astropedia.gr

Αριθμολογία Ιουνίου: Ανάγκη για συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια

Αριθμολογία Ιουνίου: Ανάγκη για συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια
Οι αριθμολογικές τάσεις του Ιουνίου από τον Athan
Καλό μήνα σε όλους και όλες.

Ο Ιούνιος είναι ένας αμφίσημος μήνας που μας φέρνει μπροστά σε διλήμματα κυρίως συναισθηματικής φύσης, αλλά και σε υποχρεώσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά μας.  Η ανάγκη μας για ασφάλεια είναι αρκετά έντονη και μας οδηγεί σε λανθασμένους τρόπους διεκδίκησης της αγάπης ή της σταθερότητας και θα χρειαστεί ως εκ τούτου να πασχίσουμε για να βρούμε την ισορροπία και το μέτρο που οδηγεί στην αρμονία. Αυτός ο μήνας δίνει αρκετά ερεθίσματα για να μάθουμε την ισορροπημένη ανάληψη ευθυνών και υποχρεώσεων τόσο προς αυτούς τους συγκεκριμένους άλλους που αποτελούν την ομάδα μας, την οικογένειά μας και τον μικρόκοσμό μας, όσο και προς τον ίδιο μας τον εαυτό, βάζοντας τα σωστά όρια.
Προσοχή σε εντάσεις και δυσκολίες στις 1, 4, 7, 11, 13, 14, 16, 18, 19, 22, 25 και 29 του μήνα.

  • Αισθηματικά
    Ο μήνας θέλει προσοχή γιατί οι συναισθηματικές εξάρσεις και οι βαθιές αμφιβολίες δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος.Ο Ιούνιος είναι μήνας γενναιόδωρος στον έρωτα και θεραπευτικός. Άτομα που δεν εχουν κάτι σημαντικό στην ζωή του θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάποιον που θα τους κάνει να αισθανθούν καρδιοχτύπι και που θα τους βάλει σε διαδικασία σκέψης για δημιουργία σχέσης. Όσοι από την άλλη βρίσκονται σε σχέση θα περάσουν ένα διάστημα που τα συναισθήματα τονίζονται και οι ανάγκες της σχέσης τους ωριμάζουν, είτε για καλό είτε για κακό. Ο μήνας θα κλονίσει τις σχέσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα που δεν μπορούν να τα επιλύσουν και ζευγάρια που καιρό τώρα δεν είναι καλά, ενδέχεται να βρεθούν σε απόσταση, όπως ενδέχεται να γίνουν αυτό το διάστημα και επανασυνδέσεις από πρόσφατο παρελθόν.
    Οι ημέρες που κινούν τα θέματα του έρωτα είναι στις 5, 6,9, 14, 15, 18, 23, 24 και 27 του μήνα.

  • Επαγγελματικά
    Οικονομικές οφειλές ή εκκρεμότητες πιέζουν ασφυκτικά ήδη από τον προηγούμενο μήνα και τώρα έρχεται η στιγμή για να διευθετηθούν. Υπάρχουν για κάποιες επιχειρήσεις περιθώρια ελιγμών και αναβολής για κάποια άλλη στιγμή, αλλά η ενέργεια του μήνα ευνοεί την τακτοποίηση χρεών τώρα. Επιχειρήσεις που σχετίζονται με τρόφιμα, είδη σπιτιού και ομορφιάς θα παρατηρήσουν  αύξηση στους πελάτες και ευνοούνται οι οικογενειακές επιχειρήσεις περισσότερο.
    Οι ημέρες που κινούν τα θέματα της εργασίας είναι από τις 8 μέχρι και τις 14, στις 16 και από τις 23 μέχρι τις 29 του μήνα.

Πώς θα κυλήσει αυτός ο μήνας για σένα;

Τον θεμέλιο λίθο της ημερομηνίας σου τον βρίσκεις αφού προσθέσεις την ημέρα και το μήνα της γέννησής σου και ανάγεις το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό. Αν για παράδειγμα έχεις γεννηθεί 25 Σεπτεμβρίου οποιουδήποτε έτους τότε προσθέτεις 25+9=34 και με αναγωγή καταλήγεις 3+4=7. Είναι βασικό να σημειωθεί εδώ ότι τα παρακάτω είναι φυσικά μια γενική αριθμολογική προσέγγιση η οποία σε μεγάλο ή μικρό βαθμό μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την ακριβή ημερομηνία της γέννησής σου και τον συνδυασμό της με τον ονομαστικό σου αριθμό, τους μεγαλύτερους κύκλους της ημερομηνίας σου και την τετραμηνία που διανύεις.

Θεμέλιος λίθος 1

Η ανάγκη σου για ξεκούραση από την καθημερινά τρεξίματα της ζωής και την κούραση γίνεται εμφανής αυτόν τον μήνα και προσπαθείς να ξεκλέψεις χρόνο για να απομονωθείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Επίσης, αυτόν τον μήνα θέλεις να ασχοληθείς με κάποιο πρότζεκτ που σε ενδιαφέρει και χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο σε αυτό. Υπάρχει η τάση να αποφύγεις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και αυτό θαχρειαστεί να το προσέξεις, γιατί η αποφυγή ευθυνών αυτόν τον μήνα δε θα οδηγήσει σε καλό αποτέλεσμα. Σωστή και σοφή διαχείριση του χρόνου σου λοιπόνώστε να μπορέσεις να κάνεις αυτά που θες, αλλά και να μην βγεις εκτός προγράμματος.

Θεμέλιος λίθος 2
Αυτόν τον μήνα κάνεις αρκετές κινήσεις που στόχο εχουν να ξεκαθαρίσεις και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες οικονομικές αλλά και να βάλεις τάξη σε σκέψεις και γενικότερα στο να οργανώσεις τις κινήσεις σου και την δράση σου για το επόμενο διάστημα. Ο μήνας είναι τυχερός και βοηθητικός και μπορείς να βασιστείς στην βοήθεια ή την εξυπηρέτηση από φίλους και γνωστά πρόσωπα, αλλά ακόμη και από αγνώστους. Η ψυχολογία σου γενικότερα ανεβαίνει, βγαίνεις από την περίσκεψη και προχωράς σε δράση.

Θεμέλιος λίθος 3

Δημιουργικός και κοινωνικός ο μήναςκατά τον οποίοθαγίνουν αρκετές επαφές που πέρααπό ευχάριστες θα είναι και χρήσιμες. Αυτή την περίοδοθέματα και δυσκολίες που αντιμετωπίζεις κυρίως στις πιο στενές σχέσεις σου θαεξομαλυνθούν και θα τακτοποιηθούν, οδηγώντας σετέλος μια περίοδο αμφιβολίας και άσχημων σκέψεων. Η περίοδος σεευνοεί στονα λάμψεις, ναγίνεις το κέντρο της προσοχής, να φλερτάρεις, αλλά και να προσφέρεις με τον τρόπο σου την βοήθεια που θα σου ζητήσουν. Η ψυχολογία ανεβαίνει αισθητά και αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σερίχνει ή δεσεβοηθάνα πας παραπέρα.

Θεμέλιος λίθος 4
Δυναμικός αλλά και επικίνδυνος αυτός ο μήνας, καθώςαπό την μία η ανάγκη για τακτοποίηση και λογική οριοθέτησηθεμάτων  και σχέσεωνείναισημαντική για σένα, από την άλλη όμως η ικανότητα ναδιατηρείς την ψυχραιμία σου καινασκέφτεσαι προτού μιλήσεις μειώνεται μαζί ίσωςμε τις αντοχές σου. Αν διατηρήσεις την ψυχραιμία σου,όλαθαπάνε καλά, δενθαυπάρξουνπαρανοήσειςκαιθα έχεις το πρακτικό αποτέλεσμα που επιθυμείς. Αν όχι, τότε ο μήνας προβλέπεται έντονος όσο αφορά τις προσωπικές σου σχέσεις. Γενικά, ευνοούνταιτα νέα ξεκινήματα, αλλά θέλουν σκέψη και σωστή προετοιμασία.


Θεμέλιος λίθος 5
Αρκετά συναισθηματικός και ψυχολογικά ευμετάβλητος είναι ο μήνας για σένα και θα πιάσεις αρκετές φορές τον εαυτό σου να θέλει να εκφραστεί αλλά να μην το κάνεις από τον φόβο της απόρριψης κυρίως. Είναι διάστημα που έρχεσαι σε καλύτερη επαφή με τον ψυχισμό σου και με τις βαθύτερες ανάγκες σου και παρότι αυτό μπορεί να γίνεται με δύσκολο τρόπο για σένα, μπορείς να καταλάβεις πολλά και να κινηθείς προς την κατεύθυνση που ξέρεις ότι είναι καλύτερη για σένα. Η ανάγκη σου επίσης να προστατεύσεις και να υποστηρίξεις άτομα που αγαπάς γίνεται πιο έντονη, φρόντισε μόνο το συναίσθημα να μην τυφλώσει την λογική σου σκέψη και τα δώσεις όλα μένοντας στον άσσο.

Θεμέλιος λίθος 6

Δημιουργικός μήνας με πολλές ευκαιρίες για επικοινωνία, ξεκαθάρισμα σε υποθέσεις που εκκρεμούν, κυρίως σε αισθηματικές ή οικογενειακές και γενικότερα η περίοδος σου φέρνει ανακούφιση και επιτυχία. Η δράση σου και ο λόγος σου θα πρέπει να συμβαδίζουν με τα μέλη της ομάδας και ο σκοπός σου θα πρέπει να είναι η ισορροπία των καταστάσεων και όχι ατομικό όφελος, συμφέρον και εγωισμός. Σε κάποιες περιπτώσεις όμως θα χρειαστεί να εφαρμόσεις την διάκριση και να πάρεις αποφάσεις σε σχέση με το τι είναι καλύτερο όχι μόνο για το σύνολο, αλλά και για σένα τον ίδιο. Μην παραμελείς τον εαυτό σου.

Θεμέλιος λίθος 7
Ο μήνας είναι δύσκολος και σε φέρνει αντιμέτωπο με καταστάσεις από τις οποίες δύσκολα θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Χρειάζεται να αναλάβεις δράση σε σχέση με οικογενειακά ζητήματα, να βρεις λύσεις και να διευθετήσεις οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες και να δώσεις έμφαση και προσοχή στην εργασία σου, ειδικότερα δε αν είσαι σε υπεύθυνη θέση μεγάλης επιχείρησης ή δημοσίου τομέα. Αυτόν τον μήνα μπορείς να χτίσεις μια σωστή και γερή βάση για το μέλλον το δικό σου αλλά και των ανθρώπων που σε αφορούν και μπορείς να υλοποιήσεις ένα μέρος από το όραμα που σε διακατέχει. Φρόντισε να ξεκουράσεις σώμα και πνεύμα κατά την πορεία του μήνα, φρόντισε την υγεία σου και μην αμελείς υποχρεώσεις.

Θεμέλιος λίθος 8
Μήνας που σε απελευθερώνει από βάρη και υποχρεώσεις. Ίσως γιατί κάτι που έχεις αναλάβει ολοκληρώνεται και τώρα το πρόγραμμά σου σου δίνει περισσότερη ελευθερία κινήσεων, ίσως γιατί εσύ αποφασίζεις να αλλάξεις  την καθημερινότητα και την προδιαγεγραμμένη ροή της ζωής σου εισάγοντας καινούργια στοιχεία που σε ανανεώνουν. Παρότι καλοκαιρινός, αυτός ο μήνας έχει επαγγελματικές ευκαιρίες που καλό είναι να τις εκμεταλλευτείς. Συζητήσεις και σχέδια για το άμεσο μέλλον θα πιάσουν τόπο και θα σου φέρουν ένα καλό  αποτέλεσμα. Εκμεταλλεύσου κάθε μέρα αυτού του μήνα και δημιούργησε μια καινούργια πραγματικότητα για το άμεσο μέλλον σου.

Θεμέλιος λίθος 9
Σοβαρός μήνας για σένα με υποχρεώσεις αλλά και ανταμοιβές τις οποίες όμως θα χρειαστεί να απαιτήσεις γιατί σε θα σου δοθούν από  μόνες τους. Είναι σημαντικό αυτόν τον μήνα να απαιτήσεις και να διεκδικήσεις αυτό που σου ανήκει, αυτό που σου οφείλεται ή αυτό που σου αναλογεί. Οικογενειακά και εργασιακά θέματα σεαπασχολούν στα οποία καλείσαι εσύ να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Χρησιμοποίησε την διάκριση και μην γίνεσαι το θύμα και ο σωτήρας όλων. Κάποια πράγματα είναι δική σου ευθύνη, κάποια άλλα όμως όχι.Εγγραφή στο Newsletter

Ημερομηνία και ώρα γέννησης

/
/
-
: