astropedia.gr

Ζώδια και πώς να τον / την κατακτήσετε!

Ζώδια και πώς να τον / την κατακτήσετε!
Κάθε σχέση για να είναι πετυχημένη βασίζεται σε κάποια μικρά αλλά πολύτιμα μυστικά. Αν θέλετε λοιπόν κι εσείς να θεωρείστε εξπέρ στις ερωτικές κατακτήσεις, δεν έχετε παρά να ρωτήσετε το «πρόσωπο» που σας ενδιαφέρει τι ζώδιο είναι.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Ερωτάς & Αφοσίωση
Όλοι αναζητούμε το ίδιο πράγμα! Σωστά;  

 Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS με τη λέξη ΜΕΛΛΟΝ στο 54760 
 Από Κύπρο στο 900 90 980  ή με SMS στείλε Α1 στο 6699

Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς ή μάλλον καλύτερα… διαβάστε τα παρακάτω


Κριός 21 Μαρτίου - 20 Απριλίου

Αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι Κριός για να το κατακτήσετε πρέπει να ξέρετε ότι:
Ο άντρας Κριός είναι πολύ δυναμικός και δραστήριος. Αν λοιπόν θέλετε να του κάνετε εντύπωση πρέπει να αφήσετε τους ρομαντισμούς και να πιάσετε… τα επικίνδυνα σπορ. Θα τον ξετρελάνετε… Η γυναίκα Κριός αν και είναι πολύ δυναμική, στη σχέση της προτιμάει να έχει το δεύτερο ρόλο. Της αρέσουν οι άντρες που μπορούν να την υποτάξουν και να την εντυπωσιάσουν με την πρωτοτυπία τους.

 
Ταύρος 21 Απριλίου - 20 Μαΐου

Αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι Ταύρος για να το κατακτήσετε πρέπει να ξέρετε ότι:
Ο άντρας Ταύρος είναι λάτρης της καλοπέρασης. Του αρέσει η χλιδάτη ζωή και το καλό φαγητό. Αν λοιπόν έχετε βάλει σκοπό να τον κατακτήσετε, δείξτε του ότι έχετε τις ίδιες προτιμήσεις και κλείστε του ραντεβού σ’ ένα πολυτελές ρεστοράν. Θα του μείνετε αξέχαστη! Η γυναίκα Ταύρος αγαπάει την πολυτέλεια και τα όμορφα πράγματα. Αν θέλετε λοιπόν να την κάνετε να σας ερωτευτεί φορέστε το πιο ακριβό σας κουστούμι, αγοράστε μια μεγάλη ανθοδέσμη και χτυπήστε το κουδούνι του σπιτιού της. Στο πρόσωπό σας σίγουρα θα δει το άλλο της μισό!
 

Δίδυμος 21 Μαΐου - 21 Ιουνίου  
Αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι Δίδυμος για να το κατακτήσετε πρέπει να ξέρετε ότι:
Ο άντρας Δίδυμος δύσκολα μένει σε μια σχέση. Το χαρακτηριστικό του είναι ότι βαριέται εύκολα και θέλει πάντα να βρίσκεται με κόσμο. Αν λοιπόν σας έχει κάνει «κλικ» η περίπτωσή του, δεν έχετε παρά να του δείξετε πως κι εσείς αγαπάτε την ανεξαρτησία σας και δεν σας αρέσουν οι αποκλειστικότητες. Διοργανώστε ένα πάρτι με πολλούς καλεσμένους και αποδείξτε του πως είστε πιο κοινωνική από αυτόν! Η γυναίκα Δίδυμος είναι ιδιαίτερα εγκεφαλικός τύπος. Αγαπάει τις συζητήσεις κάθε είδους και γι’ αυτό αν θέλετε να την εντυπωσιάσετε δεν πρέπει να μείνετε στιγμή με κλειστό το στόμα όσο θα είστε μαζί της!

 
Καρκίνος 22 Ιουνίου - 22  Ιουλίου

Αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι Καρκίνος για να το κατακτήσετε πρέπει να ξέρετε ότι:
Ο άντρας Καρκίνος είναι από τους πιο συναισθηματικούς τύπους του ζωδιακού κύκλου. Εκτιμάει τη θαλπωρή που μπορεί να του προσφέρει μια τρυφερή σχέση και αναζητάει κάτι μόνιμο. Αν τον θέλετε, δεν έχετε παρά να τον κρατήσετε τρυφερά στην αγκαλιά σας και να του πείτε αρκετές φορές πως τον αγαπάτε. Θα μείνει για πάντα δικός σας. Η γυναίκα Καρκίνος αναζητάει την αίσθηση της ασφάλειας και της ζεστασιάς. Αν μπορέσετε να την πείσετε πως πάνω σας μπορεί να βασιστεί κι αν είστε διατεθειμένος να της λέτε συνέχεια γλυκόλογα, τότε εκείνη θα μείνει για πάντα δικιά σας και θα κάνει ό,τι μπορεί για να σας δει ευτυχισμένους.

 
Λέων 23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου

Αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι Λέων για να το κατακτήσετε πρέπει να ξέρετε ότι:
Ο άντρας Λέων δεν σηκώνει πολλά πολλά, θέλει εκείνος να έχει το πάνω χέρι και φυσικά δεν χωρεί αμφιβολία πως εκείνος έχει πάντα δίκιο. Για να σας ερωτευτεί πάντως δεν χρειάζονται πολλά πράγματα παρά μόνο ο θαυμασμό σας! Πείτε του πως είναι μοναδικός κι εκείνος από λιοντάρι θα μεταμορφωθεί σε γατάκι που θα γουργουρίζει από ευχαρίστηση. Η γυναίκα Λέων γοητεύεται από τη μεγάλη ζωή αλλά δεν συμπαθεί τους τύπους που είναι δήθεν ή μέτριοι. Φερθείτε της σαν να είστε πραγματικός τζέντλεμαν, περιποιηθείτε την, κάντε της μια πρωτότυπη ερωτική εξομολόγηση και την έχετε κατακτήσει.

 
Παρθένος 23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου

Αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι Παρθένος για να το κατακτήσετε πρέπει να ξέρετε ότι:
Ο άντρας Παρθένος διακρίνεται για τη λογική του και την… ανύπαρκτη αυτοπεποίθησή του! Γι’ αυτό αν θέλετε να τον κατακτήσετε πρέπει να φροντίσετε να του ανεβάσετε την αυτοπεποίθηση. Κάντε τον να πιστέψει πως τον θαυμάζετε, πως είναι πανέξυπνος κτλ. και θα τον έχετε στα πόδια σας! Η γυναίκα Παρθένος φημίζεται για τη λογική και τη μεθοδικότητά της παρ’ όλα αυτά είναι και έντονα ρομαντική. Αν θέλετε να μπείτε στην καρδιά της καταρχήν φερθείτε της με ειλικρίνεια και κατά δεύτερον αποδείξτε της πως το μυαλό σας κόβει σαν ξυράφι! Αυτό της αρκεί!

 
Ζυγός  23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου   

Αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι Ζυγός για να το κατακτήσετε πρέπει να ξέρετε ότι:
Ο άντρας Ζυγός είναι αισθησιακός, τρυφερός και αγαπάει οτιδήποτε είναι όμορφο. Γι’ αυτό το πρώτο που πρέπει να διαθέτετε για να ξεκινήσετε για την κατάκτησή του είναι ομορφιά! Αν θεωρείται πως την έχετε, τότε συνδυάστε την με χαριτωμένες κινήσεις και ισορροπημένη συμπεριφορά κι έχετε ήδη το Ζυγό γονατισμένο μπροστά σας να σας κάνει ερωτική εξομολόγηση. Η γυναίκα Ζυγός έχει υψηλή αισθητική και γενικότερα υψηλά κριτήρια. Πάρτε λοιπόν το σοφιστικέ σας ύφος και καλέστε την σε μια γκαλερί να θαυμάσετε μαζί έργα τέχνης, εκεί κάπου αρχίστε να της ψιθυρίζετε γλυκόλογα και η ζυγαριά της Ζυγίνας σας σίγουρα θα έχει γείρει προς το μέρος σας. Πολύ… πάρα πολύ…

 
Σκορπιός 23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου

Αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι Σκορπιός για να το κατακτήσετε πρέπει να ξέρετε ότι:
Ο άντρας Σκορπιός είναι ο φλογερός εραστής του ζωδιακού και κατ’ επέκταση αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το σεξ, το σεξ και το σεξ. Για να τον κατακτήσετε πρέπει να του αφήσετε την υπόνοια πως είστε έτοιμες για όλα και λέμε την υπόνοια γιατί για έναν Σκορπιό το μυστήριο είναι το μεγαλύτερο αφροδισιακό. Η γυναίκα Σκορπιός θέλει να ζει έντονα την κάθε στιγμή, είναι ρομαντική, δυναμική, πολύπλοκη. Η κατάκτησή της είναι σίγουρα δύσκολη υπόθεση γι’ αυτό κι εσείς βάλτε τα δυνατά σας να την ευχαριστήσετε. Πώς; Μα φυσικά κάνοντας πράγματα που δεν έχετε κάνει ποτέ και για κανέναν!

 
Τοξότης 22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου   

Αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι Τοξότης για να το κατακτήσετε πρέπει να ξέρετε ότι:
Ο άντρας Τοξότης δύσκολα δεσμεύεται κι ακόμα πιο δύσκολα παντρεύεται. Αν θέλετε να έχετε κάποια ελπίδα μαζί του, τότε θα πρέπει να του αποδείξετε πως δεν πρόκειται ποτέ να τον περιορίσετε. Αφήστε τον ελεύθερο και θα δείτε πως θα το εκτιμήσει. Η γυναίκα Τοξότης είναι ανεξάρτητη και δυναμική. Δεν της αρέσουν τα συνηθισμένα πράγματα ούτε οι συνηθισμένοι άνθρωποι. Η μεγάλη της αδυναμία είναι τα ταξίδια γι’ αυτό θα εκτιμούσε πάρα πολύ αν της προτείνατε να πάτε ένα ταξίδι μαζί.
 
 
Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου 
 
Αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι Αιγόκερως για να το κατακτήσετε πρέπει να ξέρετε ότι:
Ο άντρας Αιγόκερως δεν ενθουσιάζεται εύκολα ή μάλλον καθόλου. Δεν αγαπάει τις εκπλήξεις ούτε τις υπερβολές. Για να τον κάνετε δικό σας πρέπει να του δείξετε πως σέβεστε τις παραδόσεις και έχετε τα μυαλά σας στο κεφάλι σας! Είστε δηλαδή σοβαροί, μετρημένοι, συγκρατημένοι όπως κι εκείνος… Η γυναίκα Αιγόκερως είναι πρακτική και για αυτό θέλει πράξεις κι όχι λόγια. Δείξτε της πως είστε σοβαρό άτομο που μπορεί να βασιστεί πάνω σας και σίγουρα θα το εκτιμήσει. Μην προσπαθήσετε να την εντυπωσιάσετε, απλά δείξτε της με πράξεις πως την έχετε ερωτευτεί.
 

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου

Αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι Υδροχόος για να το κατακτήσετε πρέπει να ξέρετε ότι:
Ο άντρας Υδροχόος είναι γεμάτος πρωτότυπες ιδέες και αγάπη για όλο το σύμπαν, επίσης είναι λάτρης της τεχνολογίας. Αν σας ενδιαφέρει πραγματικά ενημερωθείτε καλά για το τι παίζει στο Ίντερνετ, για το τι συμβαίνει στον κόσμο και ανοίξτε του την ανάλογη συζήτηση. Το μυαλό σας είναι γι’ αυτόν το καλύτερο αφροδισιακό. Η γυναίκα Υδροχόος είναι δύσκολη περίπτωση. Αγαπάει κάθε τι το προχωρημένο αλλά και το περιθωριακό. Είναι εγκεφαλικός τύπος και για να την κατακτήσετε θα πρέπει πρώτα να της αποδείξετε πως ζείτε έξω από τα συνηθισμένα πρότυπα. Α! και κάτι ακόμα: φροντίστε να μην σας θεωρήσει ποτέ δεδομένο γιατί θα σας εγκαταλείψει σε χρόνο ρεκόρ!

 
Ιχθύς 19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου

Αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι Ιχθύς για να το κατακτήσετε πρέπει να ξέρετε ότι:
Ο άντρας Ιχθύς είναι κυκλοθυμικός, ρομαντικός και πάντα στον δικό του κόσμο. Αν θέλετε λοιπόν να μπείτε κι εσείς σ΄ αυτό τον κόσμο, πραγματοποιήστε κάθε ρομαντική ιδέα που σας έρχεται στο μυαλό. Αποδείξτε του πως έχετε πλούσια φαντασία και… εφαρμόστε την στο κρεβάτι μαζί του. Μετά και να θέλετε να απαλλαγείτε από αυτόν θα είναι δύσκολο! Η γυναίκα Ιχθύς ζει και αναπνέει μόνο για τον έρωτα. Φαντάζεται τον εαυτό της πριγκίπισσα που περιμένει το μοναδικό της πριγκιπόπουλο να έρθει καβάλα πάνω στο άσπρο άλογό του. Τώρα αν εσείς δεν έχετε άλογο, δεν πειράζει, φτάνει μόνο να την κάνετε να νιώθει σαν πριγκίπισσα για να την έχετε πάντοτε δική σας.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.   
  Newsletter