astropedia.gr

Αριθμολογικές προβλέψεις - Ιούλιος 2023

Αριθμολογικές προβλέψεις - Ιούλιος 2023
Προβλέψεις και αριθμολογικές τάσεις για τον Ιούλιο

Ο μήνας  αποτελεί ένα κομβικό σημείο στην αριθμολογική εξέλιξη της χρονιάς και τώρα είναι μια περίοδος σημαντικών αποφάσεων που θα καθορίσουν και το μέλλον μας, τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες και μέχρι τον Νοέμβριο του έτους. Ο μήνας φέρνει ανατροπές και απρόσμενες αλλαγές, η ατμόσφαιρα γενικά είναι ρευστή και δεν είναι σίγουρα η καλύτερη στιγμή για να προγραμματίσουμε κάτι πολύ σημαντικό που αν ακυρωθεί ή μετατεθεί τότε θα έχουμε προβλήματα. Ευνοούνται επιχειρηματικά σχέδια όμως και η πρωτοβουλία και η τόλμη θα επιβραβευτούν στην συνέχεια, ενώ στα προσωπικά μας ζητήματα ο μήνας δημιουργεί τις συνθήκες που χρειάζονται για μια ανανέωση της σχέσης και την αναζωπύρωση της απόλαυσης ή ακόμη και τον πειραματισμό με έναν καινούργιο σύντροφο που δεν έχει τίποτε συνηθισμένο και μας σπρώχνει να δούμε μια άλλη πλευρά του έρωτα.

ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Η τάση του μήνα δεν είναι η ίδια για κάθε μέρα.
Βρες την κατάλληλη ημερομηνία και προγραμμάτισε με επιτυχία.
Κάλεσε 14780 ή στείλε SMS τη λέξη ΚΑΡΜΑ στο 54760
Από Κύπρο 900 90 980 ή στείλε SMS τη λέξη Α1 στο 6699

  • μην ξεχνάς ότι μπορείς καθημερινά και εντελώς δωρεάν να συμβουλεύεσαι
    τις αριθμολογικές τάσεις μέσα από την δική σου ημερομηνία ⇨ εδώ


Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1
Ο μήνας έχει αρκετή δύναμη αλλά και εντάσεις. Την δύναμη μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να προωθήσεις σχέδια και στόχους ειδικότερα κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.  Τις εντάσεις όμως που δε θα αποφύγεις πρόσεξέ τες γιατί θα προβάλουν από πολλές πλευρές, ακόμη και από εκεί που δε θα το περιμένεις και φρόντισε να διατηρήσεις τις σωστές ισορροπίες και να αποφύγεις τον εγωισμό. Μήνας που θα πρέπει να παραδεχτείς μια αλήθεια που σε πονάει και να σκύψεις λίγο το κεφάλι. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 2
Συναισθηματικές εντάσεις και εσωτερικά άγχη εξωτερικεύονται αυτόν τον μήνα και οι  μέρες μπορεί να είναι αρκετά επίφοβες για ξεσπάσματα, παρανοήσεις και γενικότερα υπερβολικές εκδηλώσεις της ψυχής σου που δε θα είναι απαραίτητα οι λογικότερες. Τα μέσα του μήνα προβλέπονται πιο ευχάριστα καθώς καταφέρνεις να ηρεμήσεις και να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη μέσα σου και γύρω σου. Αρκετοί περιορισμοί από την εργασία σε πιέζουν και αποφασίζεις να κάνεις ένα μικρό διάλλειμα προς τα τέλη του μήνα. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 3
Περίοδος έξαρσης διανοητικής και συναισθηματικής. Μπορείς να καταφέρεις να φέρεις σε μια δημιουργική ισορροπία το μέσα σου με το γύρω σου, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα μπορέσεις να έχεις και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο αυτόν τον μήνα. Υπάρχει όμως ένα όραμα, ένα σχέδιο, ένας σκοπός ή ένα όνειρο που σε τρέφει και από εκεί θα αντλήσεις δύναμη για να συνεχίσεις, καταφέρνοντας όχι και λίγα. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 4
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα σου δίνει την δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις και να σταθεροποιήσεις θέματα συναισθηματικά αλλά και πρακτικής φύσης που αφορούν ως επί το πλείστον οικογενειακά ζητήματα. Μπορεί να μην είναι ο πιο εύκολος μήνας της ζωής σου καθώς υπάρχει κούραση και πίεση από πολλές πλευρές, αλλά θα αισθανθείς την ικανοποίηση της επιτυχίας μέσα από την προσπάθεια και την σκληρή δουλειά. Έχεις ένα όραμα και μπορείς να το κάνεις πραγματικότητα. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 5
Η περίοδος σε βρίσκει να ανοίγεις τα φτερά σου για κλίματα πιο ζεστά και να επαναπροσδιορίζεις την ζωή σου, όχι θεωρητικά, αλλά κάνοντας χειροπιαστές αλλαγές και εφαρμόζοντας πρακτικά τις αποφάσεις που έχεις πάρει. Μια νέα ζωή σε περιμένει. Μια ζωή με περισσότερες επιλογές και ελευθερία, αρκεί να ξεπεράσεις τα εμπόδια και να κινηθείς λίγο μετρημένα γύρω στα μέσα του μήνα. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 6
Μια περίοδος που θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου θέματα αλλά αυτή την φορά θα μπορέσεις να δώσεις λύσεις και να βάλεις μια τάξη στα ζητήματά σου. Δεν είναι μόνο το οικονομικό σου θέμα σαφώς αυτο που σε απασχολεί, υπάρχουν και άλλα όπως η αρμονία στο σπίτι σου, η σχέση σου με τα παιδιά σου ή η επαφή που έχεις με τον σύζυγο/σύντροφο. Οι ευθύνες που νοιώθεις στην πλάτη σου θα παραμείνουν βαριές ακόμη λίγο, αλλά θα δεις ότι από τον επόμενο μήνα πολλά θα έχουν αλλάξει προς το θετικότερο. Λίγη υπομονή ακόμη! Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 7
Μια πολύ καλή περίοδος για να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου και τα θέλω σου. Μπορείς να ενσαρκώσεις και να εμψυχώσεις τα σχέδιά σου και να δώσεις πνοή στις επιθυμίες σου για ζωή και για απόλαυση της ζωής. Δεν περνάς τον πιο εύκολο μήνα όσον αφορά τις εξωτερικές συνθήκες και καταστάσεις αλλά μπορείς να επιλέξεις αυτόν τον μήνα με κριτήριο τον δικό σου πνευματικό και ηθικό δρόμο και να κάνεις τις επιλογές που αρμόζουν και μιλάνε στην ψυχή σου. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 8
Οικονομικά ζητήματα και νομικές ή οικογενειακές εκκρεμότητες σε απασχολούν και η ζωή σου κυλάει έντονα και γρήγορα ειδικά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, διάστημα κατά το οποίο τρέχεις και δεν φτάνεις. Η κατάσταση βέβαια σε πορώνει αρκετά και εντείνεις και ο ίδιος τους ρυθμούς σου, γιατί σου δίνονται πολλές ευκαιρίες μέσα στον μήνα να οργανώσεις έτσι όπως θες και κρίνεις σωστό εσύ τα πράγματα και μετά από τις επιτυχίες που προκύπτουν θα μπορέσεις να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την ωραία πλευρά της ζωής. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο  14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.


Θεμέλιος λίθος 9
Είναι κάπως δύσκολος ο μήνας, κυρίως γιατί βρίσκεσαι σε ένα κομβικό σημείο της ζωής σου και οι αποφάσεις που θα πάρεις τώρα ή οι επιλογές που θα κάνεις, θα επηρεάσουν νευραλγικούς τομείς της ζωής σου. Έχει έρθει όμως η ώρα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που ουσιαστικά έχουν να κάνουν με την ποιότητα που απολαμβάνεις από τις σχέσεις σου ή την εργασία σου και γενικότερα από την ζωή και τους ανθρώπους γύρω σου. Για περισσότερες λεπτομέρειες τηλεφώνησε στο 14780 ή στο 900 90980, αν βρίσκεσαι στην Κύπρο και πάρε την δική σου, ατομική ανάλυση και πρόβλεψη σε οποιοδήποτε θέμα σε απασχολεί.

Κέρδισε χρόνο και χρήμα χρησιμοποιώντας την κάρτα προπληρωμένου χρόνου στην χαμηλότερη τιμή της αγοράς, σε όλα τα mini markets, περίπτερα Ελλάδος η Κύπρου η μέσω του e - shop στο https://astracard.gr/shop/ 
Τώρα μπορείς να μιλήσεις με τον αστρολόγο, ταρωμάντη ή μελλοντολόγο της αρεσκείας σου χωρίς διακοπές χρησιμοποιώντας το σταθερό ή το κινητό σου τηλέφωνο, από Ελλάδα και  Κύπρο ή από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεσαι.