο φίνος, ελκυστικός, γοητευτικός, αρμονικός, ευγενής, νάρκισσος και αναξιόπιστος στον έρωτα Ζυγός, όταν βρει το πρόσωπο που θα του κλέψει τη καρδιά με το να είναι ξεχωριστός και να τον αντέχει τον ίδιον αλλά και την δημοτικότητά του στο  κοινωνικό σύνολο χωρίς ζήλειες και ανταγωνισμούς, ερωτεύεται και μάλιστα σφόδρα –άσχετα πόσο θα κρατήσει αυτό βέβαια-. Το σίγουρο είναι πως το ενδιαφέρον του το δείχνει κάνοντας κομπλιμέντα την κατάλληλη στιγμή, εύστοχες φιλοφρονήσεις και αν κάνει χρήση της λέξεις «εμείς»  τότε το πρώτο σημάδι ότι την πάτησε έχει φανεί. Αν τα κομπλιμέντα του συνεχίζονται ακόμα κι αν βλέπει ριγέ με καρό και φλοράλ πάνω στο σώμα του προσώπου που του έχει κλέψει το νου, τότε τα πράγματα είναι πιο σοβαρά. Η καψούρα του, του επιτρέπει να ακούει αδιαμαρτύρητα τη μουσική που αρέσει στον άλλον και όχι στον ίδιο. Αποδέχεται να τον αποκαλείς κορόιδο που δεν ντύνεται στα Zara και που αυτά που φοράει δεν έχουν διαφορά, έστω κι αν τα ακριβοπληρώνει. Δεν παθαίνει πολιτισμικό σοκ αν του πει το αντικείμενο του πόθου του ότι έπληξε αφόρητα στη βόλτα του μαζί του στο Μουσείο της Ακρόπολης. Είναι ικανός μέχρι να μπλεχτεί σε καβγά για το χατίρι του προσώπου που έχει φέρει τις πεταλούδες στο στομάχι του.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κατάσταση γίνεται σοβαρή όταν ο Σκορπιός παραλογίσει από έρωτα. Αυτό το φλογερό, γεμάτο πάθος, σεξουαλισμό, δράμα, γοητεία, μυστήριο και επιθετικότητα ζώδιο αποκτά συναισθήματα που γίνονται εμμονές. Ως μυστικοπαθές άτομο, αν ανοιχτεί και δείξει ευάλωτο έχει ανέβει επίπεδο στον έρωτά του. Αν αρχίσει να βγάζει στην επιφάνεια τις πιο ενστικτώδεις και βιτσιόζικες ερωτικές του τάσεις, έχει βουτήξει στα βαθιά της καψούρας. Όταν θα αρχίσει να θυσιάζει τον εαυτό του τότε σίγουρα θέλει να εξασφαλίσει την ευτυχία στο πρόσωπο που ερωτεύτηκε. Όταν η κτητικότητά του τον καταλαμβάνει εξ ολοκλήρου και όσο και να τσαντίζεται δεν δείχνει πρόθεση να στραγγαλίσει κανέναν, τότε έχει εμπλακεί για τα καλά στα δίχτυα της καψούρας του. Μπορεί να πιστέψει με την πρώτη οτιδήποτε δικαιολογία ακούσει από τα πολυπόθητα χείλη του ατόμου που του καίει τα σωθικά, χωρίς καν να κάνει διευκρινιστικές ερωτήσεις. Είναι ικανός να παραδώσει το τηλεκοντρόλ στα χέρια του αγαπημένου του προσώπου και να παρακολουθεί χωρίς αντίρρηση ό,τι διαλέξει αυτό. Μπορεί να δώσει τα κλειδιά του σπιτιού του από τον πρώτο καιρό που θέλει κάποιον, αν τον έχει καψουρευτεί. Και ακόμα κι αν σε μια παρέα ο άνθρωπος που ερωτεύτηκε διηγείται με αστείες λεπτομέρειες κάτι από ιδιωτικές κουβέντες που έχει κάνει ο ίδιος ο Σκορπιός, αντί να γίνει έξαλλος απλώς χαζογελάει, τότε δεν έχει δαγκώσει απλά τη λαμαρίνα, αλλά την έχει καταπιεί κιόλας!


ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το εξαιρετικά θετικό, φευγάτο, περιπετειώδες, ταξιδιάρικο και επικοινωνιακό ζώδιο, περνά ένα μαρτύριο αν πραγματικά καψουρευτεί και δεν πρόκειται για έναν απλό ενθουσιασμό ή μια ερωτική περιπέτεια. Ο Τοξότης μαγνητίζει, κλέβει καρδιές και δεν κολλάει εύκολα, οπότε όταν πέσει στην καψούρα χάνει τα αυγά και τα πασχάλια και κοιτιέται στον καθρέφτη και δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του! Αρχίζει να εξιδανικεύει το πρόσωπο του έρωτά του και να συμπεριφέρεται αλλόκοτα σε σχέση με τα δικά του χαρακτηριστικά. Μπορεί για χατίρι της καψούρας να ντυθεί κυριλέ και μάλιστα χωρίς πολλές διαμαρτυρίες. Μπορεί να βλέπει τηλεόραση, σήριαλ μέχρι και reality shows που ουδόλως τον ενδιαφέρουν, μόνο και μόνο για να είναι κοντά, όσο πιο κοντά γίνεται στο αντικείμενο του πόθου και του πάθους του. Είναι ικανός να «ψαρέψει» άλλους για να μάθει λεπτομέρειες για σένα και την προηγούμενη ερωτική σου ζωή. Ακόμα-ακόμα, μπορεί και να ξεκόψει από φίλους δικούς του για χάρη της καψούρας του! Δεν τον πειράζει αν τον διακόψει το πρόσωπο του έρωτά του από μια αφήγησή του για το ταξίδι της φώτισής του στην Ινδία αναφωνώντας «Μπλιαχ! Τι πήγες να κάνεις σε αυτό το βρόμικο μέρος;!». Και αν προτείνει ο Τοξότης να κάνουν μαζί ένα ταξίδι κι ακόμα περισσότερο να το οργανώσει κιόλας ο άνθρωπος που καψουρεύτηκε αντί για τον ίδιον, τότε η λαμαρίνα που δάγκωσε και κατάπιε, είναι ήδη σε φάση πέψης!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν ποτέ, αυτό το παραδοσιακό, σταθερό, σοβαρό, με δυσκολία στην έκφραση συναισθημάτων ζώδιο, που δένεται με θέματα καριέρας και πατριωτισμού, πέσει σε «δέσιμο» καψούρας με άνθρωπο, πρώτον ας κάνουμε όλοι τον σταυρό μας, και δεύτερον ας είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε μεταλλάξεις διαφορετικές από αυτές του κορωνοϊού! Μια καψούρα θα βγάλει τον Αιγόκερω από το καβούκι του και θα κλονίσει την αυστηρά καθορισμένη ρουτίνα του.  Αν ξεκινήσει να ρίχνει υπονοούμενα ότι ενδιαφέρεται για το πρόσωπο που ενδιαφέρεται, τότε αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για τον Αιγόκερω. Αν δεν κόβει τα πάντα στη μέση και αντί να πληρώνει ο καθένας τα δικά του σε μια έξοδο, πληρώσει εκείνος τότε μάλλον αρχίζει να δένεται στο άρμα του έρωτα. Αν δανείσει το αυτοκίνητό του ή το λάπτοπ του στο πρόσωπο που του θολώνει την ορθολογιστική του κρίση, και δεν ουρλιάξει στην περίπτωση που πάθουν ζημιά, τότε ξεκινά η παράδοσή του στον έρωτα. Αν τελικά ερωτευτεί σφόδρα, βγαίνει από τους κανόνες του, μέχρι και για νεροτσουλήθρες πάει με το πρόσωπο που τον έλκει, και μάλιστα μπορεί να κάνει κι ο ίδιος κιόλας (!), επιδίδεται σε δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας, φιλιών κτλ. Και τέλος, η καψούρα του μπορεί και να τον οδηγήσει να κάνει κοπάνα από τη δουλειά του για να πάει εκδρομή! Και εδώ ταιριάζει το «πάει! το χάσαμε το κορμί πατριώτη!»


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δεν είναι καθόλου εύκολος στο θέμα του έρωτα μιας και δεν επιτρέπει στον καθένα να μπει στη ζωή του και στην καρδιά του. Βάζει στεγανά και δεν έχει αυτοσκοπό να δεσμευτεί. Όταν όμως νιώσει το στομάχι του να πλημμυρίζει από πεταλουδίτσες πολύχρωμες και χαριτωμένες, θα ζήσει την καψούρα του χαλαρά, ανέμελα, με περιπετειώδη διάθεση και χωρίς ταμπού. Θα συμπεριφέρεται φιλικά, θα συζητάει χωρίς όμως πολλές τρυφερότητες, θα στέλνει μηνύματα και θα τηλεφωνεί συχνά, και σιγά σιγά ξεπερνώντας τις επιφυλάξεις του θα γίνεται ρομαντικός. Από τη στιγμή που θα δείξει έστω και μια υποψία συναισθήματος ή ευαισθησίας, αρχίσει να κινείται εντός κατεστημένου, να συμμορφώνεται με οποιοδήποτε είδος παραδοσιακών καταστάσεων, να δέχεται να κάνει επίσκεψη στη θεία Καλλιόπη (θεία του προσώπου που κάνει να γεμίζει το στομάχι του πεταλουδίτσες), ενδεχομένως έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα. Αν κάνει tattoo το όνομα του έρωτά του, αν μιλάει έστω και με υπονοούμενα για συγκατοίκηση, και αν προτιμήσει να στήσει την παρέα του για να είναι κοντά στην καψούρα του, τότε τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά για κείνον και σίγουρα δεν θα τον σοκάρει ούτε αν νομίζει το αγαπημένο του πρόσωπο πως ο Νέλσον Μαντέλα είναι παλιός Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής. Από την ώρα που θα αρχίσει να ξοδεύει λιγότερο χρόνο στον εθελοντισμό, στην ανθρωπιστική βοήθεια και στην ενασχόληση με τα κοινά, τότε έχει γίνει ο ίδιος εκείνο το emoji με τις καρδούλες στα μάτια!


ΙΧΘΥΣ

Ο γενικά ήσυχος αλλά με πολύπλοκους συναισθηματικούς μηχανισμούς Ιχθύς, αναλόγως με τι είδους άτομο θα ερωτοχτυπηθεί μπορεί να γίνει είτε μια αθώα μαριδούλα είτε ένα πιράνχας. Σε κάθε περίπτωση όμως ένας χείμαρρος συναισθημάτων μπορεί να ξεχυθεί ασυγκράτητα αν πονέσει το δοντάκι του και προκληθεί η ζήλεια του και η κτητικότητά του. Είναι ικανός να χάσει ολωσδιόλου τον εαυτό του επειδή θα συμμερίζεται τις ανάγκες του προσώπου που του αιχμαλώτισε το λογικό και τη φαντασία. Όταν η καψούρα του χτυπήσει το κουδούνι γίνεται ακαταμάχητα γοητευτικός, αισθησιακός και τρυφερός. Παθιάζεται και το δείχνει με κάθε τρόπο, είτε εκφράζοντας άμεσα τα συναισθήματά του, είτε με λουλούδια, ποιήματα, έντονα βλέμματα, ελκυστικό πάθος. Κάνει ντελικάτες κινήσεις, όμορφα αγγίγματα, παθιασμένες αγκαλιές, αλλά και πρακτικές δουλειές όπως να εξυπηρετήσει κάποια δουλειά του έρωτά του στην τράπεζα, στην εφορία ή στο σουπερμάρκετ. Αν καθίσει μαζί με το πρόσωπο που του ξεσηκώνει τα συναισθήματά του να δει ειδήσεις, παρά το σοκ της επαφής του με τη σκληρή πραγματικότητα, τότε έχει καψουρευτεί άσχημα. Δεν θα αργήσει ποτέ στα ραντεβού του γιατί δεν θα αντέξει να χαθεί ούτε δευτερόλεπτο μακριά από το άτομο που του πονάει το δοντάκι. Θα αρχίσει τις εξομολογήσεις των εμπειριών του από τότε που μικρό τον είχαν απαγάγει οι εξωγήινοι μέχρι σήμερα…

AstraCard
Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter